Legjobb IPTV szolgáltatások (2023 február)

>

Ebben a cikkben megtalálhatja a FireStick és más platformok, beleértve az Android TV-k, Android TV Boxok, Android mobilok, legjobb IPTV szolgáltatásainak listáját. & Kézi eszközök, iOS, Windows, Mac stb.

Az ebben a bejegyzésben szereplő IPTV-szolgáltatások nagyszerű módot kínálnak a kábel levágására és a kedvenc csatornák online megtekintésére. Ezek a szolgáltatások költséghatékony megoldást kínálnak a kábel-TV-csatornák közvetítésére, amelyek egyébként vagyont fizethetnek.

Az induláshoz egyszerűen meg kell vásárolnia az IPTV előfizetést és le kell töltenie az alkalmazást a támogatott eszközökre. Az itt említett IPTV szolgáltatók élő TV-közvetítést kínálnak akár 1080p felbontással.

Noha ezek a szolgáltatások elsősorban az élő TV-közvetítéshez szólnak, néhányuk tartalmazhat VOD filmeket és műsorokat is. Ezeknek a szolgáltatásoknak a többsége az EPG-t vagy a TV-útmutatót is támogatja, hogy hozzáférést biztosítson a TV-műsorhoz.

A Catch-Up TV, a többképernyős funkciók ezen IPTV-szolgáltatások részét képezik.

Figyelem: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha a készüléken szerzői jogi védelem alatt álló tartalmat talál, akkor súlyos bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen egy jó VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

  • A VPN telepítése a FireStick / Fire TV-n
  • A VPN telepítése más streaming eszközökre

Legjobb IPTV szolgáltatások

Itt található a legfontosabb IPTV szolgáltatások listája, amelyek előfizetést igényelnek és saját tartalommal rendelkeznek. Ezeknek a szolgáltatásoknak több száz élő TV-csatornája van az USA-ból, valamint a nemzetközi csatornákkal.

1. Sapphire Secure IPTV

legjobb iptvA Sapphire Secure IPTV egy költséghatékony lehetőség a kedvenc kábeltelevíziós csatornáinak streamingjére a FireStick és más Android készülékek, például TV-dobozok, intelligens TV-k, mobiltelefonok és táblagépek között. Ez az IPTV szolgáltató több mint 1500 HD-csatorna elérését kínálja a világ minden tájáról. Sok népszerű csatorna található az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból is.

Az élő EPG szolgáltatás beépített a Sapphire Secure szolgáltatásba. Az EPG vagy a TV Guide lehetővé teszi, hogy felzárkóztassa a napi TV-programot. A Sapphire Secure magában foglalja a többképernyős funkciót is, amely egyszerre akár 4 csatornát közvetíthet egy képernyőn. Mindent összevetve, a Sapphire Secure egy csodálatos IPTV szolgáltatás.

A Sapphire Secure IPTV telepítése

2. Sportz TV IPTV

legjobb IPTV szolgáltatókA Sportz TV egy másik nagyszerű lehetőség a kedvenc TV-csatornáinak a FireStick-en való megtekintésére. A Sportz TV-vel több mint 6500 műholdas csatornához férhet hozzá a világ minden tájáról, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Kanadát és sok más népszerű helyet..

Az alapterv 9,95 dollártól indul, két összeköttetéssel.

A Sportz TV szinte minden Android-eszközön támogatott, beleértve a FireStick, az Android TV készülékeket és a mobiltelefonokat & tabletek. Oldalra kell tölteni vagy manuálisan telepíteni, mivel egyetlen hivatalos csatornán sem érhető el.

Ez a szolgáltatás tartalmaz egy VOD szekciót is, ahol nagy mennyiségű igény szerinti film és show látható. Azt mondanám, hogy ez egy nagy plusz. Ezen felül van egy élő EPG vagy TV útmutató, amely naprakészen tartja a TV-műsor menetrendjét.

A csatorna legtöbb részét HD formátumban továbbíthatja. Egyes csatornák azonban csak 720p felbontású lehet.

Hogyan telepítsük a Sportz TV IPTV-t

3. Nitro TV IPTV

nitro tv iptvA több mint 6000 csatornán és a több mint 2500 HD formátumú streamingnél a Nitro TV IPTV egyértelmű választás volt a legjobb IPTV szolgáltatások listájához. A Nitro TV IPTV alkalmazásokat kínál Android és Android alapú TV készülékekhez, beleértve a FireStick alkalmazást. Zökkenőmentesen működik még alacsony spektrumú készülékeken is.

