Cara Pasang MAN IRON pada Kodi 17.6 Krypton

>

Dalam panduan langkah demi langkah ini, saya akan menunjukkan kepada anda cara memasang Iron Man Addon pada Kodi 17.6 Krypton untuk FireStick dan PC. Panduan ini akan berfungsi pada peranti lain juga kerana antara muka Kodi adalah sama untuk setiap peranti.

Dalam era alat pintar ini, set televisyen Smart berkembang sebagai salah satu peranti yang paling menjanjikan. Anda tidak boleh memanggil TV, kotak idiot lagi. Setiap hari lebih banyak fungsi ditambah untuk menjadikannya lebih pintar. Dan perkembangan terbaru untuk TV pintar anda datang dalam bentuk Amazon Fire Stick.

Sekarang, jika anda memiliki TV Pintar, selamat untuk mengandaikan bahawa anda mesti terbiasa dengan Amazon Fire Stick. Sesuatu yang telah memberikan dimensi baru ke hiburan rumah. Dengan ini, anda boleh mengakses hampir semua kandungan yang boleh didapati dalam talian dalam resolusi HD atau FHD. Amazon Fire TV mempunyai banyak aplikasi untuk mengakses kandungan dalam talian ini, yang paling popular (boleh dikatakan) yang Kodi. Sejak pelancarannya, ia telah menjadi yang paling dibincangkan tentang aplikasi dan masih mendapat sambutan hangat. Tetapi ada tangkapan kecil.

Kodi adalah aplikasi yang bergantung. Ia tidak berfungsi sendiri dan anda perlukan Pengaya jika anda ingin menonton filem, treler, rancangan TV, lagu-lagu dan lain-lain.

Sejak kedatangan Kodi, add-on baru sedang diperkenalkan pada kadar yang lebih cepat. Dan hari ini kita akan bercakap tentang Addon MAN IRON, salah satu tambahan terbaru kepada keluarga Kodi terbaik yang terbaik. Ia boleh didapati daripada pasukan Zero Tolerance (ZT) yang juga menyokong The Dogs Bollocks Kodi Addon.

Tetapi sebelum menggali butiran bagaimana memasang Iron Man di Kodi 17.6, mari kita mula-mula mengambil pandangan ringkas mengenai apa yang boleh dilakukan oleh add-on ini.

IRON MAN Kodi Addon paling sesuai untuk pencinta filem. Selain memiliki filem pelbagai genre seperti Tindakan, Komedi, Seram, Kanak-kanak dan Keluarga, anda juga mendapat pilihan untuk menonton filem dari senarai 250 IMDB. (Orang-orang yang begitu lama ingin meneruskan senarai, sekarang adalah masa.)

Menarik kerana kedengarannya, ketika datang ke filem, addon ini akan membuat anda tertutup untuk apa saja. Mari kita lihat proses pemasangan langkah yang bijak sekarang.

Cara Pasang Addon Man Addon di Kodi 17.6

Hanya peringatan yang cepat, anda perlu membenarkan pemasangan dari sumber yang tidak diketahui sebelum memasang mana-mana Add-on pihak ketiga pada Kodi. Lebih baik anda menyemaknya sekali sebelum meneruskan. Anda akan mendapati pilihan untuk membenarkan pemasangan dari sumber yang tidak diketahui di bawah Tetapan->Tetapan sistem->Add-ons.

membenarkan sumber yang tidak diketahui kodi

Sekiranya anda melakukan ini untuk kali pertama, anda perlu meluluskannya dengan menekan butang Ya pada tetingkap Amaran. Sekarang, selepas anda selesai dengan ini, anda boleh pergi untuk pemasangan Iron Man Addon.

# 1. Klik Ikon Tetapan pada skrin utama Kodi (anak panah kiri) dan klik padanya.

tetapan kodi

# 2. Cari ikon Pengurus Fail – yang terakhir dalam Panel Tetapan.

pengurus faili kodi

# 3. Klik “Tambah Sumber”

tambah sumber repo kodi

# 4. Kotak dialog Sumber Tambah Fail akan muncul dengan serta-merta dengan “Tiada” dipaparkan pada skrin. Klik padanya.

klik tiada kodi

# 5. Tetingkap baru akan muncul di skrin yang meminta anda memasuki laluan atau menyemak imbas fail sumber. Dalam medan URL, masukkan URL: http://repozip.zerotolerance.gq/ dan klik OK.

# 6. Sekali lagi, anda akan dibawa semula ke kotak dialog Tambah Sumber, dengan URL yang anda masukkan menggantikan Tiada. Selepas itu, anda perlu memasukkan nama sumber media, jadi klik pada medan teks di bawahnya dan masukkan Zero T dalam medan teks dan klik OK. Semak semula sebaik sahaja anda mengisi semua butiran dengan betul dan kemudian tekan OK sekali lagi.

bagaimana memasang lelaki besi di kodi

# 7. Sekarang kembali ke skrin utama Kodi. Dari panel paling kiri, pilih Pilihan tambah. Di bawah butang tetingkap Add-on pada Package Package (kotak terbuka) ikon.

pemasang pakej kodi

# 8. Dari skrin seterusnya pilih Pasang dari pilihan fail Zip untuk meneruskan.

memasang dari zip file kodi

# 9. Senarai folder akan muncul, dari mana anda perlu mencari Zero T folder dan bukanya.

# 10. Selepas anda membuka Folder Zero T, klik repository.zt-5.0.zip dan tunggu mesej kejayaan pemasangan.

memasang lelaki besi kodi dari repositori toleransi sifar

# 11. Sekali lagi Repositori Toleransi Sifar Dipasang mesej diminta pada skrin, buka “Pasang dari Repositori.”

memasang kodi dari repositori

# 12. Tetingkap baru akan muncul di skrin dengan senarai Repositori yang dipasang pada aplikasi Kodi anda. Anda perlu mencari Repositori Toleransi Sifar dan membukanya.

