Najboljši liga prvakov Kodi Addons 2018: Glejte prenos UEFA v živo na Kodi Krypton

>

UEFA Liga prvakov 2017/2018 se je že začela s kvalifikacijskimi krogi, končnicami in dvoboji v skupinskem delu, ki so bili odigrani leta 2017. Vsi ljubitelji nogometnega športa zdaj že nestrpno čakajo na kroge 16 tekem, ki bodo določile, kdo je dovolj močan za igranje v četrtini, polfinalu in finalu. Kot navdušen nogometni navijač razumem, kaj pomeni, da moja najljubša ekipa igra v ligi prvakov.

najboljša liga prvakov kodi addons

Kako gledam v živo nogometno ligo prvakov, ko moja naročnina na kabelsko televizijo ne ponuja športnih kanalov? No, Liga prvakov Kodi Addons je odgovor! UEFA Ligo prvakov lahko gledate na spletu na vašem PC / Fire TV / FireStick. Kodi je pretočna platforma, ki omogoča gledanje TV oddaj, filmov, športa in glasbe. Običajno mu rečem središče digitalne zabave zaradi vsestranskosti, kar lahko gledate, prenašate in prenašate s platforme. UEFA liga prvakov je med športnimi dogodki, ki jih lahko v živo prenašate s Kodijem.

Kodi je brezplačna odprtokodna programska oprema, ki jo lahko podpirajo številni operacijski sistemi, kot so Android, Mac OS X, Windows in Linux. Če si želite ogledati tekme UEFA Lige prvakov prek te platforme, boste potrebovali športne dodatke Kodi, ki omogočajo pretakanje UCL iger v živo. Pridobivanje delovnih športnih dodatkov je bila največja ovira za večino nogometnih navijačev. V tem priročniku vam ne bom zagotovil le teh dodatkov, ampak vam bom pomagal tudi pri namestitvi in ​​pripravi in ​​delovanju vaše platforme Kodi!

Pozor uporabnikov KODI: Pred nadaljevanjem preberite

Kodi Addons / builds ponuja neomejeno pretakanje vsebine, vendar bi vas lahko tudi spravilo v pravne težave, če bi vas ujeli pretakanje brezplačnih filmov / TV oddaj / športa. Uporabnikom Kodija priporočamo, da med pretakanjem prek spleta vedno povežejo VPN. Dober Kodi VPN skriva vašo identiteto, zaobide vladni nadzor, geoblokirano vsebino in utesnitev ponudnika internetnih storitev (kar pomaga tudi pri brezžičnem pretakanju).

Uporabljam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj varen VPN. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon FireStick. Dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% pri svojih letnih načrtih. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če niste zadovoljni, lahko vedno zahtevate vračilo.

Kliknite TUKAJ, če želite dobiti 3-mesečno brezplačno in prihraniti 49% na ExpressVPN

Preberite: Kako namestiti in uporabljati Kodi VPN

OPOMBA: Dodatke UCL Kodi lahko namestite na Amazon Fire TV Stick, Chromecast, Raspberry Pi, Android TV Box, Mac, PC ali Nvidia. Ta priročnik zajema navodila, kako namestiti take dodatke na te naprave.

Športni dodatki Kodi prenašajo tekme UEFA Lige prvakov v živo na Kodi

Obstaja na tone Kodi Addons, ki lahko prenašajo športe v živo, spodaj so najboljši Ad League lige prvakov, ki jih lahko uporabite za pretakanje UCL iger v letu 2018.

  • BT Sport
  • Fox Sports Go
  • ESPN3
  • Viaplay
  • PS Vue
  • Zatto Box

Preberite tudi: Kako gledati FIFA svetovni pokal na Kodi

Prenesite ligo prvakov UEFA na Kodi z BT Sportom

BT Sport bo v Veliki Britaniji brezplačno predvajal ligo prvakov UEFA. Dokler ste v Veliki Britaniji, je to vaš srečen dan. Zdaj je vprašanje, kaj pa uporabniki, ki niso prebivalci Združenega kraljestva? Odgovor je preprost - dobite dober VPN. S pomočjo VPN-ja lahko v kratkem dobite IP v Veliki Britaniji in začnete brezplačno pretakati finale UEFA. Osebno uporabljam ExpressVPN, ki odlično deluje na vseh platformah in nisem opazil nobenega varovanja.

Zdaj pa poglejmo, kako dobiti BT Sport na Kodi.

