Hoe Mobdro op Amazon FireStick te installeren

>

In deze gids zal ik je laten zien hoe je Mobdro op FireStick installeert. Dezelfde instructies werken ook op andere Amazon Fire TV-versies, waaronder Fire Stick 4K en Fire TV Cube. Mobdro is een IPTV-dienst die u gratis toegang biedt tot live tv-kanalen van over de hele wereld. Ik heb letterlijk tientallen live tv-apps gedownload en gebruikt, maar Mobdro is de enige waaraan ik het langst loyaal ben gebleven. Als je graag live tv kijkt op FireStick (of wat dat betreft een Android-apparaat), raad ik je ten zeerste aan om Mobdro een kans te geven.

hoe mobdro op firestick te installeren

Mobdro heeft een uitgebreide bibliotheek van satellietkanalen. U kunt nieuws, shows, films, sport, muziek, educatieve inhoud en zo ongeveer alles wat u maar kunt bedenken bekijken. Deze app wordt goed ondersteund en regelmatig bijgewerkt om hem vrij van bugs en glitches te houden.

De enige kleine uitdaging die ik met deze app heb ervaren, is gerelateerd aan navigatie. Hoewel het grotendeels op afstand werkt, schuift het bij het openen van de lijst met kanalen van links naar rechts en van boven naar beneden. Dat maakt het een beetje lastig. Gelukkig heeft het een effectieve zoekoptie die alles vindt wat u zoekt. Typ gewoon de naam van de inhoud of het tv-kanaal en de app zal het voor u opzoeken in de enorme mediabibliotheek. Het feit dat ik toegang krijg tot zowat elk kanaal dat ik op één plaats wil bekijken, en dat de app snel is, streamt video’s in hoge kwaliteit, bijna zonder buffering, overschaduwt duidelijk zijn kleine tekortkoming.

Stappen om Mobdro APK op FireStick te installeren

Mobdro biedt gratis live tv-diensten. En dat is genoeg voor u om te raden dat het niet het onderdeel van Amazon Store is. Het is een app van derden die op uw Amazon FireStick wordt geïnstalleerd.

Met de beveiligingsinstelling van FireStick kunt u een dergelijke app niet standaard downloaden, tenzij u de optie hebt ingeschakeld Apps van onbekende bronnen. Dus, hier is hoe je dat kunt doen:

 1. Schakel uw Fire Stick in en selecteer in het hoofdscherm instellingen optie in de menubalk bovenaan

hoe mobdro op firestick te installeren

 1. Wanneer het volgende menu verschijnt, bladert u naar rechts en opent u Mijn Fire TV / apparaat

mobdro firestick

 1. Selecteer nu en klik Ontwikkelaarsopties

hoe mobdro app op Amazon Fire TV-stick te krijgen

 1. Als Apps van onbekende bronnen is UIT, ga je gang en klik erop om het AAN te zetten

apps van onbekende bronnen op firestick

 1. Klik wanneer daarom wordt gevraagd Aanzetten. Het is een waarschuwingsbericht, maar maak je er geen zorgen over. Mobdro is een beproefde, geteste app. Het is veilig.
  Hur man installerar Google Play på Fire TV Stick (Aptoide)

apps van onbekende bronnen inschakelen

Wanneer u de apps van onbekende bronnen hebt ingeschakeld, kunt u doorgaan en de Mobdro-app op FireStick installeren. Het is makkelijk. Maar u hebt een app nodig die de Mobdro APK van internet kan downloaden.

Aandacht FireStick-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Overheden en ISP’s over de hele wereld monitoren de online activiteiten van hun gebruikers. Als wordt vastgesteld dat auteursrechtelijk beschermde inhoud wordt gestreamd op je Fire TV Stick, kun je in ernstige problemen komen. Momenteel is uw IP zichtbaar voor iedereen. Ik raad je sterk aan om een ​​goede FireStick VPN te krijgen en je identiteit te verbergen, zodat je kijkervaring geen slechte wending neemt.

ik gebruik ExpressVPN dat is de snelste en veiligste VPN in de branche. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon Fire TV Stick. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de service niet leuk vindt, kun je altijd om terugbetaling vragen. ExpressVPN heeft ook een speciale deal waar u kunt ontvang 3 maanden gratis en bespaar 49% op jaarplan.

