Piala Dunia FIFA Terbaik 2018 Kodi Addons untuk Live Streaming

>

Dalam panduan ini, saya akan menunjukkan kepada anda Kodi Addons yang terbaik untuk menonton aliran FIFA Piala Dunia 2018 pada Kodi 17.6 ✅. Piala Dunia FIFA Kodi Addons ini akan berfungsi untuk setiap peranti yang menyokong Kodi seperti Amazon FireStick, PC, Mobiles, Xbox One, dll..

32 pasukan bola sepak antarabangsa berkumpul sekali lagi dan bertempur untuk ketuanan di rumput Rusia dalam acara sukan terbesar di dunia - Piala Dunia FIFA 2018. Acara ini bermula pada bulan Jun ke-14 dan akan berlangsung selama lebih dari sebulan. Beratus-ratus juta peminat bola sepak akan terus ketagih ke TV mereka dan beratus-ratus ribu akan menontonnya di stadium. Piala Dunia Bola Sepak bukan sekadar acara sukan biasa, ia adalah satu bulan penuh perayaan bagi banyak orang. Jadi, bagaimana anda merancang untuk menonton aliran hidup tahun ini? Sekiranya Kodi, artikel ini adalah untuk anda mengetahui bagaimana untuk menyalurkan FIFA secara langsung dengan Kodi Addons.

Bagaimana Menonton FIFA Football World Cup 2018 di Kodi

terbaik fifa world cup kodi addonsFIFA World Cup 2018 akan disiarkan di beberapa saluran satelit di seluruh dunia dan akan secara rasmi tersedia untuk penstriman dalam talian di beberapa laman web. Tetapi, untuk peminat Kodi, tiada apa yang lebih sesuai. Banyak pembaca kami telah meminta kami bagaimana untuk menonton Piala Dunia FIFA 2018 di Kodi. Akhirnya, kami berada di sini dengan panduan komprehensif kami. Kami telah meneroka dan memilih beberapa pengaya Kodi terbaik yang akan memberikan anda akses kepada karnival bola sepak ini di FireStick / PC / Smartphone anda atau mana-mana kotak Kodi lain. Jika terdapat sebarang perkembangan baru, kami akan memaklumkan anda. Datang dan sertai pesta!!

Disyorkan: Jika anda tidak menggunakan Kodi pada FireStick sudah, inilah cara jailbreak Fire TV atau FireStick.

Piala Dunia FIFA 2018 Live Streaming dengan BBC iPlayer WWW Kodi Addon

iPlayer WWW adalah tambahan Kodi sukan yang merupakan hujung depan Laman Web iPlayer dari penyiar yang paling popular dan paling tua, BBC. Tambahan ini menawarkan banyak aliran untuk pelbagai sukan termasuk Sepak Bola, Ragbi, F1 dan banyak lagi.

BBC adalah penyiar rasmi FIFA Football World Cup 2018 di United Kingdom. Jika anda ingin menyiarkan siaran melalui internet secara percuma, iPlayer WWW akan menjadi salah satu pilihan terbaik. Apa yang benar-benar menakjubkan adalah bahawa add-on ini sah dan benar-benar percuma.

Terdapat satu masalah kecil dengan tambahan ini walaupun. Alirannya adalah geo-terhad kepada penduduk United Kingdom. Jika anda tinggal di luar UK, ia tidak akan membiarkan anda memuat turun strim. Tetapi, tidak mengapa; kita tahu bagaimana untuk membetulkan masalah ini menggunakan VPN Kodi. Lebih lanjut mengenai VPN kemudian; pertama mari kita belajar cara memasang iPlayer WWW di Kodi.

