20 beste alternatieven voor Putlocker [Juridische en gratis filmsites]

>

In dit bericht vindt u de lijst met de beste Putlocker-website-alternatieven voor webstreaming. De lijst bevat gratis filmsites en premium streamingdiensten.

Putlocker was het populairste streamingplatform dat gratis films en tv-shows aanbood. Na het afsluiten van deze service gingen gebruikers op zoek naar alternatieven. Hoewel er tientallen websites zijn die gratis streaming aanbieden, zijn ze niet allemaal goed genoeg om de Putlocker-vervanging te zijn.

We hebben veel van dergelijke websites getest voordat we deze lijst samenstelden. Ik hoop dat je dit bericht nuttig zult vinden.

Aandacht: Lees voordat u doorgaat

Overheden en ISP’s over de hele wereld monitoren de online activiteiten van hun gebruikers. Als wordt vastgesteld dat auteursrechtelijk beschermde inhoud op uw apparaat wordt gestreamd, kunt u ernstige problemen krijgen. Momenteel is uw IP zichtbaar voor iedereen. Ik raad je sterk aan om een ​​goede VPN te krijgen en je identiteit te verbergen zodat je kijkervaring geen slechte wending neemt.

ik gebruik ExpressVPN dat is de snelste en veiligste VPN in de branche. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon Fire TV Stick. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de service niet leuk vindt, kun je altijd om terugbetaling vragen. ExpressVPN heeft ook een speciale deal waar u kunt ontvang 3 maanden gratis en bespaar 49% op jaarplan.

 • Hoe VPN op FireStick / Fire TV te installeren
 • Hoe VPN op andere streaming-apparaten te installeren

Wat is Putlocker?

Putlocker is de verzamelnaam voor een aantal streaming-websites voor films en tv-shows. Alle Putlocker-sites dragen de naam ‘Putlocker’ met verschillende domeinextensies.

PutLocker

De website is in 2010-2011 in het VK ontstaan. Binnen korte tijd ontving de site miljoenen gebruikers van over de hele wereld, vooral na het afsluiten van Megaupload.

Putlocker was een van de topwebsites wereldwijd. Volgens Alexa was Putlocker een van de 250 beste websites.

De website werd verbannen en geblokkeerd door de Britse autoriteiten na een gerechtelijk bevel wegens inbreuken op het auteursrecht.

Putlocker Officiële website geschiedenis

Na het afsluiten van de originele Putlocker-website heeft de streamingdienst het website-adres meerdere keren gewijzigd.

Verschillende sites met de naam ‘Putlocker’ werden steeds geblokkeerd en daarom schakelden de eigenaars steeds over naar nieuwe domeinen. Sommige van de populaire websites waarop Putlocker werkt, zijn putlocker.is, putlocker.ch, putlocker.rs, putlocker.com, putlocker.ac, putlocker.io en putlocker.today.

Vanwege de populariteit van de Putlockers, zijn er ook tientallen kloon- of mirror-websites ontstaan ​​en veel ervan zijn nog steeds functioneel.

Het is onbekend of de oorspronkelijke Putlocker-eigenaren nog steeds een van de klonen uitvoeren en onderhouden. Desondanks is Putlocker synoniem geworden voor het streamen van websites.

Is de Putlocker-site nog steeds beschikbaar?

Zoals ik al zei, zijn er tientallen mirror sites actief, die de naam Putlocker dragen. Het is echter nog steeds niet zeker of de oorspronkelijke website nog steeds functioneel is of niet.

Een van de Putlocker-alternatieven die ik in dit artikel geef, is misschien net zo goed de originele Putlocker. Er is echter geen bewijs en we weten niet of de officiële Putlocker-site nog beschikbaar is.

Is Putlocker legaal en veilig?

De oorspronkelijke site van Putlocker werd door de Britse autoriteiten verwijderd op bevel van het High Court. De site wordt beschouwd als een van de grootste bedreigingen voor piraterij. Daarom is de site duidelijk niet legaal, althans volgens het Britse Hooggerechtshof.

