Cele mai populare Kodi Addons se închid: Iată ce puteți face

>

În această postare, veți învăța cum să continuați să transmiteți fluxul și să vizionați conținutul preferat după închiderea recentă a popularelor addonuri Kodi.


Kodi addons închidere

În urma arestării unui dezvoltator addon Kodi, mulți alți dezvoltatori și-au închis magazinele aparent preventiv. Depozitul Supremacy a fost închis cu puțin peste o săptămână în urmă, în timp ce celelalte depozite populare, cum ar fi Maverick TV, 13Clowns și Eggman, au urmărit procesul în curând..

Popular Kodi Addons Shutdown

Drept urmare, mai multe suplimente utilizate pe scară largă și populare au fost instantaneu offline, lăsând utilizatorii într-o stare de confuzie. Iată lista suplimentelor proeminente care nu mai sunt disponibile:

- Maverick TV
- Supremacy (inclusiv toate suplimentele Supremacy)
- 13 Clovni
- Gen-X
- La Flix
- Excesul excesiv
- Destinul
- Yoda
- Munch Munch

Notă: suplimentele Magic Dragon și Yoda Kodi sunt disponibile prin noi depozite și am actualizat ghidurile de instalare. Cu toate acestea, din moment ce depozitele părinților lor nu mai sunt disponibile, nu putem beneficia de fiabilitatea lor. 

Deci ce facem acum?

Având în vedere că acestea au fost cele mai utilizate în plus pentru Kodi addon-uri pentru streaming, găsirea alternativelor potrivite a devenit o sarcină. Dar nu vă faceți griji! Vă avem acoperit. Am actualizat lista noastră cu cele mai bune Addons Kodi cu mai multe suplimente noi și funcționale. Veți găsi o mulțime de opțiuni de streaming cool pe această listă pentru filme, serii TV, TV în direct, sport și multe altele.

Înainte de a începe, aș dori să vă reamintesc că sunt întreprinse acțiuni legale împotriva furnizorilor de addon Kodi. Cu toate acestea, este posibil să nu rămână restricții doar dezvoltatorii. Există o posibilitate uriașă ca utilizatorii care transmit fluxuri din aceste surse terțe să fie, de asemenea, trimiși în judecată.

Pentru a rămâne în siguranță, vă recomand să utilizați un VPN tot timpul în timp ce faceți streaming. Personal folosesc ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming, inclusiv FireStick, Android TV Box, Mobile & PC-ul. Îți sugerez să faci la fel.

În această lună, ExpressVPN oferă 49% reducere + 3 luni suplimentare în planul său anual.

Acum că activitățile de streaming sunt private, iată câteva dintre recomandările noastre:

1. Exodus Redux: Acest addon oferă tone de filme și emisiuni. Ultima dată am verificat că trage o serie de fluxuri de lucru.

Cum se instalează Exodus Redux pe Kodi

2. 7 din 9: Cu o bibliotecă extinsă de conținut și diverse categorii de streaming, 7 din 9 a devenit unul dintre favoriții noștri. Este un add-all-in-one cu filme, serii, sport, TV în direct și multe suplimente

Cum se instalează 7 din 9 pe Kodi

3. nelimitat: Un alt addon cu o gamă largă de categorii de streaming, inclusiv filme și emisiuni obișnuite, precum și TV în direct, sport, anime și multe altele.

Cum se instalează Limitless Kodi Addon

4. Unt de teatru de filme: Aceasta este o altă alternativă viabilă la addonurile Kodi care au fost închise. Film Theater Butter are o bibliotecă extinsă de conținut la cerere. Este disponibil în două variante: un singur clic și mai multe fluxuri.

Cum se instalează Untul de teatru pe Kodi

De ce nu încercați APK-uri pentru streaming?

Reclamațiile din trecut și cele recente indică faptul că Kodi nu este cea mai fiabilă alegere de streaming. Cu toate că există încă zeci de suplimente care funcționează, nu puteți fi sigur dacă acestea ar mai fi disponibile mâine (sau chiar în momentul următor).

APK-urile streaming, pe de altă parte, par a fi destul de puțin vulnerabile la aceste raiduri ale poliției digitale. Există o mulțime de APK-uri care au rămas trecute prin momente dificile. Deci, de ce să nu le considerăm ca o posibilă alternativă (chiar înlocuire) la Kodi.

Iată câteva dintre APK-urile pe care le recomandăm:

1. Cinema HD APK: Cunoscut pentru biblioteca sa de conținut uriașă, interfața ușoară pentru utilizator și transmisia de înaltă calitate, Cinema APK este o alegere ușoară pentru cei care doresc să vizioneze filme și emisiuni TV..

Cum se instalează Cinema APK pe FireStick

2. TV CyberFlix: Cu un catalog mass-media și ușurință de utilizare, CyberFlix TV este unul dintre APK-urile noastre preferate pentru filmele și seriile la cerere. Este gratuit și este în jur de ceva timp.

Cum se instalează CyberFlix TV pe FireStick

3. BeeTV: Acesta este un alt APK extrem de popular pe care ai dori să îl încerci. BeeTV oferă o bibliotecă media solidă și o interfață fluidă, ușor de utilizat.

Cum se instalează BeeTV pe FireStick

4. Mobdro: Dacă Live TV îți este în minte, probabil că nimic nu devine mai bun decât Mobdro. Cu sute de canale din întreaga lume și streaming de înaltă calitate, Mobdro este tovarășul tău perfect de streaming.

Cum se instalează Mobdro pe FireStick

Vă recomandăm să folosiți Real Debrid

Real Debrid este un gazdă premium care vă oferă acces la zeci de link-uri de streaming de înaltă calitate, care altfel nu sunt disponibile.

Fluxurile preluate de Real Debrid sunt mai fiabile. Real Debrid reduce, de asemenea, tamponarea la un nivel excelent.

Puteți integra suplimentele Real Debrid la Kodi și la APK-uri.

Pentru mai puțin de 5 dolari pe lună, experiența dvs. de streaming se va îmbunătăți dramatic.

Cum să configurați și să folosiți Debrid real

Cuvinte finale

În timp ce închiderea diferitelor depozite și addonuri populare Kodi este o întârziere, din fericire avem încă o mulțime de opțiuni de streaming la dispoziția noastră. Nu numai că există încă multe suplimente care funcționează de top, dar puteți utiliza și APK-uri pentru a urmări conținutul preferat. Sper că acest articol v-a ajutat să reveniți în vagonul de streaming.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me