Cara Dapatkan TV Sling pada FireStick

>

Panduan ini akan menunjukkan kepada anda cara menyiapkan dan menggunakan Sling TV pada FireStick. Sama seperti Set TV, Sling TV adalah aplikasi TV langsung yang tersedia untuk Android, iOS dan platform Web.

Sambungan TV kabel tidak datang untuk murah. Saya telah membelanjakan hampir $ 100 setiap bulan pada pelbagai langganan untuk seketika sekarang. Dan, belum lagi peralatan mahal yang saya beli untuk sambungan itu. Apa yang lebih mengecewakan adalah bahawa semua itu datang dengan kontrak, yang saya tidak boleh turun dengan mudah. Saya gembira bahawa aliran TV dalam talian lebih daripada sekadar terperangkap; ia telah menjadi sangat arus perdana. Saya kini boleh menonton semua saluran kegemaran saya melalui internet dan membayar hanya sebahagian kecil daripada apa langganan satelit yang membebankan saya.

Jika anda berfikir tentang cara memotong tali, saya akan mengesyorkan anda untuk mempertimbangkan Sling TV. Lengan internet Dish Network, Sling TV membolehkan anda menonton TV secara langsung pada pelbagai peranti untuk harga bulanan serendah $ 20. TV Sling membawa anda semua saluran popular sama ada sebagai sebahagian daripada pakej bulanan atau melalui langganan a-la-carte. Walaupun perkhidmatan ini sebahagian besarnya mengenai TV secara langsung, anda akan mendapati berpuluh-puluh bahan on-demand di sini juga.

TV Sling tidak memerlukan sebarang persediaan atau peralatan khas, tidak mengikat anda ke kontrak, dan membolehkan anda menstrim saluran kegemaran anda dengan menekan butang. Oleh itu, saya akan mengatakan Sling TV adalah setiap bit bernilai harga. Dalam artikel ini, kita akan belajar cara memasang dan menggunakan Sling TV pada FireStick.

Apa itu Sling TV?

Apabila saya mula-mula mendengar Sling TV, saya fikir ia adalah satu lagi peranti Slingbox-esque atau mungkin pengeluar Slingbox hanya menukar nama produk mereka. Saya menggali lebih mendalam dan mendapati bahawa Sling TV jauh berbeza daripada Slingbox.

Slingbox mengambil suapan dari sambungan TV kabel sedia ada dan meletakkannya di internet supaya anda boleh menonton TV dari jauh. Slingbox memerlukan langganan TV kabel untuk berfungsi.

TV Sling, sebaliknya, membuang TV kabel daripada persamaan. Ia membolehkan anda secara langsung menstrim saluran satelit pada peranti yang disokong untuk – seperti yang saya katakan sebelumnya – sebahagian kecil daripada kos. Walaupun menggunakan model berasaskan langganan dan struktur harga bertingkat, Sling TV dengan ketara membawa pengeluaran TV kabel anda.

Slingbox memerlukan anda untuk menyediakan peranti tambahan. Sling TV tidak memerlukan persediaan khas sama sekali.

Gunakan VPN untuk Menonton TV Sling Dari Mana-mana di Dunia

TV penyikat hanya boleh didapati di Amerika Syarikat. Tetapi, jangan kecewa lagi. Anda boleh menggunakan perkhidmatan VPN dan menyahsekat perkhidmatan Sling TV geo-terhad tidak peduli di mana bahagian dunia anda tinggal di.

Dengan VPN, anda hampir boleh mencari lokasi anda di mana-mana tempat di dunia di mana perkhidmatan VPN mempunyai pelayan. Anda boleh memilih salah satu daripada banyak pelayan di Amerika Syarikat dan menikmati TV Sling.

Dengan menggunakan VPN, anda juga boleh mengelakkan pendikit internet dan menikmati internet dengan potensi maksimumnya.

saya guna VPN Ekspres dan secara peribadi mengesyorkannya kepada anda. VPN Express adalah perkhidmatan VPN terpantas. Ia juga FireStick mesra dan mempunyai beratus-ratus pelayan di seluruh dunia (termasuk ramai di Amerika Syarikat).

Daftar TV Sling

Untuk menggunakan perkhidmatan Sling TV, anda mesti mendaftar untuk akaun dan membeli rancangan itu. Berita baiknya ialah Sling TV mempunyai percubaan percuma 7 hari, lengkap dan lengkap. Anda boleh menstrimkan semua saluran yang termasuk dalam pelan anda secara percuma selama 7 hari.