Előfordulhat, hogy időnként navigációs problémák merülnek fel, de az alkalmazás szinte teljes puffermentes streaming-élmény révén pótolja ezt.

A Nitro TV IPTV lefedi az összes főbb csatornát az Egyesült Államokból, valamint az Egyesült Királyságból, Kanadából és a világ számos más régiójából. A helyi kábel TV-csatornák szilárd gyűjteményével is rendelkezik. Az M3U lejátszási lista és az EPG szintén támogatott, ha a szolgáltatást IPTV lejátszókkal kívánja használni.

Összességében a Nitro IPTV megfelelő IPTV szolgáltatás.

Hogyan telepítsük a Nitro TV-t a Firestick-re

4. Streamek számunkra

patak számunkraA Streams for Us most bekerül a FireStick legjobb IPTV szolgáltatásainak listájába. Ez az IPTV szolgáltató a világ minden tájáról származó, több mint 2000 élő TV-csatorna széles választékát kínálja. A tartalom könyvtárat karbantartják és rendszeresen frissítik. A felület felhasználóbarát és könnyen használható. Az alkalmazás néhány fantasztikus funkciót is kínál, például a Többképernyős funkciót. Ez egy tökéletes alkalmazás azok számára, akik olcsó, de megbízható streaming megoldást keresnek.

Az igény szerinti szakaszok (filmek és TV sorozatok) már nem működnek. Az élő TV-t illetően azonban a Streams for Us az egyik legjobb lehetőség.

A Streams for us telepítése a FireStick webhelyen

5. Beast TV IPTV

Beast TV iptvA Beast TV IPTV számos kábel TV-csatornát kínál (több mint 1000 az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból és Kanadából; összesen több mint 2500). Havonta 15 dollárért, ez egy költséghatékony módszer az összes kedvenc csatornájának streamingjére.

Sok csatorna elérhető HD minőségben. A csatornák egy része SD-ben is folyik.

A Beast TV rendelkezik Android alkalmazásokkal FireStick, Android TV eszközök, intelligens TV-k és Android mobilok számára. De iOS, Computers, Kodi és MAG eszközökön is használható.

Egy fiókot legfeljebb 4 eszközön használhat. Ez azt jelenti, hogy az előfizetés részleteit megoszthatja családjával és barátaival is.

A Beast TV telepítése

6. 51. terület IPTV

legjobb tűzoltó iptv szolgáltatásokA 51. terület hihetetlenül népszerű IPTV streaming szolgáltatás a FireStick és más Android eszközök számára. Ez a szolgáltatás annyira népszerű, hogy a fejlesztőknek a sávszélesség jobb kezelése érdekében a terv nagy részét a készleten kell tartani. Ha szerencséje, hogy az előfizetés időpontjában a weboldalukra érkezik, akkor igazán élvezni fogja ezt az alkalmazást, különösen, ha szereti az élő TV-t közvetíteni.

Havi mindössze 10 dollárért, a Area 51 kiváló minőségű streaming csatornákat közvetít. Nekik negyedéves, hathavonta és éves tervek vannak. Azt javaslom azonban, hogy havonta vegyen igénybe bármilyen IPTV szolgáltatást, mivel nem tudná, mikor kezdhetik el az üzletüket.

Ugyanakkor az 51-ös terület régóta IPTV-szolgáltató volt, jó eredményeket mutatott. Ha bármilyen kérdésed felmerül velük, van egy 24 órás ügyfélszolgálati jegyrendszer, amely segít aggályainak feloldásában.

Az Area 51 alkalmazás elérhető a FireStick webhelyen & egyéb tűz-TV készülékek, valamint Android TV-k, TV-dobozok és mobiltelefonok. Használhatja a Area 51 Kodi kiegészítőt is, és ezt a szolgáltatást Windows, Mac, Linux, iOS, Raspberry Pi és egyéb eszközökön is használhatja. Valójában ez jelenleg az egyik legjobb IPTV szolgáltatás.

