Как да инсталирате Supremacy Addon на Kodi

>

В тази статия ще научим как да инсталирате Supremacy addon на Kodi 18.2 / 18.1 Leia и Kodi 17.6 Krypton. Има няколко добавки, които ви позволяват да гледате любимото си съдържание, като телевизионни предавания и филми безплатно. Но обикновено тези добавки на Kodi са вариантите или вилиците или на вече съществуващите, по-популярни добавки, или на тези, които вече не съществуват. От друга страна, добавката за надмощие ви носи ново преживяване. Тази добавка не е изградена върху нито една друга добавка и има намек за новост в нея.

Supremacy Kodi addon също предлага впечатляващ каталог от филми и телевизионни предавания с множество HD и SD стрийминг връзки. Забелязах, че този аддон обикновено извлича само качествени връзки, които рядко ви изхвърлят от потока. Открих и Supremacy по-бърз от повечето подобни добавки.

: Supremacy Addon понастоящем не е налице, тъй като Supocy Repo намалява. Можете да разгледате други добавки, подобни добавки от нашия списък с най-добрите добавки за Kodi

Превъзходството обаче не е само добавка при поискване. Това е едно от най-добрите многофункционални добавки, които можете да получите с опции за поточно спортно съдържание, телевизия на живо, филми с едно щракване, 3D филми и много повече.

Инсталирането на тази добавка е лесно. В тази статия ще ви преведа чрез простия процес на инсталиране на добавката Supremacy на Kodi. Продължавай да четеш!

Как да инсталирате Supremacy Kodi Addon

Преди да започнете да инсталирате Supremacy на Kodi 18 или Kodi 17.6, уверете се, че „Неизвестни източници“ е активирана в приложението Kodi. Той е деактивиран по подразбиране, така че ако не сте го включили преди това, трябва да го направите сега. Това ще ви позволи да инсталирате Kodi Addons, като Supremacy, който не е наличен в официалното хранилище Kodi. Следвайте стъпките по-долу, за да активирате „Неизвестни източници“.

  • Отворете Настройки в горния ляв екран
  • Настройки на системата (или Система в Leia)
  • Добавки в лявата странична лента
  • Включете неизвестни източници

Сега нека да видим как да инсталирате Supremacy Addon на Kodi.

# 1. Отворете Настройки (икона на зъбчатка)

настройки на kodi

# 2. Отворете File Manager (ще го намерите в горния ляв в горния ред в Leia)

kodi файлов мениджър

# 3. Докоснете двукратно „Добавяне на източник“

добавете репо източник kodi

# 4. Кликнете върху „Няма“ и въведете URL адрес на хранилището за надмощие – В момента не работи

  Jak nainstalovat EzzerMacs Kodi Builds

# 5. Въведете “превъзходство” в полето за източник на медийно име и щракнете върху OK. (Вижте изображението по-долу)

добавете върховен URL адрес на източник на репо

# 6. Отидете на началната страница на Kodi и отворете менюто „Добавки“ в лявата странична лента

менюто на kodi addons

# 7. Отворете инсталатора на пакети (икона на кутията) в горната лява част на екрана

инсталатор на пакети kodi

# 8. Кликнете върху „Инсталиране от Zip File“

инсталирате от zip файл kodi

# 9. Кликнете върху “надмощие” > “Repository.supremacy-Х, Х”

инсталирате надмощно хранилище kodi

# 10. Изчакайте да се инсталира хранилището на Supremacy и преминете към следващата стъпка, когато получите уведомление за успех горе вдясно.

# 11. Отворете „Инсталиране от хранилище“

инсталирате kodi от хранилище

#12. Кликнете върху „Supremacy“ > „Добавки за видео“ > “Supremacy”

как да инсталирате надмощие kodi addon

# 13. Кликнете върху бутона „Инсталиране“. Той ще изтегли и инсталира Supremacy Addon на Kodi.

Ако имате Leia, щракнете върху OK, когато се появи изскачащ прозорец със списъка с допълнителни добавки

как да инсталирате надмощие на kodi

# 14. Можете да получите достъп до Supremacy Kodi Addon, като отидете на началния екран > Добавки > Видео добавки.

Преди да започнете да стриймирате с Kodi Addons / Builds, бих искал да ви предупредя, че всичко, което предавате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва да свързват VPN, докато стриймират. А VPN за Kodi ще заобикаля превключването на ISP, държавния надзор и гео ограничаването на популярни добавки. Винаги се свързвам ExpressVPN на всичките ми поточни устройства и ви предлагам да направите същото.

ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

И така, преди да започнете стрийминг на Kodi, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

Превъзходство Kodi Addon не се инсталира

Първо, уверете се, че използвате новата връзка – В момента връзката не работи

  Cara Pasang & Menggunakan Debrid Sebenar pada Kodi / Firestick

Инсталацията на Supremacy Kodi addon просто предприема няколко бързи и лесни стъпки в по-голямата си част. Но някои потребители съобщават, че възникват проблеми по време на процеса.

