Cara Jailbreak FireStick (Februari 2023)

>

Dalam panduan ini, anda akan belajar bagaimana untuk jailbreak FireStick dan memasang aplikasi penstriman yang popular untuk filem percuma, rancangan TV, TV Live, Sukan dan banyak lagi. Kaedah jailbreak 2023 ini ditunjukkan di sini juga berfungsi FireStick 4K, Fire TV, dan Fire TV Cube.

Untuk pengalaman penstriman yang menakjubkan, pastikan anda mengikuti semua langkah demi langkah seperti yang ditunjukkan dalam panduan ini.

jailbreak firestickAmazon FireStick adalah peranti streaming yang sangat popular. Peranti yang kaya dengan ciri khas ini adalah penyelesaian kos rendah untuk menukar mana-mana TV biasa dengan keserasian HDMI ke dalam TV pintar. FireStick membolehkan anda menstrim kandungan dari pelbagai perkhidmatan media dan hiburan dalam talian seperti Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, dan beberapa Rangkaian TV.

Itu semua indah. Tetapi, terdapat kelemahan utama. Anda perlu membayar yuran langganan untuk menonton kandungan melalui perkhidmatan hiburan ini. Dan, langganan mereka tidak murah; mereka boleh membakar lubang besar di dalam poket anda.

Itulah sebabnya kita jailbreak FireStick. Jailbreaking membolehkan anda mendapatkan aplikasi streaming pihak ketiga yang memberikan anda akses percuma ke semua filem kegemaran anda, pertunjukan, saluran TV langsung, sukan dan banyak lagi.

Penafian: Kami tidak menggalakkan atau mempromosikan kandungan yang dilindungi hak cipta. Sila menjadi tindakan yang baik.

Apa itu Jailbreak FireStick?

Jailbreak adalah proses mudah membuka kunci FireStick anda dan membenarkan diri anda akses ke kumpulan kandungan yang tidak terkawal di internet.

Apabila anda menjejaki FireStick anda, anda akan melepasi sekatan yang diletakkan pada peranti anda apabila anda mula membelinya.

Jailbreak FireStick melibatkan pemasangan aplikasi dan perkhidmatan pihak ketiga yang tidak termasuk di Amazon Store.

Anda boleh memikirkan jailbreaking sebagai membawa dinding yang berdiri di antara anda dan hiburan tanpa had. Ini adalah cara untuk menggodam Firestick tetapi tanpa menyebabkan sebarang kerosakan pada peranti.

Jailbreak FireStick dimaksudkan untuk setiap pengguna yang ingin menikmati streaming tanpa batasan dan tanpa batas apa pun.

Dan, bersyukurlah, ini adalah satu proses yang mudah, sesiapa tanpa pengetahuan teknikal boleh melakukannya.

Kenapa anda membazirkan FireStick??

Jawapan kepada soalan ini agak mudah. Anda jailbreak FireStick anda untuk menikmati streaming tanpa had / percuma tanpa perlu membakar lubang di dalam poket anda.

Jailbreaking membawa semua kandungan penstriman dalam talian dalam jangkauan mudah anda. Ia membuka potensi sebenar FireStick anda.

Sama ada anda suka menonton Filem, Rancangan TV, TV Live, Sukan, atau apa sahaja, jailbreaking menjadikannya mungkin untuk anda. Dengan FireStick jailbroken, anda mempunyai akses segera kepada apa sahaja yang anda ingin tonton.

Anda mahu menjejaki FireStick anda kerana ia menjadikan anda alat pemotong tali dalam erti kata yang benar.

Adakah ia selamat & Undang-undang untuk menjejaki FireStick?

Biar saya letakkan minda anda dengan selesa.

Ya!

Jailbreaking FireStick adalah kedua-duanya SAFE dan UNDANG-UNDANG selagi anda tidak menyiarkan sebarang kandungan berhak cipta.

Ia selamat kerana ia tidak melibatkan sebarang perubahan pada sistem fail sistem pengendalian peranti anda. Ia tidak seperti menggodam iOS mudah alih atau jailbreaking Android.

Anda tidak memerlukan akses root OS FireStick anda untuk jailbreaking. Anda tidak memanipulasi sebarang fail peringkat teras. Semua perkara ini memerlukan tahap kepakaran teknikal tertentu. Walau bagaimanapun, seperti yang saya katakan, jailbreaking FireStick tidak memerlukan sebarang pengetahuan teknikal. Saya seorang awam dan saya boleh melakukan jailbreaking dalam beberapa minit.

Apabila anda melakukan jailbreak FireStick, apa yang anda lakukan ialah mendapatkan beberapa aplikasi pihak ketiga tertentu yang telah dibincangkan kemudian dalam panduan ini. Aplikasi ini tidak tersedia di kedai aplikasi rasmi Amazon. Anda tidak perlu program FireStick dengan cara lain.

Bagi kesahihan, jailbreaking adalah 100% undang-undang. Anda memiliki peranti dan anda bebas melakukan apa sahaja yang anda suka dengannya. Anda hanya memuat turun beberapa aplikasi, yang sudah digunakan oleh berjuta-juta. Ia tidak membatalkan jaminan peranti anda. Sebenarnya, Amazon sendiri membolehkan anda menyekat aplikasi tersebut.

Walau bagaimanapun, terdapat kata hati untuk anda. Jailbreaking dengan sendirinya adalah sah. Tetapi, anda memasang aplikasi pihak ketiga yang memberikan anda akses kepada kandungan tanpa batasan. Ini bukan aplikasi tetap dari Amazon App Store. Jangan melampaui sempadan undang-undang dengan melancarkan kandungan berhak cipta. Di FireStickTricks.com kami menggalakkan anda untuk menjadi hakim yang baik terhadap tindakan anda dan menyiarkan kandungan yang tersedia di domain awam.

Juga, untuk melindungi privasi anda, sentiasa gunakan VPN (lebih lanjut mengenainya kemudian).

Bagaimana untuk Jailbreak FireStick

Walaupun proses jailbreak Amazon Fire Stick tidak betul-betul cakewalk, ia bukanlah sains roket sama ada. Saya telah memecahkan proses ini dengan mudah untuk mengikuti arahan langkah demi langkah. Pastikan anda mengikuti mereka sama seperti yang disediakan dan anda akan mempunyai FireStick jailbroken dalam beberapa minit.

Anda mungkin melihat Firesticks yang dimuatkan sepenuhnya untuk dijual di internet. Peranti tersebut biasanya dijual $ 40-50 di atas harga runcit. Anda benar-benar tidak perlu membelanjakan wang tambahan itu, apabila anda boleh melakukannya sendiri dan seperti yang saya katakan, “dalam masa beberapa minit.” Selain itu, saya telah melihat orang yang menghadapi pertempuran undang-undang untuk menjual FireSticks.

