10 Sfaturi și trucuri FireStick pentru începătorii care taie cordonul

>

În acest ghid, vă ofer cele mai bune sfaturi și trucuri FireStick pentru tăieturile de fir. Aceste trucuri funcționează pe toate dispozitivele Fire TV, inclusiv Fire TV Stick 2nd Gen, FireStick 4K și Fire TV Cube.

cele mai bune sfaturi și trucuri pentru focFireStick este probabil cel mai bun dispozitiv de streaming prezent. Este rentabil, rapid și extrem de ușor de utilizat. Dispozitivul funcționează cu o gamă largă de platforme de streaming, inclusiv Netflix, Hulu, Disney + și multe altele. În plus, vă permite să descărcați, să instalați și să utilizați diferite aplicații terțe.

Cu toate acestea, există multe modalități prin care puteți îmbunătăți experiența generală cu câteva sfaturi și trucuri mici și utile. Despre asta vom vorbi în această postare.

Folosesc dispozitive Fire TV de câțiva ani. Sunt un tăietor de cabluri, iar sfaturile pe care le-am rotunjit în acest articol m-au ajutat să profit la maxim de pe dispozitiv. Sper că te-ar ajuta la fel.

Cele mai bune sfaturi și trucuri FireStick pentru tăietori de fir

Deci, aici este lista mea cu sfaturile de top pentru FireStick. Acestea sunt simple, sigure și ușor de aplicat.

1. Jailbreak FireStick

10 Sfaturi și trucuri FireStick pentru începătorii care taie cordonulPune-i în eroare FireStick-ul pentru a profita la maxim. Cu toate acestea, nu vorbim despre procesul de jailbreak convențional, așa cum faceți cu telefonul. Jailbreaking FireStick este un proces simplu, fără riscuri. Tot ce trebuie să faceți este să reîncărcați câteva aplicații terțe, jailbreak.

Când închideți FireStick-ul, vă permiteți accesul nelimitat la filme, emisiuni, sport, știri și multe altele.

Nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice pentru a pune în jailbreak dispozitivul. Chiar și un laic ca mine îl poate face în câteva minute.

Parcurgeți ghidul nostru pas cu pas despre cum să-ți închideți FireStick-ul și să explorați lumea interminabilă de streaming.

2. Folosiți telefonul ca telecomandă pentru FireStick

Dacă dețineți un telefon Android sau iOS, îl puteți utiliza ca telecomandă pentru FireStick. Trebuie doar să descărcați aplicația Amazon Fire TV din Google Play Store sau Apple App Store.

trucuri de foc și sfaturi pentru tăietori de cordon

Aplicația de la distanță Amazon Fire TV are aceleași comenzi ca telecomanda dvs. fizică (cu excepția butoanelor de volum și de alimentare pentru televizor). În locul inelului de navigare și al butonului Select / OK, aplicația de la distanță pentru telefoane mobile are un touchpad. Puteți glisa touchpadul în sus / jos sau stânga / dreapta pentru a naviga FireStick, precum și orice aplicație instalată. Pentru a face clic, trebuie doar să atingeți oriunde pe touchpad.

Dacă telecomanda dvs. FireStick nu funcționează sau doriți pur și simplu o telecomandă alternativă, aplicația de la distanță Fire TV poate fi destul de eficientă. Funcționează cu FireStick 2nd Gen, Fire TV Stick 4K, precum și Fire TV Cube.

3. Instalați Mouse Toggle pentru a naviga în anumite aplicații

cele mai bune aplicații pentru fire tv stickUnele APK-uri nu sunt destinate TV sau FireStick. Sunt concepute pentru dispozitivele tactile, cum ar fi telefonul mobil. Puteți să le încărcați în continuare pe dispozitivul dvs. FireStick / Fire TV. Cu toate acestea, ar fi dificil - chiar imposibil - să parcurgi astfel de aplicații. Navigarea dvs. la distanță nu ar atinge anumite secțiuni, indiferent cât de mult încercați.

În astfel de cazuri, puteți instala o aplicație terță parte numită Mouse Toggle. Această aplicație afișează un indicator de mouse pe FireStick. Puteți naviga acest indicator cu ajutorul telecomenzii. Acest indicator poate fi utilizat pentru a atinge și a face clic pe acele secțiuni ale diferitelor aplicații unde nu va ajunge telecomanda dvs. FireStick.

Recomand mouse Toggle ca fiind una dintre aplicațiile obligatorii. De fapt, este inclus și în lista noastră de cele mai bune aplicații pentru FireStick.

