Bästa FIFA-fotbolls-VM 2018 Kodi Addons för livestreaming

>

I den här guiden visar jag dig de bästa Kodi Addons för att titta på FIFA World Cup 2018 ⚽ livström på Kodi 17,6 .6. Dessa FIFA World Cup Kodi Addons fungerar för alla enheter som stöder Kodi som Amazon FireStick, PC, Mobiles, Xbox One, etc..


32 internationella fotbollslag träffas igen och kämpar för överhöghet på det ryska torvet i världens största idrottsevenemang - FIFA World Cup 2018. Eventet startar den 14 juni och kommer att pågå i mer än en månad. Hundratals miljoner fotbollsfans kommer att förbli anslutna till sin TV och hundratusentals kommer att se det live på arenorna. Fotbolls-VM är inte bara ett vanligt sportevenemang, det är en hel månad festlighet för många. Så, hur planerar du att titta på liveströmmen i år? Om det är Kodi, är den här artikeln allt för dig att lära dig att streama FIFA live med Kodi Addons.

Hur man tittar på FIFA fotbolls-VM 2018 på Kodi

bästa FIFA världscup kodi addonsFIFA World Cup 2018 kommer att sändas på ett antal satellitkanaler över hela världen och kommer att vara officiellt tillgängliga för online-strömning på flera webbplatser. Men för en Kodi-entusiast passar ingenting bättre. Många av våra läsare har frågat oss hur man kan se FIFA World Cup 2018 på Kodi. Slutligen är vi här med vår omfattande guide. Vi har utforskat och valt några av de bästa Kodi-tillägg som ger dig tillgång till det här fotbollskarnevalet på din FireStick / PC / Smartphone eller någon annan Kodi-låda. Om det finns några nya utvecklingar kommer vi att hålla dig uppdaterad. Kom och gå med på festen!!

Rekommenderad: Om du inte redan använder Kodi på FireStick, så här kan du jailbreaka Fire TV eller FireStick.

FIFA World Cup 2018 Live Streaming med BBC iPlayer WWW Kodi Addon

iPlayer WWW är ett Kodi-sporttillägg som är framsidan av iPlayer-webbplatsen från den mycket populära och äldsta programföretaget BBC. Detta tillägg erbjuder massor av strömmar för olika sporter inklusive fotboll, rugby, F1 och mer.

BBC är den officiella programföretaget för FIFA Football World Cup 2018 i Storbritannien. Om du vill strömma sändningen över internet gratis kommer iPlayer WWW att bli ett av de bästa alternativen. Det som verkligen är fantastiskt är att detta tillägg är lagligt och helt gratis.

Det finns dock ett litet problem med detta tillägg. Dess strömmar är geo-begränsade till invånarna i Storbritannien. Om du bor utanför Storbritannien kommer det inte att låta dig ladda ner strömmen. Men det är okej; vi vet hur vi kan åtgärda detta problem med hjälp av en Kodi VPN. Mer om VPN senare; låt oss först lära dig hur du installerar iPlayer WWW på Kodi.

# 1. Starta Kodi och välj 'Tillägg' i den vänstra sidofältet

hur man kan titta på FIFA världscup på kodi

# 2. Välj nu ikonen 'Package Installer' (ser ut som en öppen ruta) uppe till vänster

fifa världscup live stream på firestick kodi

# 3. Välj nu "Installera från förvaret"

bästa FIFA världscup kodi addons

# 4. Välj nu 'Kodi Add-on Repository'

bästa kodi-tillägg för fifas världscup

# 5. Öppna "Video Add-ons" på nästa skärm

Bästa FIFA-fotbolls-VM 2018 Kodi Addons för livestreaming

# 6. Rulla ner och öppna iPlayer WWW. Du måste bläddra mycket eftersom det är en stor lista

se fifa världscup på kodi

# 7. Tryck på knappen "Installera" längst ner till höger på nästa skärm

fifa fotbolls-världscup live stream på kodi

# 8. Välj endast den senaste versionen från Kodi Add-on Repository. Om du har installerat något annat arkiv som också har iPlayer WWW, använd inte det

