Kako instalirati Fire TV GURU Build na Kodi 17.6 Krypton

>

Dobar broj Kodi korisnika želi instalirati Kodi na Amazon Fire Stick. Ako spadate u ovu klasu ljudi ili ako mislite da će uskoro nabaviti Amazon Fire Stick, možda biste trebali razmotriti Build TV GURU Fire Fire. Razvio ga je FireTVGuru, što ga čini prirodnim izborom za Fire TV Stick uređaje.

BILJEŠKA: Ova gradnja više NE radi. Možete pogledati popis najboljih Kodi sastava. Predlažem da isprobate Titanium ili pregledate naš popis najboljih kodi gradnji. 

FireTVGuru je razvio ovu posebnu Kodi Build za Amazonove streaming uređaje. Instalacijska datoteka je male veličine u odnosu na većinu proizvoda Kodi na današnjem tržištu. Njegova puna verzija iznosi 300 MB +. S njom ćete uživati ​​u streamingu i preuzimanju medijskog sadržaja bez ikakvih problema.

Ipak, u slučajevima kad se suočite s izazovima instalacije, dobit ćete mnogo informacija o rješavanju problema s službenog web mjesta Guru TV Fire. Preporučujemo da napravite čistu instalaciju Fire TV GURU Kodi Build. Taj će mu čin pružiti potpunu širinu na vašem Kodi-ju. U svakom slučaju se možete odlučiti za standardnu ​​instalaciju koja vam omogućuje da zadržite postojeće dodatke i postavke. Ako tražite dodatne mogućnosti, pogledajte ovdje najbolje najbolje gradivo Kodi.

fire tv guru build firestick

Fire TV GURU Build: što biste trebali očekivati?

Fire TV GURU Build ima veliku kolekciju popularnih dodataka Kodi. Ti dodaci izvor su njegovog strujnog sadržaja. Među popularnim dodacima su Globe TV, Picasso, Bennu, Bucky Movies, Fire Fitness, Bass Box, FTFA, Nfl Games, Quantum, SkyNet, NBC Sports Live Extra, IPTV Bonanza, Falcon Sports, Covenant, Not Sure, Elysium, Bob Unleashed i Tykes. Korisničko sučelje je jednostavno i lako se kreće.

Pažnja korisnika KODI: Pročitajte prije nego što nastavite

Kodi Addons / gradi nudi neograničen streaming sadržaja, ali mogao bi vas uvesti i u pravne probleme ako vas uhvate streaming free Filmovi / TV emisije / Sport. Korisnicima Kodi-a savjetuje se da uvijek povezuju VPN tijekom strujanja putem Interneta. Dobar Kodi VPN sakriva vaš identitet, zaobilazi vladin nadzor, geoblokirani sadržaj i protupožarno stanje davatelja internetskih usluga (što također pomaže u međusobnom međusobnom prijenosu).

Koristim ExpressVPN koji je najbrži i najsigurniji VPN. Vrlo je lako instalirati na bilo koji uređaj, uključujući Amazon FireStick. Dobivate 3 mjeseca besplatno i uštedite 49% na svojim godišnjim planovima. Također, dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca. Ako niste zadovoljni, uvijek možete zatražiti povrat novca.

  Cara Memasang Durex Build di Kodi 17.6

Kliknite OVDJE da biste dobili 3 mjeseca besplatno i uštedjeli 49% na ExpressVPN-u

Pročitajte: Kako instalirati i koristiti Kodi VPN

Koraci o tome kako instalirati Fire TV GURU Kodi Build na FireSticku

Ažuriraj: Fire TV Guru više ne radi. Navodno je razvojni programer FTG prestao raditi na njemu i veze na poslužitelj su sada u prekidu. Ovdje možete provjeriti ostale građevine.

Sada kada ste dobro svjesni što gradi Fire TV Guru i što možete očekivati ​​kad se instalira na vaš Fire TV Stick, krenimo s uputama za instalaciju. Imajte na umu da će ovaj vodič raditi samo na FireSticku. Ako želite instalirati na Windows PC ili MacBook, idite s drugom metodom u nastavku.

