Sådan rettes FireStick-fjernproblemer

>

Hvis din Firestick-fjernbetjening ikke fungerer eller parrer, er du på den rigtige side.

En aften så jeg en af ​​mine yndlingsfilm på min FireStick-enhed. Jeg var næsten halvvejs gennem filmen, da jeg besluttede at tage en hurtig pause og vælge en drik fra køleskabet. Jeg holdt Fire Stick fjernbetjeningen ud til tv’et for at sætte filmen på pause, men intet ville ske. Jeg tryk gentagne gange på knapperne, men enheden reagerede ikke, og filmen fortsatte med at spille. Jeg trak stikket ud af strømforsyningen i håb om, at genstart bare kunne gøre det.

FireStick genstartede normalt, men fjernbetjeningen fungerede ikke. Det tog mig nogle minutter mere at indse, at der var noget galt med Fire Stick-fjernbetjeningen. Hvis du har fundet lignende problemer, og din Amazon Fire Stick-fjernbetjening ikke fungerer, vil du gerne løse den. Så her er et kig på de forskellige årsager og deres løsninger, jeg har opdaget. Fortsæt med at læse! 

FireStick Remote fungerer ikke

Jeg har beskrevet almindelige årsager, der forårsager problemer med FireStick / Fire TV / Fire TV Cube-fjernbetjening. Gå gennem dem en efter en, og jeg er sikker på, at din fjernbetjening fungerer igen.

firestick fjernbetjening fungerer ikke

1. Kontroller Fire Stick-fjernbatterier

Amazon Fire Stick Remote er et magt-sulten tilbehør. Efter at have brugt FireStick i et stykke tid og har løbet ind i batteriets dræningsproblemer mere end blot et par gange, kan jeg med sikkerhed sige, at hvis fjernbetjeningen ikke fungerer, er der en stor chance for, at batterierne er gået tør.

Batteriet udtømmes uden nogen advarsel. Hvis din Fire Stick-fjernbetjening ophørte med at arbejde pludselig (irriterende midt på natten, når du ikke engang har ekstra batterier), sætter jeg min indsats på batteriet.

Helt ærligt er jeg endnu ikke sikker på, hvorfor fjernbetjeningen bruger så meget batteristrøm. Nogle gange kører batteriet tørt på bare et par uger. Fire Stick-fjernbetjeningen bruger Alexa, stemmegenkendelsesteknologi og stemmekommandoteknologi. Nogle vil måske lægge skylden på Alexa. Men det er ikke sådan, at fjernbetjeningen altid lytter. Du skal holde Alexa-knappen nede på fjernbetjeningen for at begynde at lytte.

Uanset årsagerne er den eneste sandsynlige løsning at bruge alkaliske batterier af god kvalitet og holde reservedelene handy. Alkaline batterier er langt de bedste, og de holder din Fire Stick fjernbetjening længst. Skal dog ikke købe noget alkalisk. Køb det mærkevarer fra en anset producent.

For en uge siden har jeg måske endda anbefalet det genopladelige alkaliske batteri, hvis jeg ikke havde fundet et problem med mit. Et af de eksterne batterier lækkede ud, og en hvid rest blev afsat på stikket. Selv det splinternye batteri virkede ikke, før jeg skrabede det hvide materiale ud.

  Sådan rettes problemer med ildsteder i ildsteder

Så tilgiv mig, hvis jeg ikke er så sikker på de genopladelige batterier. Dette bringer mig også til det punkt, at det ville være en god ide at fjerne batterierne og kontrollere, om der er resterende aflejringer fra batterilækagerne på konnektorerne. Rengøring af dem kan muligvis bare få din Fire Stick-fjernbetjening til at fungere igen.

Og der er en ting mere, som jeg næsten glemte at fortælle. Du ved sandsynligvis allerede, at batterierne har ‘+’ (plus) og ‘-‘ (minus) ender. Stikene i batterirummet har også + og – siderne. Batteriets + side skal være på linje med + på stikket (og minusserne bliver automatisk justeret). Jeg har lagt batterierne på den forkerte måde og befinder mig i en kamp med fjernbetjeningen.

