Cum se instalează Fire TV GURU Build pe Kodi 17.6 Krypton

>

Un număr bun de utilizatori Kodi doresc să instaleze Kodi pe Amazon Fire Stick. Dacă faceți parte din această clasă de persoane sau în cazul în care anticipați să achiziționați un Amazon Fire Stick în curând, atunci poate doriți să luați în considerare Fire TV GURU Build. Acesta a fost dezvoltat de FireTVGuru, făcând astfel o alegere naturală pentru dispozitivele Fire TV Stick.

NOTĂ: Această construcție NU mai funcționează. Puteți consulta lista celor mai importante construcții Kodi. Vă sugerez să încercați Titanium sau, de asemenea, puteți naviga în lista noastră Best Kodi Builds. 

FireTVGuru a dezvoltat acest Kodi Build special pentru dispozitivele de streaming Amazon. Fișierul de instalare are dimensiuni reduse în comparație cu majoritatea construitelor Kodi pe piață astăzi. Versiunea completă are dimensiunea de 300 MB +. Cu acesta, vă veți bucura de streaming și de descărcare de conținut media fără probleme.

Cu toate acestea, într-o situație în care vă confruntați cu provocări de instalare, veți primi o mare parte din informațiile de depanare de pe site-ul oficial Fire TV Guru. Vă recomandăm să faceți o instalare curată a Fire TV GURU Kodi Build. Acest act îi va oferi o răspândire completă pe Kodi. În orice caz, puteți opta pentru instalarea standard care vă permite să păstrați suplimentele și setările existente. Dacă sunteți în căutarea mai multor opțiuni, consultați cele mai bune construcții Kodi aici.

fire tv guru build firestick

Fire TV GURU Build: la ce ar trebui să vă așteptați?

Fire TV GURU Build împachetează o colecție uriașă de suplimente populare Kodi. Aceste suplimente sunt sursa conținutului său de streaming. Printre suplimentele populare se numără Globe TV, Picasso, Bennu, Filme Bucky, Fire Fitness, Bass Box, FTFA, Nfl Games, Quantum, SkyNet, NBC Sports Live Extra, IPTV Bonanza, Falcon Sports, Covenant, Not Sure, Elysium, Bob Unleashed, și Tykes. Interfața sa de utilizator este simplă și ușor de navigat.

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut de streaming nelimitat, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

  Jak nainstalovat Supremacy Addon na Kodi

Pași pentru instalarea Fire TV GURU Kodi Build pe FireStick

Actualizați: Fire TV Guru nu mai funcționează. Potrivit informațiilor, dezvoltatorul FTG a încetat să mai funcționeze, iar legăturile serverului sunt acum în funcțiune. Puteți consulta alte construcții de lucru aici.

După ce știți bine ce este construirea Fire TV Guru și ce vă puteți aștepta atunci când este instalat pe Fire TV Stick, începeți cu ghidul de instalare. Vă rugăm să rețineți că acest ghid va funcționa doar pe FireStick. Dacă doriți să instalați pe Windows PC sau MacBook, mergeți cu a doua metodă de mai jos.

Vom folosi aplicația FireDL în această metodă, care este considerată cea mai ușoară, deoarece trebuie să efectuați acțiuni minime din partea dvs. Vom descărca APK Fire MC și va instala Fire TV Guru pe FireStick.

Pasul 1: Porniți-vă pe Amazon Fire TV Stick. Căutați și instalați aplicația „FireDL” din Magazinul de aplicații Amazon.

instalarea fire tv guru pe firestick cu apk flamel

Pasul 2: După ce ați instalat aplicația FireDL, deschideți-o și apoi tastați 941172 în caseta URL. Se va converti automat la adresa URL de descărcare APK.

descărcați firemc pe firestick

Pasul 3: FireDL va începe descărcarea APK-ului Fire MC, așa că așteptați până se va termina.

descărcați fire tv guru build pe firestick

Pasul 4: Când descărcarea se finalizează, faceți clic pe opțiunea „Instalare”

Pasul 5: Odată instalat, selectați „Deschide”

Pasul 6: În câteva secunde, veți vedea câteva instrucțiuni pe ecran, trebuie doar să faceți clic pe „Renunțați”

Pasul 7: Acum puteți selecta Setările preferate aici și apoi apăsați pe „Continuare”

Pasul 8: Deschideți „Build Meniu” și apoi selectați Build pe care doriți să îl instalați. Veți avea opțiunea de a instala „main” și „Lite” build.

Pasul 9: Acum ar trebui să vedeți două opțiuni „Instalare proaspătă” și „Instalare standard”. Dacă doriți să păstrați suplimente și date vechi, accesați instalarea standard, altfel este posibilă instalarea Fresh.