Hogyan telepítsük az 51-ös területet

7. Örök TV IPTV

legjobb tűzoltó iptv szolgáltatásokAz örökkévaló TV valószínűleg éppen olyan népszerű, mint az 51-ös terület. Ez valószínűleg az oka annak, hogy, akárcsak az 51-es körzet, nagyrészt elfogyott. Azokat, akiknek sikerül megvásárolni egy előfizetési tervet, gyakran hallják, hogy azt állítják, hogy ez az egyik legnépszerűbb IPTV.

Ez a szolgáltatás hozzáférést biztosít több mint 2000 kábel TV-csatornához, havonta 5 dollárért (egyetlen felhasználó). Ha arra gondol, hogy megosztja az előfizetést családjával és barátaival, akkor az Eternal IPTV-nek pár több felhasználós terv is van.

Az Eternal TV segítségével felhasználóbarát felületet kap, és élvezheti a világ legjobb TV-csatornáinak magas színvonalú streamingjét. Ezenkívül az USA egyik legnépszerűbb TV-csatornája is megtalálható.

Az örök TV IPTV lehetővé teszi az élő EPG használatát is, így nyomon követheti a TV-műsor ütemtervét.

Míg az Eternal TV alkalmazás csak Android készülékekre érhető el, Kodi kiegészítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a TV-csatornák streamingjét az eszközök szélesebb körén, beleértve a Windows & Mac számítógépek, Linux, Windows mobilok, iOS, Raspberry Pi és még sok más.

Az Eternal TV IPTV telepítése

8. Helix TV IPTV

: Ez a szolgáltatás jelenleg nem működik.

top iptv szolgáltatások a tűzoltónA Helix TV-hez a világ minden tájáról származó kábeltévé-csatornák hatalmas gyűjteménye érkezik (beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Kanadát és rengeteg nemzetközi csatornát). Választhat a sok előfizetési terv közül (7 dollárral kezdve). Időről időre a Helix TV egy 48 órás, teljes hozzáférésű próbaverziót kínál 1 dollárért, ha egy próbaút megfontolására gondol..

Az előfizetési terveket úgy alakították ki, hogy azok megfeleljenek a különféle ügyféltípusok igényeinek. Például létezik egy brit Helix terv, amely csak az Egyesült Királyság műholdas csatornáit tartalmazza. Van egy USA / CA Helix terv, kizárólag az USA-ból és Kanadából származó TV-csatornákkal. Igényeitől függően választhat terveket VOD-val vagy anélkül és / vagy felnőtt tartalommal.

És ha egy all-inclusive tervet szeretne, akkor választhatja a Triple Helix tervet, amely mindent tartalmaz (beleértve az Egyesült Királyság, az USA és Kanada csatornáit, a nemzetközi csatornákat, a teljes VOD-t és a felnőtt tartalmakat)..

A Helix TV IPTV kiváló minőségű adatfolyamot kínál akár 1080p felbontással. Támogató jegyrendszerrel rendelkezik, így bármilyen kérdés esetén kapcsolatba léphet velük.

Míg a Helix TV alkalmazás csak Android készülékeknél érhető el, a webes streaming-linküket a számítógép böngészőjében is használhatják. Ezen felül van egy Kodi-kiegészítő, amely kiterjeszti a használhatóságot egy sor eszközre, beleértve a számítógépeket, az iOS-t, a Raspberry Pi-t és egyebeket. A MAG, a Dreamlink, a BuzzTV és az E2 / zGemma szintén támogatott.

Hogyan telepítsük a Helix TV IPTV-t

9. Gyorsítsa fel a TV IPTV-t

legjobb IPTV szolgáltatás a tűzoltóhozAz Expedite TV több mint 800 kábel TV-csatornát kínál Önnek. Nagyon sok népszerű amerikai csatornát nézhet HD minőségben. Csatornákat talál az Egyesült Királyságból, Kanadából és számos más nemzetközi helyről is.

A Live TV mellett az Expedite IPTV szolgáltatás VOD filmek és show-k tisztességes gyűjteményét, sporttartalmat, valamint a Helyi Hírekhez való hozzáférést is kínál..

A TV-készülék havonta 24 dollárba kerül. Ez kicsit dráganak hangzik. Támogatja azonban akár 5 egyidejű kapcsolatot. Valójában minden kapcsolat kevesebb, mint 5 dollárba kerül, és megoszthatja azt családjával és barátaival. Választhat egy egyszeri, hitelkártyát nem igénylő, ingyenes 24 órás próbaverzióra is, teljes hozzáférésével a teljes körű szolgáltatáshoz.

