Beste Amazon FireStick / Fire TV-kanaler (2023)

>

I denne artikkelen vil vi ta en titt på de beste FireStick-kanalene. Disse kanalene støttes også på Amazon FireStick 4K, Fire TV og Fire TV Cube.

Beste ildstedskanaler

Fire TV Stick er en veldig populær strømmenhet av mange forskjellige grunner. Det gir deg nesten ubegrensede underholdningsmuligheter gjennom forskjellige apper og kanaler. Amazon har bundet opp med hundrevis av innholdsleverandører og TV-nettverk og gir deg tilgang til mange FireStick-kanaler.

Du kan utforske kanalene for FireStick i en rekke kategorier, inkludert filmer, show, sport, nyheter, barn og mye mer. Du kan laste ned og installere disse kanalene fra Amazon Store.

I tillegg til dette støtter FireStick også en rekke tredjeparts kanaler eller apper, som enkelt kan lastes på siden din.

Siden det er så mange Fire TV-kanaler å velge mellom, er det lett å bli forvirret. Derfor har vi plukket ut noen av de beste for deg, slik at det er enkelt for deg å ta valget.

Beste FireStick-kanaler (tredjepart)

FireStickTricks sjekker ikke for lovligheten og sikkerheten til tredjepartsapper og -kanaler som er nevnt på denne siden. Vi eier eller distribuerer ikke disse appene fra serverne våre. Brukere anbefales å bruke gratis apper / kanaler for bare å streame innhold som er tilgjengelig i det offentlige.  

En av grunnene til at Amazon Fire Stick er så populær, er fordi den enkelt lar deg laste inn tredjepartsappene. Tredjepartsappene er de som ikke er tilgjengelige i Amazon Store. Det er noen gode apper der ute for filmer, show, live TV, sport og mer. Hvis du noen gang har hørt fra en venn eller kollega at de ser på kanaler for jailbroken FireStick, er jeg sikker på at de bare snakker om disse kanalene.

Oppmerksomhet FireStick-brukere: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god FireStick VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

Dette er grunnene til at du må bruke en VPN hele tiden.

Lese: Hvordan installere og bruke en VPN på Amazon FireStick / Fire TV

1. Kino HD APK: Det er en on-demand-streaming-app, som sannsynligvis også er den mest populære. Denne appen har eksistert i nesten to år og har bare vokst seg bedre. Appen inneholder mange filmer og show. Det får koblinger av topp kvalitet fra de beste kildene på internett. Cinema HD APK parer også med Real Debrid og Trakt. Jeg er ikke i tvil om at det er en av de beste tredjepartskanalene fra FireStick der ute.

Slik installerer du Cinema HD APK på FireStick

2. Titanium TV APK: Det er også en on-demand medieplattform og ikke så langt bak Cinema HD APK med tanke på popularitet. Denne appen bringer et helt bibliotek med filmer og TV-serier med hundrevis av timers gratis underholdning. Titanium TV fungerer bra på FireStick og alle andre Fire TV-enheter. Denne appen gir deg de beste streamingkoblinger og støtter også Real Debrid. Du kan også logge på med Trakt-kontoen din.

Hvordan installere Titanium TV på FireStick

3. BeeTV APK: BeeTV er en annen flott kilde til ubegrenset underholdning. Med denne appen kan du streame mange filmer og show. Du vil også finne nesten alle de nye utgivelsene her. Appen fungerer bra på FireStick. Den har et brukervennlig og eksternt kompatibelt grensesnitt. BeeTV henter også topp lydstrømmer fra kvalitetsserverne. Du kan også slå den sammen med Real Debrid og Trakt. Alt i alt en fantastisk on-demand app å ha.

Hvordan installere BeeTV på FireStick

4. Mobdro: Det er en direktesendt TV-applikasjon og sannsynligvis den mest populære. Denne appen tilbyr et stort utvalg av kabel-TV-kanaler fra USA og flere andre land. Den lette appen er enkel på systemressursene dine og fungerer jevnt på alle Fire TV-enhetene. Dette er grunnen til at det er en av de beste tredjepartskanalene for FireStick.

Slik installerer du Mobdro på FireStick

5. Sapphire Secure IPTV: Sapphire Secure er en populær IPTV-tjeneste som gir deg tilgang til hundrevis av satellittkanaler for så lite som $ 5 per måned. Det er en av de mest kostnadseffektive måtene å få tilgang til kabel-TV fra hele verden inkludert USA. Fire TV-versjonen av appen er fullstendig ekstern kompatibel og tilbyr rask og smidig navigering.

