Как да инсталирате MC 1080P Kodi Addon

>

В това ръководство ще ви покажа как да инсталирате MC 1080P addon на Kodi 18.2 и Kodi 17.6. Показаният тук метод на инсталиране работи на всички поддържани от Kodi устройства, включително вашия Amazon FireStick, Windows, Mac & Linux, Android & iOS и други.

MC 1080P Kodi addon ви представя впечатляващо рали от филми с качество 1080p. Пълното предаване на Full HD е може би най-голямото изтегляне на този аддон. Ще намерите само филмите, които първоначално са заснети през 1080 г. или са били ремастерирани.

Високото качество на потока не е единственото нещо, което харесвам този аддон. Обичам също, че MC 1080P предлага супер бързо възпроизвеждане с едно щракване. Щракнете върху заглавие и той почти моментално започва да възпроизвежда видеоклипа. И ако намерите навигацията бавна поради обработката на метаданни, просто отидете на настройките на добавката и деактивирайте метаданните (демонстрирах как да го направите по-късно в това ръководство).

MC 1080P също ви позволява да влизате с вашите акаунти Trakt и Real Debrid за още по-добро изживяване. Поради всички тези причини и повече, MC 1080P също стана част от нашия списък с най-добрите Kodi Addons.

: MC 1080p понастоящем не работи. Ще ви уведомим дали има актуализация. Междувременно, моля, опитайте с други добавки от нашия списък с най-добрите Kodi Addons.

Как да инсталирате MC 1080 P Addon на Kodi

Процесът на инсталиране, през който ще ви преведа е прост. Просто трябва да сте сигурни, че следвате внимателно всяка стъпка. За да направя нещата още по-прости, разделих процеса на различни важни части, както следва:

  • Част 1: Активиране на неизвестни източници
  • Част 2: Добавяне на пътека за репо източник на Man Man към Kodi
  • Част 3: Инсталирайте хранилище Mancave & MC 1080P аддон

Сега ще ви започна с процеса, започващ с част 1.

Част 1: Активиране на неизвестни източници

Настройките за защита в Kodi блокират инсталирането на добавки от източници на трети страни (наричани също неизвестни източници). Но когато разрешите тези неизвестни източници, можете да инсталирате всякакви добавки на трети страни като MC 1080P. Ето какво трябва да направите:

# 1: Отидете до Kodi Настройки от началния екран, като щракнете върху иконата на зъбно колело / зъбно колело (горе вляво)

  15 nejlepších vzhledů Kodi pro změnu vzhledu vašeho Kodi

как да инсталирате mc 1080p kodi addon

# 2: Сега отворете Система от менюто (или Системни настройки ако все още използвате Kodi 17.6)

mc 1080p kodi addon

# 3: Напред и изберете Добавки опция в лявата част на следващия екран

kodi mc 1080p

# 4: На същия екран щракнете Неизвестни източници превключвайте / превключвайте отдясно, за да го включите (трябва да е изключено по подразбиране)

стъпки за инсталиране на mc 1080p addon на kodi

# 5: Изберете да когато бъдете подканени да се уверите, че неизвестните източници остават активирани

как да получите mc 1080p kodi addon

Забележка: Може да пренебрегнете предупредителното съобщение по-горе за MC 1080P, тъй като ние сме го тествали и е сто процента безопасно. Ако желаете, можете да изключите Неизвестни източници по-късно, след като инсталирате тази добавка. 

Част 2: Добавете Man Cave Repo Изходен път към Kodi

Това е частта, в която казвате на Kodi откъде да вземете хранилището на Mancave. Трябва да добавите URL адрес и по този начин ще го направите:

# 1: Отворете Kodi Настройки още веднъж

mc 1080p ръководство за инсталиране на addon

# 2: Изберете Файлов мениджър на следния прозорец

kodi mc 1080p

# 3: Щракнете Добавяне на източник следващия

mc 1080p аддон

# 4: Щракнете на следващия прозорец, който се появява

mc 1080p kodi

# 5: Въведете URL / Път: http://kodi.mancavekodi.com/

Кликнете Добре

mc 1080p kodi addon

# 6: Маркирайте секцията Въведете име за този медиен източник. Сега напишете името на източника, с който искате да го идентифицирате. Можете да изберете всяко име, което искате.

Да влезем MC

Кликнете Добре

mc 1080p addon за kodi

Добавихте изходния път за Mancave към Kodi.

Част 3: Инсталиране на хранилище Mancave & MC 1080P Kodi Addon

Ето как ще използвате източника за инсталиране на добавката:

# 1: Щракнете Добавки отляво на началния екран на Kodi

mc 1080p за kodi

# 2: Отвори Инсталатор на пакети като щракнете върху малката икона на падаща кутия в горния ляв ъгъл

инсталирате mc 1080p addon на kodi

# 3: Изберете Инсталиране от zip файл

mc 1080p на kodi

# 4: Щракнете MC (или щракнете върху името, което сте избрали по-рано за източника в част 2)

как да изтеглите mc 1080p addon на kodi

# 5: Отворете репо следваща папка

mc 1080p Kodi addon ръководство

# 6: Щракнете върху цип файла с име repository.mancaverepo-x.x.x.zip

Забележка: x.x.x в името на ZIP файла е номерът на версията. Докато пиша това ръководство, номерът на версията е 2.0.3, както виждате на изображението. Това обаче може да се промени по-късно.

