Beste Kodi-builds (bijgewerkt voor februari 2023)

>

In dit artikel zetten we de beste Kodi-builds op een rij voor FireStick, Android Mobiles, Windows, Mac en andere Kodi-compatibele apparaten. De meeste van deze builds werken op beide Kodi 18.5 Leia en 17.6 Krypton. Het is enkele maanden geleden dat Kodi 18 werd uitgebracht en het is veilig om te zeggen dat de Leia-versie nu zo stabiel is als maar kan. U vindt enkele builds exclusief voor een bepaalde versie van Kodi. Binnenkort verwijderen we alleen Kodi 17.6-builds uit deze lijst. We houden alleen de builds die werken met Kodi 18 Leia. 

We hebben deze builds regelmatig getest en blijven deze post bijwerken wanneer dat nodig is. We horen ook graag over uw ervaringen. Voel je vrij om ons in te vullen via de commentaren hieronder.

Klik hier om onze Disclaimer te lezen voordat u doorgaat.

Kodi bouwt helpen bij het instellen van Kodi door er een ultiem streamingcentrum van te maken. Maar wat is Kodi? Technisch gezien is Kodi een gratis mediacenter-software die toegankelijk is via verschillende besturingssystemen. Met de applicatie kunnen gebruikers streaming media consumeren, zoals films, tv-shows, live tv en sport. Nou, deze technische definitie van de beste Kodi-builds zal alleen recht doen aan techneuten die hun weg door dit geweldige stukje app al begrijpen.

In de taal van een leek, denk aan Kodi als een onafgemaakte kelder. Er zijn frames, een sterke basis en spanten die het dak vasthouden. Ze vormen de basis voor al het andere in je huis. Je gebruikt de fundering om items op te slaan, de muren voor interieurontwerp en het dak om een ​​mooi plafond op te zetten. Kodi kan op een vergelijkbare manier worden gedefinieerd. De applicatie host componenten en applicaties die u met streammedia gaat gebruiken.

beste Kodi-builds

Hoe kunt u Kodi gebruiken??

Je begrijpt al wat je van Kodi kunt krijgen. Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe je het kunt krijgen. Momenteel. Kodi is beschikbaar op deze besturingssystemen; Android, Windows, Linux, iOS en Mac OS X. Dit betekent dat u Kodi op elke pc kunt installeren en al uw favoriete media kunt streamen. Bovendien betekent dit dat u Kodi op uw Android-telefoon, tablet of iPhone kunt installeren en geniet van het bekijken van inhoud daarin.

Het eindigt hier niet, omdat de meeste tv-streamingboxen Android gebruiken op hun basisbesturingssysteem, u kunt Kodi erin installeren en genieten van GRATIS streaming inhoud. Geen maandelijkse abonnementskosten meer! Voorbeelden van dergelijke tv-boxen zijn Fire TV Stick en Amazon Fire TV. Ik zou je aanraden om een ​​Amazon Fire TV te kopen, omdat deze goedkoop, krachtig en met betere verwerkingskracht is.

Controleren: Hoe Kodi op FireStick te installeren

Afgezien van builds, hebt u mogelijk ook Kodi-add-ons en skins nodig (vink de beste Kodi-add-ons 2023 aan). Als u dat nog niet weet, zijn Kodi-add-ons kleine applicaties die de functies van de belangrijkste Kodi-software uitbreiden. Ze helpen je de software om te zetten in een streaming-krachtpatser. Afhankelijk van hun beoogde functionaliteit van de add-on, zal het u helpen toegang te krijgen tot live sport, gratis films, tv-shows en pay-per-view-inhoud.

Aan de andere kant helpen Kodi-skins u om pictogrammen, menu’s en snelkoppelingen aan te passen en te wijzigen. Zie Kodi-skin als de behang-apps van uw smartphone. Met hen krijgt u uiteindelijk een persoonlijk op maat gemaakte Kodi-configuratie. Enkele van de populaire skins zijn Transparantie, BOX, Mimic, Aeon Nox, Pellucid, Nebula, Amber en Confluence.Meer weergevenMinder weergeven

Wat is Kodi Build?

Een Kodi-build is een leuke manier om alles binnen Kodi te laten werken. De build installeert alles wat je nodig hebt om Kodi met één klik uit te voeren. Dat omvat onder andere add-ons, instellingen, skins en elektronische programmagids. Normaal gesproken neemt u, nadat u Kodi op uw apparaat hebt geïnstalleerd, de tijd om het aan te passen zoals u dat wilt. Dat wil zeggen, u zult add-ons, skins en instellingen vinden die passen bij uw beoogde gebruik

Builds biedt u echter een optie met één klik voor het installeren van al deze add-ons en skins die veel inhoud bevatten. Door de manier van Kodi Builds te gebruiken, bespaart u veel tijd die u anders misschien had gebruikt bij het zoeken en selecteren van specifieke add-ons. In mijn ervaring is het gebruik van een build de eenvoudigste manier om inhoud snel en voldoende te downloaden en te streamen.

Wat de beste Kodi-build is?

