Beste FIFA fotball-VM 2018 Kodi Addons for live streaming

>

I denne guiden vil jeg vise deg de beste Kodi Addons for å se FIFA World Cup 2018 ⚽ livestream på Kodi 17,6 ✅. Disse FIFA World Cup Kodi Addons vil fungere for alle enheter som støtter Kodi som Amazon FireStick, PC, Mobiles, Xbox One, etc..

32 internasjonale fotballag kommer sammen igjen og kjemper om overherredømme på det russiske torvet i verdens største sportsbegivenhet - FIFA verdensmesterskap 2018. Arrangementet starter 14. juni og vil vare i mer enn en måned. Hundrevis av millioner fotballfans vil forbli hekta på TV-en sin, og hundretusener vil se den live på stadionene. Fotball-VM er ikke bare et vanlig sportsarrangement, det er en hel måned med festlighet for mange. Så, hvordan planlegger du å se livestrømmen i år? Hvis det er Kodi, er denne artikkelen alt for deg å lære å streame FIFA live med Kodi Addons.

Slik ser du FIFA fotball-VM 2018 på Kodi

beste fifa verdenscup kodi addonsFIFA verdensmesterskap 2018 vil bli sendt på en rekke satellittkanaler over hele verden og vil være offisielt tilgjengelig for online streaming på flere nettsteder. Men for en Kodi-entusiast passer ingenting bedre. Mange av leserne våre har spurt oss hvordan vi kan se FIFA verdensmesterskap 2018 på Kodi. Endelig er vi her med vår omfattende guide. Vi har utforsket og plukket ut noen av de beste Kodi-tilleggene som vil gi deg tilgang til dette fotballkarnevalet på din FireStick / PC / Smartphone eller en hvilken som helst annen Kodi-boks. Hvis det er noen nye utviklinger, holder vi deg oppdatert. Kom og bli med på festen!!

anbefalt: Hvis du ikke allerede bruker Kodi på FireStick, slik kan du jailbreak Fire TV eller FireStick.

FIFA verdensmesterskap 2018 Live Streaming med BBC iPlayer WWW Kodi Addon

iPlayer WWW er et Kodi-sportstillegg som er frontenden av iPlayer-nettstedet fra den veldig populære og eldste kringkasteren, BBC. Dette tillegget tilbyr mange strømmer for forskjellige idretter, inkludert Fotball, Rugby, F1 og mer.

BBC er den offisielle kringkasteren av FIFA fotball-VM 2018 i Storbritannia. Hvis du ønsker å streame sendingen over internett gratis, vil iPlayer WWW være et av de beste alternativene. Det som virkelig er fantastisk, er at dette tillegget er lovlig og helt gratis.

Det er imidlertid et lite problem med dette tillegget. Strømmene er geobegrenset til innbyggerne i Storbritannia. Hvis du bor utenfor Storbritannia, vil det ikke la deg laste ned strømmen. Men det er greit; vi vet hvordan vi kan løse dette problemet ved å bruke en Kodi VPN. Mer om VPN-er senere; la oss først lære hvordan du installerer iPlayer WWW på Kodi.

#1. Start Kodi og velg "Tillegg" på venstre sidefelt

hvordan du kan se fifa verdensmesterskap på kodi

# 2. Velg nå "Package Installer" -ikonet (ser ut som en åpen boks) øverst til venstre

fifa verdensmesterskap live stream på firestick kodi

# 3. Velg nå "Install from Repository"

beste fifa verdenscup kodi addons

# 4. Velg nå ‘Kodi Add-on Repository’

beste kodi addons til fifa verdensmesterskap

# 5. Åpne ‘Video Add-ons’ på neste skjermbilde

Beste FIFA fotball-VM 2018 Kodi Addons for live streaming

# 6. Bla nedover og åpne iPlayer WWW. Du må bla mye fordi det er en stor liste

se fifa verdensmesterskap på kodi

# 7. Trykk på 'Installer' -knappen nederst til høyre på neste skjermbilde

fifa fotball-verdenscup live stream på kodi

# 8. Velg bare den nyeste versjonen fra Kodi Add-on Repository. Hvis du har installert noe annet lagringssted som også har iPlayer WWW, ikke bruk det