1. Na strani Kodi na levi stranski vrstici kliknite »Dodatki«.

nastavitve kodi addons

2. Odprite »Package Installer« v zgornjem levem kotu zaslona.

kodi namestitveni paket

3. Kliknite »Namestitev iz skladišča«

kodi namestite iz skladišča

4. Odprite »Kodi Add-on Repository«

uradno skladišče kodi addon

5. Kliknite »Video dodatki« > »YouTube«

namestite youtube na kodi

6. Kliknite namestitev, da začnete namestitev YouTube na Kodi.

Ko je YouTube nameščen na Kodi, pojdite na domačo stran Kodi in odprite dodatek za YouTube. Poiščite BT Sport in UEFA v živo. Če niste v Veliki Britaniji, se prepričajte, da ste povezani z Kodi VPN in izbrali lokacijo v Veliki Britaniji.

To je vse.

Prenos v živo UEFA Lige prvakov 2018 s Fox Sports Go

Če se nahajate v kateri koli zvezni državi ZDA, imate srečo, da boste na Kodi najlažje spremljali tekme UCL v živo. Vse, kar potrebujete, je Kodi naprava, naročnina pri katerem koli ameriškem ponudniku kablov in dodatek Fox Sports Go Kodi. Naslednji koraki vam bodo pomagali namestiti Fox Sports Go v aplikaciji Kodi:

Korak 1: Zaženite aplikacijo Kodi in se pomaknite do razdelka »Dodatki«. V zgornjem levem kotu izberite ikono »Package Installer«. Če je ne morete najti, s kazalcem miške nad ikono v zgornjem levem kotu

kodi namestitveni paket

2. korak: Nato kliknite na "Namestitev iz skladišča"

kodi namestite iz skladišča

3. korak: Kliknite »Repozitorij dodatkov Kodi«, kjer najdete vse uradne dodatke, ki jih je dodal Kodi Team.

uradno skladišče kodi addon

4. korak: Odprite »Video dodatki«.

uradni video dodatki ekipe Kodi

5. korak: Pomaknite se navzdol, dokler ne najdete dodatka »Fox Sports Go«.

kako gledati ligo prvakov na kodi

6. korak: Kliknite »Namesti«.

spremljajte ligo prvakov v živo na kodi

NASVET: Postopek namestitve bo trajal nekaj časa, počakajte, da se prikaže obvestilo o dodatku "Fox Sports Go". Lahko pa razmislite o prenosu uradnega dodatka Fox Sports Go s te povezave in ga konfigurirate s klikom na »Namesti iz datoteke Zip«.

7. korak: Vrnite se na začetni zaslon in znova izberite »Dodatki«. Kliknite »Video dodatki.«

8. korak: Tu so prikazani vsi video dodatki, ki ste jih namestili, vključno z dodatkom »Fox Sports Go«.

9. korak: Po prvem zagonu dodatka Fox Sports Go vam bo na voljo aktivacijska koda, ki jo boste morali vnesti na naslovu "foxsportsgo.com/activate."

kako namestiti fox sports pojdite kodi addon, da si ogledate ligo prvakov v živo

10. korak: Po vnosu aktivacijske kode se boste morali prijaviti pri ponudniku kabelske televizije (samo ponudniki kabelske televizije v ZDA). Če pa ste zunaj ZDA, lahko še vedno uživate v gledanju tekem UCL prek Kodija s pomočjo Kodi VPN. Ko je aktiviran, kliknite V redu.

namestiti fox go sports addon na kodi

Odblokiranje najboljše lige prvakov Kodi Addons zunaj ZDA

Kot že omenjeno, bo ta dodatek deloval le v Združenih državah Amerike. Čeprav lahko še vedno uživate v pretakanju UCL tekem med drugimi športi, kot so košarka, nogomet, ragbi in baseball zunaj te cone. Vse, kar potrebujete, je, da dobite dobro virtualno zasebno omrežje (VPN). VPN vam pomaga geo-ponastaviti trenutno spletno lokacijo in s tem odblokirati geo-blokirane dodatke Kodi, kot je Fox Sports Go. Še več, VPN-ji vam bodo pomagali pri naročanju storitev kabelske televizije v ZDA, kot sta DirecTV in Verizon.

Vendar pa vsi VPN-ji ne ponujajo za lokacijske strežnike. Obstaja veliko brezplačnih VPN-jev, ki vam obljubljajo takšne funkcije, kot so sprememba lokacije strežnika in naslovi ZDA v ZDA. Vendar pa jih večina ima velike pomanjkljivosti, kot so premikanje naslovov IP, neomejeno oglaševanje in upočasnjene omrežne povezave. Zato boste potrebovali zanesljiv VPN, kot je ExpressVPN. V glavnem priporočam ta VPN zaradi številnih ugodnosti, ki nastanejo pri njegovi uporabi.