kodi addons för att se live fifa världscup

# 9. Vänta nu tills meddelandet "Tillägg installerat" visas längst upp till höger på skärmen

hur man kan se live fifa-världscup i USA

# 10. Gå tillbaka till Kodi-hemskärmen och öppna "Tillägg" igen

fifa världscup live streaming på kodi

# 11. Välj nu "Videotillägg" så ser du BBC iPlayer-tillägg till listan

fifa världscup live stream på eldstick

# 12. Öppna iPlayer WWW-tillägg och öppna "Kategorier" från nästa lista

hur man tittar på FIFA fotbolls-VM på kodi

# 13. Bläddra nedåt på nästa skärm och öppna 'Sport'

iplayer www kodi addon för fifa

Du kommer nu att kunna se listan över alla tillgängliga strömmar i kategorin Sport. Eftersom världscupen inte har börjat med att skriva den här guiden kan du inte se några tillgängliga strömmar för den. Men detta är det avsnitt som mycket troligt kommer att innehålla liveströmmarna för FIFA World Cup 2018.

iPlayer WWW strömmar inte i din region? Inga problem! Här är lösningen

När jag försökte spela en ström genom iPlayer stötte jag på följande fel:

hur man använder iplayer www kodi addon utanför Storbritannien

Som jag redan har sagt är BBC iPlayer geo-begränsad i Storbritannien. Om du är belägen i USA / Kanada eller något annat land kommer strömmarna helt enkelt inte att spela.

Bli inte besviken! Vi har en otrolig lösning för dig som kommer att binda din internetanslutning till en IP-adress i Storbritannien och låter dig spela iPlayer WWW utan problem..

Du kan använda en VPN-tjänst för att flytta din IP helt utan att du behöver flytta en tum. Det bästa med en VPN är att den också döljer alla dina internetaktiviteter från de nyfikna ögonen.

Jag använder och rekommenderar ExpressVPN, vilket är den snabbaste VPN. Det är Kodi-vänligt och ger dig oslagbar buffertfri upplevelse. ExpressVPN erbjuder hundratals servrar över hela världen och många av dem finns i Storbritannien. Du behöver helt enkelt välja en UK-server. När du är ansluten kan du återgå till Kodi och starta om iPlayer WWW-tillägget.

Avblockera iPlayer WWW

Live Stream FIFA World Cup med Fox Sports GO Kodi Addon

FOX är de officiella programföretagen för FIFA World Cup 2018 i USA. Fox Sports Go är webbfrontend för detta satellit-TV-nätverk. Du kan strömma alla sportprogram som för närvarande sänds av FOX på www.FOXSportsGo.com

Men webbläsarströmning är inte alltid så rolig och kvalitet som appströmning. Mobilwebbläsarna är särskilt buggy och är benägna att krascha. Du kan ladda ner FOX Sports Go-appen från Google Play Store eller Apple App Store. Men för en Kodi-användare är Kodi-upplevelsen oöverträffbar.

Tack och lov har Fox Sports Go ett officiellt Kodi-tillägg som du direkt kan installera från det officiella Kodi Repository.

Fox Sports Go-tillägg fungerar bara om du har ett abonnemang från en av de auktoriserade kabel-TV-leverantörerna i USA. Detta betyder att du måste vara bosatt i USA och ha en satellit-TV-anslutning från en leverantör i landet. Här är listan över alla FOX-stödda kabel-TV-operatörer: https://www.foxsportsgo.com/register?#more

Den här sidan visar listan över kabel-TV-leverantörer. Du kan klicka på "Fler TV-leverantörer" för att få en komplett lista över leverantörer.

Den goda nyheten är att om du redan har FOX Sports-prenumerationen via din TV-leverantör, kan du se FOX Sports Go på Kodi gratis. Om din TV-paket inte inkluderar FOX Sports, kontakta din TV-leverantör och få det nu för att njuta av Fox Sports Go Kodi-tillägget.

Låt oss nu lära dig hur du installerar och använder FOX Sports Go Kodi Addon för att se FIFA World Cup 2018 live stream.