Cukup ikuti langkah-langkah yang dinyatakan di bawah dan anda akan dapat dengan mudah jailbreak Amazon Fire Stick. Saya telah berjaya menjalankan langkah-langkah ini beberapa kali di Firestick Generasi 2 dengan Remote Voice, FireStick 4K, dan Fire TV Cube. Saya juga akan menunjukkan kepada anda cara menggunakan Jailbroken FireStick di bahagian akhir panduan ini. Tinggal.

Pengguna FireStick Perhatian: Bacalah sebelum anda meneruskan

Kerajaan dan ISP di seluruh dunia memantau aktiviti dalam talian pengguna mereka. Sekiranya didapati streaming kandungan yang dilindungi hak cipta pada Stick Fire TV anda, anda boleh menghadapi masalah yang serius. Pada masa ini, IP anda dapat dilihat oleh semua orang. Saya sangat mengesyorkan anda untuk mendapatkan FireStick VPN yang baik dan menyembunyikan identiti anda supaya pengalaman menonton filem anda tidak mengambil giliran yang tidak baik.

saya guna ExpressVPN yang merupakan VPN terpantas dan paling selamat dalam industri. Ia sangat mudah dipasang pada mana-mana peranti termasuk Amazon Fire TV Stick. Juga, ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Sekiranya anda tidak menyukai perkhidmatan mereka, anda boleh meminta bayaran balik. ExpressVPN juga mempunyai perjanjian khusus di mana anda boleh dapatkan 3 bulan percuma dan simpan 49% pada pelan tahunan.

Inilah sebab-sebab mengapa anda perlu menggunakan VPN sepanjang masa.


Baca: Cara Pasang dan Menggunakan VPN Terbaik untuk FireStick

Langkah 1: Memasang Batang Api untuk Jailbreaking

Pertama, anda perlu mengubah tetapan pada Stick / Cube Fire TV untuk membolehkan proses jailbreak berfungsi. Tetapan asli ini adalah semua yang anda perlu tweak untuk bermula. Anda TIDAK menyusup sebarang tetapan sistem atau memanipulasi sebarang fail teras sistem operasi. Hack jailbreak ini lebih mudah daripada kebanyakan orang berfikir. Anda tidak memerlukan komputer. Apa yang anda perlukan adalah FireStick anda, jauhnya, dan sambungan internet.

1. Kuasa pada Stick Fire TV Amazon anda dan tunggu skrin utama ini untuk memuat naik

bagaimana untuk menjatuhkan firestick

2. Sorot bar menu di atas dan navigasi ke Tetapan di sebelah kanan

jailbreak firestick

3. Sekarang, pilih pilihan TV Kebakaran saya

tetapan tv api saya

4. Pada tetingkap berikut, buka item tersebut Pilihan Pemaju

klik pilihan pembangun

5. Mula-mula, alihkan pilihan Debugging ADB

hidupkan debugging adb

6. Seterusnya, hidupkan pilihan Aplikasi daripada Sumber Tidak Diketahui

Ini memberi anda kebenaran untuk memuat turun aplikasi dari luar Amazon App Store.

amazon firefly jailbroken

7. Anda kini mesti melihat mesej ini dengan mesej

Teruskan dan pilih Hidupkan untuk meneruskan

hidupkan aplikasi dari sumber yang tidak diketahui

8. Tekan butang belakang pada remote Amazon Fire TV

Ia akan membawa anda kembali ke tetingkap Tetapan.

Buka Keutamaan

pilihan api api terbuka

9. Terbuka Tetapan privasi

langkah untuk jailbreak firestick

10. Matikan pilihan berikut untuk berhenti berkongsi data penggunaan selepas anda jailbreak Fire Stick dalam Tetapan Privasi

 • Data Penggunaan Peranti
 • Kumpulkan Data Penggunaan Apl

ubah tetapan privasi

11. Tekan butang belakang satu kali. Anda kini perlu kembali kepada Keutamaan tingkap

Klik Pemantauan Data

pemantauan data

12. Sekarang, matikan OFF Pemantauan Data pada skrin seterusnya

matikan pemantauan data

Langkah 2: Pasang APK Downloader pada FireStick

Jailbreaking adalah mengenai pemasangan APK pihak ketiga pada peranti FireStick untuk streaming percuma. Amazon App Store tidak mempunyai aplikasi ini. Untuk memasang aplikasi pihak ketiga, anda memerlukan aplikasi memudahkan. Itu kerana Amazon Fire TV Stick tidak menyokong muat turun langsung melalui penyemak imbas (seperti yang anda lakukan pada telefon bimbit Android anda).

Aplikasi dari mana kami akan memasang semua aplikasi jailbreak kami Muat turun.

Catatan: Kami tidak menggunakan ES File Explorer lagi kerana ia telah premium dan caj $ 9.99 sebulan

Jadi, inilah yang akan kami lakukan di bahagian ini: Pasang apl Muat Turun dari Amazon App Store

Mari kita teruskan sekarang.

1. Pergi ke skrin utama Kabinet TV Amazon anda sekali lagi

bagaimana untuk menjatuhkan firestick

2. Pilih Carian pilihan yang terdapat di sudut kiri atas TV Kebakaran anda (ia adalah ikon kanta yang anda perlukan untuk memilih)

jailbreaking firestick

3. Pada tetingkap Carian ini, ketik nama aplikasinya Muat turun

Klik Unduh dalam cadangan carian yang dipaparkan di tetingkap Amazon FireStick

jailbreak amazon fire tv

4. Klik pada Muat turun ikon pada skrin seterusnya

  Est-il illégal de jailbreaker Amazon Fire Stick?

bagaimana untuk menggodam api api amazon

5. Pilih Muat turun (atau Dapatkan) pada tetingkap yang muncul seterusnya

klik muat turun

6. Tunggu aplikasi Unduh untuk memuat turun dan kemudian pasangkan

Klik Buka untuk melancarkan aplikasi Unduh

jailbreak firestick

7. Buang mana-mana arahan yang dipaparkan apabila anda menggunakan aplikasi Unduh untuk kali pertama

Anda akan bermula dengan mengklik bahagian aplikasi yang diserlahkan dalam imej di bawah (di mana ia berkata http: //)

aplikasi pengundera

Langkah 3: Jailbreak Firestick

Sekarang, kami akan mula memasang aplikasi yang berbeza bermula dengan Kodi. Jika anda tidak sedar, Kodi adalah aplikasi media yang memberi anda akses kepada hiburan hiburan dunia yang besar. Ia membolehkan anda menonton Filem, Rancangan, Saluran TV, Sukan, kandungan untuk Kanak-kanak kegemaran anda dan banyak lagi. Ya, anda boleh menyiarkan apa sahaja yang anda mahu. Apa yang anda perlukan adalah Kodi Addons dan Builds yang betul.

