Cum să verificați Jurnalul de eroare Kodi pentru mai multe informații și remediere rapidă

>

În acest ghid, vă voi arăta cum puteți verifica fișierul Kodi pe Kodi 18.5 & Kodi 17.6. Ghidul acoperă procesul manual pentru toate dispozitivele populare acceptate de Kodi. Veți obține, de asemenea, instrucțiuni detaliate pentru instalarea suplimentelor Kodi relevante. 

De ce am nevoie de fișierul de jurnal Kodi pe care îl puteți întreba? Kodi este un mare media player, folosit de milioane de oameni din întreaga lume. Dar, nu este perfect. Uneori, te confrunți cu erori care nu par să dispară. Puteți solicita apoi ajutor pe forumurile oficiale Kodi sau de la un expert Kodi pe care îl puteți cunoaște. Cel care vă rezolvă problema este probabil să vă solicite fișierul jurnal Kodi. Este posibil să fi observat mesajul „Verificați jurnalul pentru mai multe informații” împreună cu erorile de pe Kodi. Fișierul jurnal conține informații specifice erorii, permițându-ne astfel să găsim soluții mai relevante și mai precise.

În acest ghid, veți învăța cum să verificați jurnalul pe Kodi. În primul rând, veți vedea cum puteți găsi manual fișierul jurnal Kodi care se află în stocarea dispozitivului. Mai târziu, vă voi prezenta două suplimente Kodi care vă permit să accesați locația de jurnal Kodi din aplicația Kodi. Continua să citești!

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut de streaming nelimitat, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

Cum să verificați manual Kodi Log

De asemenea, puteți verifica fișierul jurnal Kodi manual. Fișierul jurnal este un fișier text simplu. Prin urmare, îl puteți deschide cu orice editor de text / vizualizator de bază, cum ar fi Notepad pe Windows.

Va trebui să navigați manual către folderul de stocare a dispozitivului unde se află fișierul jurnal. Calea către folder variază de la dispozitive.

Iată lista locației jurnalului Kodi pe dispozitive. În cazul în care nu puteți găsi fișierul, utilizați suplimentul Kodi Logfile Uploader.

Verificați fișierul Kodi Log pe Windows

Utilizatorii Windows pot urma calea de mai jos.

Windows Drive (de obicei C 🙂 > Utilizatori > {nume de utilizator} > Datele aplicatiei > pachete > XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p > LocalCache > Roaming > Kodi > Kodi.log

Localizați Kodi Log on Mac

Dacă sunteți utilizator MacBook, ar trebui să găsiți fișierul jurnal Kodi la următoarea locație.

Utilizatori > {nume de utilizator} > Bibliotecă > Suport aplicatie > Kodi > Kodi.log

Găsiți locația Kodi Log pe Android

Depozitare dispozitive > Android > Date > org.xbmc.kodi > fișiere > .Kodi > temp > kodi.log

În dispozitivele Android, folderul „.kodi” este ascuns. Pentru a accesa fișierul jurnal, va trebui să-l ascundeți mai întâi. Toate aplicațiile managerului de fișiere au o opțiune în setări pentru a ascunde folderele și fișierele ascunse. De exemplu, dacă utilizați ES File Explorer, puteți face vizibil folderul și fișierele ascunse activând „Afișați fișiere ascunse” din Setări > Setări de afișare.

verificați jurnalul pentru mai multe informații despre eroarea kodi

Verificați Kodi Log on iOS

privat> var > mobil > Bibliotecă > Preferințe > Kodi > kodi.log

Fișier Kodi Log pe Linux

Utilizatorii Linux pot verifica jurnalul urmând calea de mai jos-

Dosarul rădăcină > .Kodi > kodi.log

Cum să verificați Kodi Log pe FireStick

Puteți utiliza orice manager de fișiere pentru a vizualiza fișierul jurnal Kodi, care este salvat pe stocarea FireStick. Prefer ES File Explorer, care este una dintre cele mai bune aplicații FireStick pentru a explora stocarea FireStick.