# 1. Lancarkan Kodi dan pilih 'Pengaya' di bar sisi kiri

bagaimana untuk menonton cawan dunia fifa di kodi

# 2. Sekarang pilih ikon 'Package Installer' (kelihatan seperti kotak terbuka) di sebelah kiri atas

fifa cawan dunia hidup aliran api api kodi

# 3. Sekarang pilih 'Pasang dari Repositori'

terbaik fifa world cup kodi addons

# 4. Sekarang pilih 'Kodi Add-on Repository'

tambahan kodi terbaik untuk cawan dunia fifa

# 5. Buka 'Tambah Video' pada skrin seterusnya

Piala Dunia FIFA Terbaik 2018 Kodi Addons untuk Live Streaming

# 6. Tatal ke bawah dan buka iPlayer WWW. Anda perlu menatal banyak kerana ia adalah senarai besar

menonton Piala Dunia fifa di kodi

# 7. Tekan butang 'Pasang' di bahagian bawah kanan pada skrin seterusnya

Fifa bola sepak cawan dunia hidup aliran pada kodi

# 8. Pilih versi terkini sahaja dari Repositori Kodi Tambah. Sekiranya anda mempunyai repositori lain yang dipasang yang juga mempunyai iPlayer WWW, jangan gunakannya

tambahan kodi untuk menonton cawan dunia fifa hidup

# 9. Sekarang tunggu pemberitahuan 'Terpasang' dipasang untuk muncul di sebelah kanan bahagian atas skrin

bagaimana untuk menonton cawan dunia fifa live streaming di usa

# 10. Kembali ke skrin utama Kodi dan buka 'Tambahan'

cawan dunia fifa hidup streaming di kodi

# 11. Sekarang pilih 'Tambah video' dan anda akan melihat add-on BBC iPlayer ditambah ke senarai

Fifa dunia cawan hidup aliran pada firestick

# 12. Buka iPlayer WWW add-on dan buka 'Kategori' dari senarai seterusnya

bagaimana untuk menonton piala dunia fifa bola sepak di kodi

# 13. Pada skrin seterusnya tatal ke bawah dan buka 'Sukan'

iplayer www kodi addon untuk fifa

Anda kini dapat melihat senarai semua aliran yang tersedia dalam kategori Sukan. Memandangkan Piala Dunia belum bermula kerana menulis panduan ini, anda tidak dapat melihat apa-apa aliran yang ada untuknya. Tetapi, ini adalah bahagian yang kemungkinan besar akan menampilkan aliran langsung untuk Piala Dunia FIFA 2018.

iPlayer WWW Tidak Berlalu di Wilayah Anda? Tiada masalah! Inilah Remedi

Apabila saya cuba memainkan aliran melalui iPlayer, saya berlari ke dalam kesilapan berikut:

cara menggunakan iplayer www kodi addon di luar uk

Seperti yang telah saya nyatakan, BBC iPlayer adalah geo-terhad di dalam United Kingdom. Sekiranya anda berada di Amerika Syarikat / Kanada atau mana-mana negara lain, aliran tersebut tidak semestinya bermain.

Jangan kecewa! Kami mempunyai penyelesaian yang luar biasa untuk anda yang akan mengikat sambungan internet anda ke alamat IP di UK dan membolehkan anda bermain iPlayer WWW tanpa sebarang masalah.

Anda boleh menggunakan perkhidmatan VPN untuk memindahkan sepenuhnya IP anda tanpa perlu bergerak satu inci. Perkara terbaik mengenai VPN ialah ia juga menyembunyikan semua aktiviti internet anda dari mata yang bersuara.

Saya menggunakan dan mengesyorkan ExpressVPN, yang merupakan VPN terpantas. Ia adalah Kodi mesra dan memberi anda pengalaman streaming penimbalan percuma yang tiada tandingannya. ExpressVPN menawarkan beratus-ratus pelayan di seluruh dunia dan banyak dari mereka berada di UK. Anda hanya perlu memilih pelayan UK. Sebaik sahaja disambungkan, anda boleh kembali ke Kodi dan memulakan semula WWW add-on iPlayer.

Buka kunci iPlayer WWW

Live Stream Piala Dunia FIFA dengan Fox Sports GO Kodi Addon

FOX adalah penyiar rasmi Piala Dunia FIFA 2018 di Amerika Syarikat. Fox Sports Go adalah rangkaian web rangkaian satelit satelit ini. Anda boleh menstrimkan semua program sukan yang sedang disiarkan oleh FOX di www.FOXSportsGo.com

Tetapi, penyemak imbas tidak selalu menyenangkan dan berkualiti sebagai streaming aplikasi. Pelayar mudah alih terutama kereta dan terdedah kepada kemalangan. Anda boleh memuat turun aplikasi FOX Sports Go dari Google Play Store atau Apple App Store. Walau bagaimanapun, untuk pengguna Kodi, pengalaman Kodi tidak dapat ditandingi.

