CotoMovies alternative za FireStick / Android

>

V tem članku boste našli seznam najboljših alternativ CotoMovies za FireStick. Te možnosti delujejo tudi na vseh napravah Fire TV, Android Boxes in drugih platformah, ki temeljijo na Androidu, kot so pametni telefoni in tablični računalniki.

CotoMovies je bil za vedno zaprt. To se je zgodilo, ko so se določeni filmski ustvarjalci odločili za pravni postopek proti CotoMoviesu in drugim pretočnim aplikacijam na TweakBox (zunanja trgovina aplikacij).

Razvijalci CotoMovies so povedali, da nameravajo po potrebi deliti informacije uporabnikov z organi. O tej epizodi lahko preberete naš podroben prispevek.

Čeprav nikoli nismo spodbujali kršitev avtorskih pravic, smo svojim uporabnikom tudi vedno svetovali, naj med pretakanjem uporabljajo VPN, da so pripravljeni na take dogodke. VPN bo skril vašo spletno identiteto tako, da bo skril vaš IP naslov. To pomeni, da aplikacije, kot je CotoMovies, ne bodo mogle beležiti in deliti vaših podatkov.

Če ste že uporabljali CotoMovies, morate zdaj iskati podobne aplikacije. Na srečo je veliko dobrih aplikacij, ki verjetno nudijo boljšo izkušnjo kot CotoMovies. Pravzaprav CotoMovies sploh ni podpiral Real Debrida. Postavljam nekaj najboljših aplikacij, ki lahko služijo kot CotoMovies alternative.

Najboljše alternative CotoMovies

Preden začnete uporabljati te aplikacije, se prepričajte, da ste povezani s VPN. Te aplikacije se bodo morda srečale z enako usodo tudi v prihodnjih okvarah.

1. Kino HD APK

cotomovies alternativeNi “najboljših aplikacij”, ki bi bil popoln brez Cinema HD APK. Ta aplikacija ima neskončno knjižnico filmov na zahtevo in TV oddaj. Odlikuje uporabniku prijazen in enostaven vmesnik. Namestite Cinema HD APK in lahko začnete pretakanje v nobenem trenutku.

Zbirka vsebin se pogosto posodablja. Kadar koli je nov film ali epizoda, ga običajno najdete v nekaj urah od izdaje. Razvijalci tudi sproti pritiskajo na redne posodobitve aplikacij, da poskrbijo za morebitne napake in izboljšajo splošno izkušnjo z aplikacijami.

Cinema HD APK je lahka aplikacija. Tudi na napravi z majhnimi specifikacijami, kot je FireStick, deluje brezhibno. Znano je po pridobivanju vrhunskih tokov iz več virov. Vsebino lahko pretakate v ločljivosti do 1080p. Aplikacija ponuja tudi prijavo v Real Debrid, tako da boste imeli dostop do povezav vrhunske kakovosti. Na voljo je tudi prijava v Trakt

Ne dvomim, da bo Cinema HD APK poskrbel za eno najboljših alternativ CotoMovies.

Kako namestiti Cinema APK na FireStick

2. CyberFlix TV

cotomovies podobne aplikacijeČe iščete kakovostno alternativo CotoMovies, boste morda radi razmislili tudi o televiziji CyberFlix. Prav tako je zelo priljubljena aplikacija za pretakanje na zahtevo s stotimi filmi in epizodami.

Poleg ogromne medijske zbirke CyberFlix TV opravlja odlično delo, tako da povleče kakovostne povezave iz več virov na spletu. Podprto je tudi Real-Debrid seznanjanje in ko to storite, dobite tudi na desetine vrhunskih premijskih povezav.

Nove vsebine se redno dodajajo. Zato boste vedno našli najnovejše filme in nedavno predvajane epizode. Razvijalci redno posodabljajo aplikacijo z rednimi nadgradnjami različic. Če boste pozvani, da posodobite aplikacijo, to storite.

CyberFlix TV je enostaven za namestitev in še enostavnejši za uporabo.

Kako namestiti CyberFlix TV na FireStick

3. TeaTV

aplikacije, podobne kotomovomTeaTV je še ena priljubljena aplikacija za pretakanje za platformo Android. Ta aplikacija je bila kodirana za optimalno delovanje na TV napravah, kot je FireStick. Zdaj, ko je CotoMovies zaprl, lahko izberete TeaTV kot njegovo zamenjavo.

