10 FireStick съвети и трикове за начинаещи с рязане на шнур

>

В това ръководство предоставям най-добрите съвети и трикове на FireStick за ножовете за шнур. Тези трикове работят на всички Fire TV устройства, включително Fire TV Stick 2nd Gen, FireStick 4K и Fire TV Cube.

най-добрите съвети и трикове за оградаFireStick е може би най-доброто устройство за стрийминг в момента. Той е рентабилен, бърз и изключително лесен за използване. Устройството работи с широк спектър от стрийминг платформи, включително Netflix, Hulu, Disney + и други. Освен това ви позволява лесно да изтегляте, инсталирате и използвате различни приложения на трети страни.

И все пак има много начини да подобрите цялостното преживяване с някои малки и полезни съвети и трикове. За това ще говорим в тази публикация.

Използвам Fire TV устройства от няколко години. Аз съм режещ кабел и съветите, които закръглих в тази статия, ми помогнаха да се възползвам максимално от устройството си. Надявам се да ви помогне по същия начин.

Най-добрите FireStick съвети и трикове за резачки за шнур

И така, ето моят списък с най-добрите съвети за FireStick. Те са прости, безопасни и лесни за прилагане.

1. Jailbreak FireStick

10 FireStick съвети и трикове за начинаещи с рязане на шнурЗатворете своя FireStick, за да се възползвате максимално от него. Ние обаче не говорим за конвенционалния джейлбрейк процес, какъвто правите с телефона си. Jailbreaking FireStick е прост, безрисков процес. Всичко, което трябва да направите, е да заредите някои приложения на трета страна, джейлбрейк.

Когато затворите своя FireStick, си позволявате неограничен достъп до филми, предавания, спорт, новини и много повече.

Не се нуждаете от технически познания, за да джейлбрейк вашето устройство. Дори лаирсон като мен може да го направи в рамките на няколко минути.

Прегледайте нашето стъпка по стъпка ръководство за това как да изстрелите джейлбъра си от FireStick и да изследвате безкрайния свят на стрийминг.

2. Използвайте телефона си като дистанционно управление за FireStick

Ако притежавате телефон с Android или iOS, можете да го използвате като дистанционен контролер за вашия FireStick. Просто трябва да изтеглите приложението Amazon Fire TV от Google Play Store или Apple App Store.

трикове и съвети за резачки за кабели

Дистанционното приложение Amazon Fire TV има същите контроли като вашето физическо дистанционно (с изключение на бутоните за сила на звука и захранване за вашия телевизор). На мястото на навигационния пръстен и бутона Select / OK, дистанционното приложение за мобилни телефони има тъчпад. Можете да плъзнете тъчпада нагоре / надолу или наляво / надясно, за да навигирате FireStick, както и всички инсталирани приложения. За да кликнете, просто докоснете навсякъде на тъчпада.

Ако дистанционното ви FireStick не работи или просто искате алтернативно дистанционно управление, дистанционното приложение Fire TV може да бъде доста ефективно. Работи с FireStick 2nd Gen, Fire TV Stick 4K, както и с Fire TV Cube.

3. Инсталирайте Mouse Toggle, за да навигирате в определени приложения

най-добрите приложения за пожар телевизионен стикНякои APK файлове не са предназначени за телевизия или вашия FireStick. Те са предназначени за устройства с докосване, като вашия мобилен телефон. Все още можете да ги заредите на вашето устройство FireStick / Fire TV. Въпреки това би било трудно - дори невъзможно - да се навигирате в такива приложения. Вашата отдалечена навигация просто няма да достигне определени секции, колкото и да се опитвате.

В такива случаи можете да инсталирате приложение на трета страна, наречено Mouse Toggle. Това приложение показва показалец на мишката на вашия FireStick. Можете да навигирате по този указател с дистанционното си устройство. Този показалец може да се използва за достигане и щракване на онези раздели на различните приложения, до които вашето дистанционно FireStick няма да достигне.

Препоръчвам Mouse Toggle като едно от задължителните приложения. Всъщност тя също така присъства в нашия списък с най-добри приложения за FireStick.