Pasul 10: Faceți clic pe „Da” și apoi pe „Instalare”

instalați fire tv guru kodi build pe fire stick

Pasul 11: Faceți clic pe „Forțați închiderea”

Pasul 12: Acum accesați pagina principală FireStick și navigați la Setări > Aplicații > Gestionați aplicațiile instalate. Aici ar trebui să vedeți aplicația „FireMC”. Deschide-l.

deschide guru tv tv pe stick de foc

Pasul 13: Asta e tot. Acum aveți Fire TV Guru construit pe FireStick. Acordați timp pentru construire să se pregătească. Nu mă va gândi să aștept încă 15 minute după ce am deschis Fire TV Guru pentru prima dată. Ori de câte ori ai nevoie să deschizi Fire TV Guru pe Fire TV Stick, poți pur și simplu să urmezi Pasul 12 de mai sus.

cum se instalează fire tv guru pe codul de foc

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP-ului, supravegherea guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă în mod neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

  Hur man installerar GAIA Kodi Addon

Deci, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Ghid video pentru instalarea Fire TV Guru pe Kodi 17.6 (FireStick)

Dacă nu puteți înțelege ghidul pas cu pas de mai sus, urmăriți videoclipul de mai jos.

Cum se instalează Fire TV Guru Build pe Kodi 17.6 Krypton (FireStick / PC)

Notă – acest ghid va funcționa atât pentru FireStick, cât și pentru PC (Windows / Mac).

Pasul 1: Lansați Kodi pe FireStick.

Pasul 2: Faceți clic pe „Setări” în colțul din stânga sus.

setări kodi

Pasul 3: Accesați „Manager fișiere” din meniul Setări.

manager de fișiere kodi

Pasul 4: Faceți dublu clic pe ultima opțiune „Adăugare sursă”

adăugați repo sursa kodi

Pasul 5: Faceți clic pe „Niciunul” în caseta pop-up.

faceți clic pe nimeni kodi

Pasul 6: Acum tastați adresa URL sursă ca http://ftg.nosleephosting.xyz/notmewizard/FTG/ și faceți clic pe OK. Mulți utilizatori au raportat că nu sunt în măsură să instaleze FTG Wizard. Motivul este că încă încearcă vechea adresă URL, care este http://firetvguru.net/fire. Așadar, dacă sunteți unul dintre ei, utilizați URL-ul de mai sus cu litere aldine.

guru de incendii tv construi link de descărcare

Pasul 7: Tastați „FTG” în câmpul nume și apoi faceți clic pe OK.

vrăjitor guru de la tv

Pasul 8: Reveniți la ecranul principal al aplicației Kodi și faceți clic pe meniul „Adaosuri” din bara laterală din stânga. Acum căutați pictograma în formă de cutie (instalatorul de pachete) în colțul din stânga sus. Deschidel.

instalator de pachete kodi

Pasul 9: Deschideți „Instalare din fișierul Zip” și apoi faceți clic pe „FTG” pe care tocmai l-am adăugat la pasii 6 și 7.

Instalarea asistentului ftg pe firestick Kodi Krypton

Pasul 10: Se va deschide o nouă casetă de dialog, faceți clic pe „plugin.program.firetv.zip”. Apoi, așteptați ceva timp, astfel încât Fire TV Guru Wizard să fie instalat pe Kodi. Poate dura până la 5 minute. Ar trebui să vedeți notificarea în colțul din dreapta sus când este terminată.

instalați addon expertul guruului pentru fire tv

Pasul 11: Acum ar trebui să vedeți un pop-up cu informații despre compilare. Doar faceți clic pe „Renunțați”

informații despre asistent ftg

Pasul 12: Acum veți vedea un alt pop-up cu mai multe opțiuni. Puteți selecta / deselecta după preferințe. Apoi faceți clic pe „Continuare”

Setările asistentului pentru guru de focuri tv

Pasul 13: Va apărea o fereastră nouă care nu are instalate FTG instalate cu opțiunea de a merge la „Meniu Build”. Apasă-l.

meniu de construire a guru-urilor de la tv

Pasul 14: Aici puteți vedea toate clădirile disponibile pentru Fire TV Guru Krypton. Selectați doar varianta pe care doriți să o instalați. Puteți instala fie Build complet, fie Lite build.

selectați fire tv guru build principal sau lite build

Pasul 15: Selectați acum „Instalare nouă” dacă nu doriți să vă păstrați suplimentele / datele vechi, faceți clic pe „Instalare standard”. Prefer instalarea Fresh.

guru de incendii tv construi instalație nouă

Pasul 16: Vrăjitorul Fire TV Guru (FTG) va descărca acum Build Fire Guru Build pentru Kodi Krypton. Odată descărcat, va extrage fișierele și le va instala fără alte acțiuni din partea ta. În cele din urmă, Kodi se va reporni și veți vedea că Fire TV Guru Build a fost instalat pe FireStick.

descărcare fire tv guru build

Dacă primiți un pop-up cu opțiunile „Reîncărcați profilul” și „Forțați închiderea”, faceți clic pe „Forțați închiderea” și apoi relansați aplicația Kodi. După deschiderea construirii Fire TV Guru pentru prima dată, acordați-i ceva timp (15 minute ar trebui să fie suficiente) înainte de a începe să o utilizați.

