Amazon FireStick-tilbud: Black Friday 2019

>

I dette indlæg ser vi på nogle af de spændende Black Friday-tilbud i 2019 for Amazon Fire TV og FireStick-enheder.

Amazons Prime Day-tilbud i juli var en plyndring. Men hvis du gik glip af det, skal du ikke bekymre dig. Black Friday-tilbudene er ikke mindre. Amazon tilbyder igen enorme rabatter på Fire TV-linjen af ​​enheder. Mens Black Friday-salget på andre enheder startede lidt tidligere, vil der være massive rabatter på FireStick tilgængelig fra 27. november 2019.

Vi ved ikke, hvor længe tilbudene vil vare. Så hvis du ikke har grebet det endnu, skal du gøre det nu.

bedste firestick-tilbud til sort fredag ​​2019

FireStick er en af ​​de mest populære streaming-enheder. Ikke kun får du adgang til masser af populære Fire TV-apps og kanaler som Netflix, Hulu, Starz, HBO og mere, du kan også installere masser af tredjepartsapps på din Fire TV Stick. Med FireStick er der utallige streamingindstillinger.

FireStick Black Friday-tilbud i 2019

Her er rabatterne, der er gyldige:

FireStick 2. gen: $ 19.99 (original pris $ 39.99)

Fire Stick 2. Gen + 2-måneders Showtime-abonnement: $ 19.99 (original pris $ 39.99). Kun tilgængelig for premiermedlemmerne

FireStick 4K: $ 24.99 (original pris $ 49)

Fire Stick 2nd Gen med Echo Dot Bundle: 41,99 $ (originalpris 89,98 $). Brug koden ECHOTV under kassen

Fire Stick 4K med Echo Dot Bundle: $ 46.99 (original $ 99.98). Brug koden ECHO4K under kassen

FireStick 4K med AmazonBasics HD-antenne: $ 59,99 (original pris $ 90,96)

Hvad er forskellen mellem FireStick 4K og FireStick 2nd Gen?

Funktionelt set er der næppe nogen forskel mellem FireStick 4K og Firestick 2nd Gen (ikke-4K). Når det kommer til opløsning og visuel appel, kan forskellen imidlertid være bemærkelsesværdig.

Først understøtter FireStick 4K Ultra HD (UHD), som er mere populært kendt som 4K-opløsning. Derudover har den HDR10 og Dolby Vision for større kontrast, rigere farver og skarpere billeder. På den anden side kan FireStck 2nd Gen kun streame i op til Full HD (1080p) kvalitet. Det tilbyder ikke HDR eller Dolby Vision support.

FireStick 4K giver tilsyneladende en meget bedre seeroplevelse. Der er dog en fangst. Du skal have et 4K-kompatibelt tv for at udnytte den opløsningskvalitet, som enheden er i stand til. Desuden skal streaming-appen også have 4K-videoer. De fleste af streamingplatforme, såsom Netflix eller Hulu, tilbyder 4K streaming afhængigt af abonnementsplanen.

Hvis du ikke har et 4K-tv, kan du lige så godt købe FireStick 2. generation. Hvis du planlægger at opgradere dit tv i fremtiden, ville det være en god ide at købe 4K i stedet, især når det kun koster $ 5 mere i denne Black Friday-periode.

Ressourcer til FireStick-brugere

Når du først har din FireStick, er der masser, du kan gøre med det. Her er nogle af dem:

Indstil FireStick for første gang: Når du tilslutter din FireStick første gang, skal du konfigurere den. Under installationsprocessen forbinder du enheden til Wi-Fi, logger ind med din Amazon-konto og konfigurerer din fjernbetjening. Her er vores guide til, hvordan du opretter Amazon Fire Stick første gang.

Jailbreak FireStick: Du kan jailbreak din FireStick og få adgang til masser af gratis indhold, inklusive film, shows, live tv, sport og mere. Jailbreaking er meget let og kræver ingen særlig teknisk viden. Det er også helt sikkert.

Sådan jailbreak en FireStick (Vejledning med skærmbilleder)

Video guide til Jailbreak a FireStick

Installer apps fra tredjepart: Din FireStick understøtter Amazon Store, hvor du kan finde masser af apps til din enhed. Der er dog nogle fantastiske apps, der ikke er tilgængelige i butikken. Heldigvis giver FireStick dig mulighed for at indlæse tredjepartsapps, som du ikke kan finde i Amazon Store. Udforsk vores liste over bedste Amazon Fire TV Stick-apps for en fantastisk oplevelse.

Beskyt FireStick med en VPN: Ved online-streaming tror vi, at en VPN er et must-have-værktøj. Med en VPN kan du streame anonymt uden at skulle bekymre dig om overvågning, hackere og identitetstyver. Derudover hjælper en VPN dig med at fjerne blokering af regionbegrænset indhold på populære streamingtjenester som Netflix og Hulu. På tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel er der flere Black Friday VPN-tilbud, men ExpressVPN er min favorit og en af ​​de bedste VPN'er til Firestick. Du kan følge denne vejledning for at installere ExpressVPN på Fire Stick.

Her er nogle andre FireStick-ressourcer, som du måske kan finde nyttige:

  • Bedste FireStick-kanaler
  • Bedste IPTV-tjenester
  • Sådan installeres Kodi på FireStick
  • Bedste Kodi Addons
  • Bedste Kodi Builds

Ofte stillede spørgsmål om FireStick Black Friday

Her er nogle af de hyppigst stillede spørgsmål og deres svar:

Hvornår starter Fire TV Stick Black Friday Deal??

Mens de grundlæggende Amazon Black Friday-aftaler startede et par dage tidligere, vil Fire TV Stick sælges fra 27. november 2019.

Hvad slutter Black Friday-aftalen?

Amazon har ikke angivet nogen slutdato for tilbudene. Vi håber, at det varer mindst indtil fredag. Vi er dog ikke sikre. Derfor kan du muligvis foretage køb så hurtigt som muligt.

Amazon starter også Cyber ​​Monday-salget, der vil vare i en uge. Vi kan dog ikke sige, om tilbudene vil være så gode som disse.

Er Amazon der tilbyder flere rabatter i år end det sidste?

Ja, Fire TV Stick (ikke-4K) var tilgængelig for $ 24.99 i 2018 sammenlignet med $ 19.99 i år. Fire TV Stick 4K blev prisfastsat $ 34,99 sidste år i modsætning til $ 24,99 i 2019.

Resumé

Amazon kører Black Friday-tilbud på Fire TV og Fire TV Stick-enheder igen i år. I forhold til sidste år sammenlignet med 2018 er 2019-tilbudene dog bestemt bedre. Som jeg sagde, er vi ikke sikre på, hvor længe tilbudene vil vare. Så få din yndlingsaftale så hurtigt som muligt.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me