Ta aplikacija vam ponuja obsežno sestavo filmov in oddaj na zahtevo. Ima skoraj vse, na kar se lahko domislite. Knjižnica vsebin se nenehno posodablja z najnovejšimi videoposnetki. Zato imate na voljo vedno nekaj novega.

Dobra novica je, da TeaTV podpira tudi združevanje Trakt in Real-Debrid. To pomaga izboljšati vašo skupno izkušnjo pretakanja.

TeaTV kot lahka aplikacija nima opaznega vpliva na delovanje naprave, tudi če jo uporabljate na FireSticku. Popolnoma je združljiv tudi z daljinskim upravljalnikom FireStick.

Upoštevajoč vse, o čemer smo govorili o tej aplikaciji, imamo vse razloge, da verjamemo, da je TeaTV ena izmed najboljših alternativ CotoMovies.

Kako namestiti TeaTV na FireStick

4. BeeTV

najboljše alternative kotomoviV primerjavi z mnogimi drugimi aplikacijami na tem seznamu najboljših alternativ za CotoMovies je BeeTV relativno nov. Kljub temu pa je že v svojih zgodnjih dneh uspel narediti pečat in začel dosledno predstavljati eno izmed najboljših aplikacij FireStick.

Pri BeeTV-u mi je najbolj všeč njen vmesnik, ki ne deluje brez težav. Preprosto namestite aplikacijo in začnite pretakati svojo najljubšo vsebino. Kot storitev pretakanja na zahtevo ima aplikacija filme in TV-oddaje; in veliko jih.

Tako kot bi pričakovali, se zbirka vsebin osvežuje in posodablja z novimi različicami pogosto (včasih večkrat na dan). Da bi zagotovili prijetno izkušnjo pretakanja, BeeTV prinaša tokove iz zaupanja vrednih in kakovostnih virov. Odlična ideja bi bila tudi, če bi aplikacijo seznanili z Real Debridom, če želite, da bi tam dobili najboljše možne tokove..

Vmesnik BeeTV je popolnoma oddaljen. Aplikacija samodejno prilagodi usmerjenost vmesnika, da ustreza razmerju stranic vašega televizorja.

Kako namestiti BeeTV na FireStick

5. Titanium TV

cotomovies alternativaTitanium TV je dobro znano ime v svetu pretakanja. Ta aplikacija je bila sprva na voljo samo za mobilne telefone Android. Vendar pa so z naraščanjem priljubljenosti škatel FireStick in Android TV razvijalci to ponovno kodirali za TV naprave. Titanium TV je popolnoma združljiv z daljinskim upravljalnikom Amazon Fire TV. Njegov vmesnik je primeren tudi za TV zaslon.

V aplikaciji je impresivna knjižnica filmov in TV oddaj. Ne glede na to, ali iščete najnovejšo vsebino ali kaj iz zadnjih nekaj let, obstaja velika možnost, da jo najdete na Titanium TV. Nove epizode in filmi so prav tako dodani pogosto, da nikoli ne zmanjka možnosti za pretakanje.

Aplikacija majhne velikosti ponuja optimalno delovanje na FireSticku. Ponuja hitro navigacijo in nemoteno predvajanje. Skoraj vsak naslov ali epizoda vam ponuja več povezav za pretakanje. Stvari so še boljše, če združite Titanium TV z Real Debridom in Traktom.

Titanium TV je res ena od podobnih aplikacij kot CotoMovies.

Kako namestiti Titanium TV na FireStick

6. CatMouse APK

aplikacije, podobne coto filmomCatMouse APK je v primerjavi z vsemi aplikacijami na seznamu najboljših možnosti CotoMovies veliko novejši. Vendar pa je aplikacija že ustvarila veliko valovanja. Opazili smo ga in takoj vključili v našo ponudbo Best FireStick aplikacij. In verjamemo, da tudi ta seznam ne bi bil popoln, če ne bi omenjali CatMouse APK-ja.

Obstaja več razlogov, zakaj nam je všeč ta aplikacija. Za začetek ima CatMouse APK množično medijsko knjižnico z več sto filmi in TV epizodami. Ta knjižnica sicer ne stagnira. Vsak dan boste našli nekaj novega.