Syukurlah, Fox Sports Go mempunyai Kodi tambahan add-on yang anda boleh terus pasang dari Kodi Repositori secara rasmi.

Tambahan Fox Sports Go akan berfungsi hanya jika anda mempunyai langganan dari salah satu penyedia TV kabel yang sah di Amerika Syarikat. Ini bermakna anda mesti menjadi penduduk AS dan mempunyai sambungan TV satelit dari pembekal di negara ini. Berikut adalah senarai semua pengendali TV kabel FOX yang disokong: https://www.foxsportsgo.com/register?#more

Halaman ini menunjukkan senarai penyedia TV kabel yang diketengahkan. Anda boleh mengklik 'Penyedia TV Lebih Banyak' untuk senarai lengkap pembekal.

Berita baik ialah jika anda sudah memiliki langganan FOX Sports melalui pembekal TV anda, anda boleh menonton FOX Sports Go Kodi secara percuma. Sekiranya ada peluang, jika pakej TV anda tidak termasuk FOX Sports, hubungi pembekal TV anda dan dapatkan sekarang untuk menikmati Fox Sports Go Kodi add-on.

Marilah kita belajar cara memasang dan menggunakan FOX Sports Go Kodi Addon untuk menonton aliran hidup FIFA World Cup 2018.

# 1. Pilih Pengaya pada bar sisi kiri dari skrin utama Kodi

sukan rubah pergi menambah kodi

# 2. Klik ikon 'Pakej Pemasang' di bahagian atas sebelah kiri (kelihatan seperti ikon Dropbox atau ikon kotak buka)

bagaimana untuk menonton fifa pada sukan rubah pergi kodi addon

# 3. Pilih 'Pasang dari repositori' pada skrin seterusnya

bagaimana untuk menonton aliran hidup fifa di Amerika

# 4. Buka 'Repositori Kodi Tambah'

bola dunia cawan kodi addons

# 5. Buka 'Tambah Video' pada skrin seterusnya

menonton Piala dunia bola sepak di sukan rubah pergi

# 6. Tatal ke bawah dan buka 'FOX Sports Go' dari senarai add-ons

bagaimana untuk menonton Piala dunia bola sepak

# 7. Klik 'Pasang' di sebelah kanan bawah untuk memasang add-on

cawan dunia bola sepak sumber aliran hidup

# 8. Anda akan mengetahui bahawa pengaya telah dipasang apabila anda melihat pemberitahuan 'Tambahan yang dipasang' di bahagian atas kanan (imej di bawah)

di mana untuk menonton cawan dunia fifa

# 9. Sekarang kembali ke skrin utama Kodi dengan menekan butang Backspace dan pilih 'Add-ons' sekali lagi

tambahan kodi untuk piala dunia bola sepak aliran hidup

# 10. Buka 'Tambah Video' di bar sisi kiri dan kemudian pilih 'FOX Sports Go' dari senarai add-on yang dipasang

bagaimana untuk memasang sukan rubah pergi kodi addon

# 11. Anda kini akan melihat pop timbul dengan kod pengaktifan. Anda kini perlu log masuk ke pembekal TV anda di www.foxsportsgo.com/activate menggunakan kod pengaktifan

bagaimana untuk mengaktifkan sukan rubah berjalan di kodi

# 12. Berikut adalah bagaimana laman web kelihatan seperti. Masukkan kod pengaktifan dan tekan butang Hantar

sukan rubah pergi kod pengaktifan

Sekarang anda perlu log masuk dengan penyedia TV kabel anda

sukan rubah pergi ke penyedia kabel

Sekiranya penyedia TV anda tidak disenaraikan di halaman ini, klik pautan 'Penyedia TV Lagi'. Anda akan melihat halaman dengan senarai lengkap:

aktifkan sukan rubah berjalan di kodi

Cuma pilih pembekal TV anda dan Log masuk dengan kelayakan anda. Sebagai contoh, jika anda mempunyai langganan perkhidmatan dengan Comcast Xfinity, ini adalah bagaimana skrin masuk anda akan kelihatan seperti:

aktifkan sukan rubah pergi dengan kabel xfinity

Jika anda tidak mempunyai nama pengguna atau kelayakan login, anda boleh mengklik 'Buat satu' di sebelah kanan bawah halaman. Untuk meneruskan, anda memerlukan nombor mudah alih anda pada fail dengan Comcast Xfinity, Nombor Keselamatan Sosial atau Nombor Akaun Xfinity. Ini cukup banyak cara ia berfungsi untuk semua penyedia perkhidmatan.

