Resurse de tăiere a cablurilor Amazon FireStick

>

Dacă sunteți un utilizator FireStick existent sau intenționați să cumpărați unul, aceasta este singura resursă de care veți avea nevoie vreodată. În acest ghid, vă voi conduce prin fiecare truc de care aveți nevoie pentru a transmite filme, TV în direct, emisiuni, sport sau alte lucruri.

firestick

Amazon FireStick este un dispozitiv media mic, dar incredibil de util, care transformă instantaneu orice televizor obișnuit într-un televizor inteligent. Se conectează la portul HDMI al televizorului și vă permite să transmiteți conținutul preferat prin Wi-Fi. FireStick este un dispozitiv portabil pe care îl poți strecura în buzunar și îl poți duce peste tot. Atâta timp cât ai acces la un televizor cu intrare HDMI și Wi-Fi, poți folosi FireStick oriunde dorești.

FireStick este o modalitate rentabilă de a vă deschide întreaga lume a posibilităților de streaming. Cel mai recent FireStick 4K costă 49,99 USD. Noul dispozitiv include funcții de streaming 4K, o actualizare semnificativă de la predecesorul său, care oferă doar streaming Full HD (1080).

FireStick rulează pe o versiune modificată a sistemului de operare Android și folosește Amazon Store ca magazin oficial de aplicații. Există zeci de aplicații și jocuri pentru descărcare și utilizare.

Pe lângă cele mai populare servicii de divertisment bazate pe abonamente precum Netflix, Hulu, Prime Videos, FireStick vă oferă și acces la streaming gratuit nelimitat prin aplicații terțe și player media Kodi. FireStick vă permite să reîncărcați cu ușurință aplicațiile terților care nu se găsesc pe Amazon Store.

Marcați această pagină pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutăți despre FireStick, Kodi și alte aplicații de streaming.

FireStick: Noțiuni introductive

Conectați FireStick-ul la sursa de alimentare și conectați-l la televizor prin portul HDMI. Permiteți-l să se alimenteze. Dacă aceasta este prima dată, dispozitivul vă va rula printr-un simplu proces de configurare. Pentru configurare, veți avea nevoie de un cont Amazon și Wi-Fi. Puteți afla întregul proces de configurare folosind linkul de mai jos.

Cum să configurați FireStick pentru prima dată

Urmăriți filme gratuite, emisiuni TV, sport

Acum că FireStick-ul dvs. este gata, următorul lucru pe care l-ați dori este să începeți să vizionați filme gratuite, emisiuni TV, sport și alte conținuturi la alegere. Așadar, în următoarea parte a articolului, voi împărtăși ghiduri interesante pentru a supraîncărca FireStick. Continua să citești!

Stick de foc Jailbreak

Cei mai mulți dintre utilizatori privesc FireStick-ul pentru streaming gratuit de conținut pe dispozitivul lor. Termenul „jailbreak” aici nu seamănă cu jocul cu hardware-ul dvs., ci doar cu instalarea unei aplicații numită „Kodi” care nu este disponibilă pe Amazon App Store. Așadar, fiți siguri că închiderea FireStick-ului dvs. este total sigură și nu va anula garanția. Puteți utiliza linkul de mai jos pentru un ghid pas cu pas ușor de înțeles.

Cum să imprimați Jailbreak FireStick

Fereste-te de probleme

Înainte de a începe să utilizați Jailbroken FireStick, aș dori să vă avertizez că trebuie să utilizați un VPN Fire Stick bun pentru ca activitățile dvs. de streaming să rămână private. Guvernul dvs., ISP-ul dvs. și chiar anumite entități terțe pot urmări toate activitățile dvs. online (inclusiv cele legate de utilizarea FireStick).

Când închideți FireStick sau utilizați aplicații de divertisment terțe pentru streaming gratuit, puteți ateriza cu probleme legale. Chiar dacă nu am condus niciodată transmiterea de conținut protejat de drepturi de autor, cred cu tărie că Confidențialitatea dvs. nu trebuie niciodată compromisă. Prin urmare, vă recomand să utilizați un VPN.

Folosesc ExpressVPN pe dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel. O puteți instala rapid folosind linkul de mai jos.

Cum se instalează și se folosește un VPN pe FireStick

Kodi: un magazin unic pentru toate nevoile dumneavoastră de streaming

Cred că ai închis FireStick-ul cu Kodi urmând linkul de mai sus. Dar trebuie să știți că Kodi este un player media, fără conținut propriu. Cu toate acestea, cu suplimente și completări Kodi, te deschizi la posibilități de streaming interminabile pe FireStick.

Pentru a începe cu Kodi pe FireStick, aveți nevoie de câteva suplimente. Iată câteva resurse utile:

Pentru incepatori - Cum se utilizează Kodi

Colecția mea completă de Addons - Cele mai bune Kodi Addons

Un ghid obligatoriu - Cum se instalează orice addon pe Kodi

Componente populare

Venom Kodi Addon

Exodul Redux Kodi Addon

7 din 9 Addon

Odin Kodi Addon

DeathStar Kodi Addon

SportsDevil Kodi Addon

Aveți nevoie de suplimente pentru a începe să transmiteți conținutul preferat. Construcțiile Kodi nu sunt esențiale, dar recomandate. O construcție îmbunătățește experiența dvs. cu o actualizare vizuală a interfeței și prin adăugarea mai multor elemente interactive la interfață. Construcțiile vin de obicei și cu suplimente preinstalate. Construcțiile cele mai bine cotate rămân la curent cu cele mai recente și populare suplimente.