kodi addons for å se live fifa verdensmesterskap

# 9. Vent nå til "Tillegg installert" -varselet vises øverst til høyre på skjermen

hvordan du kan se live fifa verdensmesterskap i USA

# 10. Gå tilbake til Kodi-startsiden og åpne 'Tilleggsapparater' igjen

fifa verdensmesterskap live streaming på kodi

# 11. Velg nå ‘Video add-ons’, så ser du BBC iPlayer-tillegget lagt til på listen

fifa verdensmesterskap live stream på ildsted

# 12. Åpne iPlayer WWW-tillegg, og åpne ‘Kategorier’ fra neste liste

hvordan du kan se fifa fotball-VM på kodi

#1. 3. Bla på neste skjermbilde og åpne 'Sport'

iplayer www kodi addon for fifa

Du vil nå kunne se listen over alle tilgjengelige strømmer i kategorien Sport. Siden verdensmesterskapet ikke har startet med å skrive denne guiden, kan du ikke se noen tilgjengelige strømmer for det. Men dette er delen som med stor sannsynlighet vil inneholde livestrømmer for FIFA verdensmesterskap 2018.

iPlayer WWW strømmer ikke i ditt område? Ikke noe problem! Her er middelet

Da jeg prøvde å spille en strøm gjennom iPlayer, fikk jeg følgende feil:

hvordan du bruker iplayer www kodi addon utenfor Storbritannia

Som jeg allerede har sagt, er BBC iPlayer geo-begrenset i Storbritannia. Hvis du er lokalisert i USA / Canada eller et hvilket som helst annet land, vil streamene rett og slett ikke spille.

Ikke bli skuffet! Vi har en utrolig løsning for deg som knytter internettforbindelsen din til en IP-adresse i Storbritannia og lar deg spille iPlayer WWW uten problemer.

Du kan bruke en VPN-tjeneste for å flytte IP-en din helt uten at du trenger å flytte en tomme. Det beste med en VPN er at den også skjuler alle internettaktivitetene dine fra de nysgjerrige øynene.

Jeg bruker og anbefaler ExpressVPN, som er den raskeste VPN. Det er Kodi-vennlig og gir deg uslåelig buffering gratis streamingopplevelse. ExpressVPN tilbyr hundrevis av servere over hele verden, og mange av dem er i Storbritannia. Du trenger ganske enkelt å velge en britisk server. Når du er tilkoblet, kan du gå tilbake til Kodi og starte iPlayer WWW-tillegget på nytt.

Fjern blokkering av iPlayer WWW

Live Stream FIFA verdensmesterskap med Fox Sports GO Kodi Addon

FOX er de offisielle kringkasterne av FIFA verdensmesterskap 2018 i USA. Fox Sports Go er nettbredden av dette satellitt-TV-nettverket. Du kan streame alle sportsprogrammene som FOX nå sender på www.FOXSportsGo.com

Men nettlesstrømming er ikke alltid like morsom og kvalitet som streaming av apper. Mobilleserne er spesielt buggy og er tilbøyelige til å krasje. Du kan laste ned FOX Sports Go-appen fra Google Play Store eller Apple App Store. For en Kodi-bruker er Kodi-opplevelsen uovertruffen.

Heldigvis har Fox Sports Go et offisielt Kodi-tillegg som du direkte kan installere fra det offisielle Kodi Repository.

Fox Sports Go-tillegget fungerer bare hvis du har et abonnement fra en av de autoriserte kabel-TV-leverandørene i USA. Dette betyr at du må være bosatt i USA og ha en satellitt-TV-forbindelse fra en leverandør i landet. Her er listen over alle FOX-støttede kabel-TV-operatører: https://www.foxsportsgo.com/register?#more

Denne siden viser listen over tilgjengelige kabel-TV-leverandører. Du kan klikke på "Flere TV-leverandører" for den komplette listen over leverandører.

Den gode nyheten er at hvis du allerede har FOX Sports-abonnementet via TV-leverandøren din, kan du se FOX Sports Go på Kodi gratis. Hvis TV-pakken din ikke inkluderer FOX Sports, kan du kontakte en TV-leverandør og få den nå til å glede deg over Fox Sports Go Kodi-tillegget.

La oss nå lære hvordan du installerer og bruker FOX Sports Go Kodi Addon for å se FIFA World Cup 2018 live stream.