Dit zijn de redenen waarom u altijd een VPN moet gebruiken.


Lees: De beste VPN voor FireStick installeren en gebruiken

FireStick kan veel dingen doen, maar hiermee kunt u de APK-bestanden niet rechtstreeks vanuit de webbrowser downloaden. Ik heb Silk Browser, FireFox geprobeerd, niets werkt.

Dat is goed! Als u apps op FireStick wilt sideloaden, doet niets het beter dan de downloader app. Het is een van de eerste apps die u moet installeren wanneer u uw FireStick-, Fire TV- of Fire TV Cube-apparaat aanschaft.

Downloader is het onderdeel van Amazon Store. Daarom zou u geen problemen moeten hebben om het te installeren. Het enige wat u hoeft te doen is toegang krijgen tot de Zoeken optie van FireStick vanaf het startscherm (deze optie is uiterst links bovenaan). Zoek de app Downloader op door de naam van de app te typen. Volg de instructies op het scherm en installeer Downloader.

Nu je Downloader hebt, laten we Mobdro op FireStick installeren. Dit zijn de stappen:

 1. Start de Downloader-app en u zult merken dat deze wordt geopend met de Huis optie (links) standaard geselecteerd.
 2. Rechts van het hoofdscherm van Downloader (met Huis geselecteerd) is het veld om de bron-URL in te voeren van het APK-bestand dat u wilt downloaden.

Klik op het veld en het schermtoetsenbord verschijnt.

mobdro downloaden op firestick

 1. Gebruik het schermtoetsenbord en voer de volgende URL in voor de nieuwste Mobdro APK – https://www.firesticktricks.com/mob

Druk op als je klaar bent met typen GAAN 

  Como instalar o Google Play no Fire TV Stick (Aptoide)

mobdro apk downloaden op firestick

 1. Downloader-app is ontworpen om het APK-bestand onmiddellijk te downloaden. Dus geef het de tijd die het nodig heeft om Mobdro APK op FireStick te downloaden. Het zal niet te lang duren. Mobdro is een lichtgewicht app.

mobdro apk voor fire tv-stick

 1. Zodra de Mobdro APK is gedownload, zal Downloader deze uitvoeren en de installatie van de app starten. U moet nu de volgende prompt zien met De volgende knop rechts onderaan

installeer mobdro op firestick

 1. Navigeer naar rechtsonder en De volgende knop verandert in Installeren knop. Klik op de Installeren knop om door te gaan

hoe mobdro op fire tv te installeren

 1. Wacht nu tot uw FireStick-apparaat Mobdro installeert. Het duurt meestal minder dan twee minuten.

mobdro voor firestick

 1. Wanneer Mobdro op FireStick is geïnstalleerd, krijgt u de volgende prompt te zeggen App geïnstalleerd.

Zoals u ziet, heeft het onderaan twee knoppen. Als u klikt Open, kunt u de Mobdro-app meteen op FireStick uitvoeren.

Maar dat is niet wat we nu willen. Laten we klikken Gedaan en ga terug naar de interface van Downloader. We zullen het Mobdro APK-bestand verwijderen.

Dit APK-bestand is niet vereist nadat de app is geïnstalleerd. Verwijderen maakt ruimte vrij.

firestick mobdro

 1. Klik op de knop Delete

mobdro apk op firestick verwijderen

 1. Klik op de knop Delete om het bestand eindelijk te verwijderen

mobdro apk verwijderen uit firestick

Je hebt Mobdro met succes gedownload en geïnstalleerd op FireStick met behulp van de Downloader-app. U hebt ook het Mobdro APK-bestand verwijderd.

Hoe Mobdro veilig te gebruiken

Voordat je begint met streamen met Mobdro, wil ik je waarschuwen dat alles wat je online streamt zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Om juridische problemen te voorkomen, raad ik aan een goede FireStick VPN te gebruiken, zoals ExpressVPN.