Koristit ćemo FireDL aplikaciju u ovoj metodi koja se smatra najlakšom jer trebate izvesti minimalne akcije sa vaše strane. Preuzet ćemo Fire MC APK i on će instalirati Fire TV Guru na vaš FireStick.

Korak 1: Uključite svoj Amazon Fire TV Stick. Pretražite i instalirajte aplikaciju “FireDL” iz Amazonove prodavaonice.

instalacija fire tv gurua na firestick with firel apk

Korak 2: Jednom kada instalirate FireDL aplikaciju, otvorite je i zatim utipkajte 941172 u okvir za URL. Automatski će se pretvoriti u APK URL za preuzimanje.

preuzmi firemc na vatrenoj stihiji

3. korak: FireDL će početi preuzimati Fire MC APK, pa pričekajte da se dovrši.

preuzmi fire tv guru graditi na firestick

4. korak: Kada se preuzimanje dovrši, kliknite na opciju “Instaliraj”

Korak 5: Nakon instaliranja odaberite “Otvori”

Korak 6: Za nekoliko sekundi na ekranu ćete vidjeti neke upute, samo kliknite “Odbaci”

Korak 7: Sada ovdje možete odabrati željene postavke, a zatim pritisnite “Nastavi”

Korak 8: Otvorite “Gradite izbornik” i zatim odaberite Build koji želite instalirati. Dobit ćete mogućnost instaliranja „glavne“ i „Lite“ građe.

Korak 9: Sada biste trebali vidjeti dvije mogućnosti “Fresh Install” i “Standard Install”. Ako želite zadržati stare dodatke i podatke, idite na Standardnu ​​instalaciju, inače, dobro je ići na novu instalaciju.

Korak 10: Kliknite “Da”, a zatim “Instaliraj”

instalirati vatru tv guru kodi graditi na vatri

Korak 11: Kliknite “Prisilno zatvori”

12. korak: Sada idite na FireStick početnu stranicu i idite na Postavke > Prijave > Upravljanje instaliranim aplikacijama. Ovdje biste trebali vidjeti “FireMC” aplikaciju. Samo ga otvorite.

open fire tv guru on fire stick

Korak 13: To je sve. Sada imate Fire TV Guru izgrađen na vašem FireSticku. Dajte malo vremena da se sastav pripremi. Neću imati pamet čekati još 15 minuta nakon što sam prvi put otvorio Fire TV Guru. Kad god trebate otvoriti Fire TV Guru na Fire TV Stick-u, jednostavno ga možete slijediti 12. korak iznad.

kako instalirati fire tv gurua na kodi firestick

Prije nego što započnete strujanje pomoću Kodi Addons / Builds, želio bih vas upozoriti da je sve što struji na Kodi vidljivo vašem davatelju internetskih usluga i vladi. To znači da bi se zbog streaminga zaštićenog autorskim pravima sadržaja (besplatni filmovi, TV emisije, sportovi) mogli navesti u pravni problem.

Korisnicima Kodi-a savjetuje se da povezuju VPN tijekom streaminga. VPN za Kodi zaobići će isključivanje ISP-a, nadzor države i geo-ograničenja na popularnim dodacima. Uvijek se povezujem ExpressVPN na svim mojim uređajima za strujanje i predlažem vam da napravite isto.

  Jak zainstalować dodatek Supremacy na Kodi

ExpressVPN je najbrži i najsigurniji VPN. Dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca. Što znači, možete ga besplatno koristiti prvih 30 dana, a ako niste zadovoljni radom (što je malo vjerovatno), možete zatražiti puni povrat novca.

BILJEŠKA: Ne potičemo kršenje zakona o autorskim pravima. Ali što ako nenamjerno prebacite sadržaj iz nelegitimnog izvora? Razlika između zakonitog i ilegalnog izvora nije uvijek jednostavno.

Dakle, prije nego što započnete streaming na Kodi, evo kako dobiti VPN zaštitu u 3 jednostavna koraka.

Korak 1: Dohvati pretplatu ExpressVPN OVDJE.

Korak 2: Klik OVDJE za preuzimanje i instaliranje aplikacije ExpressVPN na svoj uređaj.

