Az MC 1080P Kodi Addon telepítése

>

Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan kell telepíteni az MC 1080P kiegészítőt a Kodi 18.2-re és a Kodi 17.6-ra. Az itt bemutatott telepítési módszer az összes Kodi támogatott eszközön működik, beleértve az Amazon FireStick, a Windows és a Mac rendszert & Linux, Android & iOS és több.

Az MC 1080P Kodi kiegészítés lenyűgöző filmek összeállítását eredményezi 1080p minőségben. A Full HD streaming valószínűleg a legfontosabb vonzereje ennek a kiegészítőnek. Csak azokat a filmeket találja meg, amelyeket eredetileg 1080-ban készítettek, vagy amelyeket remasztráltak.

A magas adatfolyam-minőség azonban nem az egyetlen dolog ebben a kiegészítőben, amelyre tetszik. Szeretem azt is, hogy az MC 1080P szupergyors egy kattintásos játékot kínál. Kattint egy címre, és szinte azonnal elkezdi lejátszani a videót. És ha úgy találja, hogy a navigáció lassú a metaadat-feldolgozás miatt, akkor egyszerűen lépjen a kiegészítőkbeállításokba, és tiltsa le a metaadatokat (ezt az útmutatóban később bemutattam).

Az MC 1080P lehetővé teszi a Trakt és a Real Debrid fiókkal történő bejelentkezést is, hogy még jobb élményt biztosítson. Mindezen okok miatt és az MC 1080P a Legjobb Kodi kiegészítések listáján is része lett.

: Az MC 1080p jelenleg nem működik. Értesítjük, ha van-e frissítés. Időközben próbáljon ki más kiegészítőket a Legjobb Kodi kiegészítők listájából.

Hogyan telepítsük az MC 1080 P Addon terméket a Kodi-ra

A telepítési folyamat, amelyen keresztülmegyek, egyszerű. Csak azt kell ellenőriznie, hogy gondosan követi-e az egyes lépéseket. A dolgok még egyszerűbbé tétele érdekében a következőkre bontottam a folyamatot számos fontos részre:

  • 1. rész: Ismeretlen források engedélyezése
  • 2. rész: Adja hozzá az ember barlangjának repo forrásútvonalát Kodi-hoz
  • 3. rész: Telepítse a Mancave tárolót & MC 1080P addon

Most megkezdem a folyamatot, amely az 1. résztől kezdődik.

1. rész: Ismeretlen források engedélyezése

A Kodi biztonsági beállításai blokkolják a harmadik féltől származó források (más néven ismeretlen források) telepítését. De ha engedélyezte ezeket az ismeretlen forrásokat, telepíthet bármilyen külső gyártótól származó kiegészítőket, például az MC 1080P. Itt van, amit meg kell tennie:

# 1: Menj a Kodi-ba Beállítások a kezdőképernyőn a fogaskerék / fogaskerék ikonra kattintva (bal felső rész)

  Cum se instalează Insomniacs Kodi Builds

Hogyan telepítsük az mc 1080p kodi addon

# 2: Most nyitva van Rendszer a menüből (vagy Rendszerbeállítások ha továbbra is használja a Kodi 17.6)

mc 1080p kodi addon

# 3: Menj tovább és válassz Kiegészítői opció a következő képernyő bal oldalán

kodi mc 1080p

# 4: Ugyanazon a képernyőn kattintson a gombra Ismeretlen források jobbra váltás / bekapcsolás bekapcsoláshoz (alapértelmezés szerint KI kell lennie)

lépések az mc 1080p addon telepítéséhez a Kodi-ra

# 5: Válasszon Igen amikor kéri, hogy ellenőrizze, hogy az Ismeretlen források továbbra is engedélyezve vannak-e

hogyan szerezhet be mc 1080p kodi kiegészítőt

Megjegyzés: A fenti figyelmeztető üzenetet figyelmen kívül hagyhatja az MC 1080P esetében, mivel teszteltük és száz százalékban biztonságos. Ha szeretné, később kikapcsolhatja az Ismeretlen forrásokat a kiegészítő telepítése után. 

2. rész: Adja hozzá az emberbarlang repóforrásának útvonalát a Kodi-hez

Ez az a rész, ahol megmondod Kodi-nak, hogy honnan lehet letölteni a Mancave-tárházat. Hozzá kell adnia egy URL-t, és ezt így fogja megtenni:

# 1: Nyissa meg a Kodi-t Beállítások még egyszer

mc 1080p addon telepítési útmutató

# 2: Válasszon Fájl kezelő a következő ablakban

kodi mc 1080p

# 3: Kattintson Forrás hozzáadása következő

mc 1080p addon

# 4: Kattintson a felbukkanó következő ablakban

mc 1080p kodi

# 5: Írja be az URL-t / elérési utat: http://kodi.mancavekodi.com/

kettyenés rendben

mc 1080p kodi addon

# 6: Jelölje ki a részt Adjon nevet ehhez a médiaforráshoz. Most írja be annak a forrásnak a nevét, amellyel azonosítani szeretné. Választhat bármilyen nevet.

Menjünk be MC

kettyenés rendben

mc 1080p addíció a kodi számára

Ön hozzáadta a Mancave forrásútvonalát Kodi-hoz.