Er wordt mij vaak gevraagd wat de beste Kodi-build is die ik moet gebruiken. Eerlijk gezegd is er geen gemakkelijke manier om deze vraag te beantwoorden. Deze lijst heeft een aantal geweldige builds en het kiezen van de een boven de ander kan een uitdaging zijn. Bovendien heeft elke gebruiker zijn eigen voorkeuren die zijn keuze bepalen.

Dat gezegd hebbende, als ik een vinger op één build zou leggen, zal het zijn No Limits Magic Build. Ik hou van deze build. Ik maak echter een objectieve keuze op basis van populariteit. No Limits Magic is de meest gebruikte en meest gedownloade van alle Kodi-builds.

Het is een zorgvuldig ontworpen build die geschikt is voor alle soorten Kodi-gebruikers. Of je nu een nieuwe of oude gebruiker bent, een zware of casual streamer, een high-end of low-spec apparaat hebt, No Limits Magic build is voor jou. Het bevat ook tal van hoogwaardige video-add-ons voor al uw streamingbehoeften. De ongecompliceerde en vloeiende interface zorgt voor een moeiteloze, gebruikersvriendelijke ervaring. In eenvoudige woorden, het is een must-try Kodi-build.

Beste Kodi bouwt 2023

Aandacht KODI-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Kodi-add-ons / builds bieden onbeperkte streaming-inhoud, maar kunnen je ook in juridische problemen brengen als je wordt betrapt op het streamen van gratis films / tv-shows / sport. Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om altijd een VPN te verbinden tijdens het online streamen. Een goede Kodi VPN verbergt uw identiteit, omzeilt overheidstoezicht, geo-geblokkeerde inhoud en ISP-beperking (wat ook helpt bij buffervrije streaming).

Ik gebruik ExpressVPN, de snelste en veiligste VPN. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon FireStick. U krijgt 3 maanden gratis en bespaart 49% op de jaarplannen. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent, kunt u altijd om terugbetaling vragen.

Klik HIER om 3 maanden gratis te krijgen en 49% te besparen op ExpressVPN

Lees: Hoe een Kodi VPN te installeren en gebruiken

Het volgende is de lijst met de beste Kodi-builds:

1. Titanium build

Titanium gebouwd

Titanium Build is uitgerust met een hele wereld aan entertainment waardoor het opvalt tussen de beste Kodi-builds. Met deze build kunt u genieten van Live Sports, Live TV, Movies, YouTube, Kids Zone, Sports replays and Highlights en Live TV voor de belangrijkste Britse en Amerikaanse kabelzenders.

Om je zoveel entertainment te bieden, heeft Titanium talloze add-ons zoals DeathStar, Yoda, Gaia, SportsDevil en meer. De gebruikersinterface is minimalistisch en schoon voor een betere gebruikerservaring.

Bovendien heeft deze build consistente updates ontvangen om ervoor te zorgen dat deze up-to-par blijft met de huidige online mediastreamingwereld. Als je een Spaanse gebruiker bent die op zoek is naar de beste Kodi Build, dan is de Titanium Build perfect geschikt voor jou. Dit betekent niet dat het niet in het belang van andere gebruikers kan dienen. Eigenlijk is het gemaakt om de Engelse gebruikers vanaf het begin te ontvangen!

Hoe Titanium Build op Kodi te installeren

2. Geen limieten Magic Build

Werkt met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 & Kodi 17.6

geen grenzen magie bouwen kodi

De meeste Kodi-gebruikers hebben de No Limits Magic Build geprezen om zijn vele mogelijkheden als het gaat om online entertainment. Op dit moment is het een van de meest uitgebreide builds voor Kodi. Het feit dat het over de Aeon Nox 5: Silvo Skin beschikt, biedt u een futuristisch uiterlijk. Nou, je zult nooit begrijpen hoe Kodi-skins je streamingervaring beïnvloeden totdat je deze Kodi-build in handen krijgt.

Om regionale tv-programma’s en films met beperkte toegang te bekijken, moet u investeren in een goede VPN. Ik heb al gesproken over het nut van een VPN bij het gebruik van Kodi en ben nog een stap verder gegaan om de beste VPN aan te bevelen voor uiterste anonimiteit en persoonlijke veiligheid. Om uw content-streamingervaring te verbeteren, ontvangt No Limits Magic Build frequente updates waarbij de niet-werkende en oude add-ons worden vervangen door nieuwe.

  Kuinka asentaa Nole Cinema Addon Kodiin

Een van de meest populaire add-ons in deze build zijn Yoda, cCloud TV, Copy & Plakken, Pulse Fitness, Sport Devil, The Magic Dragon, onder anderen. Met hen kun je onbeperkt genieten van muziek uit zowel het VK als de VS, zoals het oude jazznummer. Je zult ook films streamen, tv-shows kijken, genieten van een hele wereld aan sport en gratis live Amerikaanse en Britse tv-kanalen meenemen in je huis!

Bekijk hoe u Kodi No Limits Magic build op pc en Fire TV / Stick installeert.