#1. Velg Tillegg på venstre sidefelt fra startskjermen til Kodi

reve sport go kodi addon

# 2. Klikk på "Package Installer" -ikonet øverst til venstre (ser ut som et Dropbox-ikon eller ikonet med åpen boks)

hvordan du kan se fifa på reve sport gå kodi addon

# 3. Velg ‘Install from repository’ på neste skjermbilde

hvordan du kan se fifa live stream i usa

# 4. Åpne ‘Kodi Add-on repository’

fotball-verdenscup kodi addons

# 5. Åpne ‘Video Add-ons’ på neste skjermbilde

se fotball-verdenscupen på reveidrett gå

# 6. Bla nedover og åpne 'FOX Sports Go' fra listen over tilleggsprogrammer

hvordan du ser fotball-VM

# 7. Klikk på "Installer" nederst til høyre for å installere tillegget

fotball-verdenscup live stream-kilder

# 8. Du vet at tilleggsprogrammet er installert når du ser varselet om "Tilleggsinstallert" øverst til høyre (bildet under)

hvor du kan se fifa verdensmesterskap

# 9. Gå tilbake til Kodi-startskjermen ved å trykke på Backspace-knappen og velg "Tillegg" igjen

kodi addons til fotball-verdenscup live stream

# 10. Åpne ‘Video Add-ons’ på venstre sidefelt og velg deretter ‘FOX Sports Go’ fra listen over installerte tillegg

hvordan du installerer reve sports go kodi addon

# 11. Du vil nå se en pop-up med aktiveringskoden. Du må nå logge på TV-leverandøren din på www.foxsportsgo.com/activate ved å bruke aktiveringskoden

hvordan du aktiverer reve sport gå på kodi

# 12. Slik ser websiden ut. Skriv inn aktiveringskoden og trykk på Send-knappen

reve sports go aktiveringskode

Nå må du logge på med kabel-TV-leverandøren

revesport går kabelleverandører

Hvis TV-leverandøren din ikke er oppført på denne siden, klikker du på koblingen "Flere TV-leverandører". Du vil se en side med den komplette listen:

aktivere rævsport gå på kodi

Bare velg din TV-leverandør og logg deg på med legitimasjonen. For eksempel, hvis du har et serviceabonnement med Comcast Xfinity, er det slik innloggingsskjermen din vil se ut:

aktiver rævesport med xfinity-kabel

Hvis du ikke har brukernavn eller påloggingsinformasjon, kan du klikke på "Opprett et" nederst til høyre på siden. For å fortsette trenger du enten mobilnummeret ditt på filen med Comcast Xfinity, personnummer eller Xfinity kontonummer. Dette er ganske mye hvordan det fungerer for alle tjenesteleverandørene.

installer reve sports gå for fifa verdensmesterskap

Når du er signert med TV-leverandøren, gå tilbake til Kodi og trykk OK.

For å raskt oppsummere, for å se verdensmesterskapet med FOX Sports Go på Kodi, trenger du en fysisk kabel-TV-forbindelse fra en av TV-leverandørene i USA. FOX Sports Go-tillegget kan aktiveres ved å logge på TV-leverandøren din ved å bruke aktiveringskoden.

Beste tredjeparts addons for FIFA World Cup 2018 Live Streaming

Bortsett fra de offisielle Kodi-tilleggene ovenfor, er det noen få tredjeparts tillegg som kan streame FIFA 2018 på enheten din. Jeg lister opp disse tilleggene nedenfor med en lenke til installasjonsveiledningene deres.

Før du begynner å streame, vil jeg advare deg om at alt du streamer på Kodi er synlig for Internett-leverandøren din og regjeringen. Dette betyr at streaming av copyright-innhold (gratis sport, filmer, TV-serier) kan føre til juridiske problemer.

Heldigvis er det en idiotsikker måte å holde alle streamingaktivitetene dine skjult for ISP og regjeringen. Alt du trenger er en god VPN for Kodi. En VPN hjelper deg å omgå Online Surveillance, ISP-throttling og geo-restriksjoner for innhold.

Jeg personlig bruker og anbefaler ExpressVPN, som er den raskeste og sikreste VPN. Den er Kodi-vennlig og veldig enkel å installere på alle enheter inkludert PCer, Fire TV Stick, Smartphones, Android-boks, Nvidia Shield og andre Kodi-bokser.

La oss se hvordan du bruker ExpressVPN for å holde streamingaktivitetene dine skjult for nysgjerrige øyne.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Hvis du er Fire Stick-bruker, så installerer du VPN på Amazon Fire TV Stick.

Nå som du har ExpressVPN-beskyttelsen, sjekk ut tredjeparts Kodi Addons nedenfor.