Websites zoals Putlocker bieden gratis inhoud. Ze verdienen geld via advertenties. Omdat de wettigheid van dergelijke sites twijfelachtig is, zijn ze mogelijk ook niet veilig. De meeste van deze sites hebben de neiging om veel pop-upreclames te gebruiken, die u mogelijk omleiden naar de spamsites of klikken op de advertenties kan malware downloaden op uw apparaat.

Valse Putlocker-websites

Er zijn gevallen gemeld van verschillende valse Putlocker-websites. Van deze websites is bekend dat ze gebruikers omleiden naar andere verdachte websites die ofwel malware op uw apparaat implementeren of uw persoonlijke gegevens stelen.

Als u een website bezoekt die op een van de Putlockers lijkt, wilt u voorzichtig zijn. Bezoek een website alleen als u er absoluut zeker van bent.

Beste alternatieven voor Putlocker

beste alternatieven voor putlocker-websites

In deze sectie behandelen we zowel de legale websites en gratis streamingwebsites zoals Putlocker. Ik raad je ten zeerste aan om te streamen met behulp van de legale websites of streamingdiensten die de auteursrechten of distributierechten van de inhoud bezitten. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid tijdens het kijken vanaf deze sites.

Laten we beginnen met premium legale websites. Later vindt u de lijst met gratis legale sites en gratis websites van derden zoals Putlocker.

Premium filmsites om Putlocker te vervangen

Laat me, voordat ik aan de slag ga, de voor- en nadelen delen van het bekijken van inhoud van de geautoriseerde / legale websites of streamingdiensten.

  20 parasta vaihtoehtoa Putlockerille [lailliset ja ilmaiset elokuvasivustot]

Pros

 • U bent veilig tijdens het kijken vanaf deze sites
 • U hoeft zich geen zorgen te maken over overheidstoezicht of ISP-blokkering
 • Met veel juridische services kun je streamen tot 4K-kwaliteit
 • U hoeft zich geen zorgen te maken over het downloaden van malware, virussen, enz.

Cons

 • Vereist meestal een betaald abonnement
 • Mogelijk moet u zich abonneren op meerdere services om alle gewenste inhoud te bekijken

Nu is hier de lijst met top 5 legale sites om Putlocker te vervangen

1. Prime video

putlocker alternatieve sitesAmazon’s Prime Video is tegenwoordig een van de populairste streamingplatforms. Net als Putlocker kunt u zich met uw Prime-account aanmelden bij de online portal van deze service en deze in een webbrowser streamen. Natuurlijk heeft Amazon Prime ook apps voor mobiele telefoons en tv-apparaten.

Prime heeft veel originelen, waaronder Fleabag, Jack Ryan, The Marvelous Mrs. Maisel en meer. Naast de Originals heeft het ook een uitgebreide verzameling films, shows, documentaires, sportprogramma’s, inhoud voor kinderen en meer.

Het valt niet te ontkennen dat Amazon Prime een van de beste streamingdiensten is om te hebben.

Website link – https://www.primevideo.com/

2. Netflix

beste filmwebsites zoals putlockerNetflix is ​​de naam die geen introductie behoeft. Deze streamingreus bestaat al meer dan twee decennia. Met meer dan 150 miljoen abonnees wereldwijd is Netflix het grootste mediaplatform ter wereld.

Netflix heeft meer originelen dan elke andere streamingdienst. Daarnaast beschikt het ook over een enorme bibliotheek met films, shows, documentaires en nog veel meer. Hoewel Netflix niet alle inhoud naar alle regio’s toestaat vanwege auteursrechtbeperkingen, kun je Netflix gemakkelijk deblokkeren met een goede VPN.

Als je op zoek bent naar een legaal alternatief voor Putlocker, kan Netflix je eerste keus zijn.

Sitekoppeling – https://www.netflix.com/

3. Disney+

putlocker-sitesDisney + (of Disney Plus) is een heel nieuwe streamingdienst. Het werd gelanceerd in november 2023 en het is momenteel alleen beschikbaar in een handvol landen.