Colecția mea completă de construcții - Cele mai bune construcții Kodi

Construcții populare

Titan Kodi Build

No Limits Build Magic

Xanax Build

Creare simplificată

Uneori vă puteți confrunta cu probleme cu Kodi. În acest caz, mai jos sunt câteva resurse care ar putea fi utile.

Cum să resetați Kodi pe FireStick

Cum să opriți tamponarea pe Kodi

Cum să remediați "Eroare la instalarea unei dependențe" eroare pe Kodi

Pentru a vă duce experiența Kodi la un nivel complet nou, vă recomand să vă înscrieți la Real Debrid. Acest serviciu adaugă zeci de link-uri de calitate premium, de înaltă calitate, atunci când solicitați redarea video. Aceste link-uri oferă streaming Full HD și au cea mai mare rată de succes la redare. Real Debrid este cel mai bun multi-hostor pentru Kodi și vă asigură că veți întâlni cea mai mică cantitate de tamponare în timp ce vizionați videoclipul dvs. preferat.

Cum se utilizează Real Debrid cu Kodi

Cele mai bune aplicații de streaming pentru FireStick

Există o mulțime de aplicații pentru streaming de înaltă calitate pe Amazon Store. FireStick vă permite, de asemenea, să vă abonați la diverse canale sau să optați pentru streaming-ul pay-per-view. Grozav. Dar, asta te costă bani, uneori mult.

Potențialul real al Firestick constă în capacitatea de a susține aplicații terțe care vă permit să explorați filme, emisiuni, TV în direct, sport și multe altele în mod gratuit. Folosirea aplicațiilor terțe pentru streaming gratuit a devenit cunoscută drept „Jailbreaking”.

Există o mulțime de aplicații acolo. Cu toate acestea, nu toate sunt potrivite pentru FireStick. Există doar o grămadă de aplicații Android care se adaptează la ecranul televizorului. Pentru o experiență bună, aplicația trebuie să fie de la distanță.

Iată resursele și recomandările noastre:

Cinema APK (Filme HD) - Această aplicație a avansat rapid scara și este posibil cea mai bună aplicație de streaming gratuită din oraș.

Titanium TV - cunoscută sub numele de clonă Terrarium TV, această aplicație vă permite să vizionați toate filmele și emisiile preferate gratuit.

Mobdro - Aceasta este aplicația perfectă pentru tăietorii de cablu care doresc să se uite la TV în direct pe FireStick

CyberFlix TV - O altă clonă a Terrarium TV, această aplicație pentru filme și emisiuni a făcut o impresie excelentă într-un interval de timp foarte scurt

UnlockMyTV - Această aplicație la cerere îți oferă o mare bibliotecă de filme și emisiuni pentru ore fără sfârșit de vizionare cu binge

Iată lista noastră cu toate aplicațiile FireStick cele mai populare și cele mai bune pe care să le încercați.

Alte resurse populare pentru FireStick

Cum se instalează Downloader pe FireStick

Cum se instalează Mouse Toggle pe FireStick

Cum se instalează MX Player

Cum se instalează FileLinked pe FireStick

Cum să remediați problemele de la distanță FireStick

Variante de TV / stick de foc

În prezent, patru variante de Fire TV sunt disponibile pentru achiziționare după cum urmează:

Fire TV Stick 4K: Cel mai recent lansat în linia Fire TV Stick, acest dispozitiv de a 3-a generație acceptă redarea 4K (UHD) și noua telecomandă Alexa Voice.

Fire TV Stick (sau pur și simplu FireStick): Acest dispozitiv de streaming de a doua generație continuă să fie cel mai popular în seria Fire TV.

Fire TV Generația 3: Cu o putere de procesor ceva mai mare, de două ori mai multă memorie RAM și suport 4K, acest dispozitiv Fire TV este o îmbunătățire considerabilă față de Fire TV Stick

Cub TV TV: Echipat cu Echo Dot și recunoaștere vocală Far-Field, Fire TV Cube este cel mai avansat dintre toate. Nu numai că creează o experiență de divertisment incredibilă, dar își dovedește și valoarea utilitară, permițându-vă să controlați cu vocea voastră toate aparatele inteligente acasă..

Stick TV de focFire TV Stick 4KFire TV (a treia generație)Cub TV TV
Preț $ 39.99 $ 49.99 $ de 69.99 $ 119,99
4K Ultra HD Nu da da da
HDR-10 Nu Nu da da
Difuzor încorporat Nu Nu Nu da
Control vocal de câmp îndepărtat Nu Nu Nu da
Telecomanda Alexa Voice da da da da
Procesor (Quad-core) 1,3 GHz 1,7 GHz 1,5 GHz 1,5 GHz
Depozitare 8 GB 8 GB 8 GB 16 GB
Berbec 1GB 1,5 GB 2 GB 2 GB
Audio acceptat Dolby Audio Dolby Atmos Dolby Atmos Dolby Atmos
Adaptor Ethernet Cumpărat separat Cumpărat separat Cumpărat separat Inclus

Concluzie

Așadar, iată tot ce ai nevoie pentru a începe cu FireStick-ul tău. Mi-ar plăcea să aud de la tine. Lasă-mă să știu cum a fost experiența ta cu FireStick prin secțiunea de comentarii de mai jos.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me