  Kako instalirati Tomb Raider Build na Kodi

Guru Fire TV nu funcționează

Unii utilizatori au raportat că Fire TV Guru nu lucrează la Fire TV Stick. V-aș recomanda să opriți Fire Stick-ul, să deconectați de la sursa de alimentare, să opriți routerul și să le porniți pe toate înapoi după 5 minute. Acum, construirea Fire TV Guru ar trebui să funcționeze bine.

Dacă, în orice caz, Fire TV Guru nu funcționează după respectarea instrucțiunilor de mai sus, cel mai bine este să reinstalați construirea în loc să găsiți problema exactă. Va economisi mult timp.

Fire TV Guru: Nu există fluxuri disponibile

Dacă vedeți că nu există fluxuri disponibile, există șanse mari ca ISP-ul dvs. să vă blocheze de la streamingul de conținut cu FTG. Puteți obține întotdeauna un VPN pentru a evita astfel de probleme.

Fire TV GURU Build: Bucurați-vă de o nouă lume a divertismentului!

Pe lângă lista masivă de suplimente populare, Fire TV GURU Kodi Build are o interfață curată și frumoasă. Meniul a fost organizat în categorii care au fost subdivizate în subcategorii. Următoarele sunt categoriile majore ale acestei construcții Kodi:

Seriale TV

Toți iubim emisiunile TV. Cel puțin toată lumea a urmărit un episod al unei emisiuni TV. Personal, am vizionat două sezoane ale emisiunii Gotham City TV, timp de trei zile, în timpul unei pauze de muncă lente de o săptămână. Ei bine, experiența a fost minunată. Cu Fire TV GURU Kodi Build, vă veți bucura de transmiterea câtorva dintre cele mai apreciate emisiuni TV. Interfața acestei categorii a fost proiectată într-un mod curat, organizat pentru o navigare ușoară.

Filme

Pe lângă emisiunile TV din diferite genuri, acest build Kodi aduce o listă masivă de filme cu cele mai bine cotate în lumea dvs. de divertisment digital. În cazul în care vă place să vizionați un film în fiecare zi după muncă, atunci aveți spatele acoperit. Categoria include o serie de filtre pe care le puteți utiliza atunci când faceți clic în tipurile de filme dorite.

Televiziune in direct

Cu Fire TV GURU Kodi Build, vă garantez că veți stabili televizorul prin cablu. Bucurați-vă să vă bucurați de acoperirile TV live gratuite din SUA și Marea Britanie, precum și din alte părți ale lumii! Există, de asemenea, o categorie pentru „Live Streams”, care prezintă buletine de știri, printre altele!

Locul ei

O secțiune care a fost special concepută pentru fete. Prezintă seriale TV, romantism și emisiuni populare pe care orice fată le poate dori.

Muzică și Streams

Bucurați-vă să transmiteți câteva dintre topurile din SUA și Marea Britanie. De asemenea, are o interfață de utilizator drăguță, cu filtre pe care le puteți utiliza atunci când căutați articolele și genurile dorite.

Colțuri pentru copii

Această categorie prezintă conținut pentru copii, cum ar fi desene animate, filme desenate și animații. Copiii tăi vor putea să se bucure de streaming de pe un hub nelimitat de conținut pentru copii.

Sport

La centrul de sport, toți iubitorii de sport se vor bucura de cele mai importante momente sportive și scoruri live. Veți ajunge să parcurgeți sub-categoriile pentru cele mai recente evenimente de pe glob!

Alte construcții pentru FireStick

Dacă doriți să încercați mai multe versiuni pe FireStick, consultați linkurile de mai jos.

  • Cum se instalează No Limits Magic Build
  • Cum se instalează CellarDoor TV Kodi Build
  • Cum se instalează Titanium pe Kodi

Verdictul de construire a televiziunii GURU pentru incendii!

În timp ce Fire TV GURU Kodi Build este proiectat special pentru Fire Stick-ul Amazon, acesta este totuși potrivit pentru toate dispozitivele de streaming Kodi. Asigurați-vă întotdeauna că ați permis instalarea software-ului terților pentru a evita erorile în timpul procesului de instalare. Pentru erori detaliate despre Kodi, puteți verifica jurnalul pentru mai multe informații.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me