Kami akan jailbreak FireStick dengan Kodi menggunakan aplikasi Unduh yang anda baru muat turun dari Amazon Store. Inilah langkah-langkah berikut:

1. Terbuka Muat turun. Klik kotak teks URL di mana ia berkata http: //

cara jailbreak firestick dengan downloader

2. Apabila tetingkap ini dipaparkan, masukkan URL berikut
https://www.firesticktricks.com/kapk

Klik GO

muat turun jailbreak apk untuk firestick

3. Tunggu aplikasi Unduh untuk memuat turun Kodi 18 Leia APK

memuat turun apk kodi pada batang tv api

4. Klik Pasang apabila fail telah dimuat turun

memasang kodi apk untuk jailbreak stick tv stick

5. Tunggu APK Kodi dipasang

memasang kodi dengan pengunduh

6. App dipasang pemberitahuan akan mengesahkan bahawa Kodi telah dipasang di Stick Fire TV Amazon anda.

Hebat! FireStick anda kini dipecah.

Klik Buka untuk menjalankan Kodi. Jika anda mahu membuka Kodi kemudian, klik Selesai. Anda boleh membukanya kemudian dari Aplikasi Anda & Senarai saluran.

cara jailbreak firestick dengan downloader

7. Kodi akan mengambil masa seminit untuk membuka jika ia kali pertama. Itu normal. Ini adalah bagaimana skrin rumah Kodi kelihatan seperti.

ini adalah apa yang kelihatan seperti api neraka

Tertanya-tanya apa yang perlu dilakukan seterusnya? Kodi adalah gelaran yang bersih buat masa ini dengan tiada apa-apa untuk dimainkan. Untuk mengetahui cara menggunakan FireStick yang dipecah, baca terus.

Bagaimana Menggunakan FireStick Jailbroken

Sekarang bahawa anda telah memecahkan Bar TV Kebakaran anda, sudah tiba masanya anda mengetahui cara membuat maksimum dari peranti anda.

Walau bagaimanapun, sebelum anda mula menggunakan Stick Fire yang dipecah, saya ingin memberi amaran kepada anda bahawa semua yang anda jalankan pada Kodi atau aplikasi penstriman lain boleh dilihat oleh ISP dan Kerajaan anda. Ini bermakna, penstriman kandungan berhak cipta (filem percuma, rancangan TV, Sukan) mungkin membawa anda ke masalah undang-undang.

Syukurlah, ada cara yang mudah untuk memastikan semua aktiviti penstriman anda tersembunyi daripada ISP dan Kerajaan anda. Apa yang anda perlukan adalah VPN yang baik untuk Stick Fire. VPN membantu anda memintas Pengawasan Atas Talian, pendambungan ISP, dan larangan geo kandungan.

Saya secara peribadi menggunakan dan mengesyorkan ExpressVPN, yang merupakan VPN terpantas dan paling selamat. Ia adalah Kodi mesra dan sangat mudah dipasang pada Fire TV / Stick.

Kami tidak menggalakkan pelanggaran undang-undang hak cipta. Tetapi, bagaimana jika anda mengakhiri kandungan streaming dari sumber tidak sah secara tidak sengaja? Ia tidak selalu mudah untuk memberitahu perbezaan antara sumber legit dan haram.

Jadi, sebelum anda mula menggunakan Stick Fire yang dipecah, mari kita lihat cara menggunakan ExpressVPN untuk memastikan aktiviti penstriman anda tersembunyi dari mata prying.

Langkah 1: Langgan ExpressVPN DI SINI. Ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Maksudnya, anda boleh menggunakannya secara bebas selama 30 hari pertama dan jika anda tidak puas dengan prestasi (yang sangat tidak mungkin), anda boleh meminta bayaran balik penuh.

Langkah 2: Kuasa di TV / Stick Kebakaran anda dan pergi ke pilihan “Cari” di sebelah kiri yang melampau. Sekarang taip “Expressvpn” (tanpa sebut harga) di bar carian dan pilih ExpressVPN apabila ia muncul dalam hasil carian

pasang expressvpn pada firefighter jailbroken

Langkah 3: Klik “Muat turun” untuk memasang aplikasi ExpressVPN untuk Fire TV / Stick.

dapatkan firetick vpn jailbroken

Langkah 4: Buka aplikasi dan masukkan kelayakan login anda yang anda buat semasa membeli langganan ExpressVPN. Klik “Log masuk”

login expressvpn pada firestick

Langkah 5: Klik ikon Kuasa untuk bersambung ke pelayan VPN. Itu sahaja. Sambungan anda kini selamat dengan VPN terpantas dan terbaik untuk FireStick.

sambung expressvpn pada batang api

Anda juga boleh membaca maklumat lebih terperinci tentang menggunakan ExpressVPN dengan Fire TV / Stick.

Sekarang Firestick anda menggunakan sambungan selamat, sudah tiba masanya untuk menggunakan FireStick / Fire TV Cube / Firestick 4K anda.

Walaupun anda telah memasang Kodi, proses jailbreak FireStick belum lengkap. Memasang pemain media Kodi adalah permulaan sahaja. Sekarang kita perlu mengetahui cara menggunakan Kodi untuk mengalirkan Filem, Rancangan, TV Live, dan sebagainya.

Apa yang perlu anda lakukan sekarang ialah memasang Kodi Addons atau Builds.

Kodi Addons

Kodi tidak mempunyai sebarang media sendiri. Media perlu diperoleh dari internet. Dan, untuk melakukan itu, anda memerlukan Addons.

Terdapat ratusan Kodi addons di web dari pelbagai pemaju bebas. Walau bagaimanapun, hanya beberapa tambahan ini menawarkan streaming kualiti.

Kami telah memilih beberapa tambahan dan meletakkannya dalam panduan berasingan pada Best Addons untuk Kodi. Sebaik sahaja anda mempunyai Kodi, anda akan mula memasang Kodi addons.

Di sini lihat cepat beberapa tambahan atas dari senarai ini untuk filem, pertunjukan dan banyak lagi:

1. Venom Addon (Filem & Menunjukkan): Venom adalah salah satu tambahan Kodi terbaik untuk kandungan on-demand hari ini. Bukan sahaja ia mempunyai perpustakaan kandungan yang besar, tetapi ia juga mengambil banyak pautan penstriman yang berkualiti.

Pasang Venom pada Kodi

2. Kovenan (Filem & Menunjukkan): Kovenan adalah addon kualiti lain yang ada dalam inventori anda. Addon ini baru-baru ini telah dihidupkan semula dan berfungsi hebat untuk Filem, Rancangan, dan kandungan atas permintaan yang lain. Mencubanya!

Memasang Kovenan pada Kodi

3. Exodus Redux (Filem & Menunjukkan): Keluaran Redux mungkin merupakan Kodi addon yang paling popular pada masa ini. Addon ini menawarkan katalog kandungan yang besar dan menarik banyak aliran kerja.