Проблемите с инсталацията са рядкост, но те все още могат да се случат. Първото нещо, което искате да сте сигурни е, че вашето устройство като компютър, смартфон или FireStick е свързано с интернет.

Ако имате проблеми при добавянето на източника, има вероятност сървърът, на който пребивават файлове за добавяне на Supremacy, да преживее престой. Сървърът понякога е в режим на редовна поддръжка. В такъв случай единствената възможност е да изчакате сървъра да се върне и работи. За щастие, планираната поддръжка не отнема много време.

Ако успешно сте добавили източника, но не сте в състояние да инсталирате добавката от него, това може да е проблемът отново със сървъра. Въпреки това, понякога проблемът е локален и често може да бъде отстранен, като рестартирате устройството си и след това рестартирате Kodi. След рестартиране следвайте стъпките на инсталацията още веднъж и ако сървърът на Superpremacy работи, би трябвало да можете да инсталирате добавката сега.

Превъзходство Kodi Addon не работи

Ако не можете да използвате добавката Supremacy, проблемът отново може да бъде сървърът. Ако се опитвате да стартирате добавката по време на периода на планирана поддръжка, няма да се изтеглят потоци. Или, ако сървърът прекъсва време поради някаква друга причина, единствената възможност е да изчакате да започне отново да функционира.

Ако добавката за Supremacy не работи изобщо, има вероятност инсталацията да не е завършена правилно. Това е рядко, но не и невъзможно. За щастие, това може да се поправи лесно. Всичко, което трябва да направите, е да отидете на Добавки > Моите добавки от началния екран на Kodi и деинсталиране на добавката Supremacy. След като направите това, инсталирайте отново тази добавка, като следвате инсталационния процес, който описахме по-горе.

Препоръчвам първо да деинсталирате добавката, преди да следвате процеса на инсталиране. Свежа инсталация често се грижи за проблемите. Преинсталирането на добавката без първо премахване на съществуващата инсталация понякога не премахва лошите, повредени файлове и следователно можете да продължите да изпитвате затруднения.

Ако Supremacy работи по принцип и това е само определен филм или шоу, които няма да се стриймират, може да има проблем с връзките за стрийминг или със сървъра, от който добавката се опитва да предава съдържанието. Обикновено това се случва с най-скоро добавеното съдържание или с много популярните такива с голям трафик на сървър. Supremacy Kodi addon осигурява множество поточни връзки към определено съдържание. Ако една връзка не работи, опитайте други. Има голям шанс да намерите връзка, която действително работи.

  Kodi Supremacy Addon Nasıl Kurulur

Всеки път, когато изпитвате някакви проблеми с Supremacy или някой друг аддон, винаги е добра идея да рестартирате устройството си и след това да рестартирате Kodi. Рестартирането освежава системата и приложенията и често се грижи за проблемите, свързани с добавките.

Никакви налични потоци не могат да бъдат коригирани с помощта на Real Debrid на Kodi. Това обаче е първокласна услуга и може да се наложи да похарчите няколко долара. Потребителите на FireStick също могат да нулират Kodi за коригиране на различни грешки.

Ако Supremacy Kodi addon е поточен, но той е бавен и замръзва на моменти, може да искате да прочетете нашето ръководство за отстраняване на проблеми с буферирането на Kodi.

Предлагам също да проверите журнала на Kodi за повече информация относно грешките.

Ако искате да изпробвате алтернативни Kodi Addons, проверете връзките по-долу:

  • Как да инсталирате Exodus Redux Kodi Addon
  • Как да инсталирате The Magic Dragon Kodi Addon
  • Как да инсталирате Yoda Kodi Addon
  • Как да инсталирате Seren Kodi Addon
  • Как да инсталирате Venom Addon на Kodi

Можете също да разгледате нашите списъци с най-добрите Kodi Addons и най-добрите Kodi надстройки.

заключение

Ако търсите нов добавка на Kodi за предаване на филми и предавания, препоръчвам да опитате Supremacy. Supremacy Kodi addon е оригинален многофункционален аддон, а не вариант на която и да е друга добавка. Той намира качествените връзки за стрийминг и ви позволява да гледате любимото си съдържание в пълен HD, 1080, както и HD 720. Той има почти всяко съдържание, което бихте намерили, включително филми, предавания, телевизия на живо, спорт, 3D филми и много повече , Въпреки че можете да направите Supremacy резервен добавка за стрийминг първоначално, той също може да се превърне в ваш основен източник за всички ваши нужди за забавление. Инсталирайте този аддон в бързи и лесни стъпки, които споделих с вас по-горе. Ако имате въпроси или предложения, уведомете ме чрез секцията за коментари по-долу.

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me