3. Misfit Mods Lite

Werkt alleen met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia

beste Kodi-builds

De meeste mensen willen Kodi op hun apparaten installeren, zodat ze gratis muziek, tv-series, films, sport en live sport streamen. De Misfit Mods Lite Kodi Build geeft je al deze. Het brengt een breed scala aan videostreams met meerdere subcategorieën in elk van zijn secties.

De Misfit Mods Lite wordt geleverd met prachtige add-ons zoals Deathstar, SportsDevil en The Magic Dragon. Wat een geweldige manier om te genieten van een heleboel gratis content van over de hele wereld? Als gebruiker krijgt u deze allemaal in één pakket. 

Hoe Misfit Mods Lite Build te installeren

4. Stroomlijn

Werkt met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

Kodi bouwt

Update: als u Streamline niet kunt installeren op Kodi 18.5, lees dan Hoe te repareren kon de add-on niet installeren vanuit een zipbestand

Streamline is een andere kwaliteitsversie die perfect werkt op Kodi 18.5. Deze build maakt deel uit van de Whiz Kid Wizard en biedt je een behoorlijke verzameling video-add-ons voor allerlei streamingbehoeften. Je kunt je favoriete films en tv-programma’s, live tv, sportstreams en nog veel meer afspelen via populaire add-ons zoals Exodus Redux, The Magic en vele anderen.

De grootste trekking van deze build is de grootte. Het is een lichtgewicht build die geweldige prestaties biedt op alle Kodi-apparaten, inclusief apparaten met weinig RAM en verwerkingskracht, zoals FireStick. Wat ik ook leuk vind aan Streamline is het eenvoudige, nette en gemakkelijk te wennen ontwerp. Het bevat de belangrijke elementen voor snelle toegang zonder gedoe of franje. Zelfs als u voor het eerst een build bouwt, zult u het snel onder de knie krijgen. De ontwikkelaars hebben zorgvuldig het lettertype, de stijl en de grootte gekozen om volledige leesbaarheid te bieden.

Ondanks het kleine formaat, mist Streamline geen enkele belangrijke functie. Zoals ik al zei, je kunt bijna alles streamen wat je wilt. Al met al is Streamline een leuke Kodi 18.5-build om te hebben.

Hoe Streamline build op Kodi te installeren

5. Slamious

Werkt met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

slamachtige bouw

Slamious Kodi-build is een van de beste builds die je tegenwoordig tegenkomt. Deze matige bouwstijl werkt perfect op alle apparaten, zelfs die met lage specificaties.

De Slamious-build bevat ook een behoorlijke verzameling video-add-ons waarmee je zo ongeveer alles kunt streamen wat je wilt. Met de gebruiksvriendelijke interface kun je snel aan de slag via verschillende streamingopties direct op het startscherm. Al met al is het een geweldige build om te hebben en je moet het proberen. Ik ben ervan overtuigd dat je het leuk zult vinden.

Hoe Slamious Build te installeren

6. Xanax

Werkt met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

xanax gebouwd

Xanax Kodi build is het aanbod van dezelfde ontwikkelaars die Durex build hebben ontworpen. De eens zo populaire build is niet langer functioneel. Het was echter een geweldige build en veel gebruikers die het gebruikten, zijn nog steeds op zoek naar het alternatief. Gelukkig is er nu een – Xanax.

De Xanax-build heeft bijna hetzelfde interface-ontwerp en dezelfde lay-out als Durex. Het is ook bijna even groot. Hoewel ik Xanax geen kloon van Durex zou noemen, is het bijna hetzelfde.

Met een solide bibliotheek van top Kodi-add-ons zoals Yoda, Exodus Redux, The Magic Dragon en een gebruikersvriendelijke interface, maakt Xanax build deze lijst.

Hoe Xanax build op Kodi te installeren

7. Xontech

Werkt alleen met Kodi 18-18.5

xontech

Xontech-build is afkomstig van de populaire ontwikkelaars Team Falcon, die ons al veel fatsoenlijke add-ons en builds hebben gegeven. Het heeft een visueel aantrekkelijk ontwerp, maar zonder gedoe of complicaties. De navigatie is eenvoudig en duidelijk. Er zijn tal van vooraf geïnstalleerde add-ons die werken, populair zijn en al op onze lijst met beste Kodi-add-ons staan. De build heeft ook veel programma-add-ons voor onderhoud en hulpprogramma’s. Ik heb het gevoel dat het binnenkort een populaire build wordt. Ik heb het geprobeerd. Misschien wilt u dat ook doen.

Hoe Xontech Kodi build te installeren

8. DaButcher

Werkt met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

dabutcher

DaButcher is een van de beste bibliotheken van Kodi-builds die ik onlangs ben tegengekomen. Deze wizard kan niet bogen op een lange lijst met builds. Terwijl ik dit schrijf, heeft DaButcher minder dan 10 builds in zijn inventaris. Hoewel het slechts een handvol opties heeft, maken ze nogal indruk. Alle builds zijn goed, hoewel DaLight het meest indruk op mij maakt. Deze lichtgewicht build biedt een volledig nieuwe Kodi-ervaring door zijn unieke en fris ogende interface. Ik raad je aan om de DaButcher te proberen.