repositori toleransi sifar

# 13. Buka Video Tambah > IRON MAN

lelaki besi kodi addon

# 14. Tetingkap Pemasangan akan muncul dengan serta-merta. Klik pada butang Pasang di sudut kanan bawah.

bagaimana memasang iron man addon di kodi

# 15. Sekarang anda akan melihat bahawa MANADAAN MANUSIA IRON mula memuat turun. Setelah proses muat turun selesai, Pengebom MAN IRON Dipasang mesej akan muncul di sudut kanan atas skrin. Ini akan memastikan pemasangan telah berjaya disiapkan dan kini anda boleh mula menggunakan IRON MAN Kodi Addon.

Sebelum anda memulakan streaming dengan Kodi Addons / Builds, saya ingin memberi amaran kepada anda bahawa semua yang anda jalankan di Kodi dapat dilihat oleh ISP dan Kerajaan anda. Ini bermakna, penstriman kandungan berhak cipta (filem percuma, rancangan TV, Sukan) mungkin membawa anda ke masalah undang-undang.

Pengguna Kodi sangat dinasihatkan untuk menyambungkan VPN semasa streaming. VPN untuk Kodi akan memintas ISP throttling, Pengawasan Kerajaan, dan geo-restriction pada Add-on yang popular. Saya sentiasa bersambung ExpressVPN pada semua peranti penstriman saya dan saya cadangkan anda melakukan perkara yang sama.

ExpressVPN adalah VPN terpantas dan paling selamat. Ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Maksudnya, anda boleh menggunakannya secara bebas selama 30 hari pertama dan jika anda tidak berpuas hati dengan prestasi (yang sangat tidak mungkin), anda boleh meminta bayaran balik penuh.

CATATAN: Kami tidak menggalakkan pelanggaran undang-undang hak cipta. Tetapi, bagaimana jika anda mengakhiri kandungan streaming dari sumber tidak sah secara tidak sengaja? Ia tidak selalu mudah untuk memberitahu perbezaan antara sumber legit dan haram.

Jadi, sebelum anda memulakan streaming di Kodi, berikut adalah cara untuk mendapatkan perlindungan VPN dalam 3 langkah mudah.

Langkah 1: Dapatkan langganan ExpressVPN DI SINI.

Langkah 2: Klik DI SINI untuk memuat turun dan memasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda.

Langkah 3: Klik ikon Kuasa untuk menyambungkan pelayan VPN. Itu sahaja. Sambungan anda kini selamat dengan VPN terpantas dan terbaik untuk Kodi.

sambung expressvpn untuk kodi

Bagaimana Cara Menggunakan IRON MAN Kodi Add-on

  1. Pada skrin utama Kodi, pergi ke Tambah-ons > Tambah Video.
  2. Navigasi ke IRON MAN Addon.
  3. Mengklik pada ini akan membawa anda ke tetingkap seterusnya dengan pilihan Terbuka. Klik padanya.
  4. Ia akan melancarkan Add-on IRON MAN, dan anda akan menemui pelbagai pilihan untuk filem SuperHero, 250 filem IMDB, Filem demi Tahun dan lain-lain di panel kanan.
  5. Pilih yang anda mahu tonton. Duduk. Dapatkan satu pek popcorn. Nikmati.

Catatan: Pastikan anda tidak melanggar sebarang hak cipta. Add-on ini harus digunakan untuk menonton kandungan yang tersedia di domain Awam. Jika ditangkap menonton kandungan yang dilindungi hak cipta, anda mungkin menghadapi masalah undang-undang.

Iron Man tidak memasang Kodi

Kadang-kadang ia mungkin berlaku bahawa MAN IRON Kodi Addon akan gagal dipasang pada peranti anda. Tidak perlu risau kerana ia dapat diselesaikan sepenuhnya.

  • Sebelum anda mula memasang semula, semak melihat rangkaian anda. Kadangkala rangkaian yang lemah atau tidak stabil mungkin mengakibatkan memuat turun fail pemasangan yang tidak lengkap.
  • Kaedah lain ialah untuk memeriksa jika anda telah memasukkan URL Repo yang betul atau tidak. Sekiranya anda mendapati ralat di sana, segera betulkannya di medan laluan dan pasang semula Add-on berikut langkah-langkah di atas.
  • Sekiranya anda tidak dapat melihat kesilapan tersebut, cubalah membersihkan fail sementara dan cache. Ini akan menjadikan App segar seperti ketika dipasang dahulu.
  • Dalam beberapa keadaan, membina fail juga boleh menyebabkan ralat pemasangan. Ini mungkin disebabkan fail yang hilang atau tidak lengkap yang dimuat turun. Walau bagaimanapun, jika ralat terus berlaku, pasangkan salinan tambahan Addon.

Saya harap panduan yang disebutkan di atas berfungsi untuk anda. Jika anda tidak dapat memasang Iron Man Kodi Addon, komen di bawah, dan saya akan membantu anda.

Berkaitan:

Bagaimana untuk Jailbreak Fire Stick
Bagaimana untuk Menghentikan Kodi pada FireStick
Bagaimana untuk memasang Exodus Kodi
Bagaimana untuk memasang Build Fire Guru TV