Най-добър FIFA Футбол на Световното първенство по футбол 2018 Kodi Добавя за предаване на живо

>

В това ръководство ще ви покажа най-добрите Kodi Addons за гледане на FIFA World Cup 2018 ⚽live ​​stream на Kodi 17.6 ✅. Тези Kodi Addons от Световната купа ще работят за всяко устройство, което поддържа Kodi, като Amazon FireStick, PC, Mobiles, Xbox One и т.н..

32 международни футболни отбора отново се събират и се бият за надмощие над руския турнир в най-голямото спортно събитие в света - FIFA World Cup 2018. Събитието стартира на 14 юни и ще продължи повече от месец. Стотици милиони футболни фенове ще останат закачени за телевизора си, а стотици хиляди ще го гледат на живо на стадионите. Световното първенство по футбол не е просто обикновено спортно събитие, това е един пълен празничен месец за мнозина. И така, как планирате да гледате потока на живо тази година? Ако е Kodi, тази статия е всичко за вас, за да научите как да предавате FIFA на живо с Kodi Addons.

Как да гледате Световното първенство по футбол FIFA 2018 на Kodi

най-добрите световна купа за кофи добавкиСветовното първенство по футбол 2018 ще се излъчва по редица сателитни канали по целия свят и ще бъде официално достъпно за онлайн стрийминг в няколко уебсайта. Но за ентусиаст на Kodi, нищо не подхожда по-добре. Голяма част от нашите читатели ни питаха как да гледаме Световното първенство по футбол 2018 на Kodi. И накрая, тук сме с нашето изчерпателно ръководство. Ние проучихме и подбрахме някои от най-добрите добавки на Kodi, които ще ви дадат достъп до този футболен карнавал на вашия FireStick / PC / Smartphone или друга кутия Kodi. Ако има нови разработки, ще ви информираме. Елате и се присъединете към партито!!

Препоръчва се: Ако вече не използвате Kodi в FireStick, ето как да направите джейлбрейк Fire TV или FireStick.

FIFA World Cup 2018 Предавания на живо с BBC iPlayer WWW Kodi Addon

iPlayer WWW е спортна добавка на Kodi, която е предния край на уеб сайта на iPlayer от много популярния и най-стар телевизионен оператор, BBC. Тази добавка предлага много потоци за различни спортове, включително футбол, ръгби, F1 и други.

BBC е официалният оператор на Световното първенство по футбол 2018 на FIFA в Обединеното кралство. Ако искате да предавате предаването по интернет безплатно, iPlayer WWW ще бъде една от най-добрите опции. Истински невероятното е, че тази добавка е легална и напълно безплатна.

Има обаче един малък проблем с тази добавка. Неговите потоци са ограничени географско за жителите на Обединеното кралство. Ако живеете извън Обединеното кралство, това няма да ви позволи да изтеглите потока. Но това е добре; знаем как да отстраним този проблем с помощта на Kodi VPN. Повече за VPN-тата по-късно; първо нека научим как да инсталирате iPlayer WWW на Kodi.

# 1. Стартирайте Kodi и изберете „Добавки“ в лявата странична лента

как да гледаме световната купа на фифа на kodi

# 2. Сега изберете иконата „Инсталатор на пакети“ (изглежда като отворена кутия) горе вляво

Световната купа на фифа на живо на Firestick Kodi

# 3. Сега изберете „Инсталиране от хранилище“

най-добрите световна купа за кофи добавки

# 4. Сега изберете „Kodi Add-on Repository“

най-добрите коди добавки за световната купа на фифа

# 5. Отворете „Добавки за видео“ на следващия екран

Най-добър FIFA Футбол на Световното първенство по футбол 2018 Kodi Добавя за предаване на живо

# 6. Превъртете надолу и отворете iPlayer WWW. Ще трябва да превъртите много, тъй като това е голям списък

гледайте световната купа на фифа на kodi

# 7. Натиснете бутона „Инсталиране“ в долния десен ъгъл на следващия екран

Световна купа по футбол по футбол на живо на Kodi

# 8. Изберете най-новата версия само от хранилището за добавки Kodi. Ако имате инсталирано друго хранилище, което също включва iPlayer WWW, не го използвайте