Pasang Keluaran Redux pada Kodi

4. Tidak terhad (Serbaguna): Jika anda mencari addon all-in-one untuk Filem, Rancangan, TV Live, Dokumentari, Sukan, dan pelbagai tambahan, cuba Tak terbatas. Ia adalah addon ringan yang berfungsi hebat di FireStick

Pasang Tanpa had pada Kodi

5. Keturunan (Serbaguna): Keturunan adalah satu lagi addon all-in-one yang sepatutnya mendapat perhatian. Addon ini agak baru berbanding dengan addon lain, tetapi ia melakukan pekerjaan yang luar biasa yang menarik pautan kualiti teratas.

Pasang Turun di Kodi

Kodi Builds

Anda perlu menambah Kodi untuk menstrim filem dan rancangan percuma. Sebaliknya, Kodi Builds adalah pilihan. Walau bagaimanapun, mereka benar-benar boleh meningkatkan pengalaman Kodi anda pada Stick Kebakaran.

Kodi Builds menyusun antara muka Kodi anda dengan cara yang lebih mesra penstriman. Kulit Kodi lalai bukan sahaja membosankan, tetapi juga tidak boleh digunakan. Yang membina meminjamkan Kodi anda antara muka baru dan cara yang menarik untuk menggunakan Kodi. Dengan kata lain, mereka membuat Kodi lebih banyak berlaku.

Jadi, apabila anda jailbreak FireStick dengan Kodi, saya mengesyorkan agar anda juga mendapat Kodi membina.

Satu lagi manfaat besar Kodi membina adalah bahawa mereka datang dengan addons yang telah dipasang sebelumnya. Anda tidak perlu memasangnya secara berasingan.

Sama seperti addons, kami telah menyediakan senarai Kodi Builds Terbaik juga. Berikut adalah pilihan utama dari senarai:

1. Tiada Sempadan Magic: Dengan berjuta-juta pengguna, Tiada Had mungkin merupakan Kodi yang paling popular. Binaan ini menawarkan antara muka yang licin, bebas dan mudah digunakan. Ia memuatkan banyak tambahan video prapasang untuk filem, rancangan, tv langsung, dan banyak lagi. Cuba ia!

Pasang Kodi Tiada Had Bangunan

2. Xontech Build: Ini satu lagi membina yang anda mahu mengambil gambar jika anda ingin menaik taraf antara muka Kodi anda. Reka bentuk yang kemas dan banyak addon yang diberi nilai tertinggi membuat ini membina satu keperluan.

Pasang Xontech Build pada Kodi

3. Titanium Build: Binaan ini adalah sebahagian daripada Wizard Supreme Builds yang terkenal. Titanium adalah binaan ringan yang berfungsi hebat di semua peranti yang disokong Kodi. Ia mempunyai banyak tambahan yang popular untuk semua keperluan penstriman anda.

Pasang Titanium pada Kodi

Juga, lihat Panduan Pemula Ultimate kami untuk Kodi yang akan membantu anda belajar bagaimana menggunakan Kodi.

Cara Jailbreak FireStick (Video YouTube)

Bagaimana Jailbreak FireStick (kaedah Fail Explorer ES)

Anda tidak perlu mengikuti ini jika anda telah memecahkan Firestick anda dengan kaedah yang diberikan di atas. Jika aplikasi Unduh tidak tersedia di rantau anda, anda boleh menggunakan ES File Explorer untuk jailbreak FireStick. Sila ambil perhatian bahawa sideloading tidak lagi tersedia secara percuma dengan ES File Explorer. Anda memerlukan langganan berbayar yang berharga $ 9.99 setiap bulan. Aplikasi ini juga menawarkan percubaan 7 hari percuma.

Ikuti langkah-langkah di bawah untuk jailbreak Firestick anda:

 1. Pergi ke Tetapan > TV Kebakaran saya
 2. Buka Pilihan Pemaju
 3. Hidupkan Aplikasi daripada Sumber Tidak Diketahui
 4. Kembali ke Tetapan halaman
 5. Buka Keutamaan > Tetapan privasi
 6. Lumpuhkan Data Penggunaan Peranti
 7. Lumpuhkan Kumpulkan Data Penggunaan Apl
 8. Pergi ke skrin utama dari kayu api anda
 9. Pilih Carian alat di sudut kiri atas
 10. Taipkan ES File Explorer menggunakan Jauh FireStick / Fire TV / Fire TV Cube anda
 11. Klik ES File Explorer apabila muncul dalam hasil carian
 12. Klik Muat turun
 13. Tunggu sementara ES File Explorer dimuat turun dan dipasang
 14. Klik Buka untuk menjalankan aplikasi ES File Explorer
 15. Di bahagian kanan ES File Explorer, pilih dan klik ikon Downloader
 16. Klik +Baru di bawah
 17. Masukkan URL https: // www.firesticktricks.com/kapk dalam medan Path. Masukkan nama dalam medan Nama
 18. Klik Muat turun sekarang
 19. Apabila fail APK Kodi dimuat turun, klik Buka fail
 20. Klik Pasang pada petang seterusnya
 21. Tatal ke kanan bawah tetingkap seterusnya dan klik Pasang sekali lagi
 22. Anda akan melihatnya App dipasang pemberitahuan tidak lama lagi. Hebat! Anda mempunyai jailbroken Firestick sekarang

Aplikasi Jailbreak Terbaik untuk FireStick

Kodi adalah satu cara yang baik untuk menjejaki FireStick. Tetapi ia bukan satu-satunya cara. Terdapat beberapa APK menakjubkan yang boleh anda pasang dan mula menonton kandungan kegemaran anda dalam masa yang singkat.

  Kā ieslodzīt FireStick (2023. gada februāris)

Penafian: Saya tidak boleh menjamin status undang-undang aplikasi ini. Pengguna TIDAK perlu menggunakan sebarang aplikasi yang disebutkan untuk mengakses aliran hak cipta. Saya cadangkan menonton kandungan percuma sahaja yang tersedia di dalam Domain Awam dan bebas dari sebarang hak cipta.

Di bahagian panduan ini, kami akan memasang pelbagai aplikasi di Amazon Fire TV. Dengan aplikasi ini, anda akan mendapat akses kepada Filem, Rancangan, TV Langsung dan Sukan tanpa had untuk streaming percuma. Apl ini telah dipilih dengan teliti untuk pengguna FireStick seperti anda dan saya.

Apl ini tidak memerlukan sebarang pendaftaran, pendaftaran, atau alamat e-mel.

Berikut adalah aplikasi yang kami pilih untuk anda:

Wayang & Rancangan TV

 • APK Cinema
 • APK Typhoon

TV + Sukan Langsung

 • Mobdro
 • OLA
 • HDStreamz

Ingat bahawa tidak ada aplikasi yang disebutkan di atas boleh didapati di kedai aplikasi Amazon. Oleh itu, anda perlu mengaktifkan Apl dari Sumber Tidak Dikenal untuk semua apl ini dengan pergi ke Tetapan > TV Kebakaran saya > Pilihan Pemaju.