memasang sukan rubah pergi untuk cawan dunia fifa

Sebaik sahaja anda ditandatangani dengan pembekal TV, kembali ke Kodi dan tekan OK.

Untuk cepat meringkaskan, untuk menonton Piala Dunia secara langsung menggunakan FOX Sports Go Kodi, anda memerlukan sambungan TV kabel fizikal dari salah satu pembekal TV di Amerika Syarikat. Tambahan FOX Sports Go boleh diaktifkan dengan masuk ke penyedia TV anda menggunakan kod pengaktifan.

Tambahan Pihak Ketiga Terbaik untuk Piala Dunia FIFA 2018 Live Streaming

Selain daripada Kodi Add-on rasmi di atas, terdapat beberapa Addon pihak ketiga juga yang boleh menyiarkan FIFA 2018 pada peranti anda. Saya menyenaraikan addons ini di bawah dengan pautan ke panduan pemasangan mereka.

Sebelum anda memulakan streaming, saya ingin memberi amaran kepada anda bahawa semua yang anda jalankan di Kodi dapat dilihat oleh ISP dan Kerajaan anda. Ini bermakna, penstriman kandungan berhak cipta (Sukan percuma, filem, rancangan TV) mungkin membawa anda ke masalah undang-undang.

Syukurlah, ada cara yang mudah untuk memastikan semua aktiviti penstriman anda tersembunyi daripada ISP dan Kerajaan anda. Apa yang anda perlukan adalah VPN yang baik untuk Kodi. VPN membantu anda memintas Pengawasan Atas Talian, pendambungan ISP, dan larangan geo kandungan.

Saya secara peribadi menggunakan dan mengesyorkan ExpressVPN, yang merupakan VPN terpantas dan paling selamat. Ia adalah Kodi yang mesra dan sangat mudah dipasang pada mana-mana peranti termasuk PC, Stick Fire TV, Smartphone, kotak Android, Nvidia Shield, dan kotak Kodi yang lain..

Mari lihat cara menggunakan ExpressVPN untuk memastikan aktiviti penstriman anda tersembunyi dari mata yang bersinar.

Langkah 1: Dapatkan langganan ExpressVPN DI SINI.

Langkah 2: Klik DI SINI untuk memuat turun dan memasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda.

Langkah 3: Klik ikon Kuasa untuk menyambungkan pelayan VPN. Itu sahaja. Sambungan anda kini selamat dengan VPN terpantas dan terbaik untuk Kodi.

sambung expressvpn untuk kodi

Jika anda pengguna Fire Stick, berikut cara memasang VPN di Amazon Fire TV Stick.

Sekarang bahawa anda mempunyai perlindungan ExpressVPN, lihat Addition Kodi pihak ketiga di bawah.

Kick Off Addon

Kick-off addon adalah salah satu pilihan paling sesuai untuk menonton Piala Dunia FIFA 2018 hidup di Kodi. Addon ini sangat popular di kalangan peminat sukan. Kick-off merangkumi pelbagai permainan bola sepak dari seluruh dunia. Anda boleh menonton permainan secara langsung, saluran hidup, dan sorotan juga.

Setelah addon dipasang, anda akan memerlukan PIN setiap 4 jam untuk berfungsi. Anda boleh menjana PIN secara percuma pada https://pinsystem.co.uk. Artikel utama kami pada Kick-off meliputi prosedur pemasangan serta cara menggunakan addon dengan menjana PIN.

cCloud TV

Walaupun cCloud TV bukan sukan tambahan yang berdedikasi, ada peluang yang adil ia akan menampilkan aliran saluran langsung untuk menonton Piala Dunia FIFA 2018.