Dit platform begon met verschillende originelen. Het bezit ook de exclusieve streamingrechten voor inhoud van de Marvel Cinematic Universe en Star Wars-franchise.

Hoewel Disney + nieuw is, is het al een rage geworden in de entertainmentwereld.

Website – https://www.disneyplus.com/

4. Hulu

vervangende website voor putlockersHulu is een andere ongelooflijk populaire streamingdienst in de VS. Niet veel mensen weten dat Hulu ook eigendom is van The Walt Disney Company, net als Disney+.

Hulu biedt tonnen on-demand inhoud, waaronder films, shows, documentaires en meer. Het is ook bekend om verschillende originelen, waaronder het populaire The Handmaid’s Tale.

Hulu heeft ook een Live TV-service, die u kunt krijgen door een extra abonnement te betalen.

Sitekoppeling – https://www.hulu.com/welcome

5. Vudu

beste putlocker-alternatievenVudu is een content bezorgbedrijf van Walmart dat de digitale kopie van films en tv-shows online verhuurt. Terwijl de andere streamingdiensten op deze lijst op abonnement zijn gebaseerd, moet je bij Vudu de huur betalen of het film- of tv-seizoen kopen.

Met Vudu kun je zelfs afzonderlijke afleveringen huren zonder de hele show of zelfs het seizoen te hoeven kopen. Het heeft bijna alle films of shows die je zou willen kijken.

Website link – https://www.vudu.com/

Gratis (legale) sites zoals Putlocker

Er zijn ook enkele gratis en legale streaming-sites die kunnen dienen als een haalbare Putlocker-vervanging. De meeste van deze sites worden ondersteund door advertenties en daar halen ze hun inkomsten uit. Hier is de lijst.

1. Popcornflix

PutLockerTerwijl de andere legale streamingdiensten op deze lijst een betaald abonnement vereisen, is PopcornFlix een volledig gratis filmwebsite. Het is een door advertenties ondersteund webstreamingplatform.

Deze website bevat voornamelijk films en shows van onafhankelijke productiebedrijven. Misschien vindt u hier niet de meest populaire inhoud. Er zijn echter enkele interessante streamingopties om te verkennen.

Popcornflix vereist geen aanmelding of aanmelding. U kunt meteen aan de slag.

Website-URL – https://www.popcornflix.com

2. Pluto TV

gratis sites zoals putlockerPluto TV is een andere gratis streaming-site die momenteel beschikbaar is in de VS, Canada en enkele Europese landen. Dit platform levert zowel live tv als on-demand content, waaronder films en shows.

Pluto TV werkt samen met meer dan 70 providers waarvan het de inhoud die het levert in licentie geeft. Met meer dan 20 miljoen maandelijkse gebruikers is Pluto TV een van de grootste gratis, door advertenties ondersteunde streamingplatforms.

Website link – https://pluto.tv/

3. Snagfilms

snagfilmsSnagflims is een geweldige plek voor degenen die graag onafhankelijke films en documentaires bekijken. Deze streamingdienst biedt een breed scala aan dergelijke inhoud; velen van hen zijn alom geprezen en hebben verschillende prijzen gewonnen.

U kunt de meeste inhoud bekijken zonder u aan te melden. Snagflims is volledig gratis en verdient zijn inkomsten met advertenties. Het streamt momenteel meer dan 5000 filmtitels.

Ik geloof dat Snagfilms een goed alternatief is voor Putlocker als je op zoek bent naar gratis en legale streaming.

Website – https://www.snagfilms.com/

4. Crackle

gratis legale filmwebsiteCrackle is een populaire naam in de streamingwereld. Crackle is eigendom van Sony en laat je gratis tv-programma’s en films kijken. Het bedrijf verdient zijn inkomsten met advertenties die van tijd tot tijd tussen de video’s verschijnen.

Het bedrijf levert verschillende originelen en inhoud in licentie van andere providers.

Crackle is een geweldige plek om klassieke shows en films te bekijken. Het heeft echter ook wat nieuwe inhoud.

