Onko Kodi laillista ja turvallista käyttää?

>

Kodi on saanut viime aikoina paljon suosiota, koska sen kyky muuttaa laite heti mediakeskukseksi. Olen käyttänyt Kodia useita vuosia, enkä hiipisi sanojani sanoen, että se on luultavasti paras mediasoitin, jota minulla on ollut mahdollisuus käyttää ylivoimaisesti. Kodi ei vain toista mediaa paikallisesta tallennusvälineestä, mutta sen todellinen voima on helpottaa online-suoratoistoa eri lisäosien kautta. Kodi antaa sinulle pääsyn pohjattomaan verkkosisältöön. Ja siellä on satoja ilmaisia ​​lisäosia, joiden avulla voit sukeltaa uima-altaaseen.

Se on erinomainen! Eikö olekin? Se todellakin on. Kodista on kuitenkin käyty myös oikeudellista keskustelua, koska sen avulla voit suoratoistaa tapahtuman tekijänoikeuksien alaista sisältöä ilmaiseksi. Olet ehkä kysynyt itseltäsi – onko Kodi laillinen ja turvallinen vai voinko joutua kiinni laillisiin vaivoihin tämän mediasoittimen avulla? Olemme kuuleneet paljon Kodista ja ymmärrän mistä kohteliaisuutesi ovat lähtöisin. Siksi kirjoitan tämän artikkelin auttaakseni vastaamaan joihinkin kysymyksiisi ja antamaan sinulle selkeyttä Kodi-mediasoittimen oikeudellisesta asemasta..

on kodi laillinen

Se mitä aion jakaa kanssanne, ei ole lopullinen, mutta sen on autettava sinua joihinkin epäilyistäsi.

Onko Kodi laillinen?

Kodin laillisuus on edelleen melko epäselvää, koska tekijänoikeuksin suojatun sisällön suoratoistoa vastaan ​​ei ole vielä annettu selkeää lakia melkein missään muualla maailmassa. Ei ole kuitenkaan epäilystäkään siitä, että Kodi itse on laillinen mediasoitin. Kodin lataaminen ja asentaminen ei aiheuta rikkomuksia. Itse asiassa Kodi on jo saatavana virallisissa sovellusliikkeissä, kuten Androidin Google Play ja Microsoft Store. Nämä kaupat eivät koskaan isännöi laitonta sovellusta.

Kodi itsenäisenä sovelluksena on laillinen. Jotkut Kodi-laajennukset, jotka sallivat ilmaisen pääsyn tekijänoikeuksilla suojattuun sisältöön, pyrkivät vetämään käyttäjiä laillisen tutkan alueelle. Tietysti, kuten jo totesin, tekijänoikeudella suojatun sisällön suoratoistoa ei ole mustavalkoisia lakeja. Mutta se ei tarkoita ilmaisen, lisensoidun sisällön pelaamista laillisesti; Itse asiassa se voi olla paljon laitonta ja saattaa sinut vaikeuksiin. Monet ihmiset ovat saaneet laillisia ilmoituksia tekijänoikeudella suojatun sisällön virtaamisesta laittomasti. Yritän sanoa, että lait ovat yksiselitteisempiä niille, jotka tallentavat ja levittävät laittoman / tekijänoikeuksien alaista sisältöä.

  ТВ емисије не раде на Коди: ЦДАТА решења о грешкама

Kodi-laajennuksia kutsutaan yleisemmin Kodi-lisäosiksi, ja niitä on satoja. Suurin osa näistä lisäosista on ilmaisia ​​ja antaa sinun lähettää lisensoitua sisältöä, kuten elokuvia ja esityksiä, myös ilmaiseksi. Kodi-lisäosat ladataan arkistojen kautta, jotka isännöivät useita lisäosia. On yksi virallinen arkisto, nimeltään Kodi Add-on Repository. Virallisessa myymälässä on kaikki lailliset lisäosat, jotka joko antavat pääsyn julkiseen ilmaiseen sisältöön tai joilla on tilauspohjainen sisältö.