Slik installerer du Sapphire Secure IPTV på FireStick

Hvis du trenger flere gratis apper for Fire Stick eller Fire TV, kan du sjekke ut vår komplette liste over populære apper. Sjekk også ut hvordan du kan jailbreak din FireStick for ubegrenset gratis innhold.

Beste FireStick-kanaler (offisiell)

For å gjøre det lettere for deg å forstå, har jeg delt listen over kanaler i følgende kategorier:

 • Beste FireStick-kanaler for filmer og TV-serier
 • Beste FireStick-kanaler for sport
 • Beste FireStick-kanaler for nyheter
 • Beste FireStick-kanaler for barn

Merk: For installasjon av disse offisielle kanalene har jeg gitt trinn-for-trinn-instruksjoner nederst i denne guiden.

Beste FireStick-kanaler for filmer og TV-serier

Her er hurtiglisten over de beste brann-TV-kanalene for filmer og TV-show. Du kan lese mer om hver kanal i den neste delen av guiden.

 1. HBO GO
 2. HBO Nå
 3. AMC
 4. ABC
 5. CBS ALLE TILGANG
 6. TUBI TV (gratis filmer & TV)
 7. SHOWTIME
 8. KOMMESENTRAL
 9. Hulu
 10. NETFLIX
 11. sTARZ
 12. FOK NÅ
 13. EN&E
 14. PLUTO TV
 15. HALLMARK FILM NÅ

1. HBO GO (betalt): Det er et flott sted for HBO-fans å streame HBO-originaler og mange filmer, dokumentarer, sportsprogrammer og komediespesialiteter. Den har også mange bonusvideoer, for eksempel bak kulissene. HBO GO kommer gratis med ditt HBO-abonnement.

2. HBO Nå (betalt): Denne kanalen gir deg også tilgang til alt som er HBO, akkurat som HBO GO. Imidlertid er det en stor forskjell. Du trenger IKKE abonnement på HBO TV-kanaler for HBO Now. Den har sine egne abonnementsplaner (og en gratis prøveperiode).

3. AMC (betalt): Med denne kanalen kan du se hele spekteret av AMC-originaler og andre opphavsrettsbeskyttede TV-serier med AMC. Du kan bruke AMC satellitt-TV-abonnement for å logge deg på denne appen og nyte hele sesongene. Den gode nyheten er at du kan se på forskjellige sesongpremierer og flere statister uten å logge deg på. Hvis du er en AMC Premiere-abonnent, får du også tilgang til innhold på forespørsel.

4. ABC (betalt): Denne FireStick-kanalen fra det ledende kabel-TV-nettverket i USA lar deg glede deg over direkteavspilling av ABC-episoder samt fange opp TV. Imidlertid er direktesendt TV-streaming bare begrenset til utvalgte markeder og bare med de deltagende TV-leverandørene. Hvis du vil se de siste episodene, må du logge inn med kontooplysninger fra den deltakende TV-leverandøren.

5. CBS (gratis kjøp i appen): Denne gratis nedlastede kanalen gir deg tilgang til oppsiktsvekkende episoder samt direktesendt TV-streaming av CBS-show. Oppfangingsepisoder er tilgjengelige fra neste dag de sendes. Selv om du kan få appen gratis, vil du kreve kjøp i appen for flere funksjoner.

6. Tubi TV (gratis): Denne on-demand appen gir deg tilgang til mange gratis filmer og TV-serier. Den inneholder enten videoene som er tilgjengelige i det offentlige, eller de den har fått lisens for. Selv om du ikke finner de nyeste og populære filmene eller TV-programmene, er det nok å holde seg klistret i flere timer.

7. SHOWTIME (betalt): Med denne kanalen får du strømmen til de originale TV-programmene SHOWTIME, filmer, dokumentarer, sport og mye mer. Det er en on-demand app uten live TV-streaming. Du kan starte med en gratis prøveperiode, og hvis du ønsker å fortsette, kan du kjøpe en abonnementsplan. Du trenger ikke et SHOWTIME kabelnettabonnement for denne appen. Imidlertid, hvis du har et SHOWTIME-abonnement, vil du bruke det SHOWTIME Når som helst app i stedet (som er den delen av det opprinnelige abonnementet ditt og ikke koster deg noe ekstra)

8. Comedy Central (betalt): Få full tilgang til hele TV-programmene fra Comedy Central med denne kanalen inkludert South Park, The Daily Show med Trevor Noah, Detroiters og en rekke stand-up statister. Appen er gratis å laste ned, men krever kjøp i appen for å låse opp de fleste av de populære videoene.