Website – https://www.crackle.com/

5. Tubi TV

gratis websites voor filmsTubi TV is een gratis website voor het streamen van films en tv-shows. Het beschikt momenteel over meer dan 15.000 films en shows.

Deze streamingdienst heeft meer dan 20 miljoen maandelijkse gebruikers. Het heeft gelicentieerde inhoud van providers, waaronder Paramount Pictures, Warner Bros, Metro-Goldwyn-Mayer, Lionsgate en Universal Pictures.

  Las 20 mejores alternativas de Putlocker [Sitios de películas legales y gratuitas]

Tubi TV is een advertentie-ondersteunde service waarbij reclameboodschappen meerdere keren verschijnen tijdens het afspelen van video.

U kunt video’s bekijken zonder u aan te melden. Als u echter een account hebt, kunt u uw streaminggegevens op verschillende apparaten synchroniseren.

Site-URL – https://tubitv.com/

NOTITIE: Het volgende deel van het artikel behandelt gratis filmwebsites die lijken op Putlocker en die bekend staan ​​als piraterijwebsites. Ik deel de lijst als een informatiebron. Wij (Fire Stick Tricks) kunnen geen inbreuk maken op auteursrechten. Wees een goede rechter van uw acties en houd u aan uw lokale wetten.

Klik hier om onze Disclaimer te lezen voordat u doorgaat.

Gratis alternatieven voor Putlocker

In dit gedeelte zullen we het hebben over de gratis filmsites zoals Putlocker. Dit zijn bekend als piraterijwebsites en zullen waarschijnlijk illegale inhoud illegaal streamen. Streaming vanaf deze websites kan leiden tot onnodige problemen. Sinds Putlocker door de overheid werd afgebroken, zouden deze websites het volgende doelwit kunnen zijn.

Laten we de voor- en nadelen van het gebruik van gratis streamingwebsites eens bekijken

Pros

 • Bijna alle inhoud beschikbaar via een enkele website
 • Het is niet nodig om verschillende services te bezoeken
 • Deze websites zijn gratis en vereisen geen abonnement
 • De meeste sites bieden streaming in hoge kwaliteit (tot 1080p)

Cons

 • Streaming vanaf deze websites kan juridische gevolgen hebben
 • Deze sites kunnen uw apparaat infecteren door de malware of kwaadaardige programma’s discreet te downloaden
 • Ze kunnen uw persoonlijke gegevens stelen

Hoe veilig toegang te krijgen tot Putlocker-websites

We moedigen auteursrechtschendingen niet aan. We raden u aan inhoud te streamen via de legale streamingwebsites. Als u er echter nog steeds voor kiest om te streamen vanaf websites zoals Putlocker, laat me u zien hoe u veilig kunt blijven.

Het wordt ten zeerste aanbevolen een VPN te gebruiken tijdens het streamen vanaf de gratis sites. Een VPN beveiligt uw verbinding, maskeert uw IP-adres en beschermt u tegen de overheid, ISP-tracking en zelfs derden zoals hackers.

Bovendien zijn sommige van deze sites geo-geblokkeerd voor sommige landen. U moet dus een VPN gebruiken om ze te deblokkeren.

Ik gebruik en beveel ExpressVPN persoonlijk aan. Het is niet alleen de veiligste, maar ook het snelste VPN-geld dat je kunt kopen. ExpressVPN wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen, zodat u voldoende tijd heeft om zijn services te testen. U kunt ook een korting van 49% (3 maanden gratis) krijgen op de jaarplannen.

Laat me je in 3 snelle stappen laten zien hoe je aan de slag kunt met ExpressVPN.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Open de ExpressVPN-app en klik op het pictogram Power om verbinding te maken met een VPN-server.

sluit expressvpn aan voor streaming

Dat is alles. Uw verbinding is nu beveiligd met de snelste en beste VPN voor streaming.