Jos lataat ja käytät lisäosaa virallisesta arkistosta, sinulla ei ole mitään huolta laillisuuksista. Kuitenkin kolmannen osapuolen arkistot kolmannen osapuolen lisäosien kanssa lupaavat tekijänoikeuksilla suojatun sisällön ilmaisen suoratoiston, mikä tekee asioista hieman hankalia.

Lisensoidun sisällön suoratoistaminen ilmaiseksi rikkoo selvästi tekijänoikeuslakeja. Kysymys, joka herättää vastauksen, on kuitenkin – kuinka rangaistavia nämä ilmaiset suoratoistotoimet verkossa ovat?

Onko Kodi Legal Yhdysvalloissa?

Saanen yrittää vastata kysymykseesi – Onko Kodi laillinen Yhdysvalloissa? Yhdysvaltain ilmaisen sisällön online-suoratoistoa estävät tekijänoikeuslakit eivät ole aivan sellaisia, joita kutsun “selkeiksi”. Mutta olen nähnyt, että monet ihmiset ovat takertuneet lailliseen sotkuun ilmaisen, tekijänoikeuksien alaisen sisällön katselun takia. Olen esimerkiksi kuullut, että useille käyttäjille lähetetään ilmoituksia varoittaen heitä laittomasta suoratoistotoiminnasta.

Yksi täysin varma asia on se, että tekijänoikeuksin suojatun sisällön myynti ja jakelu on tekijänoikeuslakien rikkomista, ja tekijät voivat joutua kärsimään suuria sakkoja ja myös vankilaan. Joten, jos on jonkin muun valmistajan lisäosa, joka tarjoaa ilmaisen tekijänoikeuksien alaisen sisällön suoratoiston, se on laiton lisäosa ja kehittäjiä voidaan syyttää.

On todennäköisesti parasta jättää arvaukset pois ja pysyä turvassa. Käytä ExpressVPN-verkkoa ja varmista, että kaikki online-aktiviteettinne eivät ole jäljitettävissä.

Onko Kodi laillinen EU: ssa ja muualla maailmassa?

Euroopan unionissa ja muualla maailmassa tekijänoikeuslait ovat yhtä epäselviä kuin Yhdysvalloissa. Kodin käyttö on laillista useimmissa maissa, koska tämä ohjelmisto itsessään ei riko mitään lakia. Kodi-lisäosien käyttäminen tekijänoikeuksilla suojatun sisällön katseluun saattaa kuitenkin saada sinut helposti juridisiin vaikeuksiin riippumatta siitä, missä maailmanosassa asut.

  Como instalar o GAIA Kodi Addon

Lakit ovat tiukempia, kun kyse on lisensoidun sisällön varastoinnista ja jakelusta. Ilmaisen online-suoratoiston työkalujen mainostaminen ja mainostaminen houkuttelee ankaria seuraamuksia (satoja tuhansia dollareita) ja useita vuosia vankilassa.

Esimerkiksi streaming-digisovittimien tai laitteiden (kuten FireStick) myynti ennalta ladatun Kodin ja sen lisäosien kanssa on rikos monissa maissa. Euroopan tuomioistuin antoi äskettäin päätöksen hollantilaista vastaan, joka oli myynyt esiasennettuja Kodi-laatikoita. Nyt on huomionarvoista, että itse laatikon myynti ei ollut laitonta. Lainvastaiseksi teki se, että Kodi oli esiasennettu ja edistänyt piratismia.

Kuinka suoratoistaa Kodilla turvallisesti

Hallituksenne, Internet-palveluntarjoajasi ja jopa jotkut kolmannet osapuolet saattavat pitää silmällä mitä teet Internetissä. Mutta voit aina pitää online-toiminnot piilossa uteliailta silmiltä. Yksinkertaisin ratkaisu tähän on VPN: n käyttö Kodille.

VPN peittää Internet-yhteytesi ja estää online-toimintojen jäljittämisen tai jäljittämisen. VPN: n avulla voit käyttää Kodia turvallisesti ja ilman mitään huolia.