Как да инсталирате Mouse Toggle на FireStick

4. Калибрирайте телевизионния дисплей, за да пасне на видеоклиповете

Ако смятате, че видеоклиповете не са правилно калибрирани според размера на вашия телевизионен екран, има начин да го поправите. Независимо дали видеоклиповете са свити или превишават екрана, калибрирането ще ви помогне да съответствате на размера на екрана. За щастие, не е нужно да го правите всеки път, когато искате да гледате нещо; просто трябва да го направите веднъж.

Ето стъпките за калибриране на екрана FireStick с вашия телевизор:

 1. Отвори Настройки на вашия FireStick (изберете го в лентата с менюта в горната част)
 2. Кликнете показ & Звуци
 3. Кликнете показ
 4. Кликнете Калибриране на дисплея
 5. Натиснете бутоните нагоре или надолу на дистанционното, за да регулирате дисплея

най-добрите трикове и съвети за кордитатори

5. Използвайте VPN за по-сигурно и по-добро поточно изживяване

частен стриймингВярвам, че VPN е задължително условие за режещите кабели. Първо, това ви пази. Той крие вашата онлайн идентичност по време на стрийминг и ви държи далеч от любопитните очи на правителственото наблюдение, хакери, трети страни и дори вашия интернет доставчик. VPN става все по-важно, когато предавате безплатно съдържание от приложения като Cinema APK и Kodi.

Второ, VPN ви помага да получите неограничен достъп до геоблокираното съдържание на популярните стрийминг платформи като Netflix, Hulu и т.н..

И, което е още по-важно, с VPN можете да избегнете скоростно дроселиране и да се насладите на без буфер стрийминг.

Аз винаги използвам ExpressVPN на моя Firestick и други поточни устройства. Това е VPN с най-висок рейтинг и работи безупречно с устройства с дистанционно управление. Ако вече не използвате VPN, горещо ви препоръчвам да го опитате. ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и да получите пълно възстановяване, ако не искате да продължите. Благодарение на специалната ваканционна сделка, тя се предлага и с 49% отстъпка от редовната си цена.

Прочетете: Как да инсталирате и използвате VPN на Amazon Firestick и Fire TV

6. Използвайте Alexa за гласов контрол и гласово търсене

бутон за дистанционно гласово дистанционноТова може да бъде удобен трик на FireStick за резачите за кабели. Вероятно вече знаете, че вашият FireStick идва с вграден, сладко говорещ AI, наречен Alexa. Той може да отговори на много ваши въпроси, като например „как е времето в Манхатън“ или „Намерете ми най-високо оценените пекарни в Синсинати“.

Това обаче може да направи много повече от просто да отговори на вашите въпроси. Alexa също може да отвори поточни приложения за вас - дори да потърсите заглавие. Това означава, че не е нужно да използвате дистанционното си FireStick през цялото време.

Имайте предвид, че Alexa работи само с официалните приложения от Amazon Store. Няма да отваря приложения за трети страни за вас.

7. Свържете Bluetooth слушалки / високоговорители към FireStick

Можете да свържете Bluetooth слушалки или високоговорители към вашия FireStick. Ако искате да гледате филм късно през нощта и не искате други хора около вас да се смущават, можете да свържете Bluetooth слушалки. Или, ако търсите малко кинематографично аудио изживяване, можете да сдвоите Bluetooth съвместими външни високоговорители с вас FireStick.

Ето стъпките за това:

 • Включете слушалките или високоговорителя. Включете Bluetooth и се уверете, че е в режим „откриваемост“
 • Отворете FireStick Настройки от началния екран
 • Щракнете върху опцията Контрольори & Bluetooth устройства
 • Кликнете Други Bluetooth устройства
 • Кликнете Добавете Bluetooth устройства
 • Изчакайте, докато FireStick сканира наличните Bluetooth устройства
 • Вашето устройство ще се появи на вашия телевизор след няколко секунди. Щракнете върху устройството си, за да го сдвоите с вашия FireStick / Fire TV

накрайници за режещи кабели

8. Нулиране на приложенията (ясни данни / изчистване на кеша)

Като режещ кабел може да сте изпитали, че някои приложения започват да се държат нестандартно без видима причина. Това може да се случи с приложенията на Amazon Store, както и с приложения на трети страни.