Hvis din Amazon Fire Stick-fjernbetjening stadig ikke fungerer, selv efter rengøring af batteristik og brug af nye batterier, skal du læse for at få flere løsninger!

2. Har du allerede parret FireStick-fjernbetjeningen?

Normalt er FireStick-fjernbetjeningen udenfor boksen parret med enheden. Hvis det ikke er parret, bliver du nødt til at gøre det automatisk. Eller, hvis din nye / erstatnings FireStick-fjernbetjening ikke fungerer, er der en chance for, at den ikke er parret korrekt.

Parring er enkelt. Følg nedenstående trin.

  1. Sæt FireStick i HDMI-porten på dit tv.
  2. Tænd for både FireStick og dit tv.
  3. Når FireStick starter op, skal du holde knappen ‘Hjem’ på fjernbetjeningen nede i mindst 10 sekunder.
  4. Dette vil parre Amazon FireStick-fjernbetjeningen, og den skal begynde at arbejde.

Hvis det ikke parrer sig, skal du trykke og holde på Hjem-knappen igen i 10-20 sekunder. I mange tilfælde var brugere nødt til at gentage processen flere gange for at få en vellykket parring.

amazon fire stick fjernbetjening

FireStick kan tilsluttes op til 7 Bluetooth-enheder inklusive fjernbetjeninger. Hvis du allerede har tilsluttet 7 enheder, skal du frakoble mindst en af ​​dem. Sådan kan du gøre det:

  • Vælg Indstillinger fra FireStick-startskærmen. Indstillinger er på den øverste menulinje
  • Åbn controllere & Bluetooth-enheder på næste skærm
  • Du vil se listen over alle tilsluttede enheder. Vælg bare den enhed, du ønsker at parre, og følg instruktionerne på skærmen.

Husk også, at hvis fjernbetjeningen ikke parres med din FireStick-enhed i første forsøg, skal du prøve igen. Normalt forbindes den første gang, men i sjældne tilfælde kan det tage 2-3 forsøg. Hvis problemet stadig vedvarer, skal du prøve den næste løsning # 3 til nulstilling og reparation af fjernbetjeningen. Det har fungeret for mange brugere.

3: FireStick-knapper fungerer ikke

Knapperne fungerer normalt ikke, når fjernbetjeningen ikke er parret korrekt med din FireStick-enhed. Hold nede Hjem knappen på fjernbetjeningen i mindst 10 sekunder for at parre den igen.

  Sådan sidelægges apps på Android TV Box

Hvis det stadig ikke fungerer, skal du følge trinnene for at nulstille din fjernbetjening og parre den igen med FireStick:

Bemærk: De følgende trin nulstilles IKKE din FireStick til fabriksindstillinger. De nulstiller og parerer simpelthen din fjernbetjening og parrer den igen med FireStick

1- Frakobl din FireStick fra strømkilden (tag netstikket ud af stikkontakten eller fra FireStick-enheden)

2- Hold nu de følgende knapper (alle sammen) i mindst 20 sekunder:
– Tilbage-knap
– Menu-knap
– Venstre del af navigationsringen

firestick fjernbetjeningsknapper fungerer ikke

3- Fjern batterierne fra FireStick-fjernbetjeningen

4- Tænd din FireStick, og vent, indtil du ser startskærmen på dit tv

5- Sæt batterierne tilbage i din FireStick-fjernbetjening

6- Vent i 1-2 minutter

7- Din FireStick-fjernbetjening skal allerede være parret. Hvis det ikke er parret, skal du holde nede Hjem knappen i mindst 10 sekunder

4. Er din Fire Stick Remote-kompatibel?

Dette spørgsmål er ikke til dem, der oplever problemer med deres fjernbetjening. Jeg taler om fjernbetjeninger, der er købt separat. Der er et anstændigt udvalg af interne såvel som tredjeparts fjernbetjeninger, der fungerer med FireStick & Fire TV-enheder.

FireStick understøtter også Amazon og tredjeparts spilcontrollere, der kan bruges som fjernbetjeninger til at interagere med enheden. Ethvert officielt Amazon-produkt, der klart angiver dets kompatibilitet med FireStick, fungerer med din enhed. Men hvis du overvejer at købe en tredjeparts fjernbetjening eller spilcontroller, skal du sørge for at konstatere, at den er designet til at fungere med Fire TV eller FireStick-enheden.