Suosittelen henkilökohtaisesti ExpressVPN: n käyttöä Internet-yhteytesi suojaamiseksi. Olen käyttänyt sitä jo pitkään ja huomannut, että se on nopein VPN-palvelu. Express VPN on myös Kodi-ystävällinen.

Internet-aktiviteettien peittämisen lisäksi ExpressVPN: n avulla voit myös lähettää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä ja auttaa välttämään Internetin kuristamista.

Voit myös tarkistaa nämä vakavat syyt käyttää VPN: ää koko ajan.

Huomautus: En suvaitse tekijänoikeuksien alaisen sisällön laittoman suoratoiston käytäntöä. Suosittelen käyttämään VPN-palvelua yksityisyytesi ylläpitämiseksi.

Onko Kodi App turvallista käyttää?

Jos tarkoitat säätä Kodi on oikeudellisesti turvallinen tai ei, kyseiseen kysymykseen jää osittain vastaus epämääräisten tekijänoikeuslakien takia. Yleisesti ottaen, jos olet käyttäjä, joka käyttää Kodia vain viihdetarkoituksiin eikä levitä tai mainosta laittoman sisällön myyntiä, Kodi on melko turvallinen sinulle. Älä kuitenkaan ota sanaani ja pidä silmällä uusia maasi tai alueesi päätöksiä.

Jos tarkoitit, onko Kodi turvallinen sovellus ilman haittaohjelmia tai viruksia, kysymykseen on paljon helpompaa vastata. JOO! Kodi on turvallinen sovellus. Se ei sisällä haittaohjelmia. Se ei aiheuta haittaa laitteellesi.

  So installieren Sie Fire TV GURU Build auf Kodi 17.6 Krypton

Kuten jo totesin, Kodi on isännöity monissa virallisissa sovelluskaupoissa, kuten Google Play ja Microsoft Store. Näiden kauppojen tiedetään suorittavan minkä tahansa sovelluksen vakavan tarkastuksen ja useiden testien avulla ennen niiden isännöintiä. Tarkoitan sanoa, että Kodi itsessään on täysin turvallinen sovellus, joka ei aiheuta vaaraa laitteelle, johon se on asennettu.

Muista kuitenkin Kodiin asentamasi lisäosat. Siellä on satoja lisäosia. Vaikka monet niistä ovat turvallisia, niin ei ole kaikissa. Asenna lisäosa aina luotettavasta lähteestä. Virallisessa Kodi-lisäosastossa on kaikki turvalliset lisäosat. Mutta kun lataat minkä tahansa kolmannen osapuolen lisäosaa, on parasta käydä sellaisissa, jotka ovat suosittuja ja jo kestäneet ajan testin. Voit katsoa Kodi-lisäosia, jotka on mielestäni turvallista asentaa tämän kirjoituksen jälkeen.

johtopäätös

On selvästi todettu, että Kodi itse on laillinen mediasoitin. Kodin asentaminen ja käyttö tekijänoikeuksien alaisen sisällön katsomiseen valtuutettujen lähteiden kautta on laillista. Lisensoidun sisällön ilmainen suoratoisto verkossa johtaa usein vaikeisiin tilanteisiin. Käyttäjänä et todennäköisesti houkuttele rangaistuksia tai rangaistuksia lisensoidun sisällön virtauttamisesta. Ne, jotka levittävät, myyvät tai mainostavat laittomasti tuotettua sisältöä tai työkaluja, joilla tarjotaan pääsy tällaiseen sisältöön, rikkovat kuitenkin selvästi lakeja, ja heille kohdistetaan ankarat rangaistukset ja vankila-aika. En suvaitse tekijänoikeusrikkomuksia ja kehotan sinua katsomaan ilmaista sisältöä, joka on saatavana vain julkisesti. Suosittelen kuitenkin VPN-palvelun peittämistä verkkotoimintasi hallitukselta tai Internet-palveluntarjoajalta.

Related:

Ovatko VPN: t laillisia?
Onko Jailbreak FireStick-lainvastaista??
Onko Terrarium TV laillista ja turvallista käyttää?

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me