Viri za rezanje vrvic Amazon FireStick

>

Če ste obstoječi FireStick uporabnik ali ga nameravate kupiti, je to edini vir, ki ga boste kdaj potrebovali. V tem priročniku vas bom predstavil skozi vsak trik, ki ga boste morda potrebovali za pretakanje filmov, TV v živo, oddaj, športa ali drugih stvari.

firestick

Amazon FireStick je majhna, a neverjetno uporabna medijska naprava, ki vsak običajni televizor takoj pretvori v pametni televizor. Vklopi se v vrata HDMI vašega televizorja in omogoča pretakanje priljubljene vsebine prek Wi-Fi-ja. FireStick je prenosna naprava, ki jo lahko potisnete v žep in jo nosite povsod. Dokler imate dostop do televizorja z vhodom HDMI in Wi-Fi, lahko FireStick uporabljate kjer koli želite.

FireStick je stroškovno učinkovit način, da se vam odpre ves svet pretočnih možnosti. Najnovejši FireStick 4K stane 49,99 USD. Nova naprava ima 4K pretočne zmogljivosti, kar je pomembna nadgradnja predhodnika, ki ponuja samo Full HD (1080) pretakanje.

FireStick deluje v spremenjeni različici operacijskega sistema Android in uporablja Amazon Store kot uradno trgovino z aplikacijami. Obstaja na desetine aplikacij in iger za prenos in uporabo.

Poleg priljubljenih naročniških razvedrilnih storitev, kot so Netflix, Hulu, Prime Videos, FireStick ponuja tudi dostop do neomejenega brezplačnega pretoka prek aplikacij drugih proizvajalcev in Kodi media predvajalnika. FireStick omogoča enostavno nalaganje aplikacij drugih proizvajalcev, ki jih ni mogoče najti v trgovini Amazon.

Zaznami to stran, tako da boš vedno na tekočem z najnovejšimi dogodki v FireStick, Kodi in drugih aplikacijah za pretakanje.

FireStick: Uvod

Priključite FireStick v vir napajanja in ga povežite s televizorjem prek vrat HDMI. Pustite, da se vklopi. Če se prvič zgodi, vas bo naprava pognala skozi preprost postopek nastavitve. Za nastavitev potrebujete račun Amazon in Wi-Fi. Celoten postopek nastavitve se lahko naučite s spodnjo povezavo.

Kako prvič nastaviti FireStick

Oglejte si brezplačne filme, TV oddaje, šport

Zdaj, ko je vaš FireStick pripravljen, morate začeti gledati brezplačne filme, TV-oddaje, šport in drugo vsebino po vaši izbiri. Tako bom v naslednjem delu članka delil zanimive vodnike, s katerimi boste lahko napolnili FireStick. Kar naprej branje!

Jailbreak Fire Palica

Večina uporabnikov prekine FireStick za pretakanje brezplačne vsebine na svoji napravi. Izraz "jailbreak" tukaj ni nič drugega kot igranje s strojno opremo, ampak samo namestitev aplikacije z imenom "Kodi", ki ni na voljo v Amazon App Store. Torej, bodite prepričani, da je zatiranje vašega FireStick popolnoma varno in ne razveljavite garancije. Lahko uporabite spodnjo povezavo za enostavno razumevanje navodila po korakih.

Kako Jailbreak FireStick

Izogibajte se težavam

Preden začnete uporabljati svoj Jailbroken FireStick, vas želim opozoriti, da morate uporabiti dobro FireNovo strežnik VPN, da bodo vaše pretočne dejavnosti ostale zasebne. Vaša vlada, vaš ponudnik internetnih storitev in celo nekatere tretje osebe lahko spremljajo vse vaše spletne aktivnosti (vključno s tistimi, ki so povezane z uporabo FireStick-a).

Ko boste zaprli FireStick ali za brezplačno pretakanje uporabljali programe za zabavo drugih proizvajalcev, lahko naletite na pravne težave. Čeprav se nikoli ne odobravam pretakanja vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami, močno verjamem, da vaše zasebnosti ne sme biti nikoli ogroženo. Zato priporočam uporabo VPN-ja.

Na svojih prenosnih napravah uporabljam ExpressVPN in predlagam, da storite isto. Hitro jo lahko namestite s spodnjo povezavo.

Kako namestiti in uporabljati VPN na FireSticku

Kodi: vse na enem mestu za vse vaše potrebe po prenosu

Verjamem, da ste svoj krov FireStick s kodijem prekinili po zgornji povezavi. Vedeti pa morate, da je Kodi medijski predvajalnik, ki nima svoje vsebine. Vendar pa se z Kodi dodatki in nadgradnjo odpirate do neskončnih možnosti pretakanja na FireSticku.

Če želite začeti s Kodijem na svojem FireSticku, potrebujete nekaj dodatkov. Tu je nekaj uporabnih virov:

Za začetnike - Kako uporabljati Kodi

Moja celotna zbirka Addonov - Najboljši Kodi Addons

Vodnik mora vedeti - Kako namestiti katerikoli dodatek na Kodi

Priljubljeni dodatki

Venom Kodi Addon

Exodus Redux Kodi Addon

7 od 9 Addon

Odin Kodi Addon

DeathStar Kodi Addon

ŠportDevil Kodi Addon

Za začetek pretakanja priljubljene vsebine potrebujete samo dodatke. Naprave Kodi so nebistvene, vendar priporočljive. Zgradba poveča vašo izkušnjo z vizualno nadgradnjo vmesnika in z dodajanjem več interaktivnih elementov v vmesnik. Zgradbe običajno prihajajo tudi s predhodno nameščenimi dodatki. Najbolje ocenjene različice so na tekočem z najnovejšimi in priljubljenimi dodatki.