Tidak seperti beberapa perkhidmatan penstriman TV langsung lain yang mengecaj anda yuran langganan di depan dan mengembalikan wang kemudian jika anda membatalkan sebelum akhir tempoh percubaan, Sling TV tidak membatalkan apa-apa untuk tempoh percubaan 7 hari. Anda dibilkan hanya apabila anda memilih untuk meneruskan perkhidmatan sebelum tempoh percubaan.

Daftar melalui Web (Kaedah yang disyorkan)

Sling TV membolehkan anda mendaftar melalui portal web dengan kad kredit / debit anda.

Lawati https://www.sling.com pada komputer atau peranti mudah alih anda dan klik butang ‘Tonton 7 Hari Percuma’ seperti yang ditunjukkan dalam imej di bawah

sling tv firestick

Ikut arahan ringkas pada halaman web seterusnya dan daftar untuk Sling TV dan buat akaun anda. Anda akan dikehendaki untuk memberikan alamat e-mel anda dan membuat kata laluan. Anda boleh menggunakan e-mel dan kata laluan untuk log masuk ke Sling TV di FireStick.

Seperti yang dapat anda lihat dalam imej di bawah, rancangan dan saluran yang disertakan ditunjukkan di laman web.

saluran tv sling

Anda perlu memilih salah satu pelan yang ada.

  • Pakej TV Sling bermula pada $ 20. Pakej asas menawarkan 30+ saluran untuk $ 20 dan dipanggil ‘Sling Orange.’ Pelan Orange menyokong hanya 1 peranti.
  • Pelan ‘Sling Blue’ berharga $ 25 dan mempunyai lebih daripada 45 saluran. Anda boleh menggunakan Sling TV pada sehingga 3 peranti pada masa yang sama dengan pelan ini.
  • TV Sling juga mempunyai pelan Orange + Blue yang menawarkan lebih daripada 50 saluran dan kos $ 40. Terdapat rancangan khas Sepanyol yang disebut ‘Best of Spanish’ untuk $ 10.

Anda juga boleh menyemak semua Ekstra di laman web tapak web ini untuk membuat keputusan dan menentukan sama ada anda mahu sebarang saluran atau tawaran tambahan. ‘Ekstra’ juga termasuk saluran premium seperti HBO yang berharga $ 15 tambahan setiap bulan. Lihat imej di bawah.

semakan sling tv

Daftar Menggunakan Aplikasi TV Sling

Sekiranya anda telah memuat turun Sling TV pada FireStick, anda boleh mendaftar terus dari aplikasi. Tetapi, anda mesti mempunyai maklumat pembayaran anda dikemas kini dengan akaun Amazon yang anda telah masuk ke FireStick. Anda boleh mengesahkan, menambah atau mengemas kini maklumat pembayaran di https://pay.amazon.com/us

Dengan mengandaikan bahawa maklumat pembayaran anda dikemas kini dan anda telah memuat turun App TV Sling pada FireStick, berikut adalah cara anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan (jika anda belum mengunduh aplikasinya, bahagian seterusnya akan menunjukkan kepada anda bagaimana).

Buka aplikasi TV Sling pada peranti FireStick anda dan anda harus melihat skrin berikut. Klik ‘Tonton Sekarang 7 Hari Percuma’ di bahagian bawah kanan untuk memulakan proses pendaftaran

rancangan tv sling

Pilih pelan pilihan anda dan klik ‘Teruskan’ di sudut kanan bawah.

senarai saluran tv sling

Dalam langkah seterusnya, anda diberi pilihan untuk memilih ‘Ekstra’. Ini pada asasnya adalah senarai saluran TV A-la-carte Sling, yang bukan sebahagian daripada rancangan biasa yang kami hanya bercakap tentang.

Klik ‘Tambah’ di sebelah pilihan di senarai untuk memasukkannya dalam langganan anda.

Sekarang, klik butang ‘Teruskan’ di sudut kanan bawah sekali lagi

hbo di sling tv

Kini semua yang perlu anda lakukan ialah ikut arahan pada skrin untuk membuat akaun anda dan memberikan maklumat pengebilan anda.

Anda akan mendaftar menggunakan alamat e-mel anda dan membuat kata laluan semasa proses. Alamat e-mel dan kata laluan akan digunakan untuk masuk ke Sling TV pada FireStick.