Van egy 3 havi terv 59 dollárért, ami 13 dollárt takarít meg Önnek. Tekintettel azonban a harmadik féltől származó streaming szolgáltatások jelenlegi helyzetére, azt javasolnám, hogy ragaszkodjon a hónapra történő fizetési opcióhoz..

A gyors TV Az IPTV jó minőségű streaming-et kínál a legtöbb tonna csatornán, 1080p felbontással.

A Gyors TV-nek nincs saját alkalmazás. Csak a Lenox médialejátszó alkalmazáson keresztül működik. A Lenox az Android és az iOS eszközökön érhető el a hivatalos alkalmazás-áruházakban (Play Store és Apple App Store). Ez letölthető a FireStick eszközére. Az Expedite TV emellett rendelkezik egy webes hivatkozással is, amely lehetővé teszi a tartalom streamingét a számítógép webböngészőjében.

Az Expedite TV telepítése

10. A Players Klub IPTV

legjobb IPTV szolgáltatásA Players Klub jelenleg az egyik legnépszerűbb IPTV szolgáltatás. Ez a szolgáltatás havonta mindössze 8 dollárért hozzáférést biztosít több mint 3000 kábel TV-csatornához. Nézheti kedvenc csatornáit az Egyesült Államokból, Kanadából, az Egyesült Királyságból és számos más országból. Csatornáinak nagy része teljes HD 1080p felbontású. Néhányuk azonban 720p felbontással érhető el.

Annak ellenére, hogy a The Players Klub továbbra is az egyik legkeresettebb IPTV szolgáltató, még mindig vannak problémák a fizetési portállal. Ezért még akkor is, ha már van számlájuk velük, némi nehézséget tapasztalhat az előfizetés megújításakor. A feliratkozási igények nagy száma miatt a The Players Klub IPTV tervei gyakran elfogynak.

A Players Klub VOD filmeket és show-kat is kínálott. A VOD-tartalmat azonban már eltávolították.

Ez a szolgáltatás élő EPG-t is kínál, ha naprakészen szeretné tartani a TV-készüléken aktuális eseményeket.

Ennek ellenére a The Players Klub kiváló IPTV szolgáltatás, ha sikerül megvásárolnia egy tervet. Professzionális felhasználói felülettel rendelkezik, amely nem csak egyszerűen használható, hanem gyors.

A Players Klub IPTV telepítése a FireStick oldalra

11. Ping TV IPTV

Az IPTV Ping egy újabb IPTV szolgáltatás, amely felhívta a figyelmemet. Ez az élő TV szolgáltatás lehetővé teszi több mint 800 csatorna nézését. Valószínű, hogy az összes kedvenc csatornáját itt megtalálja az Egyesült Államokból, valamint nemzetközi helyszínektől, például az Egyesült Királyságból és Kanadából.

Havonta 24 dollárért a Ping IPTV kissé meredeknek tűnik. Ennek az árnak azonban akár 5 egyidejű kapcsolata is van. Ez lehetővé teszi az előfizetés megosztását családjával és barátaival. Valójában minden kapcsolat kevesebb, mint egy havi 5 dollárba kerül.

Csakúgy, mint az Expedite TV a legjobb IPTV szolgáltatások ezen listáján, a Ping IPTV sem kínál alkalmazást. A Lenox MP médialejátszóval működik.

Hogyan kell telepíteni a Ping IPTV-t

Csomagolás fel

Tehát itt van a legjobb IPTV szolgáltatások listája. A zsinórvágás népszerűbb, mint valaha. Egyre több ember szeretné online közvetíteni kedvenc csatornáit a kábel-TV előfizetés megszerzése helyett. Ezekkel az IPTV szolgáltatókkal költséghatékony módon nézheti meg az élő TV-t különféle eszközökön, ideértve a FireStick, az Android TV készülékeket, a mobilokat, az iOS-t és más eszközöket..

Ha tud valamelyik nagyszerű IPTV-szolgáltatásról, amelyről véleménye szerint a legfontosabb IPTV-szolgáltatások listájának kell lennie, tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakasz alatt..

Összefüggő:

Hogyan viselkedni Jailbreak Firestick
A legjobb Kodi kiegészítők
A legjobb alkalmazások a Firestick számára
A legjobb Kodi épít

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.