Beste Champions League Kodi Addons 2018: Se UEFA Live Stream på Kodi Krypton

>

UEFA Champions League 2017/2018 startet allerede med kvalifiseringsrundene, sluttspillet og gruppespillkampene som ble spilt i 2017. Alle fotballidrettsutøvere venter nå spent på rundene på 16 kamper som vil avgjøre hvem som er sterk nok til å spille i kvartalene, semifinalen og finalen. Som en solid fotballfan, forstår jeg hva det betyr for favorittlaget mitt å spille i Champions League.

beste Champions League kodi addons

Hvordan ser jeg live Football Champions League når kabel-TV-abonnementet mitt ikke tilbyr sportskanaler? Vel, Champions League Kodi Addons er svaret! Du kan se UEFA Champions League online på din PC / Fire TV / FireStick. Kodi er en streamingplattform som lar deg se TV-serier, filmer, sport og musikk. Jeg kaller det vanligvis et knutepunkt for digital underholdning, på grunn av allsidigheten til hva du kan se, streame og laste ned fra plattformen. UEFA Champions League er blant de sportsbegivenhetene du kan live stream med Kodi.

Kodi er en gratis open source-programvare som kan støttes av mange operativsystemer som Android, Mac OS X, Windows og Linux. For å se UEFA Champions League-kamper gjennom denne plattformen, trenger du Kodi-tilleggsporter som lar deg streame live UCL-spill. Å få de sportslige tilskuddene har vært det største hinderet for de fleste fotballfans. I denne guiden vil jeg ikke bare gi deg disse tilleggene, men også hjelpe deg med å installere dem og få din Kodi-plattform klar og i gang!

Oppmerksomhet KODI-brukere: Les før du fortsetter

Kodi Addons / builds tilbyr ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i lovlige problemer hvis du blir fanget av streaming av gratis filmer / TV-serier / Sport. Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å alltid koble til et VPN mens de streamer på nettet. En god Kodi VPN skjuler identiteten din, omgår regjeringsovervåkning, geo-blokkert innhold og ISP-throttling (som også hjelper i bufferfri streaming).

Jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på årsplanene. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid be om refusjon.

Klikk HER for å få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPN

Les: Hvordan installere og bruke en Kodi VPN

MERK: Du kan installere UCL Kodi-tillegg på Amazon Fire TV Stick, Chromecast, Raspberry Pi, Android TV Box, Mac, PC eller Nvidia. Denne guiden dekker instruksjonene for hvordan du installerer slike tillegg på disse enhetene.

Sports Kodi-tillegg for å streame live UEFA Champions League-kamper på Kodi

Det er mange Kodi Addons som kan streame liveidrett, nedenfor er de beste Champions League Addons som du kan bruke til å streame live UCL-spill i 2018.

  • BT Sport
  • Fox Sports Go
  • ESPN3
  • Viaplay
  • PS Vue
  • Zatto Box

Les også: Slik ser du FIFA verdensmesterskap på Kodi

Stream UEFA Champions League på Kodi med BT Sport

BT Sport streamer UEFA Champions League gratis i Storbritannia. Så så lenge du er i Storbritannia, er dette din heldige dag. Nå er spørsmålet, hva med brukerne som ikke er innbyggere i Storbritannia? Svaret er enkelt - få en god VPN. Ved hjelp av en VPN kan du få en britisk IP på kort tid og begynne å streame UEFA-finaler gratis. Jeg bruker personlig ExpressVPN, som fungerer bra med alle plattformer, og jeg merket ingen bufring i det hele tatt.

La oss se hvordan du får BT Sport på Kodi.

1. På Kodi-hjemmesiden klikker du på "Tillegg" på venstre sidefelt.

innstillinger for kodi addons

2. Åpne “Package Installer” øverst til venstre på skjermen.

kodi pakke installasjonsprogram

3. Klikk på "Install from Repository"

kodi installere fra depot

4. Åpne “Kodi Add-on Repository”

offisielle kodi addon depot

5. Klikk "Video Add-ons" > “YouTube”

installer youtube på kodi

6. Klikk på installer for å starte YouTube-installasjonen på Kodi.

Når YouTube er installert på Kodi, gå til Kodi-hjemmesiden og åpne YouTube-tillegget. Søk etter BT Sport og UEFA live stream. Hvis du ikke er i Storbritannia, må du forsikre deg om at du er koblet til en Kodi VPN og valgte den britiske plasseringen.