Der er også nogle billige kopier af fjernbetjeningen med samme design og layout. Disse produkter går let ud som originale, men fungerer efterhånden ikke. Før du køber Amazon Fire Stick-fjernbetjening, skal du kontrollere sælgerens ægthed.

5. Er din FireStick-fjernbetjening beskadiget? 

Hvis du har det originale produkt, har du også sat de nye batterier i og prøvet alle andre løsninger, sandsynligvis er det tid til at overveje muligheden for, at fjernbetjeningen er beskadiget.

Hvis det er tilfældet, er den eneste mulighed at købe en erstatningsfjernbetjening. Den gode nyhed er, at udskiftningslokalerne ikke koster meget. Du kan købe dem for omkring $ 10. Gå og kig det op på Amazon. Du vil finde masser af muligheder. Du kan også finde en tilpasset fjernbetjening med yderligere dedikerede knapper til Netflix og andre apps. Nogle fjernbetjeninger har også lydstyrkekontrol.

Husk, at tilpassede fjernbetjeninger ikke nødvendigvis kommer fra Amazon. Køb produktet med en høj rating (mindst 4) og positive anmeldelser.

6. Amazon Fire TV Remote App – Din sikkerhedskopi 

Amazon Fire TV-fjernbetjening fungerer ikke endnu? Eller du har lige løbet tør for batterier ved midnat, og der er ingen ekstra batterier.

Dette behøver ikke gøre din FireStick-enhed ubrugelig. Du kan stadig kontrollere enheden ved hjælp af Amazon Fire TV Remote App.

  Sådan installeres SportsDevil på Kodi

amazon firestick fjernbetjening fungerer ikke

Denne app konverterer din smartphone til en fjernbetjening og lader dig interagere med FireStick, ligesom du ville gøre med den fysiske fjernbetjening.

Amazon Fire TV Remote-app er tilgængelig til både Android- og iOS-platforme. Gå videre og download appen, og indstil den med din FireStick eller Fire TV-enhed. Bare sørg for, at din smartphone og FireStick-enhed er forbundet til det samme Wi-Fi-netværk.

7. Andre generiske løsninger

Der er også andre grunde, der kan forårsage fjernproblemer. Disse er sandsynligvis usandsynlige, men det ville være mig tilladt at ikke nævne dem.

  • Afstanden til Amazon Fire Stick-fjernbetjeningen fra enheden er en faktor at overveje. Fjernbetjeningen fungerer godt, når den er inden for 10 fod fra enheden. Hvis du har et stort rum eller en hall, skal du bringe fjernbetjeningen tættere på tv’et inden for rækkevidden.
  • FireStick-fjernbetjeningen opretter forbindelse til enheden via Bluetooth og ikke infrarøde stråler. Dette betyder, at fjernbetjeningen og FireStick ikke behøver at være i linjen for hinanden. Men at holde enheden inde i et skab eller i et kabinet kan muligvis hindre signalerne. Det vil være en god ide at bringe det ud i det fri for at se, om det var det, der forårsager problemet
  • Forsøg ikke at opbevare en masse elektriske enheder i nærheden af ​​FireStick, da det kan forårsage interferens i signalet.

Bemærk FireStick-brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god FireStick VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.

Konklusion

Alle Fire Stick fjernbetjeningsfejl, jeg har oplevet indtil videre, har altid været relateret til batterierne. Fjernbetjeningen tømmer batteriet hurtigere, end jeg kan lide. Derfor holder jeg altid reservedele. Jeg har også installeret Amazon Fire TV Remote-appen på min telefon som en sikkerhedskopi. I denne artikel har jeg forsøgt at dække alle de mulige årsager, der kan få dig til eksterne problemer og alle mulige løsninger. Hvis du har nogen nye eller forskellige oplevelser, vil jeg meget gerne have, at du deler det med os i kommentarfeltet nedenfor. Tak fordi du læste!

Relaterede:

Sådan Jailbreak FireStick
Sådan opdateres Kodi på FireStick
Bedste VPN til FireStick
Bedste Amazon Fire Stick-apps

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me