Hoe DaButcher op Kodi te installeren

9. Grindhouse

Werkt met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

beste Kodi-build

Grindhouse Wizard biedt een frisse en indrukwekkende bibliotheek van meer dan drie dozijn builds. Of je nu al lang bent gemigreerd naar Kodi 18.5 of nog steeds Kodi 17.6 gebruikt, er zijn veel builds die je kunt verkennen en waarmee je kunt experimenteren. Als u een low-spec apparaat hebt, zijn er een paar lichtgewicht builds die probleemloos werken op elke systeemconfiguratie. Als u op zoek bent naar een functierijke, volledig geladen build, zijn er weer veel opties. Vanwege de gevarieerde verzameling kwaliteits Kodi-builds hebben we Grindhouse op onze lijst opgenomen.

Hoe Grindhouse Builds Wizard te installeren

10. Racoon City

Werkt alleen met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia

wasbeer stad

Racoon City is niet slechts één build, maar een verzameling van meerdere Kodi-builds beschikbaar via de Racoon City Wizard. Eerder waren de builds hier beschikbaar via meerdere wizards. De ontwikkelaars brachten ze samen en creëerden een hele nieuwe wizard. 

U vindt de functierijke, zware builds en lichtgewicht builds voor low-spec streaming-apparaten. Zelfs de kleine en middelgrote builds worden geleverd met populaire vooraf geïnstalleerde add-ons om ervoor te zorgen dat je veel streamingkeuzes hebt. De interface gebruikt de aangepaste versie van enkele van de beste Kodi-skins.

Hoe Racoon City Builds te installeren

11. Insomniacs

Werkt met Kodi 18.1 en Kodi 17.6

insomniacs bouwt wizard

Insomniacs is een ander pakhuis voor een paar Kodi-builds. Momenteel heeft Insomniacs Wizard slechts twee builds voor Kodi 18 Leia en geen builds voor Kodi Krypton 17.6. Hoewel beide builds goed zijn, valt de Black en Gold Build duidelijk op.

Hoewel Team Insomniacs niet veel builds te bieden heeft, zijn de bestaande goed genoeg voor de meeste gebruikers. Deze zijn van gemiddelde grootte om ervoor te zorgen dat ze goed presteren op low-spec streaming-apparaten zoals FireStick en Android-boxen. Ze zijn echter nog steeds groot genoeg om alle basics te dekken die je van een build of zelfs een beetje meer verwacht.

Zwart en goud is goed voor beginners, maar de ervaren gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudige en lichte build kunnen het ook interessant vinden.

Hoe Insomniacs Builds te installeren

12. Doolhof

doolhof gebouwd voor Kodi

The Maze is een van de nieuwere builds en ook een van de nieuwste inzendingen voor deze verzameling beste Kodi-builds.

De Maze Wizard heeft meerdere builds. Als u op zoek bent naar een lichtgewicht en multifunctionele oplossing, zou ik de Maze Family Build uit de lijst aanbevelen.

Deze build werkt geweldig op alle Kodi-apparaten. Zelfs als u een apparaat met lage specificaties (zoals FireStick) hebt, zult u geen prestatieproblemen vinden.

Hoe Maze Build op Kodi te installeren

13. Doomzday

Werkt met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

doomzday

DoomzDay Builds Wizard host een solide catalogus voor alle soorten Kodi-compatibele apparaten. Er zijn lichtgewicht builds die soepel werken op apparaten met weinig RAM-geheugen. Ze zijn perfect voor FireStick en Android TV Boxes. Je zult ook een aantal zware builds vinden die rijk zijn aan functies, maar die beter werken op computers of spec-geladen mobiele telefoons.

Toch zijn er veel keuzes en ik ben ervan overtuigd dat u iets zult vinden dat het beste bij u past. Deze builds worden geleverd met verschillende populaire Kodi-add-ons waarmee je al je favoriete inhoud kunt streamen. Probeer Doomzday eens, u zult niet teleurgesteld worden. 

Hoe Doomzday Kodi build te installeren

14. Twee koninkrijken

Werkt met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

beste versie voor Kodi

Two Kingdoms is niet één build maar een verzameling van meerdere builds. Ik heb er een aantal geïnstalleerd en gebruikt en was ervan overtuigd dat ze deel moesten uitmaken van onze lijst met beste Kodi-builds. Two Kingdom omvat Fladnag Super Lite, T2K Simple, Last Kingdom Dynamiq, Fortnite Build en nog veel meer.

  Como instalar o Boom Kodi Builds

Two Kingdoms heeft builds voor allerlei apparaten. De Fladnag Super Lite-build is bijvoorbeeld slechts 72 MB en werkt ongelooflijk snel op hardware met lage specificaties, zoals Amazon FireStick. Fladnag Super Lite heeft slechts een hoop add-ons, maar er is genoeg om al je favoriete films en shows te streamen. Als u op zoek bent naar een optie met meer functies, zijn er een paar waarin u geïnteresseerd zou kunnen zijn. The Two Kingdoms heeft voor elk wat wils.