Ik gebruik persoonlijk ExpressVPN, de snelste en meest betrouwbare VPN in de branche. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie in het geval u niet tevreden bent met de service.

Laat me je tonen hoe je ExpressVPN snel op FireStick kunt krijgen en verbinden.

Stap 1: Abonneer u op ExpressVPN HIER. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

Stap 2: Schakel uw Fire TV / Stick in en ga naar de optie “Zoeken” uiterst links. Typ nu “Expressvpn” (zonder aanhalingstekens) in de zoekbalk en selecteer ExpressVPN wanneer dit wordt weergegeven in de zoekresultaten

installeer expressvpn op jailbroken firestick

Stap 3: Klik op “Downloaden” om de ExpressVPN-app voor Fire TV / Stick te installeren.

krijg vpn jailbroken firestick

Stap 4: Open de app en voer uw inloggegevens in die u hebt gemaakt tijdens het kopen van het ExpressVPN-abonnement. Klik op ‘Aanmelden’

  How to Sideload Apps on FireStick with Downloader App

login expressvpn op firestick

Stap 5: Klik op het pictogram Power om verbinding te maken met een VPN-server. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor FireStick.

sluit expressvpn aan op de vuurstok

U kunt ook meer gedetailleerde informatie lezen over het gebruik van ExpressVPN met Fire TV / Stick.

Videogids voor Mobdro op FireStick

Hoe toegang te krijgen tot Mobdro op Fire TV / Stick?

Wanneer u een app op FireStick installeert, wordt deze niet op het startscherm weergegeven. In plaats daarvan gaat het naar uw apps-bibliotheek genaamd Uw apps & kanalen en zit op de bodem.

Dus ik zal je laten zien hoe je toegang hebt tot Mobdro op FireStick, die je zojuist hebt geïnstalleerd. Ik zal je ook laten zien hoe je het op het startscherm van FireStick kunt brengen voor snelle toegang. Dit zijn de stappen:

 1. Druk lang op de Huis op uw FireStick-afstandsbediening totdat u het volgende scherm op uw tv ziet:

Klik Apps op dit scherm om naar uw apps-bibliotheek te gaan

hoe mobdro op firestick te gebruiken

 1. Blader met de navigatieknop omlaag op uw afstandsbediening naar beneden en selecteer de Mobdro app pictogram

mobdro pictogram op firestick

 1. U kunt op de app klikken om deze te openen.

Als u de app naar het startscherm van FireStick wilt verplaatsen, drukt u op de Menu knop op de afstandsbediening (dit is de knop links met drie horizontale lijnen).

Er verschijnt een pop-upmenu in de rechter benedenhoek.

Klik Ga naar voren om de app op de eerste rij op de eerste plek te plaatsen, vóór alle andere apps.

Als u de app op een specifieke plek wilt plaatsen, klikt u op Actie in plaats daarvan in het pop-upmenu. Sleep het app-pictogram met behulp van de navigatieknoppen op uw afstandsbediening naar de plek waar u het wilt. druk de kiezen knop op de afstandsbediening om de app te laten vallen

hoe mobdro op vuurstok te gebruiken

Zo kun je de app op de bovenste rij verplaatsen en openen vanaf het startscherm.

Afsluiten

Mobdro is een live-tv-app voor Android die net zo goed werkt op FireStick. Installeer Mobdro op uw Fire Stick / Fire TV of Fire TV Cube en geniet van eindeloze uren live tv. Of je nu op zoek bent naar de kanalen uit de VS of het VK, je vindt het hier allemaal. Ga je gang en probeer het eens! Kijk ook hoe je je Fire Stick kunt jailbreaken en toegang hebt tot tonnen gratis content met Kodi Add-ons en Builds.

Verwant:

Hoe Live Net TV op Fire Stick te installeren
Hoe Sling TV op Fire TV Stick te installeren
Hoe Redbox TV op Firestick te installeren
Hoe Oreo TV op Firestick te installeren

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me