Perkhidmatan yang Disyorkan untuk Penyelesaian Smooth

Kami bercakap mengenai cara jailbreak FireStick. Bagaimanapun, perbincangan itu tidak akan lengkap sehingga perkhidmatan tertentu disebutkan.

Debrid sebenar!

Real Debrid adalah penjana pautan premium. Dan, ia adalah penjana pautan premium yang paling popular ketika saya menulis panduan ini. Ia berfungsi dengan banyak aplikasi Fire TV dan FireStick termasuk Kodi.

Dengan Debrid Tanah yang masuk, anda boleh meningkatkan pengalaman streaming anda secara dramatik di Amazon FireStick.

Walaupun aplikasi jailbreak FireStick kami mengesyorkan di sini berfungsi hebat, mereka menawarkan pengalaman yang lebih menakjubkan apabila dipasangkan dengan perkhidmatan Debrid Tanah.

Saya telah menjadi pengguna perkhidmatan ini kerana saya tidak ingat. Oleh itu, saya amat mengesyorkannya kepada pembaca saya.

Anda boleh mendapatkan perkhidmatan ini dari laman web rasminya. Kemudian dalam panduan ini, saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk membuat dan menggunakan Debrid Tanah dengan pelbagai aplikasi Stick Fire TV untuk pengalaman yang lebih baik semasa menonton Filem dan Rancangan TV.

APK Cinema (Filem & Menunjukkan)

APK Cinema adalah salah satu aplikasi jailbreak pihak ketiga yang paling popular untuk penstriman percuma filem dan rancangan TV yang dikehendaki. Aplikasi ini telah wujud sejak sekian lama dan dipercayai oleh beratus-ratus pengguna Fire TV / Fire TV Cube / FireStick di seluruh dunia.

Ia adalah aplikasi yang mudah dan mesra pengguna dengan banyak filem dan pertunjukan untuk pengalaman hiburan yang tidak berkesudahan pada Stick Stick.

Pastikan Apps dari Sumber Tidak Diketahui adalah ON (pergi ke Pengaturan FireStick > TV Kebakaran saya > Pilihan Pemaju)

Berikut adalah proses pemasangan untuk jailbreak peranti FireStick / Fire TV dengan Cinema APK:

1. Buka aplikasi Unduh pada Stick TV anda. Pada skrin utama, klik di mana ia berkata http: //

muat turun

2. Gunakan papan kekunci pada skrin untuk menaip URL berikut – firesticktricks.com/cinema

Tekan butang Main / Jeda pada jarak jauh atau klik GO

muat turun aplikasi filem di firestick

3. Tunggu muat turun fail Cinema Cinema HD untuk menyelesaikannya

filem percuma pada kayu api amazon

4. Klik Pasang seterusnya

klik memasang

5. Tunggu untuk Cinema HD APK untuk memasang

tunggu pemasangan

7. Klik Buka apabila aplikasi jailbreak HD Fire Stick app telah dipasang

jailbreak firestick

Mari kita mulakan dengan aplikasi Cinema HD pada FireStick anda yang tidak dikunci. Sebaik sahaja anda jailbreak Firestick / FireStick 4K, aplikasi ini memberikan anda akses percuma kepada banyak kandungan.

8. Jika ini adalah lari pertama, klik Benarkan apabila digesa

bagaimana untuk jailbreak amazon api stick dengan apk pawagam

9. Teruskan dan klik Pasang untuk menaik taraf kepada versi terkini jika digesa

10. Klik Terima pada penafian ini

aplikasi pawagam

11. Klik okey pada tetingkap Changelog ini

log perubahan aplikasi pawagam

Kini, di sini adalah aplikasi Cinema HD untuk anda. Ini adalah skrin utama di mana anda akan menemui Rancangan TV

hd skrin utama di hd

Untuk menyusun kandungan mengikut genre atau kategori, klik segitiga terbalik di bahagian atas

jailbreak stick stick

Pilih dari kategori seperti Popular, Trending, Top Rated, dan sebagainya.

bagaimana untuk menggunakan firebug jailbroken dengan apk pawagam

Pilihan Carian dan penapis tahun berada di penjuru kanan sebelah atas skrin

ikon carian pawagam

Mencari Filem sebaliknya? Klik pilihan 3-baris di penjuru kiri sebelah atas untuk membuka menu lungsur turun ini

klik menu

Klik Wayang di sini

wayang

Untuk menyesuaikan atau menubuhkan Cinema APK HD, klik Tetapan dalam menu lungsur turun.

tetapan pawagam

Walaupun terdapat banyak pilihan di sini, kita hanya akan menyentuh yang paling penting – menubuhkan Debrid Tanah

Tatal ke bahagian Akaun Premium

Klik Masuk ke Real-Debrid

klik debrid sebenar

Anda melihat tetingkap ini dengan kod kebenaran / pengaktifan

Gunakan komputer anda atau penyemak imbas web mudah alih dan pergi ke https://real-debrid.com/device

Log masuk dengan akaun Debrid Sebenar anda dan masukkan kod yang anda lihat pada skrin FireStick anda

jailbreak amazon fire tv

Setelah kebenaran berjaya, anda akan melihat ‘Real-Debrid yang diberi kuasa’

bagaimana untuk menggunakan firefly jailbroken

APK TV Taufan (Filem & Menunjukkan)

Typhoon TV adalah salah satu aplikasi jailbreak yang lebih baru untuk kandungan on-demand. Bagaimanapun, walaupun baru, ia telah membuat nama untuk dirinya sendiri.

Aplikasi ini menawarkan barisan filem dan pertunjukan yang besar. Ia juga menarik pautan penstriman terbaik dari sumber yang paling boleh dipercayai di web.

Taufan TV adalah mudah menggunakan aplikasi jailbreak FireStick dengan antara muka yang mudah. Saya percaya jailbreak Fire Stick tidak akan benar tanpa aplikasi ini.