Sekali lagi, pastikan anda mempunyai maklumat pembayaran anda dikemas kini di https://pay.amazon.com/us

Cara Pasang SLING TV di FireStick

Sekarang, saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mendapatkan Sling TV di FireStick. Kaedah muat turun dan pemasangan langsung seperti Sling TV tersedia di Amazon Store. Tidak perlu sideload aplikasinya.

LANGKAH 1: Pilih ikon ‘Cari’ dari skrin utama FireStick menggunakan alat kawalan jauh anda. Carian (ikon kanta) berada di sudut kiri atas.

sling tv firestick

LANGKAH 2: Mula menaip di ‘Sling TV’ (tanpa petikan kursus). Apabila anda telah menaip dalam beberapa huruf pertama, anda akan melihat Sling TV dalam cadangan di bawah. Pilih Sling TV menggunakan alat kawalan jauh dan kliknya.

sling tv di firestick

LANGKAH 3: Ikon TV Sling akan muncul (sudah dipilih) pada skrin seterusnya. Klik ia!

bagaimana untuk mendapatkan sling tv di firestick

LANGKAH 4: Sekarang, klik butang ‘Muat Turun’ untuk mula memuat turun dan memasang Sling TV pada FireStick. Ia tidak boleh mengambil masa lebih daripada satu atau dua minit.

sling tv firestick

LANGKAH 5: Apabila pemasangan selesai, anda mesti melihat butang ‘Buka’. Klik butang ini untuk membuka aplikasinya dengan segera. Anda juga boleh membuka aplikasi kemudian dari ‘Apl anda & Permainan. ‘

buka tv sling pada api api

Itulah bagaimana Sling TV FireStick dipasang.

Bagaimana Menggunakan TV Sling pada Amazon Fire Stick

Biar saya kini menunjukkan kepada anda cara masuk ke aplikasi Sling TV di FireStick dan bagaimana kerja Sling TV.

Lancarkan aplikasi Sling TV dan klik butang ‘Masuk’ di sudut kanan bawah skrin.

pakej tv sling

Log masuk dengan alamat e-mel yang anda berikan semasa pendaftaran dan kata laluan yang anda buat pada masa itu.

login sling tv

Ini adalah bagaimana skrin rumah aplikasi Sling TV kelihatan seperti di FireStick. Skrin pendaratan lalai adalah ‘TV Saya’ (pilihan pada bar atas).

Dalam bahagian ini, anda boleh menambah saluran ke kegemaran anda untuk akses pantas. Kawasan ini juga menunjukkan anda cadangan saluran berdasarkan sejarah tontonan anda.

bagaimana kerja tv sling

Jika anda mahu melihat apa yang sedang ditayangkan sekarang, klik pilihan ‘ON NOW’ di atas. Di sini, anda dapat melihat apa yang sedang dimainkan melalui satelit pada pelbagai saluran. Kawasan ini dibahagikan kepada pelbagai kategori seperti Sukan, Gaya Hidup, Tindakan & Pengembaraan dan banyak lagi.

saluran tv sling

Jika anda ingin melihat jadual program mengikut masa, klik pilihan ‘PANDUAN’ di bahagian atas.

Di sini, anda dapat melihat tempoh masa yang digambarkan di atas dan senarai saluran di sebelah kiri. Kawasan ini bukan sahaja menunjukkan apa yang sedang ditayangkan tetapi juga apa yang dijadualkan akan disiarkan kemudian.

sling tv di firestick

TV Sling juga mempunyai seksyen SPORTS khas di mana anda boleh melihat senarai saluran dan program-program oleh pelbagai sukan seperti Bola Keranjang, Hoki, Besbol dan banyak lagi..

sukan streaming di tv sling

Cara Batal Langganan TV Sling

Walaupun aplikasi Sling TV FireStick mempunyai butang ‘Urus’, ia menunjukkan anda ke laman web untuk menguruskan akaun anda. Ini bermakna anda perlu log masuk ke akaun TV Sling anda di web untuk membatalkan langganan.

bagaimana membatalkan tv sling pada api api

Oleh itu, apa yang anda perlu lakukan ialah pergi ke www.sling.com/signin dan log masuk dengan kelayakan TV Sling anda.