Wizard-URL – http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Hoe Two Kingdoms Kodi Builds te installeren

15. Silvo

Werkt met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

Silvo

Deze MutliBuild-wizard is vrij nieuw en heeft niet veel builds. In feite herbergt het slechts twee builds voor Kodi Krypton en Kodi Leia. Silvo build is beschikbaar voor beide versies van Kodi. Het is een uitgebreide, maar toch lichtgewicht build die zorgt voor al uw streamingbehoeften. Met veel vooraf geïnstalleerde add-ons, kunt u direct beginnen met het kijken naar on-demand content zoals films, shows & documentaires, live tv & sport, inhoud voor kinderen en meer.

Aanvankelijk woog de build meer dan 540 MB toen deze werd geïnstalleerd, maar deze is teruggebracht tot ongeveer 250 MB om betere prestaties te bieden op FireStick en andere apparaten met lage specificaties. De Silvo biedt een nette, soepele interface met de normale lay-out die u kent. Het startscherm van de build geeft de aanbevolen inhoud weer. Je kunt dieper graven om meer te verkennen. Ik heb Silvo geprobeerd en ik ben ervan overtuigd dat dit het onderdeel van deze lijst moet zijn.

Hoe Silvo Kodi Build te installeren

16. Xenon

Werkt alleen met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5. Xenon Redbolt alternatieve versie beschikbaar voor Kodi 17.6

xenon

De XENON Build is ideaal voor gebruikers die Kodi op Android TV-boxen en Fire Stick-apparaten willen installeren. Deze Kodi-build wordt geleverd met een gebruikersinterface met een sectie voor populaire Android APK’s en Android-apparaten die u kunt gebruiken om video’s te streamen of Android-games te spelen. De gebruiksvriendelijke gebruikersinterface zorgt ervoor dat u niet uit de weg hoeft te gaan bij het starten van de build.

XENON wordt geleverd met talloze secties die elk type gebruiker onder de aandacht zullen brengen. Het gedeelte Tv-programma’s bevat inhoud voor elk type gebruiker. Als u van romantiekshows houdt, krijgt u de inhoud daarin. Als u een Action TV-serie junkie bent, is er up-to-date inhoud voor uw binge-watching-ervaring. Als je een gezin bent, zorg dan dat je gezinsvriendelijke inhoud krijgt.

Andere secties omvatten films, sport, muziek en nog veel meer. Net als tv-programma’s zijn deze secties onderverdeeld in submenu’s. Het sportgedeelte heeft bijvoorbeeld sportcategorieën zoals PPV & Evenementen, Vissen en Jagen, onder andere Sports replays. XENON beschikt over populaire add-ons zoals IT, Numbers, cCloud TV, DejaVu, Seren, VooDoo en meer

Wizard-URL – http://diggzrepo.ddns.net/

Hoe Xenon Kodi Build te installeren

17. De maling

Werkt met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

de maling

Van de ontwikkelaars van de ongelooflijke Fire TV Guru Build (nu stopgezet) komt nog een kwaliteitsversie – The Grind. Net als Fire TV Guru werkt de Grind-build soepel op Fire TV en op andere platforms, waaronder computers en mobiele telefoons.

The Grind biedt verschillende vooraf geïnstalleerde add-ons, waaronder Limitless, 7 Of 9, Venom en meer. Het biedt streaming-opties in verschillende mediacategorieën zoals films, shows, live tv, sport, kinderen, enz.

Deze build biedt soepele prestaties en is gemakkelijk te gebruiken. Daarom is het toegevoegd aan deze lijst met de beste Kodi-builds.

Hoe de Grind Kodi-build te installeren

18. Plutonium

Werkt met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

plutonium

Plutonium build is het onderdeel van het enorme arsenaal aan builds van EzzerMac’s Wizard. Deze wizard heeft een enorme reeks interne builds en catalogiseert ook builds van derden van andere ontwikkelaars. Plutonium is gemakkelijk een van de beste Kodi-modellen in zijn collectie.

Als je van flitsende, levendige thema’s houdt, is de kans groot dat je Plutonium leuk vindt. Maar het gaat niet alleen om de visuals. Zoals je van een goede build verwacht, bevat het een scala aan populaire Kodi-add-ons voor live tv, sport, films, shows en allerlei soorten video-inhoud. The Magic Dragon, DeathStar, Yoda, SportsDevil zijn enkele van de aanbevolen add-ons. Maar er zijn ook anderen.

Plutonium is een lichtgewicht met een downloadgrootte van minder dan 160 MB. Daarom biedt het topprestaties op alle platforms, zelfs FireStick, dat wordt beschouwd als een low-spec media-apparaat. Omdat het klein van formaat is, heeft de build niet veel functies. Toch behandelt het alle basisprincipes en zorgt u ervoor dat u nooit tekort komt aan content voor streaming.