Berikut adalah cara anda memasang Typhoon TV di FireStick:

1. Buka Muat turun aplikasi pada peranti anda

Klik bahagian skrin utama di mana ia berkata http: //

laman web pemuat turun

2. Taipkan URL sumber berikut: firesticktricks.com/typ

Klik GO

pautan muat turun aplikasi taufan

3. Tunggu APK TV Typhoon untuk memuat turun

tunggu muat turun

4. Pilih Pasang apabila petua ini dipaparkan

jailbreaking firestick with typhoon tv

5. Tunggu aplikasi TV Typhoon untuk dipasang

memasang aplikasi jailbreak taufan

6. Klik Buka apabila aplikasi jailbreak FireStick ini telah dipasang

hack firestick

7. Klik Benarkan untuk memberikan kebenaran yang diperlukan untuk TV Typhoon

bagaimana untuk menjatuhkan firestick

8. Klik okey pada perubahan changelog ini

log perubahan taufan

9. Pilih pemain video lalai yang dikehendaki. Saya cadangkan menggunakan Pemain MX

Ini boleh diubah kemudian dalam Tetapan TV Typhoon.

pilih pemain lalai

10. Apabila diminta, klik Terima pada pop penafian ini

pop timbul penafian taufan

Ini akan menjadi tetingkap utama aplikasi TV Typhoon. Di skrin utama, aplikasi memaparkan Rancangan TV terlebih dahulu. Walau bagaimanapun, ini boleh ditukar melalui tetapan aplikasinya

skrin utama taufan

Anda juga boleh bertukar dengan cepat antara Filem dan Rancangan dari menu aplikasinya

Klik ikon 3-baris di sudut kiri atas

seting taufan

Pilih Filem dalam pilihan

klik filem

Berikut adalah skrin dengan filem

Secara lalai, filem dari kategori ‘Paling Popular’ dipaparkan dahulu

aplikasi filem percuma untuk kebakaran jailbroken

Klik segi tiga terbalik di bahagian atas untuk memilih lebih banyak kategori

app untuk menonton filem di atas tong api terbakar

Di bahagian atas kanan aplikasi, anda boleh menggunakan pilihan carian jika anda mencari sesuatu yang khusus (misalnya, anda boleh mencari dengan nama filem atau pertunjukan)

cari tv taufan

Marilah kita melihat dengan cepat kategori TV Typhoon dan bagaimana untuk mendaftar untuk Debrid Tanah

Klik butang menu 3-baris di kiri atas sekali lagi dan dari dropdown, klik Tetapan

klik tetapan

Seperti yang saya katakan, anda boleh menukar pemain lalai dari Tetapan

menukar pemain lalai

Tatal ke bawah ke Real-Debrid seksyen

Klik Masuk ke Real-Debrid

jailbreaking firestick

Apabila tetingkap ini dipaparkan, perhatikan kod kebenaran

Pergi ke https://real-debrid.com/device dalam pelayar web dan masukkan kod ini

Anda mungkin perlu log masuk ke akaun Debrid Sebenar anda

kebenaran debrid sebenar

Apabila kebenaran selesai, status berubah kepada Log masuk

jailbreak amazon fire tv

Seting TV Typhoon kini selesai dan bersedia untuk menyiarkan kandungan kegemaran anda.

Mobdro (untuk TV Live)

Mobdro adalah aplikasi TV FireStick yang sangat popular yang menghilangkan semua sempadan dan membawa saluran TV-kabel ke kanan ke Fire / FireStick.

Aplikasi ini mempunyai banyak saluran dari Amerika Syarikat, Kanada, Eropah, dan bahagian lain di dunia. Antara muka mudah, namun sangat berfungsi apl ini memudahkan anda mencari saluran yang anda cari.

Kategori terkenal memudahkan anda memilih jenis kandungan yang ingin anda tonton, termasuk Berita, Rancangan, Filem, Sukan, Muzik, dan banyak lagi. Pilihan carian membolehkan anda dengan cepat mencari saluran TV yang anda ingin tonton di peranti FireStick anda.

Berikut adalah langkah-langkah untuk jailbreak FireStick / Fire TV / Fire TV Cube dengan Mobdro:

1. Jalankan Muat turun app pada FireStick dan klik kotak teks yang mengatakan http: //

jailbreak firestick untuk saluran tv live

2. Masukkan URL firesticktricks.com/mob

Klik GO atau tekan butang Main / Jeda pada jarak jauh

tv live percuma di tongkat api tv amazon

3. Tunggu untuk fail APK Mobdro semasa dimuat turun

memuat turun apk tv secara langsung

4. Klik Pasang apabila digesa

memasang aplikasi jailbreak mobdro

5. Tunggu sementara aplikasi jailbreak Mobdro untuk FireStick dipasang

tunggu pemasangan

6. Klik Buka apabila apl telah dipasang

mobdro pada firestick dipasang

7. Klik Setuju apabila digesa. Permintaan ini muncul hanya apabila anda menjalankan apl ini buat kali pertama selepas dipasang

skrin utama mobdro

8. Klik Benarkan apabila muncul petua ini

saluran api kebakaran

Ini adalah tetingkap utama aplikasi Mobdro

mobdro

Anda boleh melihat pelbagai kategori di bahagian atas termasuk Saluran, Berita, Rancangan, Filem, Sukan, dan lain-lain.

Kategori Saluran adalah di mana anda akan menemui semua saluran anda di satu tempat. Anda boleh menggunakan kategori lain untuk meneroka saluran genre-wise.

senarai saluran

Ini adalah bagaimana senarai saluran kelihatan seperti. Cuma klik saluran dan mula streaming.

saluran tv popular di firestick

Jika anda mencari saluran tertentu, kembali ke skrin utama Mobdro dan klik ikon Carian di sudut kiri atas

saluran carian

Aplikasi ini kini sedia untuk digunakan.

OLA TV (untuk TV Live & Sukan)

OLA TV adalah aplikasi lain yang boleh anda gunakan untuk jailbreak FireStick. Aplikasi ini membawa anda koleksi saluran satelit yang luas dari seluruh dunia dan seluruhnya dari Amerika Syarikat.

Anda akan mendapati saluran dalam hampir semua kategori termasuk Berita, Hiburan, Gaya Hidup, Pendidikan, dan banyak lagi. Ia juga mempunyai segmen Sukan yang kuat yang membolehkan anda menonton sukan kegemaran anda termasuk Baseball, Golf, Bola Keranjang, Bola Sepak, Bola Sepak, dan sebagainya.

Ola TV adalah salah satu aplikasi TV langsung yang paling cerah pada hari ini. Ia memberi anda akses kepada saluran Amazon Fire Stick sepenuhnya dimuatkan. Anda akan menikmatinya sebagai pemotong tali.

Ikuti langkah-langkah ini untuk memasang Ola TV dan jailbreak FireStick / Fire TV / TV Cube anda:

  Is It Illegal to Jailbreak Amazon Fire Stick?

1. Pelancaran Muat turun aplikasi yang anda gunakan sebelum ini

Apabila skrin utama dipaparkan, klik di mana anda melihat kotak teks dengan http: //

jailbreak firestick dengan ola tv

2. Taipkan URL berikut pada skrin ini: firesticktricks.com/ola

Klik GO atau tekan butang Main / Jeda pada jarak jauh

masukkan url

3. Tunggu selama beberapa saat sehingga fail aplikasi firebug jailbreak OLA TV dimuat turun

kayu api dipecah

4. Klik Pasang apabila anda melihat tetingkap ini

jailbreak api amazon

5. Tunggu pemasangan Ola TV

tunggu pemasangan

6. Klik BUKA untuk memulakan aplikasi

fireback jailbroken dengan ola tv

7. Anda pergi ke skrin utama aplikasinya dengan segera. Malah, ini adalah satu-satunya tetingkap yang menyenaraikan saluran TV Live

8. Teruskan dan pilih salah satu pilihan

saluran pada firestick

9. Anda akan mencari saluran berkaitan dalam kategori yang anda pilih pada skrin utama aplikasi. Pilih saluran dan mulakan streaming

saluran tv hidup di atas api api 4k kayu

Inilah cara jailbreak FireStick dengan aplikasi TV OLA.