Moja celotna zbirka gradenj - Best Kodi Builds

Priljubljene zgradbe

Titan Kodi Build

Brez omejitev čarobne zgradbe

Xanax Build

Izboljšajte gradnjo

Včasih se pri Kodi lahko srečujete s težavami. V tem primeru je spodaj nekaj virov, ki bi lahko bili v pomoč.

Kako ponastaviti Kodi na FireSticku

Kako ustaviti pufranje na Kodi

Kako popraviti napako »Napake ni mogoče namestiti« na Kodi

Da bi svojo izkušnjo Kodi popeljali na povsem novo raven, priporočam, da se prijavite v Real Debrid. Ta storitev doda več deset kakovostnih, vrhunskih povezav za pretakanje, ko zahtevate predvajanje videoposnetka. Te povezave ponujajo pretakanje v polni HD in imajo najvišjo uspešnost predvajanja. Real Debrid je najboljši gostiteljski program za Kodi in poskrbi, da boste med gledanjem najljubšega videoposnetka naleteli na najmanjšo količino medpomnjenja.

Kako uporabljati Real Debrid z Kodi

Najboljše pretočne aplikacije za FireStick

V trgovini Amazon je na voljo veliko aplikacij za kakovostno pretakanje. FireStick vam omogoča tudi, da se naročite na različne kanale ali se odločite za plačljivo plačevanje na ogled. To je super. Toda to vas včasih stane denarja.

Resnični potencial Firestick-a je v zmožnosti podpiranja aplikacij drugih proizvajalcev, ki vam omogočajo brezplačno raziskovanje neomejenih filmov, oddaj, TV v živo, športa in še veliko več. Uporaba aplikacij drugih proizvajalcev za brezplačno pretakanje je običajno znana kot "Jailbreaking."

Tam je veliko aplikacij. Vendar pa niso vsi primerni za FireStick. Obstaja le kup aplikacij za Android, ki se prilagodijo TV zaslonu. Za dobro izkušnjo mora biti aplikacija prijazna na daljavo.

Tu so naša sredstva in priporočila:

Cinema APK (HD Movies) - Ta aplikacija se je hitro pomaknila navzgor po lestvi in ​​je morda najboljša brezplačna aplikacija za pretakanje v mestu.

Titanium TV - znana kot klon Terrarium TV, ta aplikacija vam omogoča ogled vseh vaših najljubših filmov in oddaj.

Mobdro - To je popolna aplikacija za rezalnike kablov, ki želijo gledati televizijo v živo na FireSticku

CyberFlix TV - Še en klon TV Terrarium, ta aplikacija za filme in oddaje je v zelo kratkem času naredila odličen vtis

UnlockMyTV - Ta aplikacija na zahtevo vam prinese veliko knjižnico filmov in oddaj za neskončne ure gledanja

Tu je seznam vseh priljubljenih in najboljših aplikacij FireStick, ki jih lahko preizkusite.

Drugi priljubljeni viri za FireStick

Kako namestiti Downloader na FireStick

Kako namestiti Mouse Toggle na FireStick

Kako namestiti MX Player

Kako namestiti FileLinked na FireStick

Kako popraviti težave na daljavo FireStick

Variante požarne TV / palice

Trenutno so za nakup na voljo štiri različice Fire TV:

Fire TV Stick 4K: Ta naprava 3. generacije, ki je bila nazadnje izdana v seriji Fire TV Stick, podpira predvajanje 4K (UHD) in popolnoma nov Alexa Voice Remote.

Fire TV Stick (ali preprosto FireStick): Ta pretočna naprava druge generacije je še naprej najbolj priljubljena v seriji Fire TV.

Požarna TV generacija 3: Z nekoliko večjo zmogljivostjo procesorja, dvakrat več RAM-a in 4K podporo, je ta naprava Fire TV občutno izboljšala Fire Fire Stick

Požarna TV kocka: Opremljena s sistemom Echo Dot in prepoznavanje glasov na daleč, je Fire TV Cube najbolj napredna od vseh. Ne samo, da ponuja neverjetno zabavno izkušnjo, temveč dokazuje tudi svojo utilitarno vrednost s tem, ko lahko s svojim glasom nadzorujete vse svoje pametne naprave doma.

Fire TV StickFire TV Stick 4KFire TV (3. generacija)Požarna TV kocka
Cena 39,99 USD 49,99 USD 69,99 USD 119,99 USD
4K Ultra HD Ne Da Da Da
HDR-10 Ne Ne Da Da
Vgrajen zvočnik Ne Ne Ne Da
Glasovno upravljanje na daljinskem polju Ne Ne Ne Da
Alexa Voice Remote Da Da Da Da
Procesor (štirijedrni) 1,3 GHz 1,7 GHz 1,5 GHz 1,5 GHz
Skladiščenje 8 GB 8 GB 8 GB 16 GB
Oven 1 GB 1,5 GB 2 GB 2 GB
Podprti zvok Dolby Audio Dolby Atmos Dolby Atmos Dolby Atmos
Ethernet adapter Kupil ločeno Kupil ločeno Kupil ločeno Vključeno

Zaključek

Torej, tukaj je vse, kar morate začeti s svojim FireStickom. Rada bi se slišala od vas. Sporočite mi, kako je bilo z vašimi izkušnjami s FireStickom v spodnjem razdelku s komentarji.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me