Често ще получите предложението да деинсталирате и преинсталирате проблемното приложение, за да отстраните проблема. Всъщност тази техника за отстраняване на проблеми често работи. Въпреки това, преди да преминете през дълго изтегления процес на деинсталиране и преинсталиране на приложението, може да искате първо да нулирате приложението (или дори да изчистите кеша). Това може да ви спести известно време.

Когато нулирате приложението, го възстановявате до първоначалните фабрични настройки. Ето как можете да го направите:

 • Отидете на FireStick Настройки от началния екран
 • Кликнете Приложения
 • Отворете опцията Управление на инсталираните приложения
 • Изберете проблемното приложение от списъка с приложенията, който се показва на следващия екран
 • Кликнете Изтрий кеш-памет (ако искате само да изчистите кеша и да не нулирате приложението)
  Кликнете Изчистване на данните ако искате да нулирате приложението (това също ще изчисти кеша)
 • Кликнете Изчистване на данните отново (ако сте избрали Изчистване на данните в предишната стъпка)

съвети и трикове на Amazon firestick

9. Хвърляйте / огледални видеоклипове върху FireStick

Можете да предавате / огледално съдържание от други устройства на FireStick. Mirroring работи с мобилни телефони, таблети, както и с компютри.

Платформата, на която възпроизвеждате видеото, трябва да поддържа функцията за гласове, за да работи това. Също така вашият FireStick и устройството за леене трябва да бъдат свързани към една и съща Wi-Fi мрежа.

Например YouTube поддържа гласове или огледални изображения. Ако възпроизвеждате видеоклип в YouTube на вашия компютър или мобилен телефон, щракнете върху опцията за гласове и изберете своя FireStick. Видеоклипът ще започне да се възпроизвежда на вашия телевизор.

хвърлят на войн

Да, това е всичко, което трябва да направите. Наслаждавам се на тази функция като резачка за шнур. Мога да пускам много видеоклипове на различни платформи, които не мога да вляза в моя FireStick.

10. Вземете абонамент за IPTV

Това е може би един от най-добрите трикове на FireStick за кабел-резач, който търси начин за поточно предаване на кабелни телевизионни канали на достъпна цена.

Има някои най-високо оценени IPTV услуги, които ви дават достъп до стотици сателитни канали за платен абонамент. Тези услуги предлагат рентабилно решение за IPTV в сравнение с останалите доставчици на кабелни услуги.

Разгледайте списъка с най-добрите доставчици на IPTV услуги, които сме съставили. Ще намерите и връзката към ръководствата за инсталиране за всяка услуга.

Моля, обърнете внимание, че не сме проверили автентичността на тези доставчици на услуги. Бъдете добър съдия на вашите действия и излъчвайте само от законните източници. Винаги използвайте VPN, за да поддържате вашата поверителност и анонимност.

БОНУС: Вземете Real Debrid и Trakt

Real Debrid и Trakt са две различни услуги. Real Debrid е първокласен хостер, който работи с различни приложения на трети страни и редица Kodi добавки. Той ви дава достъп до няколко нови и висококачествени връзки за поточно предаване, когато поискате възпроизвеждане на видео (филми и епизоди). Според мен Real Debrid е задължително условие за резачите на кабели.

Прочетете: Как да настроите и използвате Real Debrid

Trakt също работи с много приложения на трети страни и Kodi добавки. Тази услуга ви позволява да синхронизирате вашите поточни данни в различни медийни платформи. Той ще синхронизира историята на вашите гледания, списъка с желания (или видеоклиповете, които сте маркирали да бъдат гледани по-късно) и други. Ако използвате множество стрийминг платформи на множество устройства, Trakt е добра опция.

Прочетете: Как да настроите и използвате Trakt

Обобщавайки

И така, това е моят списък с най-добрите съвети и трикове на FireStick за резачки за кабели. Ако се натъкна на някакъв нов страхотен трик, ще се уверя, че той е добавен в списъка веднага. Ако случайно сте открили нещо страхотно и то вече не е в този списък, моля, уведомете ме чрез секцията за коментари по-долу. Ще го оценя много.

Още интересни теми:

Настройките на Firestick, които трябва да промените сега
Как да настроите Firestick за първи път
Как да актуализирате Kodi на Firestick
Как да инсталирате Kodi на Firestick
Как да инсталирате Sapphire Secure IPTV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me