HD Streamz (Sukan)

Walaupun HD Streamz mempunyai senarai saluran TV secara langsung, ia terkenal dengan koleksi saluran sukannya.

Aplikasi ini mempunyai banyak saluran sukan dari Amerika Syarikat serta bahagian-bahagian lain di dunia. Anda boleh menonton Besbol, Bola Keranjang, Tenis, Gusti, dan banyak lagi.

Selain saluran sukan, anda juga boleh menyemak imbas saluran kegemaran anda dalam pelbagai kategori lain termasuk Hiburan, Muzik, Filem, dan Kanak-kanak.

HD Streamz mempunyai antara muka yang mudah dan mesra pengguna untuk membolehkan anda bermula dengan cepat. Inilah sebabnya, saya telah memilihnya sebagai salah satu aplikasi terbaik untuk menjejaki peranti Amazon Fire TV.

Mari ikuti langkah-langkah ini untuk jailbreak FireStick dengan HD Streamz:

1. Pergi ke Muat turun permohonan di FireStick anda dan membukanya

bagaimana untuk menonton sukan secara langsung di atas api amazon jailbroken

2. Taipkan URL berikut firesticktricks.com/hds

Tekan butang main / jeda pada remote anda atau klik Pergi

bagaimana untuk jailbreak firestick dengan hd streamz

3. Tunggu fail APK HD Streamz untuk memuat turun untuk jailbreak FireStick

tunggu muat turun apk

4. Klik Pasang apabila digesa

memasang hd streamz app

5. Tunggu pemasangan aplikasi Streamz HD untuk selesai

jailbreak firestick

6. Klik BUKA bersambung

klik OPEN

7. Klik Benarkan apabila anda melihat mesej pop timbul ini

membenarkan

Ini adalah skrin utama aplikasi HD Streamz

Ia mempunyai beberapa saluran pada skrin utamanya. Jika anda tidak dapat mencari saluran yang anda cari, klik salah satu kategori dalam kategori berjudul ‘Explore Categories’

saluran jailbreak tongkat api

Contohnya, apabila anda mengklik kategori Sukan, saluran yang berkaitan dipaparkan.

Malah pada skrin ini, anda boleh bertukar ke salah satu kategori lain dari menu kiri.

saluran sukan

Hanya pilih saluran yang anda mahu tonton dan mula streaming.

Anda boleh mencari saluran dengan namanya. Cuma klik pilihan Carian di sudut kanan atas.

bagaimana untuk jailbreak dan menggunakan firestick

Ini adalah cara menggunakan HD Streams selepas anda menjejaki Amazon Fire Stick / Fire TV Cube.

Bagaimana untuk mendapatkan App Store baru untuk FireStick

Sekarang bahawa anda telah memecahkan FireStick anda, anda bersedia untuk memulakan streaming. Tetapi, adakah anda tahu anda masih boleh melakukan lebih banyak dengannya?

FireStick anda mempunyai Kedai Amazon rasmi untuk beratus-ratus aplikasinya. Walau bagaimanapun, Amazon Store tidak mempunyai banyak aplikasi sejuk yang boleh membuat pengalaman FireStick anda menjadi lebih hebat.

Syukurlah, anda boleh memasang kedai aplikasi pihak ketiga yang dipanggil Aptoide TV pada peranti Stick Fire anda. Aptoide TV mempunyai pelbagai aplikasi luar biasa yang anda tidak akan temui di Amazon Store.

Aptoide TV adalah kedai aplikasi yang direka dengan baik dan direka bentuk secara profesional yang membolehkan anda dengan cepat mencari dan memasang pelbagai aplikasi pihak ketiga termasuk aplikasi streaming dan penyelenggaraan & aplikasi utiliti.

Saya menyediakan langkah cepat untuk memasang Aptoide pada FireStick / Fire Stick 4K anda. Untuk arahan terperinci, baca panduan kami untuk memasang & gunakan Aptoide TV di FireStick.

1. Buka aplikasi Muat Turun

2. Masukkan pautan berikut: firesticktricks.com/store

Klik Pergi

kedai aplikasi baru untuk firefighter amazon

3. Pilih Buka apabila apl telah dipasang

jailbreak firestick

4. Ini adalah skrin utama dari Aptoide TV pada Fire Stick. Anda boleh mula mencari aplikasi yang ingin anda pasang

skrin utama aptoide

Petua Bonus – Dapatkan IPTV untuk FireStick

Walaupun FireStick / Fire Stick 4K anda membebaskan anda ke banyak pilihan percuma untuk menghidupkan Live TV, terdapat beberapa perkhidmatan IPTV premium yang efektif, anda boleh gunakan untuk pengalaman streaming yang lebih baik.

Perkhidmatan IPTV premium lebih boleh dipercayai berbanding rakan sejawatan mereka. Bagaimanapun, berbanding dengan langganan TV kabel biasa, mereka hanya memerlukan sebahagian kecil.

Anda boleh menerokai senarai lengkap perkhidmatan IPTV premium kami di sini.

Berikut adalah pilihan utama kami dari senarai untuk filem, tv, sukan, dan banyak lagi:

Sapphire Secure: Untuk serendah $ 5 sebulan, Sapphire Secure memberikan anda akses kepada hampir 4000 saluran dari seluruh dunia. Perkhidmatan ini juga mempunyai Panduan Program Elektronik yang dinamik (EPG) untuk terus dikemas kini dengan jadual.

Pasang Sapphire Secure pada FireStick

Sportz TV: TV Sportz menawarkan banyak saluran TV-kabel dari Amerika Syarikat, UK, dan negara-negara lain. Banyak saluran mengalir dalam resolusi penuh HD. Rancangan bulanan bermula pada $ 9.95 sebulan dan anda mendapat sokongan sekurang-kurangnya 2 peranti.

Pasang TV Sportz pada FireStick

Nitro TV: Perkhidmatan IPTV ini memberi anda akses kepada lebih daripada 6000 saluran TV-saluran dari seluruh dunia untuk hanya $ 20 sebulan (2 sambungan). Anda boleh memasang APK Nitro TV pada FireStick. Ia juga menyokong senarai main M3U, membolehkan anda menggunakannya dengan banyak Pemain IPTV.

Bagaimana untuk memasang Nitro TV

Soalan Lazim

Berapa kos untuk Jailbreak Firestick??