Laten we nu eens kijken naar de lijst met de 10 beste alternatieven van Putlocker:

 • Soap2Day
 • FMovies
 • Putlocker.vip
 • 123Movies
 • Films Joy
 • Ja films
 • AZMovies
 • Bekijk online series
 • Popcorn-tijd
 • Zonne-films

1. Soap2Day

gratis filmalternatief voor putlocker-site

Soap2Day is een van de meest bezochte websites voor gratis films en shows. Hoewel de interface niet zoals Putlocker is, biedt de website bijna hetzelfde soort streaming-ervaring.

Deze website biedt het complete assortiment films en shows, inclusief de nieuwste en de oude titels en afleveringen.

Je kunt de inhoud gratis bekijken als je goed bent met de frequente commercials en pop-ups. Als u echter een advertentievrije ervaring wilt, kunt u zich abonneren op Soap2Day VIP.

Soap2Day heeft een nette, overzichtelijke interface met eenvoudig te kiezen categorieën en genres. De site bevat ook beperkte sportinhoud.

 • Advertentievrije toegang met betaling
 • HD-streams
 • Ondertitels
 • Toegang zonder aanmelding
 • Geen betalingsgegevens vereist voor de gratis versie

Website – https://soap2day.com/

2. FMovies

gratis filmwebsite vergelijkbaar met putlockers

FMovies is een grote naam in de wereld van gratis online streaming-websites. Het heeft een enorme bibliotheek met films en shows. De website blijft de inhoud bijwerken zodra er nieuwe video’s beschikbaar zijn.

De startpagina van FMovies heeft een groot zoekvak. U kunt het gebruiken om naar een specifieke film of show te zoeken. Je vindt de menubalk bovenaan met verschillende categorieën die je kunt verkennen, waaronder Trending, tv-shows, films, afleveringen en Top IMDB.

FMovies biedt streaming Full HD. Gelukkig zijn er maar weinig advertenties. De website biedt een algehele behoorlijke streaming-ervaring.

Kenmerken

 • Ondertitels / ondertiteling
 • Aanmelden niet vereist
 • Creditcard niet vereist
 • HD-streams zonder inloggen
 • 4K-streams met gratis accountregistratie
 • Volgende automatisch spelen

Genre – Actie, Avontuur, Animatie, Biografie, Kostuum, Komedie, Misdaad, Documentaire, Drama, Familie, Fantasie, Spelshow, Geschiedenis, Horror, Kungfu, Muziek, Mysterie, Reality-TV, Romantiek, Sci-Fi, Sport, Thriller , Tv-programma, oorlog, western

Website link – https://fmovies.to/

3. Putlocker.vip

putlocker websiteDeze website deelt dezelfde naam en hetzelfde logo als de originele Putlocker-website. Er is dus een redelijke kans dat dit toch de officiële Putlocker-website is. Dat kunnen we echter niet met zekerheid zeggen.

U kunt aan de slag gaan door de streamingopties in de menubalk bovenaan te selecteren. De opties omvatten Genre, Land, Films, TV-serie, Top IMBD en Nieuws.

Deze Putlocker-website heeft een vernieuwd ontwerp. Als je echter een fan bent van het oude ontwerp, is er een optie om te schakelen met een enkele klik.

Putlocker-site bevat alle populaire titels en shows die je maar kunt bedenken. Wees echter voorbereid op frequente commercials en pop-ups.

Kenmerken

 • Toegang zonder aanmelding
 • Geen kredietkaart nodig
 • Ondertitels / ondertitels
 • Volgende automatisch spelen
 • Meerdere servers
  As 20 melhores alternativas de Putlocker [Sites legais e gratuitos de filmes]

Genre – Actie, Avontuur, Animatie, Biografie, Komedie, Kostuum, Misdaad, Documentaire, Drama, Familie, Fantasie, Geschiedenis, Horror, Kungfu, Musical, Mysterie, Mythologisch, Psychologisch, Romantiek, Sci-Fi, Sitcom, Sport, Thriller, TV Show, oorlog

Website link – https://putlocker.vip/

4. 123Films

putlocker films website

123Movies is een zeer populaire webstreamingservice. Het bestaat al een hele tijd. Net als Putlocker heeft deze service ook meerdere keren van domein veranderd.