9. Hulu (betalt): Denne kanalen gir deg tilgang til et stort bibliotek med on-demand filmer og show og alle Hulu eksklusive originaler. Du kan også legge til direktesendt TV-streaming for en ekstra kostnad. Dessuten kan du streame premiumnettverk som Showtime, HBO, Starz og Cinemax for et ekstra månedlig abonnement

10. Netflix (betalt): Navnet som trenger ingen introduksjon. Netflix er verdens største abonnementstjeneste for streaming av filmer, show, dokumentarer og mye mer. Netflix-abonnementet gir deg også tilgang til mange Netflix Originals. Det er en må-ha FireStick-kanal for alle streamingentusiaster.

11. Starz (betalt): Disse FireStick-kanalene gir deg tilgang til Starz-nettverkets originaler, TV-programmer, filmer og mye mer. Appen lar deg streame så vel som laste ned videoer. Du kan logge deg på FireStick-appen med ditt startnettabonnement fra TV-leverandøren din (unntatt Comcast Xfinity). Hvis du ikke har et abonnement på Starz-nettverket, kan du fortsatt bruke appen ved å betale $ 8,99 per måned (det er en 7-dagers gratis prøveperiode også).

12. FOX Now (gratis): Denne appen streamer både on-demand og Live-innhold. Det gir deg tilgang til fulle FOX-episoder og show, som The Masked Singer, MasterChef, 9-1-1, Empire og mer. I tillegg kan du også se live sports som sendes på FOX-nettverket, inkludert MLB og fotball. Kanalen har begrenset gratis innhold. For å utforske hele utvalget, er det nødvendig å kjøpe apper.

13. A&E (gratis): Med A&E FireStick-kanal, kan du se hele A-serien&E-show og flere statister og slettede scener som aldri ble sendt på TV. Du kan streame hele episoder med populære show som 60 Days In, Storage Wars, Live PD og mye mer.

14. Pluto TV (gratis): Det er definitivt en av de beste FireStick-kanalene hvis du leter etter gratis innhold. Den har dusinvis av gratis Live TV-kanaler og mer enn tusen filmer på forespørsel. Du kan begynne å bruke Pluto TV med en gang uten å logge på. Hvis du imidlertid velger å logge på med Pluto TV-kontoen din, vil du ha tilgang til visningshistorikk og preferanser på tvers av enheter.

15. Hallmark Movies Now (betalt): Enten du er Hallmark-fan eller ikke, vil du elske denne FireStick-kanalen. Den har en enorm samling med innhold fra Hallmark-biblioteket. Den har alle Hallmark-filmer, show og flere Hallmark-spesialiteter. Det er en 7-dagers gratis prøveperiode også, i tilfelle du ønsker å teste appen først før du kjøper en abonnementsplan.

Beste FireStick-kanaler for sport

Her er listen over de beste Fire Stick-kanalene for sportslig innhold:

 1. NFL
 2. FOX SPORTS
 3. ESPN
 4. NBC SPORTS
 5. NFL Søndagsbillett
 6. CBS SPORTS STREAM & SE LIVE
 7. FOX SPORTS GO
 8. FUBO TV
 9. MLB At Bat
 10. NBA
 11. NHL
 12. UFC
 13. BLEACHER-RAPPORT LIVE
 14. DAZN
 15. Tennis Channel

1. NFL (gratis kjøp i appen): Enten du vil se høydepunktene eller siste nytt, har NFL FireStick-kanalen alt dekket. Med mange spennende videoer er denne offisielle NFL-appen en godbit for NFL-elskere. Det holder deg også oppdatert med score og store begivenheter gjennom sesongen. Appen er gratis å laste ned, men krever kjøp i appen for noen typer videoer

2. Fox Sports (gratis kjøp i appen): Fox Sports er et must for sportselskeren i USA. Den har mange eksklusive videoer du ikke finner andre steder. Enten du er tilhenger av boksing, NFL, MLB, fotball, NASCAR, basketball eller NCAA, Fox Sports-kanaler for Fire TV Stick dekker det hele. Du vil også finne mange strømmer relatert til golf og fotball. Og nå er BTN også en del av denne kanalen.

