Как да инсталирате множество Kodi надстройки на Amazon FireStick

>

Често ме питат дали има начин да инсталирам множество компилации на Kodi и след като изпробвах различни техники, намерих начин. И в това ръководство ще споделя как да инсталирам повече от една изградена Kodi на устройства, поддържани от Kodi, включително Amazon Fire Stick / Fire TV Cube.

Kodi е един готин медиен плейър, който възпроизвежда медиите на вашето локално устройство. Но истинският потенциал на Kodi се изследва, когато го използвате с плъгини (наречени добавки) и предавате съдържание по интернет. Има десетки безплатни добавки на Kodi, за да ви донеса медията, която искате да гледате. Можете да мислите за добавките като за мост между Kodi на вашето устройство и необятния свят на безплатно съдържание в мрежата.

Споменаването на добавките ни води до надграждания. Създаването на Kodi също е плъгин, но различно от добавката по начина, по който функционира. Управлението на Addon изглежда като основната роля на всяка изграждане. Компилациите се доставят с предварително инсталирани добавки, така че не е нужно да ги инсталирате поотделно. Сградите също така придават цялостно преобразуване на Kodi, визуално и функционално. Инсталирайте компилация и не само ще получите предварително конфигурирани добавки, но и изцяло нов интерфейс за взаимодействие с Kodi. Някои Kodi компилации са изключително популярни сред потребителите на Kodi от останалите.

Много потребители ме попитаха дали могат да инсталират и използват повече от една конструкция на Kodi. Радвам се, че най-накрая успях да намеря отговора. Нека обсъдим това по-нататък.

Възможно ли е да инсталирате няколко Kodi сгради?

Да, възможно е да се инсталират и използват множество компилации. Но за да направите това, традиционният метод няма да работи. Това, което искам да кажа е, че не можете да инсталирате повече от една компилация на един и същ екземпляр на Kodi. Ще трябва да инсталирате вилка Kodi на вашия FireStick. Вилицата е „клонинг“ на Kodi, можете да кажете, или реплика. Ще ви разкажа повече за вили Kodi по-късно. Нека първо да ви кажа защо за това се нуждаете от няколко екземпляра на Kodi.

Когато се опитвах да разбера как да инсталирам множество компилации, първо инсталирах Supreme Kids build, а след това и Titanium Build на Kodi. В началото бях изненадан и доволен, когато видях, че изграждането на Върховните деца ще ми позволи да разгърна Titanium Build. Въпреки това, когато рестартирах Kodi след инсталирането на Titanium, забелязах, че предишната компилация беше напълно презаписана от него. Отидох в настройките на интерфейса и установих, че кожата на Supreme Kids също е премахната. Проверих също размера на данните на Kodi и открих, че данните от предишната компилация не са били изтрити. Това е моя грешка, тъй като не избрах Fresh Install преди инсталацията.

Изводът е, че Kodi технически ще ви позволи да инсталирате множество конструкции. Но последната инсталирана компилация ще презапише всички предишни компилации, без наистина да изтрие данните им (докато не я инструктирате конкретно).

И така, това ни връща към разклона Kodi.

Вилката Kodi е копие на Kodi, понякога с определени персонализации. Например, някои вили Kodi идват предварително инсталирани с популярни версии, като Titanium, други имат предварително инсталирани добавки.

За да инсталирате няколко компилации, се нуждаете от няколко екземпляра от Kodi, инсталиран на FireStick. Но Fire Stick не ви позволява да инсталирате няколко екземпляра на едно и също приложение. За това ви трябва вилица. Въпреки че вилицата е практически Kodi, устройството ви третира като напълно различно приложение.

По-нататък в това ръководство ще научим

  • Как да инсталирате вилката Kodi на FireStick
  • Как да инсталирате компилация на вилката

Това ръководство демонстрира инсталирането на вилка Titanium 18.1 от източника на Supreme Repository.

Как да инсталирате Kodi Fork на Fire Stick

Моля, следвайте стъпките по-долу, за да инсталирате Kodi Fork, Titanium 18.1 на FireStick:

Внимание KODI Потребители: Прочетете, преди да продължите

Kodi Addons / builds предлага неограничено поточно съдържание, но също така може да ви изпадне в правни проблеми, ако бъдете хванати за стрийминг на безплатни филми / телевизионни предавания / спорт. На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва винаги да свързват VPN, докато стриймират онлайн. Един добър Kodi VPN крие вашата идентичност, заобикаля правителственото наблюдение, геоблокираното съдържание и дроселирането на ISP (което също помага при без буферно стрийминг).