Sebaik sahaja anda memasang cCloud anda boleh membuka kategori 'Sukan' di dalamnya dan anda akan dapati berpuluh-puluh saluran sukan secara langsung. Apabila Piala Dunia bermula, anda mungkin akan mencari aliran TV langsung untuk saluran yang meliputi acara tersebut.

cCloud TV juga boleh didapati melalui repositori Kodil. Jika atas sebab tertentu, anda tidak boleh mendapatkan Kick-off atau apa-apa addon yang berfungsi semasa siaran Piala Dunia, anda akan mempunyai cCloud sebagai alternatif.

Bagaimana untuk memasang cCloud TV di Kodi

SportsDevil

SportsDevil adalah satu lagi sukan yang sangat popular untuk Kodi. Addon ini menampilkan liputan pelbagai sukan termasuk bola sepak. Terdapat peluang yang cukup baik bahawa SportsDevil akan menyertakan aliran langsung untuk Piala Dunia FIFA 2018.

Anda boleh memasang add-on ini dari repositori Kodil. Anda juga akan menemui addon ini di repo Maverick. Walau bagaimanapun, Kodil nampaknya mempunyai versi paling terkini.

Bagaimana untuk memasang SportsDevil pada Kodi

Senarai Main UK Turk

Walaupun Senarai Main UK Turk adalah terutamanya addon hiburan, ia mempunyai seksyen Sukan yang menampilkan berpuluh-puluh kategori untuk pelbagai sukan. Oleh kerana addon ini mempunyai beberapa pilihan untuk streaming bola sepak, saya terpaksa percaya bahawa ia juga akan menyediakan aliran langsung untuk Piala Dunia Bola Sepak 2018.

UK Senarai Main Turk boleh didapati di UKTurk Addon Repository. Ia mengambil masa tidak lebih daripada 5 minit untuk memasang Playlist UK Turk di Kodi.

Walaupun anda tidak memerlukan sebarang pendaftaran atau langganan untuk menggunakan Senarai Main UK Turk, anda perlu menjana PIN di UTPIN.com untuk menggunakan addon ini.

Bagaimana untuk memasang UK Turks di Kodi

Bola sepak hari ini Addon

Ini adalah tambahan lain yang anda boleh muat turun dan pasang terus dari repositori Kodi. Bola sepak Hari ini, seperti nama yang diberikan, adalah tambahan khusus untuk Bola Sepak. Anda akan menemui berpuluh-puluh aliran untuk pertandingan tayangan baru dari liga utama dunia. Sekiranya terdapat sebarang pertandingan penting yang sedang ditayangkan di mana-mana di dunia, anda akan menemui aliran langsung dengan Football Today Kodi addon.

Saya berharap Bola Sepak Hari Ini juga akan menampilkan aliran langsung untuk Piala Dunia FIFA 2018. Inilah sebabnya saya telah meletakkan addon ini pada senarai ini. Teruskan dan pasang Bola Sepak Hari ini dari repo Kodil.

Wrapping Up: Kodi Addons Terbaik untuk Piala Dunia FIFA 2018

Jadi, di sini adalah senarai pengatas Kodi teratas untuk anda menyiarkan live FIFA Football World Cup 2018 secara langsung. Seperti yang telah saya katakan, jika terdapat sebarang perkembangan baru, saya akan memaklumkan dan memaklumkan melalui artikel ini. Piala Dunia masih hampir seminggu dan perkara-perkara yang berubah dengan Kodi add-ons, kadang-kadang agak cepat. Banyak tambahan baru juga boleh diperkenalkan pada masa itu. Jangan bimbang! Saya akan sentiasa mencari dan sentiasa berada di atasnya. Saya akan memastikan bahawa anda mempunyai banyak pilihan untuk menonton acara sukan ini sebelum ia bermula. Terus melawat artikel ini dari semasa ke semasa untuk kekal terkini. Kodi menyokong beberapa tambahan sukan dan yang kami telah tersenarai mungkin merupakan pesaing utama.

Panduan Berkaitan:

  • Bagaimana untuk memasang Mobdro di Kodi
  • Best Kodi Addons
  • Kod Live Kodi Terbaik Live

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me