 • Obțineți ES File Explorer – În ecranul caselor FireStick, selectați pictograma de căutare din partea dreaptă sus și tastați „ES File Explorer” (fără ghilimele). Selectați ES File Explorer în rezultatul căutării și faceți clic pe acesta apăsând butonul de selectare de pe telecomandă. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala această aplicație.

cum să verificați codul jurnal pe firestick

 • Rulați aplicația din „Aplicațiile dvs. & Secțiunea Jocuri odată instalată. Acum, deschideți opțiunea Setări din stânga

jurnal de coduri de foc

 • Dați clic pe „Setări afișare”

verificați jurnalul pentru mai multe informații

 • Derulați în jos până la „Afișați fișiere ascunse” și activați-l bifând caseta de lângă el

codi jurnal locație fișier foc

 • Reveniți la ecranul de start ES File Explorer. Evidențiați opțiunea „Local” din coloana din stânga, extindeți-o și faceți clic pe a doua opțiune „Acasă” (cea care nu are pictograma de lângă ea)

locația fișierului jurnal de firestick kodi

 • Acum, deschideți folderul Android

codi greșeală jurnal de eroare

 • Navigați la date > org.xbmc.kodi > fișiere >  temp. Veți vedea fișierul „kodi.log” aici.

cum să verificați codul jurnal pe firestick

Astfel, acesta este modul în care verificați jurnalul Kodi pe dispozitivul dvs. FireStick sau Fire TV. Dacă aveți un nou stick de pe Fire TV și nu aveți Kodi pe acesta, urmați linkul de mai jos pentru resurse.

 • Cum să imprimați Jailbreak FireStick
 • Cum se instalează Kodi pe FireStick

Vizualizați Jurnalul Kodi cu Addon „Vizualizator jurnal pentru Kodi”

Dacă din anumite motive nu puteți naviga în fișierul jurnal de stocare a dispozitivului, puteți utiliza întotdeauna un add-on Kodi numit „Vizualizator jurnal pentru Kodi”. Acest supliment vă va permite să vizualizați jurnalele din Kodi, fără a fi necesar să căutați dosarul.

Log Viewer pentru Kodi este disponibil în depozitul oficial Kodi Add-on. Îți voi arăta cum să instalezi acest complement. Iată care sunt pașii.

# 1. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să faceți clic pe opțiunea „Adăugări” din bara laterală din stânga. Îl veți găsi pe ecranul de pornire Kodi.

Jurnal de erori Kodi

# 2. Acum faceți clic pe pictograma casetei deschise din stânga sus, care se numește și instalator de pachete.

Vizualizator jurnal Kodi

# 3. Deschideți opțiunea „Instalare din depozit”

Locația jurnalului Kodi

# 4. Pe ecranul următor, faceți clic pe Kodi Add-on Repository

jurnal de eroare kodi

# 5. Derulați un pic în jos și selectați „Adăugări de program”

cum să verificați codul jurnal

# 6. Acum derulați în jos până la secțiunea „L”. Va fi necesar un pic de derulare. Selectați „Vizualizarea jurnalului pentru suplimentul Kodi”

cum să verificați jurnalul pe codi

# 7. Pur și simplu faceți clic pe butonul „Instalare” din partea stângă jos a ecranului următor pentru a instala Kodi Log Viewer

Vizualizator jurnal Kodi

# 8. Așteptați instalarea suplimentului. Nu trebuie să dureze mai mult de 30 până la 60 de secunde. Când instalarea este completă, va apărea o notificare care spune „Adăugarea instalată” în partea dreaptă sus

Locația jurnalului Kodi

# 9. Acum reveniți la ecranul de pornire Kodi și navigați la suplimente  > Componente de program. Acum veți vedea suplimentul „Vizualizare jurnal pentru Kodi” printre alte suplimente de program. Faceți clic pe el pentru a deschide suplimentul

verificați jurnalul pentru mai multe informații despre eroarea kodi

# 10. Acum veți vedea trei opțiuni – Afișare jurnal, Afișare jurnal vechi și Setări. Puteți vedea cele mai recente jurnalele din secțiunea „Afișare jurnal”. Dacă ați găsit vreo eroare Kodi, aceasta este secțiunea pe care doriți să o deschideți pentru a obține cele mai recente jurnale Kodi.

În cazul în care doriți să vizualizați jurnalele mai vechi, le veți găsi în secțiunea „Afișare jurnal vechi”.