  Como instalar o Liberatus Kodi Addon

стъпки за инсталиране на mc 1080p kodi addon

# 7: Сега изчакайте Man Cave Repo добавка е инсталирана съобщение, което се показва горе вдясно

Успешно сте инсталирали хранилището Mancave

инсталирайте човек пещера хранилище

# 8: Сега кликнете Инсталиране от хранилище

mc 1080p

# 9: Отворено Man Cave Repo

mc 1080p kodi addon

# 10: Изберете Видео добавки

man пещерен репо за mc 1080p addon

# 11: Щракнете MC 1080P

инсталиране на mc 1080p addon на kodi

# 12: Щракнете Инсталирай в долния десен ъгъл

как да инсталирате mc 1080p kodi addon

# 13: Щракнете Добре когато видите този списък с допълнителни добавки, които ще бъдат инсталирани с MC 1080P (тази стъпка е само за потребителите на Kodi Leia 18)

mc 1080p kodi 18 leia

# 14: Изчакайте около минута. Ще знаете, че добавката MC 1080P е инсталирана, когато известието се покаже на екрана в горния десен ъгъл

как да използвате mc 1080p addon на kodi

Така че инсталирате MC 1080p addon на Kodi.

Преди да започнете да стриймирате с Kodi Addons / Builds, бих искал да ви предупредя, че всичко, което стриймирате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва да свързват VPN, докато стриймират. А VPN за Kodi ще заобикаля превключването на ISP, държавния надзор и гео ограничаването на популярни добавки. Винаги се свързвам ExpressVPN на всичките ми поточни устройства и ви предлагам да направите същото.

ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

И така, преди да започнете стрийминг на Kodi, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

Бърз преглед на MC 1080P Kodi Addon

Прилича ми на пряк адон, с който можете да започнете бързо. За достъп до MC 1080P отидете на началния екран на Kodi и след това отидете на Добавки > Видео добавки В действителност, ако изберете Добавки на началния екран на Kodi, ще го намерите в секцията Vide добавки.

  Cara Pasang SkyDark Kodi Build

как да инсталирате и използвате mc 1080p kodi addon

Ето основния екран на добавката MC 1080P. Показва броя на онлайн филмите във всеки конкретен момент.

използване на mc 1080p kodi addon

Както можете да видите, филмите се категоризират всяка година поотделно от 2010 до 2023 г. Тогава има категории за филми от десетилетията 2000 и 1990 г. В добавката има и категория за филми преди 1990 г., където можете да изследвате заглавията от най-далеч назад като 30-те години.

MC 1080P Kodi addon разполага само с филми и без телевизионни предавания. Но, каталогът на филми е много впечатляващ. Не съм виждал много добавки, представящи най-новите и наистина стари филми на едно място.

MC 1080P предлага възпроизвеждане с едно щракване. Просто изберете заглавието и то започва да играе почти за нула време. Повечето заглавия работят, но някои може и не.

Как да деактивирате обработката на метаданни в MC 1080P

Когато отворите папки вътре в добавката за MC 1080P, ви отнема твърде много време, за да се покаже плейлистата. Това е защото аддонът получава бавен поради метаданни обработка. За щастие, можете ускори неща от деактивиране на метаданните в Addon Settings. Ето какво трябва да направите:

Кликнете Настройки на основния екран на добавка MC 1080P

как да деактивирате обработката на метаданни на kodi

Кликнете персонализиране отляво на прозореца Настройки и отдясно и деактивиране опцията Активиране на метаданни

mc 1080p kodi addon обработка на метаданни

С това MC 1080P ще стане значително по-бърз

присъда

MC 1080P е един от най-добрите добавки на Kodi, които съм виждал напоследък. Този аддон не само се гордее с голяма филмова библиотека, но предлага и бързо стрийминг с едно щракване. Освен това добавката обещава бърза навигация, при условие че деактивирате метаданните в настройките. Тук ще намерите много филми, вариращи от най-новите до толкова стари, колкото от 30-те години. Интерфейсът е прост и лесен за свикване. Просто изберете годината или десетилетието, от които искате да гледате филма, и щракнете върху заглавието. MC 1080P Kodi addon ще го възпроизведе незабавно. Прилича ми на прекрасен адон и ви препоръчвам да го опитате.

Свързани:

Как да инсталирате Yify Movies HD Addon
Как да инсталирате Pirates Life за мен Addon
Как да инсталирате Exodus Redux на Kodi
Как да инсталирате Magic Dragon Addon
Как да инсталирате Addons на Kodi

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me