Aplikacija je tudi zelo enostavna za navigacijo in uporabo. Oddaljeni prijazen vmesnik vam omogoča, da raziščete CatMouse APK, ne da bi pri tem povzročal težave.

CatMouse se na prednji strani za pretakanje loti dela v primerjavi z drugimi vrhunskimi aplikacijami na tem seznamu, kot je Cinema HD. Obstaja veliko brezplačnih povezav za pretakanje HD. Toda z vpisom v Real Debrid postane še toliko bolj neverjetno.

Če iščete alternativo CotoMovies, vsekakor poskusite CatMouse APK.

Kako namestiti CatMouse APK na FireStick

7. Odkleni MyyTV

unlockmytvUnlockMyTV je bil predstavljen približno ob istem času kot CatMouse APK. Obe aplikaciji sta hitro pritegnili pozornost uporabnikov.

UnlockMyTV z obsežnim katalogom filmov in TV-serij poskrbi, da boste lahko nenehno števili ure. Po pričakovanjih aktivna ekipa za to aplikacijo vedno pogosto dodaja nove stvari.

Razvijalci UnlockMyTV poskrbijo tudi za dobro vzdrževanje aplikacije. Občasno pošiljajo posodobitve različic, da odpravijo napake in izboljšajo splošno zmogljivost in izkušnjo.

Aplikacija uporablja tudi kakovostni komplet strgala. To pravim, ker trenutno pridobiva nekaj res dobrih tokov. UnlockMyTV podpira tudi Real Debrid, tako da boste lažje dostopali do premijskih povezav.

Ta aplikacija, zasnovana na Androidu, je zasnovana tako, da nudi vrhunske zmogljivosti na dotik in tudi TV naprave, vključno z vašimi FireStick in Android TV Boxes.

Kako namestiti UnlockMyTV na FireStick

8. Morph TV

najboljše aplikacije za firestickMorph TV je klon TV Morpheus, ki je bila nekoč zelo priljubljena aplikacija. Verjamemo, da je to tudi ena najboljših alternativ CotoMovies, ki jo najdete.

Edina stvar, ki pritegne vašo takojšnjo pozornost, ko zaženete to aplikacijo, je njen edinstven vmesnik. Namesto, da vsebino takoj položite, vas aplikacija najprej pozove, da izberete kategorije. Na glavnem zaslonu so prikazane kategorije za predvajanje filmov in TV oddaj. Po tem je še en zaslon, na katerem morate izbrati podkategorijo (na primer Trending, Popular itd.)

Ta vrsta vmesnika je mnogim všeč, nekateri pa jo morda celo ne marajo. Če govorimo o velikosti knjižnice vsebin in kakovosti pretakanja, si Morph TV zagotovo zasluži mesto na seznamu najboljših alternativ za CotoMovies.

Morph TV, ki je združljiva z oddaljeno aplikacijo, poskrbi, da pri raziskovanju in interakciji z aplikacijo na FireStick nikoli ne boste imeli težav..

Kako namestiti Morph TV na FireStick

9. TVZion

najboljše aplikacije za protipožarno palico AmazonTVZion že dolgo ostaja del našega kataloga najboljših aplikacij za FireStick. Ta aplikacija vam predstavlja veliko sestavo vsebine na zahtevo. Ne glede na to, ali radi predvajate filme ali gledate TV-oddaje, je tu vse.

Razvijalci te aplikacije tudi pogosto posodabljajo vsebino z novimi filmi in oddajami.

V primerjavi z drugimi aplikacijami na seznamu najboljših alternativ CotoMovies TVZion morda ni tako dober pri iskanju kakovostnih povezav. Vendar pa je dovolj dobro, da si zaslužite mesto. Prav tako lahko to aplikacijo enostavno združite z Real Debridom in dobite najboljše tokove, kot so.

TVZion je lahka aplikacija. Zavzame malo prostora za shranjevanje in ponuja impresivno hitro delovanje. Idealen je za naprave z nizko RAM, kot je FireStick.

Aplikacija tudi redno prejema posodobitve različic. Z leti je aplikacija opazila pomembne izboljšave v zmogljivosti in sposobnosti pretakanja.