3. korak: Kliknite ikonu Napajanje da biste povezali VPN poslužitelj. To je sve. Vaša je veza sada sigurna s najbržim i najboljim VPN-om za Kodi.

spojite expressvpn za kodi

Video vodič za instalaciju Fire TV Gurua na Kodi 17.6 (FireStick)

Ako ne možete razumjeti gornji detaljni vodič, pogledajte video u nastavku.

Kako instalirati Fire TV Guru Build na Kodi 17.6 Krypton (FireStick / PC)

Napomena – ovaj će vodič raditi i za FireStick i za PC (Windows / Mac).

Korak 1: Pokrenite Kodi na svom FireSticku.

Korak 2: Kliknite “Postavke” u gornjem lijevom kutu.

kodi postavke

3. korak: Idite na “Upravitelj datoteka” u izborniku Postavke.

kodi upravitelj datoteka

4. korak: Dvaput kliknite zadnju opciju “Dodaj izvor”

dodaj repo izvor kodi

Korak 5: U skočnom prozoru kliknite “None”.

kliknite nijedan kodi

Korak 6: Sada upišite izvorni URL kao http://ftg.nosleephosting.xyz/notmewizard/FTG/ i kliknite U redu. Mnogi su korisnici izvijestili da ne mogu instalirati FTG Wizard-a. Razlog je u tome što još uvijek pokušavaju stari URL, koji je http://firetvguru.net/fire. Dakle, ako ste jedan od njih, koristite gornji URL podebljanim slovima.

fire tv guru build link za preuzimanje

Korak 7: U polje s imenom upišite “FTG”, a zatim kliknite U redu.

čarobnjak za vatru tv gurua

Korak 8: Vratite se na glavni zaslon aplikacije Kodi i kliknite izbornik “Dodaci” na lijevoj bočnoj traci. Sada potražite ikonu u obliku okvira (instalacijski paket) u gornjem lijevom kutu. Otvori.

instalacijski program kodi

Korak 9: Otvorite “Instaliraj iz Zip datoteke”, a zatim kliknite “FTG” koji smo upravo dodali u koracima 6 i 7.

Instalacija ftg čarobnjaka na firestick kodi kripton

Korak 10: Otvorit će se novi dijaloški okvir i kliknite “plugin.program.firetv.zip”. Zatim pričekajte neko vrijeme da se Fire Kod Guru Wizard instalira na Kodi. To može potrajati i do 5 minuta. Trebali biste vidjeti obavijest u gornjem desnom kutu kada je gotova.

instalirati fire tv guru čarobnjaka addon

Korak 11: Sada biste trebali vidjeti skočni prozor s informacijama o gradnji. Samo kliknite “Odbaci”

informacije čarobnjaka ftg

12. korak: Sada ćete vidjeti još jedan skočni prozor s nekoliko opcija. Možete odabrati / poništiti odabir prema vlastitim željama. Zatim kliknite “Nastavi”

postavke čarobnjaka za pokretanje tv gurua

Korak 13: Pojavit će se novi skočni prozor da nemate instalirane FTG verzije s opcijom da odete u “Izbornik sastavljanja”. Kliknite ga.

izbornik za izgradnju gurua televizije

14. korak: Ovdje možete vidjeti sve dostupne programe izrade Gurua Kryptona za Fire TV. Samo odaberite gradnju koju želite instalirati. Možete instalirati bilo cjelovitu ili Lite izgradnju.

odaberite fire tv guru main build ili lite build

Korak 15: Sada odaberite “Fresh Install” ako ne želite zadržati svoje stare dodatke / podatke, u suprotnom kliknite “Standard Install”. Više volim Fresh install.

fire tv guru graditi svježe instalirati

Korak 16: Čarobnjak za Fire TV Guru (FTG) sada će preuzeti Build Fire Guru Fire za Kodi Krypton. Nakon preuzimanja izvadit će datoteke i instalirati je bez daljnjih radnji s vaše strane. Konačno će se Kodi ponovno pokrenuti i vidjet ćete da je FireV Guru Build instaliran na vaš FireStick.