În secțiunea „Setări”, puteți regla unele setări și personaliza afișarea jurnalului. Vom vorbi mai târziu despre Setări. În primul rând, să deschidem „Afișare jurnal”

cum să verificați codul jurnal

# 11. Așa va arăta jurnalul Kodi. Nu sunt sigur de ce, dar jurnalele sunt sortate după mai vechi. Pentru cele mai recente jurnalele, va trebui să derulați în jos până la capăt. Dar, puteți schimba modul de sortare a jurnalelor și vizualizarea primelor a celor mai recente.

jurnal de eroare kodi

# 12. Executați Log Log Viewer pentru Kodi și de această dată deschideți „Setări”

unde să găsiți fișierul jurnal de eroare kodi

# 13. Acest lucru veți vedea în secțiunea Setări. Activați „Invert log (primul cel mai recent primul)” pentru a sorta jurnalele pe mai nou în vechi. Activarea acestei opțiuni va permite, de asemenea, „Numărul de linii de afișat”. Puteți afișa „Toate” liniile afișate sau puteți alege numărul dorit (20, 50 și 100 sunt celelalte opțiuni)

detalii eroare kodi

Dacă doriți să afișați automat jurnalul Kodi atunci când a apărut eroarea, activați „Afișați jurnalul când apare o eroare”.

Activarea „Utilizați caseta de text personalizată” va afișa jurnalele în modul ecran complet

Activați jurnalul de depanare pentru mai multe informații despre eroare

Dacă Kodi sau un supliment se comportă eratic și căutați să obțineți ajutor de la experți, veți dori să vă asigurați că furnizați cât mai multe informații despre eroare. Acest lucru îi ajută pe cei care se ocupă de problemele de la Forumul de asistență Kodi să înțeleagă mai bine problema și să ofere soluții mai relevante.

Jurnalul de depanare, atunci când este activat, adaugă informații suplimentare despre eroare la jurnalele Kodi. Această informație adăugată ar putea fi vitală în soluționarea problemei. Așadar, înainte de a genera fișierul de jurnal folosind „Vizualizatorul de jurnal pentru Kodi” sau orice alt supliment, ar merita să activați înregistrarea de depanare..

Iată cum puteți face asta:

# 1. Deschideți meniul Setări făcând clic pe pictograma cog din stânga sus a ecranului de pornire Kodi

setări kodi

# 2. Deschideți acum „Setările sistemului” din lista de opțiuni de pe Kodi 17.6 sau doar „Sistem” pe Kodi 18

setări de sistem kodi

# 3. Selectați „Logging” în bara laterală din stânga și veți vedea opțiunile conexe din dreapta. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, activați „Activați înregistrarea de depanare” mutând butonul. În momentul în care veți face asta, informații suplimentare despre jurnal vor începe să apară în partea stângă sus a ferestrei Kodi.

locația fișierului jurnal de eroare kodi

Nu trebuie să vă preocupați de aceste informații. Dar, va adăuga câteva date cu adevărat utile în jurnalul Kodi, pe care dezvoltatorii sau experții de la Kodi Support Forum îl pot folosi pentru a rezolva problema la îndemână. Tot ce trebuie să faceți este să reporniți Kodi după ce ați activat această opțiune și a reproduce eroarea. Mai multe detalii noi vor fi adăugate în fișierul jurnal.

Știu că această suprapunere suplimentară deasupra fiecărui ecran Kodi ar putea fi destul de enervantă. S-ar putea să vă atragă atenția de conținut în timp ce vizionați un film sau orice alt conținut. Dar nu trebuie să ții tot timpul „Activarea înregistrării debug-ului” activată. După ce ați regenerat eroarea și ați adăugat mai multe detalii în jurnal, îl puteți dezactiva din nou.

Cum să încărcați Kodi Error Log direct în server cu Kodi LogFile Uploader

Plug Viewer pentru Kodi plugin vă permite să vizualizați jurnalele. Asta e bine! Dar, dacă ar trebui să partajați jurnalele de pe forumul de asistență sau la un expert? Desigur, o modalitate este să localizați fișierul jurnal pe stocarea dispozitivului și să încărcați fișierul pe forumul de asistență Kodi. Acesta pare a fi un proces îndelung desenat și adesea utilizatorii nu sunt capabili să localizeze folderul jurnal. Din fericire, există o cale mai ușoară.