Kick Off Addon

Kick-off addon er et av de mest levedyktige alternativene for å se FIFA verdensmesterskap 2018 live på Kodi. Dette tillegget er veldig populært blant sportsentusiaster. Kick-off dekker et bredt spekter av fotballspill fra hele verden. Du kan også se live-spill, live-kanaler og høydepunkter.

Når tillegget er installert, vil du kreve en PIN-kode hver fjerde time for at den skal fungere. Du kan generere PIN-koden gratis kl https://pinsystem.co.uk. Vår hovedartikkel om avspark dekker installasjonsprosedyren, samt hvordan du bruker addon ved å generere PIN-koden.

cCloud TV

Selv om cCloud TV ikke er et dedikert sportstillegg, er det en god sjanse for at den vil inneholde direktesendte kanaler for å se FIFA verdensmesterskap 2018.

Når du har installert cCloud, kan du åpne kategorien 'Sport' i den, og du finner dusinvis av live sportskanaler. Når verdensmesterskapet går i gang, vil du sannsynligvis finne live-TV-strømmen for kanalene som dekker arrangementet.

cCloud TV er også tilgjengelig gjennom Kodil-depotet. Hvis du av en eller annen grunn ikke kunne få Kick-off eller noen annen addon som fungerer under VM-sendingen, vil du ha cCloud som et alternativ.

Hvordan installere cCloud TV på Kodi

SportsDevil

SportsDevil er et veldig populært sportstillegg for Kodi. Denne addon har dekning av forskjellige idretter, inkludert fotball. Det er en ganske anstendig sjanse for at SportsDevil inkluderer livestrømmene for FIFA verdensmesterskap 2018.

Du kan installere dette tillegget fra Kodil-depotet. Du finner også dette tillegget i Maverick-repo. Kodil ser imidlertid ut til å ha den mest oppdaterte versjonen.

Hvordan installere SportsDevil på Kodi

UK Turk's spillelister

Mens britiske Turk-spillelister først og fremst er et underholdningsprogram, har det en sportsdel som inneholder dusinvis av kategorier for forskjellige idretter. Ettersom dette tillegget har flere alternativer for fotballstrømming, er jeg tvunget til å tro at det også vil gi livestrømmer for fotball-VM 2018.

UK Turk Playlists er tilgjengelig i UKTurk Addon Repository. Det tar ikke mer enn 5 minutter å installere Turk Turk-spillelister på Kodi.

Selv om du ikke trenger noen påmelding eller abonnement for å bruke Turk-spillelister, må du generere en PIN-kode på UTPIN.com for å bruke dette tillegget.

Hvordan installere UK Turks på Kodi

Fotball i dag Addon

Dette er et annet tillegg du kan laste ned og installere direkte fra Kodi-depotet. Football Today, som navnet gir bort, er den dedikerte tilskuddet for Football. Du vil finne dusinvis av strømmer for nylig telecast-kamper fra de store ligaene i verden. Hvis det er noen viktig kamp som nå sendes overalt i verden, vil du finne en live stream med Football Today Kodi addon.

Jeg er håpefull på at Football Today også vil inneholde livestrømmer for FIFA verdensmesterskap 2018. Dette er grunnen til at jeg har lagt dette tillegget på denne listen. Gå videre og installer Football Today fra Kodil-repo.

Innpakning: Beste Kodi Addons til FIFA verdensmesterskap 2018

Så her er vår liste over de beste Kodi-tilleggene for deg å streame FIFA Fotball-VM 2018 live. Som jeg allerede har sagt, hvis det er noen nye utviklinger, vil jeg holde deg oppdatert og informert gjennom denne artikkelen. VM er fremdeles nesten en uke unna, og ting endrer seg med Kodi-tillegg, noen ganger ganske raskt. Mange nye tillegg kan også bli introdusert innen den gang. Ikke bekymre deg! Jeg vil være på utkikk hele tiden og vil holde meg på toppen av det. Jeg vil sørge for at du har mange muligheter for å se denne sportsbegivenheten allerede før den har startet. Fortsett å besøke denne artikkelen fra tid til annen for å holde deg oppdatert. Kodi støtter en rekke sportstillegg, og de vi har listet er sannsynligvis de beste utfordrerne.

Relaterte guider:

  • Slik installerer du Mobdro på Kodi
  • Beste Kodi Addons
  • Beste Live TV Kodi Addons

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me