Cum se instalează Mouse Toggle pe FireStick

4. Calibrați afișajul televizorului pentru a se potrivi cu videoclipurile

Dacă credeți că videoclipurile nu sunt calibrate corect la dimensiunea ecranului TV, există o modalitate de a remedia asta. Indiferent dacă videoclipurile sunt reduse sau depășesc ecranul, calibrarea vă va ajuta să potriviți dimensiunea ecranului. Din fericire, nu trebuie să o faci de fiecare dată când vrei să urmărești ceva; trebuie doar să o faci o dată.

Iată pașii pentru calibrarea ecranului FireStick cu televizorul:

 1. Deschide Setări pe FireStick (selectați-l în bara de meniu din partea de sus)
 2. Clic Afişa & Sunete
 3. Clic Afişa
 4. Clic Afișează calibrarea
 5. Apăsați butoanele sus sau jos ale telecomenzii pentru a regla afișajul

cele mai bune trucuri de foc și sfaturi pentru tăietori

5. Folosiți un VPN pentru o experiență de streaming mai sigură și mai bună

streaming privatCred că un VPN este un element indispensabil pentru tăieturile de cabluri. În primul rând, te păstrează în siguranță. Îți ascunde identitatea online în timp ce transmite fluxul și te ține departe de ochii indurerați ai supravegherii guvernamentale, hackerilor, terților și chiar ISP-ului tău. Un VPN devine cu atât mai important când transmiteți conținut gratuit din aplicații precum Cinema APK și Kodi.

În al doilea rând, un VPN vă ajută să obțineți acces fără restricții la conținutul geo-blocat pe platformele de streaming populare precum Netflix, Hulu, etc..

Și, foarte important, cu un VPN puteți evita accelerarea vitezei și bucurați-vă de streamingul fără buffer.

Folosesc întotdeauna ExpressVPN pe Firestick și pe alte dispozitive de streaming. Este un VPN de cea mai bună calitate și funcționează perfect în cazul dispozitivelor controlate de la distanță. Dacă nu utilizați deja un VPN, vă recomand să încercați. ExpressVPN este livrat cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, ceea ce înseamnă că o puteți folosi în mod liber pentru primele 30 de zile și puteți primi o rambursare completă dacă nu doriți să continuați. Datorită ofertei speciale de vacanță, este disponibil și cu o reducere de 49% față de prețul obișnuit.

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN pe Amazon Firestick și Fire TV

6. Folosiți Alexa pentru control vocal și căutare vocală

buton vocal de la distanțăAcesta ar putea fi un truc FireStick la îndemână pentru tăieturile de fir. Probabil știi deja că FireStick-ul dvs. vine cu un AI încorporat, dulce-vorbitor numit Alexa. Vă poate răspunde la multe întrebări, cum ar fi „cum este vremea în Manhattan” sau „Găsiți-mi brutării cu cele mai bine cotate în Cincinnati”.

Cu toate acestea, poate face mult mai mult decât să răspundă la întrebările voastre. Alexa vă poate deschide, de asemenea, aplicații de streaming - chiar și căutați un titlu. Aceasta înseamnă că nu trebuie să folosiți telecomanda FireStick tot timpul.

Rețineți că Alexa funcționează numai cu aplicațiile oficiale din Magazinul Amazon. Nu va deschide aplicații terțe pentru dvs..

7. Conectați căștile / difuzoarele Bluetooth la FireStick

Puteți conecta căștile sau difuzorul Bluetooth la FireStick. Dacă doriți să vizionați un film târziu noaptea și nu doriți ca ceilalți din jurul dvs. să fie deranjați, puteți conecta căști Bluetooth. Sau, dacă doriți o experiență audio oarecum cinematică, puteți asocia difuzoarele externe compatibile cu Bluetooth cu FireStick.

Iată pașii pentru a face asta:

 • Porniți căștile sau difuzorul. Porniți Bluetooth și asigurați-vă că este în modul „descoperibil”
 • Deschideți FireStick-ul Setări de pe ecranul de start
 • Faceți clic pe opțiune controlerele & Dispozitive Bluetooth
 • Clic Alte dispozitive Bluetooth
 • Clic Adăugați dispozitive Bluetooth
 • Așteptați în timp ce FireStick scanează dispozitivele Bluetooth disponibile
 • Dispozitivul dvs. va apărea pe televizor în câteva secunde. Faceți clic pe dispozitiv pentru a-l asocia cu FireStick / Fire TV

vârfuri de pompieri pentru tăietori de cordon

8. Resetați aplicațiile (ștergeți datele / ștergeți memoria cache)

Ca un dispozitiv de tăiere a cablurilor, este posibil să fi experimentat că anumite aplicații încep să se comporte în mod eronat, fără un motiv aparent. Acest lucru se poate întâmpla atât cu aplicațiile din Magazinul Amazon, cât și cu aplicațiile terțe.