Kodi Addons, за да гледате на световната купа на живо фифа

# 9. Сега изчакайте известието „Инсталирана добавка“ да се появи в горния десен ъгъл на екрана

как да гледаме на живо световната купа на фифа в САЩ

# 10. Върнете се на началния екран на Kodi и отворете отново „Добавки“

Световна купа на фифа на живо на Коди

# 11. Сега изберете „Видео добавки“ и ще видите добавката на BBC iPlayer добавена в списъка

световна купа на фифа на живо на фистрек

#12. Отворете добавката за iPlayer WWW и отворете „Категории“ от следващия списък

как да гледаме световната купа по футбол на фифа на kodi

# 13. На следващия екран превъртете надолу и отворете „Спорт“

iplayer www kodi addon for fifa

Вече ще можете да видите списъка с всички налични потоци в категория Спорт. Тъй като Световното първенство не е започнало от написването на това ръководство, не можете да видите достъпни потоци за него. Но това е частта, в която има голяма вероятност да присъстват потоците на живо за Световното първенство по футбол 2018.

iPlayer WWW не се разпространява във вашия регион? Няма проблем! Ето и Лечебното средство

Когато се опитах да пускам поток през iPlayer, попаднах на следната грешка:

как да използвате iplayer www kodi addon извън uk

Както вече посочих, BBC iPlayer е гео ограничен в рамките на Обединеното кралство. Ако се намирате в САЩ / Канада или друга държава, потоците просто няма да се възпроизвеждат.

Не се разочаровайте! Имаме невероятно решение за вас, което ще свърже вашата интернет връзка с IP адрес във Великобритания и ще ви позволи да играете iPlayer WWW без никакви излишни.

Можете да използвате VPN услуга, за да преместите напълно своя IP адрес, без да се налага да местите инча. Най-хубавото на VPN е, че той също крие всички ваши интернет дейности от любопитни очи.

Използвам и препоръчвам ExpressVPN, който е най-бързият VPN. Това е дружелюбно с Kodi и ви осигурява неповторимо буфериране безплатен поток. ExpressVPN предлага стотици сървъри по целия свят и много от тях са във Великобритания. Просто ще трябва да изберете сървър във Великобритания. След като сте свързани, можете да се върнете към Kodi и да рестартирате добавката на iPlayer WWW.

Разблокирайте iPlayer WWW

Световно първенство на FIFA на живо с Fox Sports GO Kodi Addon

FOX са официалните оператори на Световното първенство по футбол 2018 в Съединените щати. Fox Sports Go е уеб интерфейсът на тази мрежа от сателитна телевизия. Можете да предавате поточно всички спортни програми, които в момента се излъчват от FOX на www.FOXSportsGo.com

Но потокът от браузър не винаги е толкова забавен и качествен, колкото поточно приложение. Мобилните браузъри са особено бъги и са склонни към сривове. Можете да изтеглите приложението FOX Sports Go от Google Play Store или Apple App Store. За потребител на Kodi обаче опитът на Kodi е несъизмерим.

За щастие, Fox Sports Go има официална добавка на Kodi, която можете директно да инсталирате от официалното хранилище Kodi.

Добавката Fox Sports Go ще работи само ако имате абонамент от някой от оторизираните доставчици на кабелна телевизия в САЩ. Това означава, че трябва да сте жител на САЩ и да имате сателитна телевизионна връзка от доставчик в страната. Ето списъка на всички поддържани от FOX оператори на кабелна телевизия: https://www.foxsportsgo.com/register?#more

Тази страница показва списъка с предлаганите доставчици на кабелна телевизия. Можете да щракнете върху „Още телевизионни доставчици“ за пълния списък на доставчиците.

Добрата новина е, че ако вече имате абонамента за FOX Sports чрез вашия телевизионен доставчик, можете да гледате FOX Sports Go on Kodi безплатно. По всеки случай, ако вашият телевизионен пакет не включва FOX Sports, свържете се с вашия телевизионен доставчик и го вземете сега, за да се насладите на добавката Fox Sports Go Kodi.

Нека сега да научим как да инсталираме и използваме FOX Sports Go Kodi Addon, за да гледаме на живо FIFA World Cup 2018 на живо.