Hoe Plutonium Kodi Build te installeren

19. CellarDoor TV

Werkt met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

cellardoor tv te bouwen

CellarDoor TV Wizard, onderdeel van de gelijknamige repository, rondt enkele van de beste Kodi-builds af die je tegenwoordig zult vinden. Deze wizard is de thuisbasis van meerdere Krypton-builds. Elke build verdient een plekje in onze beste Kodi builds-catalogus afzonderlijk. Maar omdat ze deel uitmaken van een arsenaal van CellarDoor TV, heb ik de vrijheid genomen om ze onder één dak te plaatsen.

Al deze builds worden geleverd met een indrukwekkende line-up van de nieuwste en operationele add-ons voor een reeks mediakeuzes, waaronder The Magic Dragon, DeathStar, SportsDevil, Seren, Numbers en nog veel meer. Gezien snelheid, navigatiegemak, stabiliteit en verzameling add-ons als parameters, zal ik Dominus voor op de twee zetten. Infusion en Sonar lopen echter niet ver achter. Dat is mijn mening wel. Cellar Door TV Wizard heeft ook nieuwe naamgenoot builds ‘Cellar Door’ toegevoegd. Ze zijn echter alleen beschikbaar voor Kodi 18 Leia.

Hoe CellarDoor TV-builds te installeren

20. SG-wizard

Werkt alleen met Kodi 18.1 – 18.5 Leia

sg wizard

Mac-ontwikkelaars van Ezzer bieden al een aantal maanden een aantrekkelijke reeks builds en add-ons. En nu hebben ze een geheel nieuwe wizard bedacht genaamd SG Wizard die een aantal builds host, los van hun primaire EzzerMac-wizard.

SG Wizard heeft een kleine maar solide verzameling builds voor Kodi Leia 18. Momenteel zijn er geen builds voor Kodi Krypton. Alle builds bieden enigszins een unieke lay-out. Ze zijn ook licht genoeg om soepel te werken op alle door Kodi ondersteunde platforms. Met een fatsoenlijke bibliotheek van video-add-ons, zorgen de builds er ook voor dat je nooit zonder streamingopties komt te zitten.

Hoe SG Wizard Builds op Kodi te installeren

21. Blauwe magie

Werkt alleen met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia

blauwe magie gebouwd

Blue Magic-build is een van de nieuwste toevoegingen aan onze catalogus met beste Kodi-builds. Het komt van Luxury Build Wizard, die ook een handvol andere builds host voor Kodi 18 en Kodi 17.6. Blue Magic heeft een slanke interface en een behoorlijke verzameling video-add-ons voor verschillende streamingopties.

U kunt direct vanaf het startscherm beginnen met het verkennen van de categorieën, zoals live tv, sport, kinderen, films, tv-shows en meer. Je kunt dieper ingaan en ook door de complete lijst met add-ons bladeren waar je populaire namen vindt zoals Monster Munch, Yoda, DeathStar, cCloud TV, The Magic Dragon en meer.

Hoe Blue Magic build op Kodi te installeren

22. Equinox

Compatibiliteit: Kodi 17.6 Alleen Krypton

Kodi equinox

Equinox komt op onze lijst met top builds voor zijn nette en probleemloze lay-out en minimale interface. Het is een grote build die na installatie bijna 660 MB aan ruimte op het apparaat in beslag neemt. Dat is behoorlijk groot voor een build en niet goed voor apparaten met weinig opslag zoals FireStick. Het werkte soepel op mijn computer, maar was traag op FireStick.

Equinox beschikt over slechts een handvol add-ons, waaronder Genie TV, Genie TV Sports, Yoda, SportsDevil, etc. Helaas zijn er niet veel keuzes voor Live TV en Sports. De ontwikkelaars hebben hun eigen Genie TV-app, maar deze vereist een premium lidmaatschap, wat u bijna $ 13 per maand kan kosten. De build heeft niet veel add-ons en is niet precies wat je ‘functierijk’ noemt. Dat vraagt ​​me af waarom het zo groot is. Het is geen slechte build, maar er staan ​​betere op deze lijst.

Wizard-URL – http://genietv.co.uk/repo/

Hoe Equinox Kodi Build te installeren

23. Duff Light

Werkt met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

duff light

Duff Light is een ongelooflijk lichtgewicht build, die perfect is voor tv-streaming-apparaten zoals Amazon FireStick en Android Boxes. Je zou het ook op je computer kunnen installeren, maar het zou niet geweldig zijn om ermee te communiceren. Wanneer u het op uw pc installeert, ziet u in plaats van de muiscursor een vlaggetje dat aangeeft dat de muis niet wordt ondersteund. U kunt nog steeds de muis gebruiken, maar navigatie zou niet eenvoudig zijn. De navigatie verloopt zelfs zonder de muis niet erg soepel. Het kost wat moeite om bij de items te komen waartoe je toegang wilt.