Det er alt.

Stream live UEFA Champions League 2018 med Fox Sports Go

Hvis du er lokalisert i noen del av USA, så er du heldig som har den enkleste måten å se UCL-kamper live på Kodi. Alt du trenger er en Kodi-enhet, abonnement hos enhver amerikansk kabelleverandør, og Fox Sports Go Kodi-tillegg. Følgende trinn vil hjelpe deg med å installere Fox Sports Go på Kodi-appen din:

Trinn 1: Start Kodi-appen din, og naviger til delen "Tillegg". Øverst i venstre hjørne, velg “Pakkeinstallasjonsikon.” Hvis du ikke kan finne det, holder du musepekeren over ikonene i øverste venstre hjørne.

kodi pakke installasjonsprogram

Steg 2: Deretter klikker du på "Install from Repository"

kodi installere fra depot

Trinn 3: Klikk på "Kodi Add-on Repository" hvor du kan finne alle de offisielle tilleggene som er lagt til av Kodi Team.

offisielle kodi addon depot

Trinn 4: Åpne "Video Add-ons".

offisielle videotillegg av kodi team

Trinn 5: Bla nedover til du finner Add-on for Fox Sports Go.

hvordan se Champions League på kodi

Trinn 6: Klikk på "Installer."

se Champions League live stream på kodi

TIPS: Installasjonsprosessen vil ta litt tid, vent til du ser varselet om “Fox Sports Go” -tillegg aktivert. Alternativt kan du vurdere å laste ned det offisielle Fox Sports Go-tillegget fra denne lenken og konfigurere det ved å klikke på "Installer fra zip-fil."

Trinn 7: Naviger tilbake til startskjermen og velg “Tilleggsapparater” igjen. Klikk "Video Add-ons."

Trinn 8: Alle videotilleggene du har installert vil vises her, inkludert “Fox Sports Go” -tillegget.

Trinn 9: Etter å ha startet Fox Sports Go-tillegget for første gang, vil du bli tilbudt en aktiveringskode som du vil bli bedt om å oppgi på “foxsportsgo.com/activate.”

hvordan du installerer reve sports go kodi addon for å se Champions League live stream

Trinn 10: Etter å ha skrevet inn aktiveringskoden, må du logge på med kabel-TV-leverandøren (bare USA-kabel-TV-leverandører). Imidlertid, hvis du er utenfor USA, kan du fortsatt glede deg over å se UCL-kamper gjennom Kodi ved hjelp av Kodi VPN. Når det er aktivert, klikker du på OK.

installer fox go sports addon på kodi

Avblokkerer beste Champions League Kodi Addons utenfor USA

Som nevnt vil dette tillegget bare fungere i USA. Skjønt, du kan fremdeles glede deg over streaming UCL-kamper blant andre idretter som basketball, fotball, rugby og baseball utenfor denne sonen. Alt du trenger er å få et godt virtuelt privat nettverk (VPN). VPN hjelper deg med å geo-spoof din nåværende online plassering og derfor fjerne blokkering av geo-blokkerte Kodi-tillegg som Fox Sports Go. Videre vil VPN-ene hjelpe deg med å abonnere på USAs kabel-TV-tjenester som DirecTV og Verizon.

Imidlertid tilbyr ikke alle VPN-er for stedsspesifikke servere. Det er mange gratis VPN-er som lover deg slike funksjoner som endring av serverplassering og USAs IP-adresser. De fleste av dem har imidlertid store ulemper som å skifte IP-adresser, uendelige annonser og bremset nettverkstilkoblinger. Derfor trenger du en pålitelig VPN som ExpressVPN. Jeg anbefaler hovedsakelig denne VPN-en på grunn av de mange fordelene som følger av bruken.