Z ExpressVPN lahko dobite IP naslov za katero koli državo, vključno z ZDA. Vse, kar potrebujete, je, da se naročite na poceni ameriško kabelsko televizijo in namestite dodatek Fox Sports Go, kot da ste v ZDA. Zgoraj smo že šli skozi te korake. Še več, uživali boste v popolni zasebnosti, saj šifrira vse vaše navade brskanja, torej ostane anonimna. Nastavitev ExpressVPN je dokaj enostavna, ne glede na to, ali uporabljate računalnik, iOS, Amazon Fire Stick, Android ali Mac. Zahvaljujoč uporabniku prijazni aplikaciji!

Pretakanje UCL v živo na Kodi z dodatkom ESPN 3

ESPN je eden izmed svetovno znanih športnih kanalov. Z njim lahko uživate v živo v MLB, NFL, NHL, NBA, NCAA, v koledarskem nogometu in v košarki. Če ste ljubitelj športa, morda razmislite o nastavitvi tega dodatka Kodi na računalnik ali Fire TV / Stick. Koraki so podobni kot pri namestitvi dodatka Fox Sports Go. Če ste zunaj ZDA, boste morali uporabiti VPN, da dobite ameriški IP naslov za odklepanje geoblokirane vsebine. Poleg tega boste za ogled vrhunskih vsebin morali preveriti pristnost pri ponudniku kabelske televizije.

Streaming UCL Live Ujema se na Kodi z dodatkom Viaplay

Viaplay je vrhunska skandinavska pretočna storitev. Na voljo je v vseh nordijskih državah, vključno s Finsko, Švedsko, Dansko in Norveško. Dodatek Viaplay Kodi lahko nastavite na kateri koli napravi Kodi, vključno z Amazon Fire TV Stick. Če ga želite uporabljati zunaj nordijskih držav, kot sta ZDA in Kanada, boste potrebovali VPN, ki vam lahko zagotovi nordijski IP naslov.

Nastavitev dodatka Viaplay je precej enostavna. Vsi koraki so podobni korakom v dodatku Fox Sports Go. Dodatek lahko prenesete tudi s uradnega spletnega mesta Kodi in ga namestite v svojo aplikacijo Kodi s klikom na »Namesti iz datoteke Zip«. Ko ga namestite, boste pozvani, da ga aktivirate. Vse potrebne podatke o aktivaciji dobite s prijavo na Viaplay z njihove uradne spletne strani.

Pretakanje UCL v živo na Kodi z dodatkom PlayStation Vue

Dodatek PS Vue Kodi je podoben dodatku Fox Sports Go. PlayStation Vue je TV storitev, ki omogoča pretakanje športov, filmov in gledanje televizije v živo. Za razliko od Fox Sports Go, PS Vue ne potrebuje naročnine na kabelsko televizijo. Eracknaphobia stoji za razvojem tega dodatka. Isti razvijalci, ki je ustvaril dodatke Livestream, NHL.tv, NBC Sports in MLB.tv.

Namestitev PS Vue v napravo Kodi je podobna namestitvi dodatka Fox Sports Go. Toda namesto, da dobite aktivacijsko kodo, boste pozvani, da vnesete uporabniško ime in geslo. Za pridobitev teh podatkov za prijavo in uspešno vpisovanje v dodatek po namestitvi potrebujete veljavno naročnino PlayStation Vue. V primeru, da se nahajate v coni, ki je blokirana na zemljevidu, vam bo VPN pomagal pridobiti pravi IP naslov za odklepanje storitve.

Pretočna liga prvakov v živo na programu Kodi: Bottom Line!

Pretakanje UCL tekem v živo in drugih športov še nikoli ni bilo enostavno. S Kodijem si lahko ogledate skoraj vsako tekmo po vsem svetu. Poleg tega YouTube dodatek Kodi omogoča, da se kljub vaši lokaciji v živo prenašate v živo na spletnem mestu YouTube. Z najboljšim Kodi VPN boste kljub svoji lokaciji uživali v gledanju geoblokiranih vsebin in dobili dostop do storitev ameriške kabelske televizije!

Sorodno:

  • Best Kodi Builds
  • Kako namestiti Exodus
  • Kako namestiti SportsDevil Kodi Addon
  • Kako namestiti Kodi na FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me