3. ESPN (gratis kjøp i appen): Ingen sportsliste er fullstendig uten omtale av ESPN. Denne FireStick-kanalen gir deg døgnet rundt tilgang til ESPN, ESPN +, ESPN 2, ESPN 3, ESPNews, ESPNU, SEC Network & SEC Network +, ESPN Deportes, og mye mer. Du kan streame studioshow og en rekke live idretter gjennom denne appen. Den har også spill-repriser, sportsutstillinger og mer. ESPN er gratis å laste ned kanal, med kjøp i appen.

4. NBC Sports (betalt): Det er en av de beste sportskanalene for FireStick. Denne kanalen dekker alt NBC sender, og mye ekstra. Hvis du har en NBC-nettverkspålogging fra TV-leverandøren din, kan du streame alt gratis. Hvis du ikke er en nettabonnent, kan du kjøpe NBC Sports Gold-abonnementet for online streaming. Med NBC Sports kanal kan du se PGA Tour, French Open, Premier League, NFL Sunday Night Football og flere andre idretter.

5. NFL søndagsbillett (betalt): Du trenger NFL Sunday Ticket for å logge på denne FireStick-kanalen. Du kan få en fra https://nflst.directv.com/amazonfiretv. Med denne kanalen får du se de eksklusive DirectTV-arrangementene, inkludert søndagens vanlige sesongspill. Appen lar deg også se på statistikk og score og se høydepunktene.

6. CBS Sports Stream & Se live (gratis): Også kalt CGS Sports HQ, og denne FireStick-kanalen gir deg sportsstreaming døgnet rundt. Appen er helt gratis og krever ingen TV-abonnement eller kjøp i appen. Du kan se på massevis av høydepunkter, oppsummeringer, forhåndsvisning av spill og mye mer. Du får også tilgang til analysen av ekspertene og til og med spillanbefalingene. Kanalen dekker nesten alle de store idrettene inkludert NFL, MLB, NCAA, WNBA, College Football, PGA Golf, NHL og mer.

7. Fox Sports GO (gratis): Hvis du vil se på dine favoritt regionale idretter på TVen din, er Fox Sports Go en av de beste sportskanalene for FireStick å ha. Med denne appen kan du følge de regionale favorittlagene dine, streame liveidrett og få tilgang til original programmering.

8. Fubo TV (betalt): Denne FireStick-kanalen bringer en rekke sportskanaler på ett sted for enkel streaming. Fubo TV har mer enn 100 sportskanaler, og mer enn 30 av dem dekker live sport. Det gir deg tilgang til NBC, FOX, CBS Sports Network, CBS, NFL Network, det regionale sportsnettet, NBCSN, NBA TV, FS1 og mye mer. I tillegg kan du se direktesendt live nyheter og on-demand filmer og TV-serier.

9. MLB At Bat (gratis): Eller bare MLB.TV er one-stop-shop for alle ting MLB. Hvis du er en MLB-vifte og en kordkutter samtidig, er denne FireStick-kanalen det perfekte verktøyet for deg. Denne appen strømmer live baseball-spill og begivenheter når de sendes. Det fungerer på din Fire TV så vel som håndholdte Kindle-enheter.

10. NBA for Fire TV (betalt): Det er den offisielle NBA FireStick-kanalen for FireStick, Fire TV-enheter og Amazon Kindle. Du kan nå følge favorittkampene og lagene dine på FireStick med denne appen. Det gir deg full tilgang til live NBA-spill gjennom den ordinære sesongen. Du trenger NBA League Pass-abonnementet for å logge deg på denne appen.

11. NHL (Gratis kjøp i appen): Hvis du er en tilhenger av National Hockey League, vil du absolutt glede deg over denne offisielle NHL-appen for FireStick. Denne sportskanalen for FireStick lar deg streame favorittspillene dine live. Du kan også se høydepunkter og rikelig med ekstrautstyr.

12. UFC (betalt): UFC er en god nyhet for MMA-elskere. Med UFC Fight Pass får du tilgang til UFC Fight Library, UFC Fight Nights, høydepunkter, PPV-repriser, TV-show og flere originaler. Den lar deg også streame alle UFV PPV-hendelser. Appen lar deg også holde deg oppdatert med TV-planen og de siste nyhetene.