Apabila anda log masuk, klik ‘Tetapan’ (ikon cog) di sudut kanan atas skrin.

batalkan rancangan tv sling

Klik ‘Akaun’ di sebelah kiri dan kemudian klik butang ‘Urus Akaun’ di sebelah kanan

menguruskan akaun sling tv

Sekarang klik ‘Batal Langganan’ dan ikuti arahan pada skrin untuk membatalkan akaun TV Sling.

membatalkan langganan sling tv pada firestick

Perbaiki Isyarat TV Sling Pada FireStick

TV Sling biasanya berfungsi dengan lancar di FireStick dan tidak banyak masalah. Tetapi, saya tidak akan mengatakan bahawa anda tidak akan mengalami sebarang masalah. Contohnya, kadang-kadang video mula berkali-kali berulang kali. Pemadaman adalah sangat ringkas tetapi mengecewakan. Saya akan memberitahu anda bagaimana untuk menyelesaikan masalah ini dalam masa yang singkat dari sekarang.

Jika anda mempunyai sambungan internet dengan kelajuan apa pun melebihi 5 Mbps, penyangga tidak seharusnya menjadi masalah. Sekiranya pengalaman penimbunan anda jarang terjadi, ia boleh menjadi internet yang berfluktuasi atau masalah sementara dengan pelayan TV Sling. Walau bagaimanapun, apabila buffering terlalu kerap, adalah idea yang baik untuk menguji sambungan internet anda dengan kerap untuk mempercepatkan. Anda boleh menguji kelajuan secara percuma di www.speedtest.net. Anda mungkin perlu menghubungi ISP anda supaya isu itu diperbetulkan.

Berkaitan:

Bagaimana untuk memperbaiki buffering pada Kodi
Bagaimana untuk memperbaiki buffering di Terrarium TV

Terdapat dua teknik penyelesaian masalah yang biasa yang mengurus masalah aplikasi yang paling. Mereka juga mudah untuk diikuti. Berikut adalah dua kaedah yang mesti selalu digunakan:

  1. Reboot FireStick: reboot akan menyegarkan semula sistem operasi dan aplikasinya
  2. Nyahpasang dan pasang semula aplikasi dengan masalah (dalam kes kami ialah Sling TV)

Sekiranya anda mendapati Sling TV lambat pada FireStick, itu mungkin kerana data aplikasi telah mengambil terlalu banyak ruang pada penyimpanan peranti yang terhad. Ini boleh dibetulkan dengan membersihkan data dan cache TV Sling. Ini biasanya juga mengurus masalah pemadaman video. Berikut adalah cara anda boleh membetulkan isu ini.

Nota: Mengosongkan data apl akan mengalih keluar semua tetapan peribadi dan kegemaran anda

Dari skrin utama FireStick pilih ‘Tetapan’ pada bahagian atas dan buka ‘Aplikasi’ pilihan

Isu-isu tongkat sudu tv amazon

Tatal ke bawah dan klik ‘Manage Applications Installed’

sling tv perlahan pada api

Tatal ke bawah lagi dan klik ‘Sling TV’ di skrin seterusnya dari senarai apl yang dipasang

bagaimana untuk memperbaiki masalah tv sling

Sekarang klik ‘Clear data’

data tv singkapan yang jelas di firestick

Klik ‘Clear data’ sekali lagi

cache tv singkung jelas pada firestick

Seperti yang anda lihat dalam imej di bawah, semua data termasuk Cache telah dibersihkan. Walaupun terdapat pilihan berasingan untuk membersihkan cache, anda tidak perlu menggunakannya.

Mengakhiri

TV Sling adalah cara lain untuk menonton TV secara langsung di peranti bersambung internet anda. Dan, apabila anda menggunakan Sling TV di FireStick, terasa seperti menonton TV kabel, walaupun dengan harga yang lebih rendah dan tanpa kontrak. Untuk $ 20, anda mempunyai penstriman kabel pada peranti Amazon anda. Buang beberapa Ekstra (untuk mata wang tambahan tentu saja) dan anda akan mendapat lebih banyak saluran, saluran premium, dan tawaran istimewa.

Sekarang, ada sisi kecil untuk cerita itu juga. Sebagai contoh, Sling TV menawarkan sehingga 50 jam DVR tetapi hanya apabila anda telah memilih tambahan $ 5, perkhidmatan ‘Cloud DVR’. Selain itu, saluran tempatan saluran TV tidak tersedia di semua kawasan.

Walaupun kelemahan kecil ini, keseluruhan pengalaman TV secara langsung tidak benar-benar disiram kerana saya masih mempunyai banyak perkara. Terdapat banyak saluran, kandungan atas permintaan dan tontonan bebas kerumitan. Segala-galanya, Sling TV terdengar sangat bagus untuk saya.