Puteți încărca jurnalele dvs. direct pe server și puteți partaja adresa URL cu persoanele în cauză, folosind suplimentul „Kodi Logfile Uploader”. Acest supliment este disponibil și în Depozitul oficial Kodi Add-on.

Vă voi arăta cum să instalați și să folosiți Kodi Logfile Uploader. Am dezactivat jurnalul de depanare, deoarece ascunde pictogramele din partea de sus, iar imaginile nu vă vor fi foarte clare. Așadar, asigurați-vă că activați Logarea Debug înainte de a urma pașii de mai jos.

# 1. Deschideți suplimentele din ecranul de start și faceți clic pe pictograma Deschide pachet din stânga sus

instalator kodi addon

# 2. Deschideți din nou opțiunea „Instalare din depozit” pe ecranul următor și apoi selectați „Kodi Add-on Repository”

Kodi log upload

# 3. Acum deschideți suplimentele de programe

cum să încărcați jurnalul de eroare kodi

# 4. Derulați în jos în secțiunea „K” și faceți clic pe suplimentul „Kodi Logfile Uploader”

încărcător cod de fișiere logi

# 5. Faceți clic pe „Instalare” pe următorul ecran (butonul din partea dreaptă jos) și ca întotdeauna, așteptați instalarea suplimentului. Când vedeți Adăugarea notificată instalată în partea dreaptă sus a ecranului, înseamnă că sunteți bine să mergeți.

jurnal de eroare kodi

# 6. Acum reveniți la ecranul de start și navigați la accesorii > Adăugări de program și ar trebui să vedeți aici pictograma suplimentară

cum să verificați codul jurnal

# 7. Deschideți suplimentul. În primul rând, este afișat un prompt care vă întreabă dacă doriți să vizualizați fișierul de înregistrare sau să îl încărcați. Faceți clic pe „Vizualizare” pentru a vizualiza doar fișierul de înregistrare. Faceți clic pe „Încărcare” pentru a-l încărca.

După ce faceți clic pe încărcare, va apărea un nou pop-up cu un URL. Puteți accesa această adresă URL pentru a vizualiza jurnalele. Partajați această adresă URL cu descrierea problemei pe Forumul de asistență Kodi.

verificați jurnalul pentru mai multe informații despre eroarea kodi

După cum puteți vedea, există un cod QR pentru fișierul jurnal. Doar scanează codul cu mobilul și vei primi linkul pentru a descărca fișierul de pe dispozitiv.

De fiecare dată când deschideți acest supliment, o nouă adresă URL este generată cu fișierul de înregistrare actualizat.

# 8. Așa vor arăta detaliile jurnalului de eroare Kodi atunci când sunt vizualizate prin URL:

jurnal de eroare kodi

Jurnal de erori Kodi: Înfășurare

Când veți găsi o eroare Kodi pentru care nu puteți găsi soluția, puteți solicita ajutor de la Forumul de asistență Kodi sau de la orice alt expert Kodi pe care îl puteți cunoaște. Există o șansă corectă să vi se solicite fișierul jurnal Kodi. Acest fișier conține toate detaliile relevante ale erorii Kodi și ajută la găsirea unei soluții mai precise. Puteți naviga la fișierul kodi.log prin calea pe care am oferit-o. Cu toate acestea, dacă descoperiți că este un pic desenat, puteți instala Log Viewer pentru Kodi și Kodi Logfile Uploader..

Ambele suplimente se găsesc în Repository-ul oficial Kodi Add-on. Nu aveți nevoie de fișierul jurnal în fiecare zi. Dar, când primiți mesajul de eroare „Verificați jurnalul pentru mai multe informații”, trebuie să știți cum să îl obțineți. Despre acest articol este vorba. Sper că ai găsit-o utilă. Vă rugăm să nu ezitați să comentați mai jos dacă aveți sugestii sau întrebări. Vă mulțumim pentru lectură!

Legate de:

 • Cum să actualizați Kodi
 • Cel mai bun VPN pentru Kodi
 • Cum să remediați tamponarea pe Kodi
 • Cum să obțineți Real-Debrid pe Kodi
 • Cum să resetați Kodi pe FireStick