Of u nu op zoek bent naar films of tv-shows, u vindt het hier allemaal. De website biedt de nieuwste filmreleases en afleveringen.

De startpagina van 123Movies is goed ingedeeld. De inhoud is gesorteerd in verschillende nuttige categorieën. Het heeft ook het hoofdmenu bovenaan met opties zoals Start, Bladeren, Genres, Landen, Jaren, enz.

Wanneer u een film of aflevering kiest, kiest de website de beste link om af te spelen. Het zal ook meerdere streaming-links op een rij zetten voor het geval je zelf wilt plukken.

Hoewel 123Movies door advertenties wordt ondersteund, verschijnen de commercials of pop-ups niet erg vaak. Daarom geloof ik dat het een fatsoenlijk Putlocker-alternatief is.

Kenmerken

 • Aanmelden niet vereist
 • Creditcard niet vereist
 • HD-kwaliteit

Genre – Actie, Avontuur, Sport, Sci-Fi, Horror, Thriller, Komedie, Misdaad, Western, Anime, Animatie, Muziek, Romantiek, Oorlog, Kung Fu, Drama, Familie, Fantasie, Geschiedenis, Biografie, Mysterie, Musical, Historisch, School, tv-shows, Anime-series, Aziatische drama’s

Website – http://wvw1.123movies.net/

5. Films vreugde

putlockersDit is weer een mooi ontworpen gratis streaming-website voor films en tv-shows. De startpagina van de website toont standaard de populaire en trending films. U kunt snel met één klik overschakelen naar tv-programma’s.

Via de menubalk van de website kunt u inhoud filteren / sorteren op genre, land en films & Tv shows. U kunt ook zoeken naar de specifieke inhoud met behulp van de zoekoptie.

Movies Joy is gratis en wordt door advertenties ondersteund. Sommige pop-ups zagen er verdacht uit. Klik daarom niet op commercials.

Kenmerken

 • Meestal HD-kwaliteit
 • Speel zonder registratie
 • Geen betalingsinformatie nodig
 • Ondertitels

Genre – Actie & Avontuur, Animatie, Komedie, Misdaad, Drama, Documentaire, Fantasie, Familie, Horror, Geschiedenis, Muziek, Mysterie, Kinderen, Nieuws, Romantiek, Realiteit, Science Fiction, Oorlog

Sitekoppeling – https://www1.moviesjoy.net/

6. Ja films

yesmovies site voor putlocker vervanging

Als u nog steeds op zoek bent naar een alternatief voor PutLocker, is YesMovies.ag een andere website die u kunt proberen. Deze website is mooi ontworpen en bevat alle films of shows die je maar kunt bedenken.

De lay-out van de site is vrij eenvoudig. U kunt de populaire inhoud direct vanaf de startpagina kiezen. Als u op zoek bent naar meer, kunt u verkennen op categorieën en genres. U kunt ook de zoekfunctie gebruiken om naar iets speciaals te zoeken.

Via de website kunt u ook video’s downloaden naar uw apparaat.

Met YesMovies kun je zowel in HD als 4K streamen. Voor 4K-streaming moet u zich echter aanmelden voor een gratis account.

Kenmerken:

 • Beschikbaar zonder aanmelden
 • Geen cc vereist
 • Downloadfunctie beschikbaar
 • 4K-kwaliteit met een gratis accountregistratie
 • Volgende automatisch spelen

Genre – Actie, Avontuur, Animatie, Biografie, Komedie, Kostuum, Misdaad, Documentaire, Drama, Familie, Fantasie, Geschiedenis, Horror, Kungfu, Musical, Mysterie, Mythologisch, Psychologisch, Romantiek, Sci-Fi, Sitcom, Sport, Thriller, TV Show, oorlog

Website – https://yesmovies.ag/

7. AZFilms

beste putlocker-website

AZMovies is vooral een website voor het streamen van films. Op de startpagina van deze website vindt u een aantal secties voor films. U kunt verschillende secties verkennen, zoals Uitgelicht, Jaar, Alle films, Genre, enz.

