Amazon vă spionează cu noul actualizare Fire TV Stick

>

Amazon a lansat noi actualizări pentru linia de dispozitive FireStick și Fire TV nu cu mult timp în urmă. Sincer, poate nici nu am știut despre actualizarea FireStick-ului meu, nu am observat că opțiunea „Dispozitiv” din Setări fusese redenumită „Televizorul meu de foc”. Dar nu este vorba despre schimbarea despre care vom vorbi aici..

Actualizarea a făcut unele modificări la Setările de confidențialitate, care, în mod implicit, permit Amazon să colecteze date de utilizare a dispozitivelor și a aplicațiilor, pentru ceea ce spune compania, „scopuri de marketing și îmbunătățire a produsului”. Actualizarea permite, de asemenea, Amazon să monitorizeze consumul de date de pe FireStick. și dispozitive Fire TV. Cu alte cuvinte, necunoscând că nu te-ar putea privi, Amazon și-a permis să te spioneze.

Actualizarea afectează toate dispozitivele FireStick actualizate recent, în timp ce noile dispozitive vin cu actualizarea preinstalată.

Nu sunt sigur cum ar fi utilizate aceste date și dacă aș putea avea încredere în Amazon cu statisticile de utilizare a dispozitivului meu. Ceea ce sunt sigur este că nu sunt confortabil să împărtășesc datele mele cu nicio organizație, indiferent de statura sau reputația acesteia.

Există însă o veste bună. Este posibil ca Amazon să fi trecut liniștit aceste setări dincolo de tine, dar, de asemenea, te permit să le dezactivezi. Puteți dezactiva aceste setări de confidențialitate și puteți împiedica accesul datelor cu Amazon. Îți voi spune cum.

Notă: În timp ce puteți împiedica Amazon să colecteze informațiile de utilizare, activitățile dvs. online sunt încă expuse ISP-ului, guvernului și mai multor entități terțe. Obțineți un VPN și bucurați-vă de confidențialitate sută la sută.

spionul de foc amazon

Verificați actualizarea FireStick (dacă nu a fost actualizată deja)

Așa cum am mai spus, noile setări de confidențialitate afectează doar dispozitivele cu cele mai recente actualizări sau dispozitivele cu totul noi (cum ar fi Fire TV Stick 4K).

Ați dori să verificați dacă dispozitivul dvs. este la curent cu cea mai recentă versiune de firmware. Iată cum faci asta:

 • Accesați FireStick Setări

amazon spionându-te

 • Clic Dispozitiv (sau Televizorul meu de foc)

utilizatorii de spionaj de foc

 • Clic Despre

spionând focul

 • Selectați Verificați actualizarea sistemului

amazon spionându-te

Dacă este disponibilă o nouă actualizare, mergeți mai departe și instalați-o. Da, faceți asta chiar dacă adăugați noile Setări de confidențialitate pe dispozitiv. Oricum vom dezactiva aceste setări. Este recomandat să aveți cele mai recente actualizări instalate pe FireStick sau Fire TV.

Împiedicați Amazon să vă spioneze

Acum, dezactivăm Setările de confidențialitate și împiedicăm Amazon să colecteze date de utilizare:

 • Deschis Setări de pe ecranul de start FireStick
 • Clic Preferințe

oprește-te ca amazon să te spioneze

 • Când vedeți următoarele opțiuni, faceți clic pe Setările de confidențialitate

fierbinte pentru a schimba setările de confidențialitate pe firestick

 • Acum ar trebui să vedeți cele două opțiuni - Date de utilizare a dispozitivului și Colectați datele de utilizare a aplicației. Turn OFF ambele aceste opțiuni

opri confidențialitatea pe firestick

 • Acum faceți clic pe butonul din spate al telecomenzii FireStick o singura data pentru a reveni la ecranul anterior
 • Clic Monitorizarea datelor

dezactivează monitorizarea datelor de pe firestick

 • Clic Monitorizarea datelor din nou și opriți-l (dacă este ACTIVAT)

opriți monitorizarea datelor

Păstrați-vă activitățile de streaming în privat

Chiar dacă ați dezactivat datele de utilizare a dispozitivului / aplicației și monitorizarea datelor, activitățile dvs. online nu sunt încă private. ISP-ul și Guvernul dvs. pot afla cu ușurință ce transmiteți și accesați online prin Fire Stick sau orice alt dispozitiv. Conectez ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN la această dată. Are aplicații dedicate pentru toate dispozitivele, inclusiv Amazon Fire TV / Stick. Iată cum puteți obține rapid ExpressVPN pe Fire TV / Stick.

Pasul 1: Abonați-vă la ExpressVPN AICI. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

Pasul 2: Porniți focul TV / Stick și accesați opțiunea „Căutare” din extrema stângă. Acum tastați „Expressvpn” (fără ghilimele) în bara de căutare și selectați ExpressVPN când apare în rezultatele căutării

instalați expressvpn firestick

Pasul 3: Faceți clic pe „Obține” pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pentru Fire TV / Stick.

ia expresvpn pe firestick

Pasul 4: Deschideți aplicația și introduceți datele de autentificare pe care le-ați creat în timpul cumpărării abonamentului ExpressVPN. Faceți clic pe „Conectați-vă”

autentificare expresvpn pe firestick

Pasul 5: Faceți clic pe pictograma Power pentru a vă conecta la un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și mai bun VPN pentru FireStick.

conectați ExpressVPN pe FireStick

De asemenea, puteți citi informații mai detaliate despre utilizarea ExpressVPN cu Fire TV / Stick.

Lichidare

Mi-aș dori ca Amazon să fie puțin viitoare în legătură cu aceste schimbări. Dar, de ce ar fi confidențialitatea pentru noi dacă aceste companii ar fi atât de comunicative despre alegerea informațiilor noastre personale chiar de sub nasul nostru. Din fericire, după ce ați detectat cumva că sunteți spionat, Amazon vă oferă opțiunea de a preveni acest lucru. Aș dori să aud cum te simți în legătură cu aceste schimbări. Nu ezitați să ne informați prin secțiunea de comentarii de mai jos.

Ghiduri populare

Cum să închideți Jailbreak un FireStick
Cele mai bune Kodi Addons
Cele mai bune construcții Kodi
Cinema APK
Cele mai bune aplicații pentru FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me