Използвам ExpressVPN, който е най-бързият и сигурен VPN. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon FireStick. Вие получавате 3 месеца безплатно и спестявате 49% от годишните си планове. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни, винаги можете да поискате възстановяване на средства.

Кликнете ТУК, за да получите 3 месеца безплатно и спестите 49% от ExpressVPN

Прочетете: Как да инсталирате и използвате Kodi VPN

# 1. За да заредите APK файлове на FireStick, се нуждаете от допълнително приложение. Въпреки че можете да изтеглите файловете от връзка през браузър, препоръчвам приложението Downloader. Това приложение ви позволява бързо да изтеглите APK файлове и да ги заредите на своя FireStick.

За да получите Downloader, изберете опцията за търсене на началния екран на FireStick. Потърсете това приложение и го инсталирайте.

# 2. Стартирайте приложението Downloader от Вашите APPS & КАНАЛИ след като сте го инсталирали. отворено Настройки отляво и активирайте JavaScript на първо място. Някои връзки няма да работят правилно, без да активирате тази опция.

# 3. Щракнете върху опцията „Браузър“ от дясната страна на началния екран на Downloader

Уеб браузърът ще се появи вдясно. По подразбиране браузърът отваря уебсайта на програмиста aftvnews.com всеки път, когато щракнете върху него. За съжаление, тя не може да бъде променена.

Трябва да видите червен, кръгъл курсор над прозореца на браузъра. Отидете до адресната лента в горната част и щракнете вътре в нея

как да инсталирате няколко коди изгражда

# 4. Екранната клавиатура се появява с пренаселен URL адрес на уебсайта на програмиста. Кликнете върху бутона „Изчисти“ в долния десен ъгъл (над „Отиди“ и до бутона „Изтриване“), за да изпразите полето

Сега напишете следния URL адрес:  repo.supremebuilds.com

Забележка: За да въведете по-бързо и по-лесно, можете да използвате приложението Amazon Fire TV Remote на мобилния си телефон

Кликнете върху „GO“

как да се получи повече от един kodi надграждане на firestick

# 5. Ще бъдете пренасочени към прозореца на браузъра. Позволете на уеб страницата да се зарежда.

Сега кликнете върху връзката „Вилици“

инсталиране на множество изграждания kodi

# 6. Следващата страница показва списъка с вилиците Kodi, налични в това хранилище. Както вече казах, някои от вилиците са предварително инсталирани с определени комплекти. Например, ако искате да инсталирате Kodi Krypton 17.6 с Titanium Build, щракнете върху връзката „titanium 17.6.apk“ (секунда отдолу)

Ако обаче искате да започнете с пресен Kodi и да инсталирате компилацията по ваш избор по-късно, ще искате вилицата Kodi, която не е предварително инсталирана с нито една конструкция.

Затова ще инсталираме вилицата Titanium 18.1. Тази вилица ви осигурява чист Kodi шисти с предварително инсталиран само един аддон, Supreme Builds Wizard.

Кликнете Титан 18.1 apk

инсталирайте kodi fork на Firestick и вземете множество коди изгражда

# 7. По този начин изтеглящият ще започне да изтегля APK файла Titanium 18.1 fork във вашия FireStick хранилище. Това може да отнеме няколко минути.

Разрешете изтеглянето да завърши

Titanium 18.1 fork APK изтегляне на firestick

# 8. Когато APK изтегли, приложението Downloader незабавно ще започне инсталационната процедура.

Дайте съгласието си да инсталирате вилицата Titanium 18.1, като щракнете върху опцията „Инсталиране“ в долния десен ъгъл

как да инсталирате kodi fork на firestick

# 9 Отново изчакайте малко.

Известието с надпис „Приложено приложение“ означава това, което пише. Titanium 18.1 е инсталиран на FireStick и вече имате клон Kodi.

Не кликнете още „Отвори“. Ще се върнем към прозореца за изтегляне и ще изтрием APK файла.