Duff Light is een minimale en nette bouw. De ontwikkelaars hebben alle niet-essentials verwijderd om de build lite te behouden. Daarom zou u hier geen grote verzameling add-ons vinden. Maar het heeft een aantal goed werkende add-ons zoals Kratos Reborn, enz. Ze zouden genoeg moeten zijn voor de meeste soorten video’s. Als u meer nodig hebt, kunt u altijd extra add-ons installeren. Als u op zoek bent naar een lichtgewicht, probleemloze, eenvoudige en netjes ogende build, wilt u misschien Duff Light overwegen.

  Como instalar o addon BOOM Sports no Kodi 17.6 Krypton

Hoe Duff Light Kodi Build te installeren

24. Hard Nox

Werkt met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

Net als de “No Limits Magic Kodi Build”, gebruikt de Hard Nox de Aeon Nox 5: Silvo Skin. Deze Kodi Skin biedt u een futuristische uitstraling. Net als alle andere builds, wordt het geleverd met geweldige add-ons zoals SportsDevil onder anderen.

De menu’s bevinden zich onderaan het scherm. Tot de opmerkelijke secties behoren tv-shows, 24/7 inhoud, populaire inhoud, films en kinderinhoud. Elk van de secties is verder onderverdeeld in subsecties in een beweging die is aangepast om de gebruikerservaring te verbeteren.

Hoe Hard Nox Kodi build te installeren

25. EzzerMacs

Werkt met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

harde nox

EzzerMacs is een opslagplaats voor tientallen Kodi-builds, zowel intern als van derden. Of je nu de nieuwste Kodi 18 Leia gebruikt of nog steeds streamt op Kodi Krypton, er zijn veel builds om uit te kiezen.

De Wizard komt in twee varianten – EzzerMacs & EzzerMac. Het onderscheid in de naam is zo klein, dat ik het bijna miste de eerste keer dat ik ernaar keek. Maar er is veel verschil in wat ze bieden.

EzzerMacs is uw normale wizard met een nogal tekstgebaseerde interface. Het geeft je alleen toegang tot de interne builds. EzzerMac is daarentegen grafischer en interactiever en host naast interne builds tientallen Kodi-builds van externe ontwikkelaars.

Als u op zoek bent naar een bron met veel werkende builds, is EzzerMacs wat u zou willen proberen.

Hoe Ezzermacs builds te installeren

26. Innovatie

Werkt met Kodi 18.1 tot Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

beste Kodi-builds

Innovation Builds Wizard biedt momenteel twee builds – Innovation Colors Adult en Innovation Colors Family. Beide builds bieden veel streamingopties. De versie voor volwassenen wordt geleverd met een extra categorie voor inhoud voor volwassenen.

Beide builds zijn redelijk groot waardoor soepele bewerkingen op een breed scala aan Kodi-apparaten mogelijk zijn. Je zult ook een kleine maar effectieve bibliotheek van Kodi-add-ons vinden, waaronder Numbers, The Magic Dragon en meer.

De interface van de build is gebruiksvriendelijk. De populaire films en shows zijn beschikbaar om vanuit het startvenster te streamen. U kunt de add-ons verder verkennen voor meer inhoud. De vertrouwde combinatie van menubalk en submenu-balk maakt het bouwen eenvoudig te navigeren en te verkennen.

Hoe Innovation Builds op Kodi te installeren

27. De joker

de Joker

De Joker Kodi-builds zijn een nieuwe toevoeging aan onze catalogus met de beste builds voor Kodi. De Joker Wizard heeft meer dan een dozijn builds, waaronder The Bio-Hazard, The Crow en meer. Er zijn opties voor allerlei Kodi-apparaten, zelfs apparaten die op lage specificaties en RAM werken. De meeste builds werken prima op FireStick en andere tv-apparaten, zoals Android TV. Alles bij elkaar genomen zijn The Joker Builds het proberen waard.

Hoe Joker builds te installeren

Hoe Kodi veilig te gebruiken is

Voordat je begint met streamen met Kodi Add-ons / builds, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om een ​​VPN te verbinden tijdens het streamen. Een VPN voor Kodi omzeilt ISP-beperking, overheidstoezicht en geografische beperking voor populaire add-ons. Ik maak altijd verbinding ExpressVPN op al mijn streaming-apparaten en ik raad je aan hetzelfde te doen.

ExpressVPN is de snelste en veiligste VPN. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

NOTITIE: We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je begint met streamen op Kodi, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

Wat anders kan Kodi doen?

Naast het streamen van live tv, films, tv-shows en muziek, zijn er nog andere verbazingwekkende dingen die je met Kodi kunt doen. Het enige dat u nodig hebt, is om de juiste add-ons te krijgen en de tutorials van de ontwikkelaars te volgen voor een snelle ervaring. Ze bevatten:

Muziek, podcasts downloaden, opslaan en afspelen

Naast het streamen en luisteren naar geweldige muziekgenres, kun je ook muziek downloaden met Kodi. De meeste mensen beschouwen Kodi als slechts een tv. Het is echter meer dan dat! Wanneer uitgerust met de juiste add-ons en functies, zal Kodi transformeren in een hub voor al uw digitale mediabehoeften. Een van de briljante functies die het biedt, is de mogelijkheid om muziek te downloaden en op te slaan die je daarna kunt spelen. Het enige dat u nodig hebt, is de juiste muziek-add-ons installeren.