Kako namestiti TVZion na FireStick

10. Kodi

najboljši alternative kotomoviKodi ni ponudnik storitev pretakanja (za razliko od drugih APK-jev na tem seznamu). Je medijski predvajalnik. Verjetno ste že slišali za medijske predvajalnike, kot je VLC. Na nek način je Kodi takšen kot oni. Predvaja video, filme, glasbo, slike in druge medije.

Če Kodi lahko predvaja medij, morate vire izvirati zunaj. To je lahko vaša lokalna shramba ali spletni vir.

Pravzaprav je prava lepota Kodija v njegovi sposobnosti predvajanja vaših najljubših medijev prek interneta prek različnih dodatkov.

Kodijski dodatek si lahko predstavljate kot vtičnik, ki povezuje vašo napravo s spletnim virom medijev in vam omogoča predvajanje vsebine prek vmesnika Kodi. Prav dodatki Kodi so bili Kodi tako uspešno medijsko orodje.

Ne glede na to, ali uživate v gledanju filmov in oddaj, televiziji v živo ali športih v živo, dokumentarnih filmih ali vsebinah za otroke, novice ali YouTube video posnetke, lahko to storite prek Kodija. Zato smatramo Kodi za eno najboljših alternativ za CotoMovies.

Če niste novi za Kodi, imamo priročnik za začetnike, ki vam bo pomagal začeti. Neverjetno enostavno je Kodi namestiti na FireStick in začeti pretakanje. Če torej niste prepričani, ali želite nadaljevati s pretakanjem APK-jev ali ne, lahko Kodi vedno poskusite.

Vaš FireStick / Fire TV je zdaj pripravljen za pretakanje vaše najljubše vsebine. Preden začnete, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate preko spleta, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da bi lahko pretakanje brezplačnih filmov, TV oddaj, športa povzročilo pravne težave. 

Na srečo obstaja brezhiben način, da vse svoje pretočne dejavnosti skrijete pred svojim ponudnikom internetnih storitev in vlade. Vse, kar potrebujete, je dober VPN za Fire Stick. VPN bo prikril vaš izvirni IP, ki je in vam bodo pomagali obiti spletni nadzor, dušenje ponudnika internetnih storitev in geo-omejitve vsebine.

Osebno jo uporabljam in priporočam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj varen VPN. Združljiv je z vsemi vrstami aplikacij za pretakanje in ga je enostavno namestiti na Fire TV / Stick.

Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete pretočno predvajati na svojem Fire Stick / Fire TV, poglejmo, kako uporabiti ExpressVPN, da bodo vaše pretočne dejavnosti skriti pred radovednimi očmi.

Korak 1: Naročite se na ExpressVPN TUKAJ. Priložen je 30-dnevni garancija za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni prosto uporabljate in če niste zadovoljni z uspešnostjo (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

2. korak: Vklopite svoj Fire TV / Stick in pojdite na skrajno levo možnost »Search«. Zdaj v iskalno vrstico vnesite »Expressvpn« (brez narekovajev) in izberite ExpressVPN, ko se prikaže v rezultatih iskanja

namestiti expressvpn firestick

3. korak: Kliknite »Prenesi«, da namestite program ExpressVPN za Fire TV / Stick.

dobiti vpn jailbroken firestick

4. korak: Odprite aplikacijo in vnesite svoje poverilnice za prijavo, ki ste jih ustvarili ob nakupu naročnine na ExpressVPN. Kliknite »Prijava«

prijava expressvpn na firestick

5. korak: Kliknite ikono napajanja, da se povežete s strežnikom VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za FireStick.

povežite ExpressVPN na FireSticku

Prav tako lahko preberete podrobnejše informacije o uporabi ExpressVPN z Fire TV / Stick.

Zavijanje

Torej, tukaj je seznam najboljših alternativ CotoMovies. Prepričan sem, da te aplikacije lahko več kot napolnijo čevlje CotoMovies. Te aplikacije redno testiramo. Če pa imate še kakšno možnost, za katero menite, da bi morala biti del tega seznama, nas obvestite v spodnjem razdelku s komentarji.

Sorodno:

Najboljše možnosti za terarij TV
Najboljše možnosti za razstavne organe
Kako Jailbreak Firestick
Najboljša spletna mesta Putlocker