Кликнете върху „Готово“

как да инсталирате повече от една kodi надстройка на firestick

# 10 Щракнете върху бутона „Изтрий“, за да изтриете файла Titanium 18.1 APK.

Приложението е инсталирано, вече не се нуждаете от този файл Добре е да изчистите място, когато имате възможност.

множество надстройки на kodi

# 11 Кликнете върху „Изтриване“ още веднъж, за да потвърдите действието си.

изтрий бутон титан 18.1 вилица apk

Върнете се към началния екран на FireStick. Натиснете и задръжте бутона за дома на дистанционното за няколко секунди, докато менюто се появи. Кликнете върху „Приложения“ в менюто. Сега превъртете надолу до дъното, където ще намерите иконата на вилицата Titanium 18.1. Както можете да видите, Kodi и Titanium 18.1 могат да съществуват в същата система.

отворете второто приложение Kodi на военен

Как да инсталирате сграда на вилица Titanium 18.1 Kodi

Титан 18.1 репликата на оригиналния Kodi 18 Leia. Той дори получава същите актуализации като Kodi. Така че можете да инсталирате надстройките на вилицата Titanium 18.1 Kodi, както бихте я инсталирали на оригиналния Kodi.

Отидете в нашия списък с най-добрите Kodi Builds, за да разгледате най-добрите модели, които сме подбрали за вас. Ще намерите връзката към ръководството за инсталиране с всяка компилация от този списък.

Вилицата Titanium 18.1 Kodi също се предлага предварително инсталирана с добавката Supreme Builds Wizard. Този аддон има прилична колекция от популярни компилации. Това прави нещата малко по-лесни за нас. Позволете ми да ви покажа как да инсталирате Kodi надгражда на Titanium 18.1 с помощта на съветника Supreme Builds. Следвайте стъпките по-долу:

Забележка: Предварително описаният метод не изисква активирането на „Неизвестни източници“ в Титан 18.1

# 1. Изпълнете Titanium 18.1 на FireStick. Ще забележите, че интерфейсът е точно такъв като оригиналния Kodi.

Когато стартирате вилката за първи път, може да видите определени изскачащи прозорци. Първият изглежда като това, което виждате на изображението по-долу.

Кликнете върху „Отхвърляне“

използвайте kodi fork on firestick, за да инсталирате множество изграждания kodi

# 2. Кликнете върху „Напред“ при следващото изскачащо меню (ако искате да активирате настройки, изберете съответно)

как да инсталирате две коди конструкции

# 3. Следващият изскачащ прозорец ви моли да изберете „Build Menu“. Това ще ви доведе директно до списъка на компилациите, които можете да инсталирате от Supreme Builds Wizard.

В случай, че щракнете върху „Игнориране“ върху изскачащото меню по грешка или по някаква причина, която не виждате това подкана, изпълнете следващите няколко стъпки за достъп до менюто за изграждане

изграждане на менюто на kodi

# 4. От началния екран на Titanium 18.1 кликнете върху „Добавки“ от лявата страна, след което върху следващия екран „Програмни добавки“..

Кликнете върху иконата на Supreme Wizard Wizard

върховна икона на съветника

# 5. Изберете и кликнете върху „(Supreme Builds) Builds“

как да инсталирате няколко коди изгражда

# 6. Сега ще бъдете на екрана на менюто за изграждане (същия екран, който бихте виждали при натискане на бутона „Меню за изграждане“ в стъпка 3)

Сега всичко, което трябва да направите, е да изберете изграждането, което искате да инсталирате, и сървъра, откъдето ще го получите. Можете да изберете всеки сървър, който ви харесва, тъй като обикновено не прави никаква разлика. Но най-добре е да изберете този, който е най-близо до вашето физическо местоположение.

как да използвам повече от един Kodi изграждане на огън пръчка

заключение

Е, това е почти всичко! Научихте се да инсталирате множество компилации, като използвате няколко екземпляра Kodi. Въпреки че съм избрал вилица Titanium 18.1, можете да изберете всяка друга от няколко налични. Ако имате въпроси или предложения, попълнете ни чрез секцията за коментари по-долу.

Свързани:

Как да инсталирате Kodi на Fire Stick
Как да джейлбрейк Amazon Fire Stick
Най-добрите приложения на Amazon Fire Stick
Най-добър VPN за Fire Stick
Как да инсталирате Kodi Addons над Builds