De multe ori veți primi sugestia de a dezinstala și reinstala aplicația problemă pentru a remedia problema. De fapt, această tehnică de depanare funcționează deseori. Cu toate acestea, înainte de a parcurge procesul îndelungat de dezinstalare și reinstalare a aplicației, poate doriți să resetați mai întâi aplicația (sau chiar să ștergeți memoria cache). Acest lucru vă poate salva ceva timp.

Când resetați aplicația, o restabiliți la setările originale, din fabrică. Iată cum puteți face acest lucru:

 • Accesați FireStick-ul Setări de pe ecranul de start
 • Clic Aplicații
 • Deschideți opțiunea Gestionați aplicațiile instalate
 • Alegeți aplicația cu probleme din lista de aplicații care apare pe ecranul următor
 • Clic Ștergeți memoria cache (dacă doriți doar să ștergeți memoria cache și să nu resetați aplicația)
  Clic Date clare dacă doriți să resetați aplicația (aceasta va șterge și memoria cache)
 • Clic Date clare din nou (dacă ați ales Ștergeți datele în pasul anterior)

sfaturi și trucuri amazon firestick

9. Aruncați videoclipuri / Mirror pe FireStick

Puteți arunca / oglinde conținut de pe alte dispozitive pe FireStick. Oglindirea funcționează cu telefoane mobile, tablete, precum și computere.

Platforma pe care redați videoclipul trebuie să susțină funcția de distribuție pentru ca acesta să funcționeze. De asemenea, FireStick-ul și dispozitivul de turnare trebuie să fie conectate la aceeași rețea Wi-Fi.

De exemplu, YouTube acceptă distribuția sau oglindirea. Dacă redați un videoclip YouTube pe computer sau mobil, faceți clic pe opțiunea de distribuție și alegeți FireStick. Videoclipul va începe să se redea pe televizor.

aruncat la firestick

Da, asta este tot ce trebuie să faci. Îmi place această caracteristică ca un tăietor de cabluri. Pot reda multe videoclipuri pe diverse platforme pe care nu le pot accesa pe FireStick.

10. Obțineți un abonament IPTV

Acesta este probabil unul dintre cele mai bune trucuri FireStick pentru un tăietor de cablu care caută o modalitate de a transmite canale TV prin cablu la un preț accesibil.

Există câteva servicii IPTV de top, care vă oferă acces la sute de canale prin satelit pentru un abonament plătit. Aceste servicii oferă o soluție IPTV rentabilă în comparație cu ceilalți furnizori de servicii de cablu.

Aruncați o privire la lista celor mai buni furnizori de servicii IPTV pe care le-am compilat. De asemenea, veți găsi linkul către ghidurile de instalare pentru fiecare serviciu.

Rețineți că nu am verificat autenticitatea acestor furnizori de servicii. Fiți un bun judecător al acțiunilor dvs. și transmiteți-vă numai din sursele legale. Utilizați întotdeauna un VPN pentru a vă menține confidențialitatea și anonimatul.

BONUS: Obțineți Debrid real și Trakt

Real Debrid și Trakt sunt două servicii diferite. Real Debrid este un gazdă premium care funcționează cu diverse aplicații terțe și cu un număr de suplimente Kodi. Vă oferă acces la mai multe link-uri de streaming noi și de înaltă calitate atunci când solicitați redarea video (filme și episoade). În opinia mea, Real Debrid este un element indispensabil pentru tăieturile de fir.

Citește și: Cum să configurați și să folosiți Real Debrid

Trakt funcționează, de asemenea, cu o mulțime de aplicații terțe și suplimente Kodi. Acest serviciu vă permite să sincronizați datele dvs. de streaming pe diverse platforme media. Va sincronizați istoricul vizionărilor, lista dorințelor (sau videoclipurile pe care le-ați marcat pentru a fi vizionate mai târziu) și multe altele. Dacă utilizați mai multe platforme de streaming pe mai multe dispozitive, Trakt este o opțiune bună.

Citește și: Cum să configurați și să folosiți Trakt

Înveliți

Așadar, aceasta este lista mea cu cele mai bune sfaturi și trucuri FireStick pentru tăieturile de fir. Dacă voi intra în vreun nou truc minunat, mă voi asigura că va fi adăugat imediat la listă. Dacă vi s-a întâmplat să descoperiți ceva minunat și nu este deja pe această listă, vă rugăm să nu ezitați să mă anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. O să apreciez foarte mult.

Mai multe subiecte interesante:

Setările de pachet de foc trebuie să le schimbați acum
Cum să configurați Firestick pentru prima dată
Cum să actualizați Kodi pe Firestick
Cum se instalează Kodi pe Firestick
Cum se instalează Sapphire Secure IPTV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me