# 1. Välj Tillägg på den vänstra sidofältet från hemskärmen för Kodi

rävsport gå kodi addon

# 2. Klicka på ikonen 'Package Installer' uppe till vänster (ser ut som en Dropbox-ikon eller ikon för öppen ruta)

hur man tittar på fifa på rävsport gå kodi addon

# 3. Välj "Installera från förvaret" på nästa skärm

hur man kan se fifa live stream i USA

# 4. Öppna "Kodi Add-on repository"

fotboll världscup kodi addons

# 5. Öppna "Video Add-ons" på nästa skärm

se fotbolls-världscupen på rävsport gå

# 6. Rulla ner och öppna 'FOX Sports Go' från listan med tillägg

hur man tittar på fotbolls-VM

# 7. Klicka på "Installera" längst ner till höger för att installera tillägget

fotboll världscup live stream källor

# 8. Du vet att tillägget har installerats när du ser meddelandet "Tillägg installerat" längst upp till höger (bilden nedan)

var du kan titta på fifa världscup

# 9. Gå tillbaka till Kodi-hemskärmen genom att trycka på Backspace-knappen och välj "Add-ons" igen

kodi addons för fotbolls-världscup live streamar

# 10. Öppna "Video Add-ons" på vänster sidofält och välj sedan "FOX Sports Go" i listan över installerade tillägg

hur man installerar rävsport gå kodi addon

# 11. Nu kommer du att se en pop-up med aktiveringskoden. Nu måste du logga in på din TV-leverantör på www.foxsportsgo.com/activate med aktiveringskoden

hur man aktiverar rävsport gå på kodi

# 12. Så här ser webbsidan ut. Ange aktiveringskoden och tryck på Skicka-knappen

rävsport går aktiveringskod

Nu måste du logga in med din kabel-TV-leverantör

rävsport går kabelleverantörer

Om din TV-leverantör inte finns med på den här sidan klickar du på länken Fler TV-leverantörer. Du kommer att se en sida med hela listan:

aktivera rävsport gå på kodi

Välj bara din TV-leverantör och logga in med dina referenser. Om du till exempel har ett serviceabonnemang med Comcast Xfinity, så ser din inloggningsskärm ut:

aktivera rävsport gå med xfinity-kabel

Om du inte har ett användarnamn eller inloggningsuppgifter kan du klicka på "Skapa ett" längst ner till höger på sidan. För att fortsätta behöver du antingen ditt mobilnummer som finns med Comcast Xfinity, Social Security Number eller Xfinity Account Number. Så här fungerar det för alla tjänsteleverantörer.

installera rävsport gå för fifa världscup

När du är signerad med TV-leverantören, gå tillbaka till Kodi och tryck på OK.

För att snabbt kunna sammanfatta, för att se live-VM med FOX Sports Go på Kodi, behöver du en fysisk kabel-TV-anslutning från en av TV-leverantörerna i USA. FOX Sports Go-tillägget kan aktiveras genom att logga in på din TV-leverantör med aktiveringskoden.

Bästa tredjeparts Addons för FIFA World Cup 2018 Live Streaming

Förutom de officiella Kodi-tilläggena ovan finns det några tredjeparts-tillägg som kan strömma FIFA 2018 på din enhet. Jag listar dessa tillägg nedan med en länk till deras installationsguider.

Innan du börjar strömma, skulle jag vilja varna dig om att allt du strömmar på Kodi är synligt för din ISP och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis sport, filmer, TV-program) kan få dig till juridiska problem.

Tack och lov finns det ett idiotsäkert sätt att hålla alla dina strömningsaktiviteter dolda för din internetleverantör och regeringen. Allt du behöver är en bra VPN för Kodi. En VPN hjälper dig att kringgå onlineövervakning, ISP-strypning och geo-restriktioner för innehåll.

Jag personligen använder och rekommenderar ExpressVPN, vilket är den snabbaste och säkraste VPN. Det är Kodi-vänligt och mycket lätt att installera på alla enheter inklusive datorer, Fire TV Stick, Smartphones, Android box, Nvidia Shield och andra Kodi-lådor.

Låt oss se hur du använder ExpressVPN för att hålla dina strömningsaktiviteter dolda från nyfikna ögon.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för Kodi.

anslut expressvpn för kodi

Om du är Fire Stick-användare, så installerar du VPN på Amazon Fire TV Stick.

Nu när du har ExpressVPN-skyddet, kolla in tredjeparts Kodi Addons nedan.