Jailbreaking adalah sepenuhnya PERCUMA proses. Semasa jailbreaking, anda sideload aplikasi tertentu yang memberi anda akses kepada filem, rancangan, TV langsung, dan sebagainya tanpa dikenakan biaya..

Apakah yang dimaksudkan dengan jailbreak FireStick??

Jailbreaking FireStick hanya bermakna memasang aplikasi streaming pihak ketiga tertentu ke peranti anda, seolah-olah ia hanya satu hari lagi. Jailbreaking tidak memerlukan sebarang perubahan tahap sistem. Ia juga tidak memerlukan pengetahuan teknikal khusus. Hanya pemahaman asas mengenai bagaimana untuk menyusun aplikasi pada FireStick sudah mencukupi.

Bolehkah anda menghadapi masalah untuk menyebarkan FireStick?

Jailbroken FireStick memberikan anda akses tanpa batasan ke kandungan percuma. Walau bagaimanapun, anda perlu menginjak dengan teliti. Anda mungkin tidak sengaja menyiarkan kandungan berhak cipta dan masuk ke masalah undang-undang.

Di FireStickTricks.com, kami sentiasa menasihati pengguna kami untuk menyiarkan kandungan dalam domain awam dan menjadi hakim yang baik terhadap tindakan mereka. Pada masa yang sama, kami juga menyokong hak privasi anda. Oleh itu, sangat disyorkan bahawa anda sentiasa menggunakan VPN dengan peranti jailbroken anda.

Apa yang Boleh Anda Tonton di FireStick Jailbroken?

Awak boleh menonton hampir apa sahaja yang anda mahukan dengan FireStick jailbroken anda. Sebaik sahaja anda jailbreak FireStick, anda mengalih keluar semua sekatan dan anda mendapat akses ke Filem, Rancangan, TV Langsung, Sukan, Dokumentari, dan banyak lagi.

Apa yang dilakukan oleh FireStick Do Jailbroken?

FireStick jailbroken memberikan anda akses kepada kumpulan media yang tidak berkesudahan (termasuk filem, rancangan, TV langsung, dan banyak lagi) yang terdapat di internet. Dengan jailbreaking peranti anda, anda menamatkan batasan yang dikenakan oleh pengilang. Selepas jailbreaking, anda boleh memasang aplikasi pihak ketiga seperti Kodi, Cinema HD, dan lain-lain Jailbroken FireStick membantu anda menjimatkan wang.

Adakah selamat untuk jailbreak FireStick?

Secara teknikal, apa yang saya tunjuk dalam panduan ini bukanlah benar-benar jailbreak. Proses jailbreaking sebenar memerlukan tweaker OS dan mendapat akses ke fail root. Apa yang anda lakukan di sini hanya memasang beberapa aplikasi ke FireStick anda. Ini bermaksud, proses jailbreak kami adalah 100% bebas risiko.

Adakah saya kehilangan jaminan pada Amazon FireStick apabila saya Jailbreak itu?

Anda tidak kehilangan atau membatalkan waranti FireStick seperti yang anda lakukan adalah memasang aplikasi dan tidak membuat apa-apa perubahan pada perisian atau perkakasan peranti.

Saluran apa yang ada di FireStick Jailbroken?

Mana-mana saluran yang anda mahu. Selepas jailbreaking FireStick, anda akan mempunyai akses kepada banyak aplikasi dan saluran pihak ketiga. Walau bagaimanapun, anda juga boleh terus menggunakan saluran rasmi yang tersedia melalui Amazon Store. Anda mungkin mahu meneroka senarai saluran FireStick terbaik kami.

Adakah jailbreaking melambatkan Amazon FireStick saya?

Idealnya, ia tidak. Kodi adalah aplikasi yang ringan dan ia tidak mempunyai kesan yang signifikan atau ketara terhadap prestasi FireStick. Walau bagaimanapun, storan Stick TV Stick adalah terhad dan jika banyak ruang telah diambil, anda mungkin mengalami masalah prestasi. Adalah satu idea yang baik untuk membersihkan penyimpanan FireStick dari semua kekacauan dan fail yang tidak diperlukan. Contohnya, jika anda memasang sebarang aplikasi pihak ketiga di FireStick, pastikan anda memadam fail APK untuk membersihkan ruang.

Bagaimana untuk Jailbreak FireStick 4K?

Semua barisan peranti TV Kebakaran – termasuk FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K, Fire TV Cube – pada dasarnya sama. Oleh itu, kaedah jailbreaking yang kami sediakan dalam posting ini berfungsi juga untuk FireStick 4K kerana ia berlaku untuk mana-mana peranti TV Fire lain. Anda tidak perlu berbuat apa-apa. Saya telah mengikuti langkah jailbreaking yang sama pada semua peranti TV Kebakaran berjaya. Anda boleh melakukan perkara yang sama. Walau bagaimanapun, jika anda tersekat dengan masalah yang unik, hubungi kami melalui bahagian komen di bawah. Kami akan cuba memberikan bantuan terbaik.

Bagaimana untuk jailbreak FireStick tanpa akaun Amazon?

Anda memerlukan akaun Amazon untuk menubuhkan FireStick anda kali pertama anda menggunakannya. Anda boleh jailbreak FireStick hanya sebaik sahaja anda menetapkannya.

Malangnya, tidak ada cara untuk menyediakan peranti tanpa akaun Amazon. Oleh itu, tidak ada cara untuk menjejaki peranti tanpa Akaun Amazon.

Sekiranya saya membeli kayu api yang dimuatkan sepenuhnya?

Saya sangat menentang membeli peranti pra-jailbroken. Ia adalah yang terbaik untuk membeli FireStick asal dan menggunakannya terus dari kotak. Mereka yang menjual anda FireStick / Fire TV / Cube jailbroken mungkin telah diganggu dengan perisian atau perkakasan anda dengan cara lain juga. Selain itu, terdapat banyak contoh yang diketahui di mana penjual Firesticks yang dipecah dihadapkan ke mahkamah.

Kesimpulannya

Jadi, sekarang anda tahu cara jailbreak FireStick dan bagaimana kerja FireSticks selepas mereka dipecah. Proses jailbreak melibatkan pemasangan aplikasi jailbreak FireStick. Setelah anda melakukannya, anda mungkin ingin meningkatkan pengalaman hiburan anda ke peringkat seterusnya. Yang boleh anda lakukan dengan aplikasi FireStick terbaik, Kodi Builds, dan Kodi Addons.

Saya jailbreak Amazon FireStick setiap kali saya membeli yang baru. Saya telah menggunakan jailbreak ini selama beberapa bulan tanpa sebarang kesulitan atau kerepotan. Saya yakin ia akan berfungsi dengan baik untuk anda juga. Tetapi, sekiranya anda menghadapi sebarang masalah, jangan lepaskan kami komen di bawah. Saya akan melakukan yang terbaik untuk menjaga isu anda.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me