Als je meer geïnteresseerd bent in films, kan AZMovies serveren als een geweldig alternatief voor putlockers.

Kenmerken

 • HD-kwaliteit
 • Geen aanmelding vereist
 • Geen creditcard nodig

Genre – Actie, Avontuur, Animatie, Bio, Komedie, Misdaad, Drama, Familie, Fantasie, Geschiedenis, Horror, Mysterie, Romantiek, Scifi, Thriller, Oorlog

Website – https://azm.to/

8. Bekijk online series

alternatief voor putlockers-websiteDit is een andere Putlocker-vervanging die u zou willen overwegen. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze website alleen voor tv-shows. Van de nieuwste afleveringen tot de oude shows, Watch Online Series biedt alles. De nieuwe inhoud wordt vrij regelmatig bijgewerkt.

Watch Online Series heeft een eenvoudige gebruikersinterface. U kunt meteen beginnen met streamen. De startpagina toont de aanbevolen inhoud. U kunt meer bladeren met behulp van de verschillende categorieën, waaronder TV Mini-series, nieuwe tv-shows en meer.

Je kunt ook kiezen uit vele genres, waaronder Action, Adventure, Animation, Biography, enz.

Watch Online Series wordt door advertenties ondersteund. Daarom zul je hier en daar advertentie pop-ups tegenkomen.

Kenmerken

 • Beschikbaar zonder aanmelden
 • Geen kredietkaart nodig
 • HD-streams

Genre – Actie, avontuur, biografie, animatie

Website – https://watchtvseries.io/

9. Popcorn-tijd

putlockers alternatiefPopcorn Time is ook een zeer populaire streamingdienst en een van de beste alternatieven voor Putlocker. De site biedt echter geen browserstreaming, in plaats daarvan kunt u hun app voor verschillende apparaten gebruiken. Volgens de website is de Popcorn Time-app beschikbaar voor Windows, macOS, Android TV en Android-smartphones.

Popcorn Time gebruikt Torrents om gratis films en shows te streamen. Volgens de informatie die beschikbaar is op de startpagina van de site, gebruikt de Popcorn Time-app sequentieel downloaden om video te streamen die wordt weergegeven door verschillende torrent-websites, en trackers van derden kunnen ook handmatig worden toegevoegd.

Website – https://popcorntime.sh/

10. Zonne-films

nieuwe putlocker-websitesHoewel de naam van de website alleen ‘films’ bevat, vindt u hier ook alle populaire tv-programma’s.

De website heeft een netjes en gebruiksvriendelijk ontwerp. Het hoofdgedeelte van de website bevat bovenaan de aanbevolen inhoud. Terwijl u naar beneden scrolt, vindt u ook de aanbevolen films en tv-programma’s.

U kunt de genres zoals Action, Thriller, Romance, Country, etc. rechtstreeks op de startpagina kiezen. Met de zoekfunctie kunt u zoeken naar iets specifieks in uw gedachten.

De website is ad-ondersteund. Gelukkig zijn er niet teveel vervelende pop-ups om mee om te gaan.

Kenmerken

 • Download functie
 • HD streaming kwaliteit
 • Speel zonder account aanmelden
 • Geen cc-gegevens vereist

Genre – Actie, Mysterie, Romantiek, Psychologisch, Sitcom, Sport, Oorlog, Kungfu, Geschiedenis, Avontuur, Misdaad, Animatie, Documentaire, Fantasie, Drama, Musical, Biografie

Website – https://www.solarmovie.one

Conclusie

Dus hier is onze lijst met de beste Putlocker-alternatieven. Zoals ik in het begin al zei, hebben we tientallen gratis filmwebsites gecontroleerd voordat we deze lijst samenstelden. Als u echter van mening bent dat we een goede site hebben gemist, laat het ons dan weten via de opmerkingen hieronder.

Verwant:

Gratis film-apps voor Firestick
Beste alternatieven voor Terrarium TV
Beste Showbox-alternatieven
Beste IPTV-services