13. Bleacher Report Live (gratis kjøp i appen): Denne FireStick-sportskanalen dekker en rekke live TV-idretter, inkludert NBA League Pass, UEFA Champions League, Europa League, The Dan Patrick Show, All Elite Wrestling og mye mer.

14. DAZN (betalt): Denne abonnementsbaserte sportsstreamingskanalen for FireStick er tilgjengelig i USA og 8 andre land (inkludert Japan, Canada, Italia, Brasil). I følge Wikipedia tilbyr denne appen mer enn 250 millioner timer streaming hvert år. Det dekker mer enn 70 store sportsligaer, sportsbegivenheter og flere mindre konkurranser. Dekningen inkluderer UEFA Europa League, UEFA Champions League, NHL, NFL, Major League Soccer, FIBA ​​World Cup, Premier League og mer.

15. Tenniskanal (gratis & betalt): For Tennis-tilhengere er denne FireStick-sportskanalen et must-try. Den dekker mange Live tennis-kamper og inkluderer også mange on-demand-videoer, repriser og høydepunkter. Ikke alt er gratis her. Hvis du vil utforske appen til sitt fulle potensiale, kan du enten logge deg på med kabel-TV-abonnementet eller kjøpe Tennis Plus-abonnementet.

Beste FireStick-nyhetskanaler

 1. CBS NYHETER – FIRE TV
 2. FOX NYHETER
 3. CNN GO
 4. ABC NYHETER
 5. CNBC – FIRE TV
 6. NBC NYHETER
 7. NYHET – BRANN-TV
 8. MSNBC
 9. BBC NYHETER
 10. ONE AMERICA NEWS NETWORK (OAN)
 11. NPR ONE FOR FIRE TV
 12. NYHETER PÅ
 13. FOK-VIRKSOMHET
 14. AL JAZEERA
 15. Himmel NYHETER

1. CBS News – Fire TV (gratis): Denne FireStick-nyhetskanalen dekker nasjonale så vel som verdensnyheter. Verden, USA-nyheter, vitenskap / teknologi, politikk, underholdning, helse, kriminalitet, er noen av nyhetskategoriene du kan velge mellom. Med CBSN får du streaming av live-nyheter døgnet rundt. Foruten nyheter, får du også tilgang til forskjellige CBS-originaler inkludert CBSN AM og Red & Blå.

2. Fox News (gratis): Et datterselskap av Fox News Group, Fox News Firestick-kanalen er et gratis nyhetsutsalg som gir deg live tilgang til breaking news, studiodebatter, talkshow og nyhetsvarsler. Appen er gratis å laste ned, men tilbyr begrenset dekning fra Fox News Network. Du kan se direktedekning av bestemte hendelser, flere nyhetsserier på forespørsel og emner-baserte videoer.

3. CNN Go (gratis + betalt): CNN Go er gratis å laste ned FireStick-nyhetskanalen med mye gratis innhold. Når du logger deg på med kabel-TV-abonnementet, får du imidlertid full tilgang til den live CNN-kanalen, raske klipp av toppnyhetene, CNN Original Series, episoder i full lengde og mer.

4. ABC Nyheter (gratis): ABC News FireStick-kanalen gir deg streaming av dagens nyeste historier, direktesendte strømmer, nyheter og en rekke spesialiteter. Denne kanalen lar deg se på populære programmer som 20/20, Good Morning America og mer.

5. CNBC – Fire TV (gratis + betalt): Denne forretningsnyhetskanalen CNBC FireStick lar deg streame live-nyheter og episoder i full lengde hvis du er logget inn med ditt kabel-TV-abonnement. Du kan holde deg oppdatert med sanntids forretningsinformasjon og dekning av finansmarkedet. Det gir deg også tilgang til en rekke populære show inkludert The Profit, The Deed, Deal or No Deal, Jay Lenos Garage og mange flere. Selv om du ikke logger deg på med kabel-TV-abonnementet, kan du se begrensede live-nyheter, videoklipp, så vel som nyheter.

6. NBC News (betalt): Med NBC News-kanal for FireStick kan du livestream MSNBC, NBC live-nyheter og flere andre populære programmer etter å ha logget deg inn med ditt kabel-TV-abonnement. Du får også tilgang til de nyhetene, hendelsene og historiene du vil se på. Du kan også streame episoder i full lengde, få detaljert nyhetsanalyse og mer.

7. Newsy – Fire TV (gratis): Nettverket hevder å levere nyhetene slik det er ment å være – hundre prosent fri for meninger. Denne FireStick-nyhetskanalen lar deg streame en rekke nyhetsrelaterte innhold på TV-en din.