# 1. Изберете Добавки в лявата странична лента от началния екран на Kodi

fox sports go kodi addon

# 2. Кликнете върху иконата „Инсталатор на пакети“ горе вляво (изглежда като икона на Dropbox или отворена кутия)

как да гледате Fifa на спортове от лисица отивам kodi addon

# 3. Изберете „Инсталиране от хранилище“ на следващия екран

как да гледате фифа на живо в САЩ

# 4. Отворете „Коди хранилище за добавки“

футболна световна купа kodi addons

# 5. Отворете „Добавки за видео“ на следващия екран

гледайте футболната световна купа по лиси спорт

# 6. Превъртете надолу и отворете „FOX Sports Go“ от списъка с добавки

как да гледаме футболна световна купа

# 7. Кликнете върху „Инсталиране“ в долния десен ъгъл, за да инсталирате добавката

Източници на живо на световната купа по футбол

# 8. Ще знаете, че добавката е инсталирана, след като видите известието „Инсталирана добавка“ горе вдясно (изображението долу)

къде да гледаме световната купа на фифа

# 9. Сега се върнете на началния екран на Kodi, като натиснете бутона Backspace и отново изберете „Добавки“

kodi addons за живи потоци на световната купа по футбол

# 10. Отворете „Видео добавки“ в лявата странична лента и след това изберете „FOX Sports Go“ от списъка с инсталирани добавки

как да инсталирате fox sports go kodi addon

# 11. Сега ще видите изскачащ прозорец с кода за активиране. Сега трябва да влезете в своя телевизионен доставчик на www.foxsportsgo.com/activate използвайки кода за активиране

как да активирате спортове с лисици продължете kodi

#12. Ето как изглежда уеб страницата. Въведете кода за активиране и натиснете бутона Изпращане

fox sports отивам код за активиране

Сега трябва да влезете с вашия доставчик на кабелна телевизия

доставчици на кабелна телевизия от лисица

Ако вашият телевизионен доставчик не е посочен на тази страница, щракнете върху връзката „Още ТВ доставчици“. Ще видите страница с пълния списък:

активирайте спортове с лисици продължете kodi

Просто изберете вашия телевизионен доставчик и влезте с вашите идентификационни данни. Например, ако имате абонамент за услуга с Comcast Xfinity, ето как ще изглежда вашият екран за вход:

активирайте лисица спорт отидете с xfinity кабел

Ако нямате потребителско име или идентификационни данни за вход, можете да щракнете върху „Създайте такова“ в долната дясна част на страницата. За да продължите, ще ви е необходим или мобилният ви номер във файла с Comcast Xfinity, социалноосигурителен номер или номерът на сметката Xfinity. Това почти работи за всички доставчици на услуги.

инсталирайте спортове с лисици отидете за световната купа във фифа

След като сте подписани с телевизионния доставчик, върнете се в Kodi и натиснете OK.

За да обобщим бързо, за да гледате Световната купа на живо с помощта на FOX Sports Go on Kodi, ще ви трябва физическа кабелна телевизионна връзка от един от телевизионните доставчици в САЩ. Добавката FOX Sports Go може да се активира, като влезете в своя телевизионен доставчик с помощта на кода за активиране.

Най-добрите добавки на трети страни за FIFA World Cup 2018 на живо

Освен официалните добавки на Kodi по-горе, има и няколко добавки на трети страни, които могат да предават FIFA 2018 на вашето устройство. По-долу изброявам тези добавки с линк към техните ръководства за инсталиране.

Преди да започнете стрийминг, бих искал да ви предупредя, че всичко, което излъчвате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права (безплатни спортове, филми, телевизионни предавания) може да ви изпадне в правни проблеми.

За щастие, има безупречен начин да запазите всичките си поточни дейности скрити от вашия интернет доставчик и правителството. Всичко, от което се нуждаете, е добро VPN за Kodi. VPN ви помага да заобиколите Онлайн наблюдение, заглушаване на интернет доставчика и гео ограничения на съдържанието.

Аз лично използвам и препоръчвам ExpressVPN, който е най-бързият и сигурен VPN. Подходящ е за Kodi и много лесен за инсталиране на всяко устройство, включително компютри, Fire TV Stick, смартфони, Android кутия, Nvidia Shield и други кутии Kodi.

Нека да видим как да използвате ExpressVPN, за да запазите поточните си дейности скрити от любопитни очи.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

Ако сте потребител на Fire Stick, ето как да инсталирате VPN на Amazon Fire TV Stick.