Kick Off Addon

Kick-off addon är ett av de mest livskraftiga alternativen för att se FIFA World Cup 2018 live på Kodi. Denna tillägg är mycket populär bland sportentusiaster. Kick-off täcker ett brett utbud av fotbollsspel från hela världen. Du kan också se live-spel, live-kanaler och höjdpunkter.

När tillägget är installerat kommer du att behöva en PIN-kod var fjärde timme för att den ska fungera. Du kan generera PIN-koden gratis kl https://pinsystem.co.uk. Vår huvudsakliga artikel om Kick-off täcker installationsförfarandet och hur man använder tillägget genom att skapa PIN-koden.

cCloud TV

Även om cCloud TV inte är ett speciellt tillägg till sport, finns det en rimlig chans att den kommer att ha live-kanalströmmar för att titta på FIFA World Cup 2018.

När du har installerat cCloud kan du öppna kategorin 'Sport' i den och du hittar dussintals live-sportkanaler. När världscupen startar är det troligt att du hittar live-TV-strömmen för kanalerna som täcker evenemanget.

cCloud TV är också tillgängligt via Kodil-förvaret. Om du av någon anledning inte kunde få Kick-off eller något annat tillägg som fungerar under VM-sändningen, kommer du att ha cCloud som ett alternativ.

Hur man installerar cCloud TV på Kodi

SportsDevil

SportsDevil är en annan mycket populär sporttillägg för Kodi. Denna addon har täckning av olika sporter inklusive fotboll. Det finns en ganska anständig chans att SportsDevil kommer att inkludera liveströmmarna för FIFA World Cup 2018.

Du kan installera detta tillägg från Kodil-arkivet. Du hittar också detta tillägg i Maverick-repo. Kodil verkar dock ha den mest uppdaterade versionen.

Hur man installerar SportsDevil på Kodi

UK Turk's spellistor

Medan brittiska Turk-spellistor främst är ett underhållningstillskott, har det en sportavdelning som innehåller dussintals kategorier för olika sporter. Eftersom detta tillägg har flera alternativ för fotbollströmning, är jag tvungen att tro att den också kommer att ge liveströmmar för fotbolls-VM 2018.

UK Turk Playlists är tillgängliga i UKTurk Addon Repository. Det tar inte mer än 5 minuter att installera Turkiska spellistor på Kodi.

Även om du inte behöver någon anmälan eller prenumeration för att använda UK Turk Playlists måste du generera en PIN-kod på UTPIN.com för att använda detta tillägg.

Hur man installerar UK Turks på Kodi

Fotboll idag Addon

Det här är ytterligare ett tillägg som du kan ladda ner och installera direkt från Kodi-arkivet. Fotboll idag, som namnet ger bort, är den dedikerade addon för fotboll. Du hittar dussintals strömmar för nyligen telecast-matcher från de stora ligorna i världen. Om det finns någon viktig match som för närvarande sänds överallt i världen, hittar du en live stream med Football Today Kodi addon.

Jag hoppas att Football Today också kommer att innehålla liveströmmarna för FIFA World Cup 2018. Det är därför jag har lagt detta tillägg på denna lista. Gå vidare och installera Football Today från Kodil-repo.

Inpackning: Bästa Kodi Addons för FIFA World Cup 2018

Så här är vår lista över de bästa Kodi-tilläggarna för dig att streama FIFA fotbolls-VM 2018 live. Som jag redan sagt, om det finns några nya utvecklingar, kommer jag att hålla dig uppdaterad och informerad genom denna artikel. Världsmästerskapet är fortfarande nästan en vecka bort och saker ändras med Kodi-tillägg, ibland ganska snabbt. Många nya tillägg kan också introduceras då. Oroa dig inte! Jag kommer att vara på jakt hela tiden och kommer att hålla mig uppe på det. Jag kommer att se till att du har många alternativ att titta på denna idrottsevenemang redan innan den har startat. Fortsätt att besöka denna artikel då och då för att hålla dig uppdaterad. Kodi stöder ett antal sporttillägg och de vi har listat är förmodligen de främsta utmanarna.

Relaterade guider:

  • Hur man installerar Mobdro på Kodi
  • Bästa Kodi Addons
  • Bästa Live TV Kodi Addons

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me