Penafian

>

Dikemaskini terakhir: 15 Februari 2018

Maklumat yang terdapat pada https://www.firesticktricks.com/ laman web ("Perkhidmatan") adalah untuk tujuan maklumat umum sahaja.

Trik Stick Fire tidak bertanggungjawab terhadap kesilapan, ketinggalan atau ketepatan lengkap dalam kandungan Perkhidmatan.

Sekiranya tidak, Trik Stick Fire akan bertanggungjawab untuk sebarang ganti rugi khas, langsung, tidak langsung, berbangkit atau sampingan atau apa-apa ganti rugi lain, sama ada dalam tindakan kontrak, atau tort lain termasuk kecuaian, yang timbul daripada atau berkaitan dengan penggunaan dari Perkhidmatan atau kandungan Perkhidmatan. Trik Stick Fire mempunyai hak untuk membuat penambahan, penghapusan, atau pengubahsuaian kepada kandungan pada Perkhidmatan pada bila-bila masa selepas masa penerbitan asalnya di laman web tanpa notis terlebih dahulu.

Trik Stick Fire tidak menjamin bahawa laman web itu bebas daripada virus, malware atau komponen berbahaya yang lain. Laman web ini menggunakan cookies untuk pengalaman yang lancar dan Trik Stick Fire tidak akan bertanggungjawab jika terdapat malware / ransomware atau serangan lain yang berlaku untuk penggunaan laman web.

Trik Stick Fire mempunyai hak untuk menahan apa-apa maklumat yang difikirkannya patut dan tidak akan bertanggungjawab atas apa-apa ganti rugi kerana tidak mendedahkan maklumat itu. Selain itu, Trik Stick Fire tidak bertanggungjawab untuk sebarang kerosakan untuk maklumat atau perkhidmatan yang disediakan walaupun Trik Stick Fire telah dinasihatkan mengenai kemungkinan kerosakan.

Tiada yang dihoskan pada Trik Stick Fire harus ditafsirkan sebagai percubaan untuk menawarkan atau memberikan pendapat atau perkhidmatan yang sah. Laman web itu tidak menjamin kesahihan dan tidak memiliki tanggungjawab untuk keaslian atau ketepatan apa-apa kandungan yang diterbitkan di dalamnya.

Laman web pada masa itu boleh menjadi tuan rumah kandungan yang tidak sesuai untuk semua khalayak termasuk kanak-kanak. Kebijaksanaan pemirsa dinasihatkan dalam kes ini.

Penggunaan Kandungan Pirakan / Hak Cipta

Kami (Fire Strick Tricks) tidak dengan apa-apa cara mengesahkan, menggalakkan atau menggalakkan sebarang kegiatan haram atau jenayah. Streaming / memuat turun kandungan hak cipta adalah menyalahi undang-undang dan tidak boleh diamalkan. Penyataan mana-mana kandungan haram / cetak rompak di laman web, jika ada, berlaku, maka ia harus ditafsirkan secara ketat untuk tujuan pendidikan dan bermaklumat. Kami sangat tidak menyukai cetak rompak dan menasihati pembaca kami untuk mengelakkannya di semua kos.

Tutorial yang terdapat pada Trik Stick Fire semata-mata untuk tujuan Pendidikan dan dimaksudkan untuk kandungan yang tersedia dalam domain Awam. Panduan / tutorial ini MESTI TIDAK digunakan untuk sebarang aktiviti tidak sah atau tidak sah.

Trik Stick Fire tidak boleh dipertanggungjawabkan untuk apa-apa akibat undang-undang yang mungkin dihadapi oleh pengguna disebabkan penstriman / muat turun haram atau aktiviti lain. Pengguna dinasihatkan untuk menyemak undang-undang tempatan mereka mengenai kandungan cetak rawak dan kami menasihat pembaca kami untuk mematuhi undang-undang perbandaran masing-masing.

Trik Stick Fire TIDAK menjadi hos atau menghubungkan kandungan hak cipta.  

expressvpn

Hak Cipta Produk / Logos

Amazon adalah pemilik kanan hak cipta Fire Stick TV. Kodi adalah perisian sumber terbuka yang disenaraikan dan diselenggarakan oleh pemaju rasminya di laman web Kodi.tv. Kami sama sekali tidak mempunyai kaitan dengan Amazon atau Kodi (dahulu XBMC). Alat / aplikasi atau grafik lain yang disebut / digunakan di laman web ini adalah hak cipta pemaju / pemilik masing-masing. "Trik Stick Fire" tidak mendakwa memiliki hak cipta dan pemilikan Stick Amazon Fire TV, Kodi, atau alat / aplikasi lain yang disebut di laman web.

Pautan luar penafian

Laman web https://www.firesticktricks.com/ mungkin mengandungi pautan ke laman web luaran yang tidak disediakan atau dikekalkan oleh atau dengan cara apapun yang bergabung dengan Trik Stick Fire.

Pautan ini disediakan sebagai kemudahan dan untuk tujuan maklumat sahaja; mereka tidak menjadi pengesahan atau kelulusan oleh Trik Stick Fire untuk mana-mana produk, perkhidmatan atau pendapat perbadanan atau organisasi atau individu. Trik Stick Fire tidak bertanggungjawab ke atas ketepatan, kesahan atau kandungan laman luaran atau untuk pautan berikutnya. Sila hubungi tapak luaran untuk jawapan kepada soalan mengenai kandungannya.

Sila ambil perhatian bahawa Trik Stick Fire tidak menjamin ketepatan, kaitan, ketepatan masa, atau kesempurnaan sebarang maklumat di laman web luaran ini.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me