Сега, когато имате ExpressVPN защита, вижте по-долу Kodi Addons от трети страни.

Стартира Адон

Стартовият аддон е един от най-жизнеспособните варианти за гледане на FIFA World Cup 2018 на живо на Kodi. Този аддон е много популярен сред любителите на спорта. Стартът включва широк спектър от футболни игри от цял ​​свят. Можете също да гледате игри на живо, канали на живо и акценти.

След като добавката е инсталирана, ще ви трябва ПИН код на всеки 4 часа, за да работи. Можете да генерирате ПИН кода безплатно в https://pinsystem.co.uk. Основната ни статия за Kick-off обхваща процедурата за инсталиране, както и как да използвате добавката чрез генериране на ПИН.

cCloud TV

Въпреки че cCloud TV не е специална спортна добавка, има голям шанс тя да включва поточни канали на живо, за да гледате FIFA World Cup 2018.

След като инсталирате cCloud, можете да отворите категорията „Спорт“ в него и ще намерите десетки канали за спорт на живо. След като Световната купа стартира, има вероятност да намерите телевизионен поток на живо за каналите, покриващи събитието.

cCloud TV се предлага и през хранилището Kodil. Ако по някаква причина не можете да накарате Kick-off или друг добавка да работи по време на излъчването на Световната купа, ще имате cCloud като алтернатива.

Как да инсталирате cCloud TV на Kodi

SportsDevil

SportsDevil е друг много популярен спортен добавка за Kodi. Този аддон включва покритие на различни спортове, включително футбол. Има доста приличен шанс SportsDevil да включи потоците на живо за Световната купа 2018 на FIFA.

Можете да инсталирате тази добавка от хранилището Kodil. Освен това ще намерите този адон в репото в Maverick. Изглежда обаче, Kodil има най-актуалната версия.

Как да инсталирате SportsDevil на Kodi

Плейлисти на UK Turk

Докато UK Turk Playlists е предимно развлекателна добавка, тя има раздел „Спорт“, който съдържа десетки категории за различни спортове. Тъй като този аддон има няколко възможности за стрийминг на футбол, аз съм принуден да вярвам, че той също ще предостави потоци на живо за Световното първенство по футбол 2018.

Плейлистите на UK Turk са достъпни в хранилището на UKTurk Addon. За инсталирането на плейлисти от UK Turk на Kodi отнема не повече от 5 минути.

Въпреки че не се нуждаете от никаква регистрация или абонамент, за да използвате UK Turk Playlists, ще трябва да генерирате ПИН на UTPIN.com, за да използвате този addon.

Как да инсталирате UK Turks на Kodi

Футбол Днес Аддон

Това е още едно допълнение, което можете да изтеглите и инсталирате директно от хранилището на Kodi. Футбол Днес, както името дава, е посветен добавка за Футбол. Ще намерите десетки потоци за наскоро телевизионни мачове от големите лиги на света. Ако има някакъв важен мач, който в момента се излъчва навсякъде по света, ще намерите предаване на живо с Football Today Kodi addon.

Надявам се, че Football Today ще включи и предаванията на живо за Световното първенство на FIFA 2018. Ето защо включих тази добавка в този списък. Продължете и инсталирайте Football Today от репото Kodil.

Опаковане: Най-добрите коди добавки за Световното първенство на FIFA 2018

И така, ето нашия списък с най-добрите добавки на Kodi, за да предавате на живо FIFA Football World Cup 2018. Както вече казах, ако има нови разработки, ще ви държа в течение и информирани чрез тази статия. Световната купа е все още близо една седмица и нещата се променят с добавки на Kodi, понякога доста бързо. Много нови добавки също могат да бъдат въведени дотогава. Не се притеснявайте! През цялото време ще бъда нащрек и ще остана отгоре. Ще се уверя, че имате много възможности да гледате това спортно събитие, още преди то да е започнало. Продължавайте да посещавате тази статия от време на време, за да бъдете в течение. Kodi поддържа редица спортни добавки и тези, които изброихме, вероятно са топ претендентите.

Свързани ръководства:

  • Как да инсталирате Mobdro на Kodi
  • Най-добрите Kodi Addons
  • Най-добрата телевизия на живо Kodi Addons

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me