Med ExpressVPN kan du få en IP-adresse for alle land inkludert USA. Dermed vil alt du trenger være å abonnere på en billig amerikansk kabel-TV og installere Fox Sports Go-tillegget som om du er i USA. Vi har allerede gått gjennom disse trinnene ovenfor. Dessuten vil du nyte det ultimate personvernet, siden det krypterer alle surfevanene dine, og forblir derfor anonyme. Det er ganske enkelt å konfigurere ExpressVPN uansett om du bruker PC, iOS, Amazon Fire Stick, Android eller Mac. Takk til den brukervennlige applikasjonen!

Streaming Live UCL-kamper på Kodi med ESPN 3-tillegget

ESPN er en av de verdenskjente sportskanalene. Med det kan du glede deg over livestrømmer fra MLB, NFL, NHL, NBA, NCAA, college football og Basketball. Hvis du er en sportsfan, kan du vurdere å sette opp dette Kodi-tillegget på din PC eller Fire TV / Stick. Trinnene ligner på trinnene for å installere Fox Sports Go-tillegget. I tilfelle du er utenfor USA, må du bruke VPN for å få en amerikansk IP-adresse for å låse opp geo-blokkert innhold. For å se premiuminnhold, blir du bedt om å autentisere med en kabel-TV-leverandør.

Streaming Live UCL-kamper på Kodi med Viaplay-tillegget

Viaplay er en premium skandinavisk streamingtjeneste. Det er tilgjengelig i alle de nordiske landene, inkludert Finland, Sverige, Danmark og Norge. Du kan konfigurere Viaplay Kodi-tillegg på hvilken som helst Kodi-enhet inkludert Amazon Fire TV Stick. For å bruke den utenfor Norden som USA og Canada, trenger du en VPN som kan gi deg en nordisk IP-adresse.

Det er ganske enkelt å sette opp Viaplay-tillegget. Alle trinnene ligner på Fox Sports Go-tillegget. Du kan også laste ned tillegget fra det offisielle Kodi-nettstedet og installere det på Kodi-appen din ved å klikke på "Installer fra zip-fil." Når du har installert den, blir du bedt om å aktivere den. Du vil få alle nødvendige aktiveringsdetaljer ved å abonnere på Viaplay fra deres offisielle nettsted.

Streaming Live UCL-kamper på Kodi med PlayStation Vue-tillegget

PS Vue Kodi-tillegget er omtrent som Fox Sports Go-tillegget. PlayStation Vue er en TV-tjeneste som lar deg streame sport, filmer og se live-TV. I motsetning til Fox Sports Go, krever PS Vue ikke kabel-TV-abonnement. Eracknaphobia står bak utviklingen av dette tillegget. Den samme utvikleren som opprettet tilleggene Livestream, NHL.tv, NBC Sports og MLB.tv.

Å installere PS Vue på Kodi-enheten din ligner på installasjonen av Fox Sports Go-tillegg. I stedet for å få en aktiveringskode, blir du imidlertid bedt om å oppgi et brukernavn og passord. Du trenger et gyldig PlayStation Vue-abonnement for å få disse påloggingsdetaljene og logge på tillegget etter installasjonen. I tilfelle du befinner deg i en geo-blokkert sone, vil en VPN hjelpe deg med å få riktig IP-adresse for å låse opp tjenesten.

Streaming Live Champions League 2018 på Kodi: Bottom Line!

Det har aldri vært enkelt å streame live UCL-kamper og andre idretter. Med Kodi kan du se nesten hvilken som helst kamp rundt om i verden. Dessuten lar YouTube Kodi-tillegget deg live stream-kamper som er live på YouTube til tross for din beliggenhet. Med den beste Kodi VPN, vil du glede deg over å se geo-blokkert innhold til tross for din beliggenhet og få tilgang til amerikanske kabel-TV-tjenester!

I slekt:

  • Beste Kodi Builds
  • Slik installerer du Exodus
  • Hvordan installere SportsDevil Kodi Addon
  • Hvordan installere Kodi på FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me