8. MSNBC (betalt): Du kan utforske hele spekteret av MSNBC-nyhetsinnhold ved å logge på med TV-abonnementet ditt. Hvis du ikke logger deg på, kan du fortsatt få en daglig prøveperiode på 15 minutter. Denne Fire TV-kanalen har populære show og TV-personligheter, inkludert Rachel Maddow, The Last Word med Lawrence O’Donnell, Chuck Todd, Nicolle Wallace, Steve Kornacki og mer.

9. BBC News (gratis + betalt): Denne FireStick-kanalen bringer BBC-nettverkets globale dekning rett til TV-en uten å måtte få et kabel-TV-abonnement. Enten du er interessert i forretninger, underholdning eller noe annet populært emne, det er alt du kan streame her. Det gir deg også tilgang til TV-programmer i full lengde og topphistorier.

10. One America News Network (gratis kjøp i appen): En av de mest pålitelige kildene for globale og nasjonale nyheter om en rekke interessante emner, inkludert underholdning, forretning og mer. Denne FireStick-nyhetskanalen er gratis å laste ned, men du må kjøpe et månedlig abonnement på $ 4,99 for å få tilgang til innholdet. Appen tilbyr ikke noe gratis innhold.

11. NPR One for Fire TV (gratis): Hvis du er mer interessert i å høre på nyhetene enn å se, er dette FireStick-kanalene fra National Public Radio (NPR) det du ønsker. Med NPR One FireStick-kanal kan du streame de nyeste podcastene, radioprogrammer og mye mer. Du trenger bare å logge på med NPR-kontoen din, og alt her er gratis.

12. NewsON (gratis): Hvis du er ute etter gratis nyheter, er NewsON en av de beste Amazon FireStick-kanalene du kan laste ned. Denne kanalen gir deg mange klipp av lokale nyheter og mange nyhetssendinger på forespørsel. Det dekker mer enn 175 lokale nyhetskanaler fra hele USA. Det som er mest utrolig er at du ikke trenger noe kabel-TV-abonnement for å bruke denne appen. Det krever faktisk ikke innlogging i det hele tatt.

13. Fox Business (gratis + betalt): Hvis du er inne på forretningsnyheter, er Fox Business den FireStick-kanalen du bør prøve. Denne kanalen tilbyr live nyhetsdekning fra Fox Business Network samt Fox News kanal. Live-kanalene er gratis i 10 minutter hver dag. For å fortsette å se, må du logge på med TV-leverandøren. Du kan også streame mange kjente TV-serier, inkludert FBN: am, Varney Co., Mornings with Maria, After the Bell, Bulls & Bears, The Evening Edit, og mye mer. Du kan også slå opp for innholdet emnevis, inkludert cybersikkerhet, personlig økonomi, småbedrifter, teknologi, økonomi, offentlige utgifter, osv..

14. Al Jazeera (gratis): Hvis du er ute etter nyheter og historier fra hele verden, kan du prøve Al Jazeera-kanalen på FireStick. Den engelske versjonen av denne populære nyhetskanalen fra Qatar, Midt-Østen, inneholder en rekke innhold, inkludert Live TV, Editors Picks, Documentaries, Talk Shows, News Magazine Shows og mer. Denne FireStick-kanalen er helt gratis. Det krever ingen pålogging eller TV-abonnement pålogging.

15. Sky News (gratis kjøp i appen): Denne kanalen er en flott måte å få live streaming av Sky News på FireStick. Foruten Live News, kan du også streame innhold i forskjellige andre kategorier, inkludert siste, amerikanske nyheter, verdens-, britiske nyheter, teknologi, underholdning og kongelige familie. Det er noen kjøp i appen. Imidlertid er det også rikelig med gratis ting på denne FireStick-nyhetskanalen.

Beste FireStick-kanaler for barn

 1. PBS Kids
 2. GoNoodle
 3. Nick Jr.
 4. Pokémon TV
 5. Moro med Roblox

1. PBS Kids (gratis): Du kan nå få tilgang til din favoritt TV-serie fra PBD Kids på PBS Kids Video FireStick-kanalen. Denne kanalen har hundrevis av fantastiske videoer og mange show fra den populære PBS Kids-kanalen. Du må logge på med PBS Kids-kontoen din. Hvis du ikke har en, kan du gå til PBSKids.org-nettstedet og opprette et. PBS Kids FireStick-kanal velger automatisk den lokale stasjonen basert på din beliggenhet. Du kan endre kanalen når du vil.