3. rész: Telepítse a Mancave Repository-t & MC 1080P Kodi Addon

A következő módon fogja használni a forrást az addon telepítéséhez:

# 1: Kattintson Kiegészítői a bal oldalon a Kodi kezdőképernyőjén

mc 1080p a kodi számára

# 2: Nyissa meg Csomagtelepítő a bal felső sarokban lévő kicsi, dropboxhoz hasonló ikonra kattintva

telepítse az mc 1080p addon a Kodi-ra

# 3: Válasszon Telepítés zip fájlból

mc 1080p a kodi

# 4: Kattintson MC (vagy kattintson a 2. részben a forráshoz korábban kiválasztott névre)

Hogyan töltsük le a mc 1080p kiegészítőt a Kodi-on

# 5: Nyissa meg a repo mappát

mc 1080p kodi addon útmutató

# 6: Kattintson a nevű zip fájlra repository.mancaverepo-x.x.x.zip

Megjegyzés: Az x.x.x a ZIP fájlban a verziószámot jelenti. Ahogy ezt az útmutatót írom, a verziószám 2.0.3, ahogy az a képen látható. Ez azonban később megváltozhat.

  Le 6 migliori alternative a Kodi da utilizzare nel 2023

lépések az mc 1080p kodi addon telepítéséhez

# 7: Most várja meg a A Man Cave Repo kiegészítő telepítve van üzenet, amely megjelenik a jobb felső sarokban

Sikeresen telepítette a Mancave tárolót

telepítse az emberbarlang-tárolót

# 8: Most kattintson Telepítés a lerakatból

mc 1080p

# 9: Nyissa meg Man Barlang Repó

mc 1080p kodi addon

# 10: Válassza ki Videó kiegészítők

ember barlang repó mc 1080p addon

# 11: Kattintson MC 1080P

az mc 1080p addon telepítése a kodira

# 12: Kattintson Telepítés a jobb alsó sarokban

Hogyan telepítsük az mc 1080p kodi addon

# 13: Kattintson rendben amikor megjelenik az MC 1080P-vel telepítendő kiegészítők ezen listája (ez a lépés csak a Kodi Leia 18 felhasználókra vonatkozik)

mc 1080p kodi 18 leia

# 14: Várjon egy percet. Tudni fogja, hogy az MC 1080P kiegészítő telepítésre került, amikor az értesítés megjelenik a jobb felső sarokban

Hogyan kell használni az mc 1080p kiegészítőt a Kodi-on

Tehát így telepítheti az MC 1080p kiegészítőt a Kodi-ra.

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy minden, amit a Kodi-en keresztül közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány számára. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon felhasználhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet VPN-védelmet elérni 3 egyszerű lépésben.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgáló csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Rövid áttekintés az MC 1080P Kodi Addonról

Úgy néz ki, mint egy egyszerű kiegészítés nekem, amellyel gyorsan elindulhat. Az MC 1080P eléréséhez nyissa meg a Kodi kezdőképernyőjét, majd lépjen a Kiegészítők oldalra > Videó kiegészítők. Valójában, ha a Kodi kezdőképernyőn a Kiegészítőket választja, akkor azt a Vide-kiegészítők szakaszban találja meg..

  Mengapa Kodi Saya Tidak Bekerja? Masalah dan Perbaikan Umum

az mc 1080p kodi addon telepítése és használata

Itt található az MC 1080P kiegészítő főképernyője. Megjeleníti az online filmek számát egy adott időpontban.

mc 1080p kodi addon használatával

Mint láthatja, a filmeket minden évre külön-külön kategóriákba sorolják 2010 és 2023 között. Ezután vannak kategóriák a filmekre a 2000 és 1990 évtizedektől. Az addon rendelkezik egy olyan kategóriával is, amely filmeket tartalmaz 1990 előtt, ahol megismerheti a címeket mindeddig mint az 1930-as években.

Az MC 1080P Kodi addon csak filmeket és TV-műsorokat nem tartalmaz. De a filmkatalógus nagyon lenyűgöző. Nem láttam sok olyan kiegészítőt, amely a legújabb és igazán régi filmeket tartalmazza egy helyen.

Az MC 1080P egy kattintással történő lejátszást kínál. Csak válassza ki a címet, és szinte semmilyen idő alatt elindul a lejátszás. A legtöbb cím működik, de néhány nem.

Hogyan lehet letiltani a metaadat-feldolgozást az MC 1080P-n

Ha megnyit egy mappát az MC 1080P addon belül, túl sok időbe telik a lejátszási lista megjelenítése. Azért van, mert megkapja a kiegészítőt lassú következtében metaadatok feldolgozás. Szerencsére tudod felgyorsul a dolgok a metaadatok letiltása a kiegészítő beállításokban. Itt van, amit meg kell tennie:

kettyenés Beállítások az MC 1080P kiegészítő főképernyőjén

hogyan lehet letiltani a metaadat-feldolgozást a Kodi-n

kettyenés testreszabás a Beállítások ablak bal oldalán, a jobb oldalon és disable az opció Metaadatok engedélyezése

mc 1080p kodi add metaadatok feldolgozása

Ezzel az MC 1080P jelentősen gyorsabbá válik

Ítélet

Az MC 1080P az egyik legjobb Kodi kiegészítés, amelyet a közelmúltban láttam. Ez a kiegészítő nemcsak nagy filmkönyvtárral büszkélkedhet, hanem gyors, egy kattintással történő adatfolyamot is kínál. A kiegészítő gyors navigációt is ígér, feltéve, hogy letiltja a Metaadatokat a beállításokban. Sok filmet talál itt, kezdve a legújabb és a régi, mint az 1930-as években. A felület egyszerű és könnyen hozzászokható. Csak válassza ki azt az évet vagy évtizedet, amelyből a filmet meg szeretné nézni, és kattintson a címre. Az MC 1080P Kodi addon azonnal lejátssza. Csodálatos kiegészítőnek tűnik számomra, és azt javaslom, hogy próbálja ki.

Összefüggő:

A Yify Movies HD Addon telepítése
Hogyan telepítsünk egy kalóz életet nekem Addon
Az Exodus Redux telepítése a Kodi-n
A Magic Dragon Addon telepítése
Az Addons telepítése a Kodi-on

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me