Eigenlijk krijgt u met dergelijke muziek-add-ons dezelfde diensten als iemand die zich heeft geabonneerd op Spotify Premium of Apple Music. Vergeet niet dat je deze geweldige muziekgenres GRATIS krijgt! Bovendien kunt u podcasts op dezelfde manier downloaden en afspelen. Je hebt een goede add-on nodig die specifiek is ontworpen voor podcasts.

Download, installeer en speel videogames

Welke tiener houdt niet van videogames in de wereld van vandaag? Nou ja, een heel klein percentage. Als je echter net als ik bedraad bent, breng je liever je langzame avonden en weekends door met het spelen van videogames in de kelder. Met Kodi hoef je niet te investeren in een PlayStation. Het enige dat je nodig hebt is een leuke gaming-installatie en de juiste add-ons. De videogames zijn beschikbaar in verschillende genres en formaten. Van retro-videogames tot Android-apps, je kunt genieten van een leuke game-ervaring vanaf elk Kodi-apparaat!

Upload video’s en foto’s in een bibliotheek

Voorbij zijn de dagen dat onze ouders papieren foto’s in boekjesalbums zouden opslaan. Ik herinner me dat we een paar uur na het ontmoeten van onze familieleden door deze albums zouden spenderen terwijl we vragen stelden zoals waar was je vandaag? Vandaag hebt u alleen een smartphone en een opslagapparaat nodig om uw onvergetelijke momenten te maken en op te slaan. Tijdens bezoeken hoeft u alleen maar mensen te voorzien van uw bibliotheek met geweldige video’s en foto’s die zijn geotagged.

Met Kodi hoeft u niet te betalen voor een service waarmee u een foto- of videotheek kunt maken. Het platform biedt u add-ons waarmee u afbeeldingen in diavoorstellingbibliotheken kunt uploaden, bewerken en opslaan. Deze foto’s kunnen ook worden gebruikt bij het maken van Kodi-achtergronden en skins op uw ondersteunde Kodi-apparaat. Bovendien kunt u uw korte video-inhoud op een vergelijkbare manier opslaan.

Bekijk Social Media Platforms

Last but not least kunt u weer-apps en sociale mediaplatforms bekijken via Kodi-apparaten. Binnen Kodi kunt u YouTube, Pinterest, Twitter en Facebook onder andere sociale mediaplatforms downloaden. Zo’n zet helpt je om live meldingen en feeds binnen je Kodi-applicatie te krijgen.

Veelgestelde vragen

Wat is het meest populair & beste Kodi-build?

No Limits Magic is momenteel waarschijnlijk de populairste Kodi-build. Titanium Build van Supreme Builds Wizard is ook enorm populair.

Beide builds zijn goed ontworpen en bieden een geweldige Kodi-ervaring. Ze worden ook geleverd met verschillende vooraf geïnstalleerde Kodi-add-ons om meteen aan de slag te gaan.

Wat zijn de gevaren van het gebruik van een Kodi-build?

Je moet voorzichtig zijn bij het kiezen van een Kodi-build. Van sommige is bekend dat ze de malware doorgeven aan uw apparaat. De populaire builds zijn echter over het algemeen veilig. We hebben nog nooit gehoord van misstanden voor de builds die we hier hebben vermeld.

Zijn Kodi bouwt juridisch?

De Kodi-builds worden geleverd met vooraf geïnstalleerde add-ons van derden. Als u auteursrechtelijk beschermde inhoud streamt, bestaat het gevaar dat u in juridische problemen wordt gesleept. We adviseren onze lezers om de licentievrije inhoud die beschikbaar is in het publieke domein te streamen. We raden ook aan een VPN te gebruiken om uw IP-adres te verbergen tijdens het streamen.

Hoe kan ik extra add-ons installeren op builds?

U kunt eenvoudig add-ons installeren over elke Kodi-build. U kunt de stapsgewijze instructies volgen om Kodi-add-ons in builds te installeren.

Bottom Line

Ik hoop dat het je is gelukt om een ​​aantal van de beste Kodi-builds te krijgen die je boeien! De volgende stap is om de handleidingen op onze site te volgen en veilig te installeren. Vergeet niet dat je een goede Kodi VPN nodig hebt voor je persoonlijke veiligheid, codering en anonimiteit! Als je nieuw bent in de Kodi-wereld en het graag zou willen proberen, zou ik je aanraden om de Amazon Fire TV Stick te kopen. Je kunt FireStick gemakkelijk jailbreaken voor streaming met Kodi-builds en het is zelfs niet illegaal.

Verwant:

  • Hoe meerdere Kodi-builds te installeren
  • Beste Live TV Kodi-add-ons
  • Hoe cCloud Kodi Addon te installeren
  • Hoe BBC iPlayer op Firestick en Kodi te installeren
  • Hoe Crew Addon te installeren

Klik hier om geheime snijtrucs voor snoeren rechtstreeks in je inbox te krijgen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me