2. GooNoodle (gratis): Det er en av de mest populære utdanningstjenestene i hele USA. Denne appen er for alle – Barn, familier og lærere. GooNoodle FireStick-kanalen gir deg hundrevis av pedagogiske videoer og morsomme aktiviteter for barn og familier. Du kan velge videoer fra forskjellige interessante kategorier, inkludert Nyeste på GoNoodle, Featured in School, NTV: Noodle Television, The Best Tees, Blazer Flesh, GoNoodle House Party, Moose Tube, Awesome Sauce, og mange flere.

3. Nick Jr. for Fire TV (gratis + betalt): For å streame episoder i full lengde og mange Nick Jr.-originaler, installerer du denne FireStick-kanalen nå. Den inneholder populære show som PAW Patrol, Bubble Guppies, Ryan’s Mystery Playdate, Blue’s Clues & Du, Shimmer and Shine, Top Wing, Peppa Pig, Broken Record, Hobby, jeg krympet barna, og mye mer. Mange ting her er gratis. Du må imidlertid logge på med TV-leverandøren din for å låse opp hele spekteret av innhold og for den annonsefrie opplevelsen.

4. Pokémon TV (gratis): Dette er den offisielle Pokémon-kanalen for FireStick og Fire TV-enheter. Denne appen lar deg se dine favorittfilmer og episoder fra Pokémon helt gratis. Denne FireStick-kanalen for barn lar deg streame alt uten å logge deg på. For å dele seeropplevelsen din på alle støttede enheter, anbefales det at du logger deg på. Hvis du ikke har en konto, kan du registrere deg enkelt på den offisielle nettsted.

5. Moro med Roblox (gratis): Hvis du vil bygge dine egne Roblox-spill, vil denne FireStick-kanalene definitivt være til god hjelp. Selv om du ikke ønsker å designe noen spill, kan du fremdeles glede deg over noen veldig engasjerende Roblox-videoer og opplæringsprogrammer. Denne kanalen er designet for barn og tenåringer i alderen 12 til 15 år. Imidlertid hadde jeg det ganske bra selv med denne appen som voksen. Appen er helt gratis. Det er ingen kjøp i appen som overrasker deg. Det krever heller ingen innlogging. Du kan begynne å strømme med en gang.

Slik installerer du FireStick-kanaler fra Amazon Store

Det er to måter du kan installere FireStick-kanaler som offisielt er tilgjengelige i Amazon App Store:

 • Metode 1: Slå opp for kanalene enkeltvis
 • Metode 2: Utforsk Fire TV-kanalene etter kategorier

Metodene er demonstrert nedenfor

Metode 1: Se opp etter Fire TV-kanalene hver for seg

For dette må du bruke søkealternativet til FireStick. Her er trinnene:

1: Velg fra startskjermen til FireStick Søk (øverste venstre hjørne)

Beste ildstedskanaler

2: Se opp for kanalen du vil installere (si HBO GO)

Klikk på den i søkeresultatene

søk på kanaler på amazon firestick

3: Klikk på kanalikonet i neste vindu

listen over amazon fire tv stick-kanaler

4: Klikk nedlasting eller knappene avhengig av hva som vises på skjermen

hvordan du setter opp kanaler på ildstedet

5: Klikk Åpen å kjøre kanalen

Slik får du ildstedskanaler

Metode 2: Bla gjennom og installer kanalene etter kategorier

Her er trinnene:

1: Velg Apps alternativet fra startskjermen til FireStick

Beste brannstokkkanaler

Velg kategorier under Apps

Beste kanalkategorier for ildsted

2: Velg kategorien du vil bla etter kanaler (si filmer & TV)

brann tv-kanaler for filmer og tv

3: Klikk på kanalen du vil installere (si ABC)

trinn for å installere Firestick-kanaler

4: Klikk nedlasting eller avhengig av hva du ser på skjermen

last ned firestick-kanaler

5: Klikk Åpen når kanalen har installert

Beste amazon firestick-kanaler

Pakk inn

Dette er vår liste over de beste FireStick-kanalene. Disse kanalene lar deg se på bestilling så vel som live TV-innhold. Hvis du tror vi savnet noe, gi oss beskjed via kommentarfeltet nedenfor.

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.