  Cara Pasang Kod Naga Magic Dragon

preuzmi fire tv guru build

Ako se pojavi skočni prozor s opcijama “Ponovo učitaj profil” i “Prisilno zatvori”, kliknite “Prisilno zatvori” i ponovno pokrenite aplikaciju Kodi. Nakon prvog otvaranja programa za izradu Fire TV Gurua, dajte joj malo vremena (trebalo bi biti dovoljno 15 minuta) prije nego što počnete koristiti.

TV Guru vatre ne radi

Neki su korisnici izvijestili da Fire TV Guru ne radi na njihovoj Fire TV Stick. Preporučam da isključite Fire Stick, iskopčate iz izvora napajanja, isključite usmjerivač i uključite sve te natrag nakon 5 minuta. Sada bi izgradnja Fire Gurua za TV trebala dobro raditi.

Ako u svakom slučaju, Fire TV Guru ne radi nakon što slijedi gore navedene upute, najbolje je ponovo instalirati sastavnicu, umjesto da otkrije točan problem. Uštedjet ćete puno vremena.

Fire TV Guru: Nisu dostupni streamovi

Ako vidite da nisu dostupni tokovi, onda postoje dobre šanse da vas vaš internetski pružatelj blokira u strujanju sadržaja putem FTG-a. Uvijek možete dobiti VPN da biste izbjegli takve probleme.

Fire TV GURU Build: Uživajte u novom svijetu zabave!

Na vrhu svoje masovne liste popularnih dodataka, Fire TV GURU Kodi Build dolazi s čistim, lijepim sučeljem. Izbornik je organiziran u kategorije koje su dalje podijeljene na podkategorije. Ovo su glavne kategorije ove Kodi gradnje:

TV emisije

Svi volimo TV emisije. Barem su svi gledali epizodu određene TV emisije. Osobno sam tri dana gledao dvije sezone emisije Gotham City TV tijekom jednonedjeljnog sporog radnog odmora. Pa, iskustvo je bilo sjajno. Uz Fire TV GURU Kodi Build, uživat ćete u streamingu nekih od najbolje ocijenjenih TV emisija. Sučelje ove kategorije dizajnirano je na čist, organiziran način za jednostavnu navigaciju.

Filmovi

Na vrhu TV emisija iz različitih žanrova, ova Kodi izvedba donosi ogroman popis najbolje ocijenjenih filmova u vaš svijet digitalne zabave. U slučaju da volite gledati film svaki dan nakon posla, onda vam se pokrivaju leđa. Kategorija sadrži brojne filtre koje možete koristiti kad se spustite u željene vrste filmova.

Televizija uživo

Uz Fire TV GURU Kodi Build, garantiram da ćete propustiti svoju kablovsku televiziju. Uživajte u besplatnim TV prijenosima iz SAD-a i Velike Britanije, kao i drugih dijelova svijeta! Postoji i kategorija “Live Streams” koji između ostalog sadrže biltene vijesti!

Njeno mjesto

Odjeljak posebno dizajniran za djevojčice. Sadrži TV serije, romantiku i popularne emisije koje svaka djevojka može poželjeti.

Glazba i potoci

Uživajte u strujanju nekih najboljih ljestvica iz SAD-a i Velike Britanije. Također ima lijepo korisničko sučelje s filtrima koje možete koristiti prilikom pretraživanja željenih članaka i žanrova.

Dječji kutak

U ovoj se kategoriji nalaze dječji sadržaji poput crtanih filmova, stripova i animacija. Vaša će djeca uživati ​​u strujanju iz neograničenog centra dječjeg sadržaja.

Sportski

U sportskom će centru svi ljubitelji sporta uživati ​​u sportskim detaljima i rezultatima uživo. Doći ćete do pretraživanja potkategorija za najnovije događaje širom svijeta!

Ostale građevine za FireStick

Ako želite isprobati više nadogradnji na FireSticku, pogledajte veze u nastavku.

  • Kako instalirati No Limits Magic Build
  • Kako instalirati CellarDoor TV Kodi Build
  • Kako instalirati Titanium na Kodivⅰ臭満ଧৣ拋衐䃐湩t

Fire TV GURU sastavlja presudu鍰呑㠘ଃ!

.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me