Sådan installeres Incursion Kodi Addon på 17.6 Krypton

>

Invursion er et andet Kodi-addon, der giver dig mulighed for at streame film, shows og forskellige andre kategorier af videoindhold på din pc, smartphones og Amazon Fire TV Stick. Invursion kan prale af en solid samling af indhold, inklusive en række seneste film, prisvindende shows, nylige episoder, dokumentarer og meget mere. Denne addon er bygget på en anden utroligt populær addon kaldet Covenant. Dette er grunden til, at du finder et antal ligheder mellem de to, herunder interface og mappelayout. Indholdssamlingen er også stort set den samme. Men Incursion Kodi Addon er bygget ved hjælp af de opdaterede koder og forventes derfor at tilbyde visse ydelsesforbedringer i forhold til sin forgænger.

Invasion, som andre bedste Kodi-tilføjelser, er ikke vært for noget eget indhold. Men det henter flere streams til en video fra de mest pålidelige kilder. Dette sikrer, at der altid er et fungerende link, hvorfra du kan afspille videoen. Streams er tilgængelige i både fuld 1080 HD og 720 HD. Lad os nu lære at installere Incursion Kodi addon på din pc / smartphones / FireStick.

UPDATE: Invasion får ingen opdateringer og er ikke værd at installere. Det henter næppe nogen strømme, og derfor er vi stoppet med at opdatere denne guide. Jeg foreslår at kontrollere min liste over populære Kodi Addons, der fungerer fint på datoen.

Sådan installeres Incursion Kodi Addon

Inden du begynder at installere Incursion på Kodi 17.6, så lad mig vise dig, hvordan du forbereder din Kodi-app til tredjeparts Addon-installationer.

 1. Klik på Kodi-indstillinger øverst til venstre på din skærm
 2. Åbn Systemindstillinger, og klik på “Tilføjelser” i menuen til venstre i bjælken
 3. Tænd for “ukendte kilder”

Din Kodi-app er nu klar til at acceptere tredjeparts tilføjelser, såsom inkursion. Følg nedenstående trin for at installere Incursion Kodi addon på din Fire Stick, PC eller smartphone.

 • Gå til Kodi-indstillinger
 • Filhåndtering > Tilføj kilde

Tilføj repokilde kodi

 • Klik på “ingen”, og tilføj URL til indfaldsrepo – http://addons4kodi.site
 • Skriv “Invursion” i kildenavnfeltet. Du kan navngive det, hvad du vil, men det er bedst at holde det relevant.
  Hur du installerar BK Links Bygg på Kodi

URL for inkursionslager

 • Gå til Kodi-startsiden og åbn menuen “Tilføjelser” fra de venstre indstillinger.
 • Åbn “Package Installer”

kodi-pakkeinstallatør

 • Klik på “Installer fra zip-fil”, og følg denne sti – Invursion > Repository > repository.incursion > incursion.repository.x.x.x.zip

hvordan man installerer inkursions kodi addon

 • Vent til meddelelsen om succes øverst til højre. Når repo er installeret, skal du fortsætte til næste trin.
 • Åbn “Install from Repository”
 • Klik på “Invursion Repository” > “Video-tilføjelser” > indtrængen

installere inkursions kodi addon

 • Klik på “Install” for at downloade og installere Incursion Kodi Addon på din enhed.

hvordan man installerer inkursion på kodi

 • Vent et stykke tid, og du skal se underretningen “Incursion Add-on installeret” øverst til højre på din skærm. Det er alt.
 • Gå til Kodi-startsiden > Add-ons > Video-tilføjelser > Indfald. Du kan udforske addon nu.

Før du begynder at streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer på Kodi, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af ophavsretligt beskyttet indhold (gratis film, tv-shows, sport) kan få dig i juridiske problemer.

Kodi-brugere rådes kraftigt om at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer. En VPN til Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-begrænsning af populære tilføjelser. Jeg forbinder altid ExpressVPN på alle mine streaming-enheder, og jeg foreslår, at du gør det samme.

ExpressVPN er den hurtigste og mest sikre VPN. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

BEMÆRK: Vi opfordrer ikke til overtrædelse af lovgivningen om ophavsret. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

Så, før du begynder at streame på Kodi, her er, hvordan du får VPN-beskyttelse i 3 enkle trin.

Trin 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

  Cómo instalar SkyDark Kodi Build

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Klik på strømikonet for at forbinde en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til Kodi.

tilslut expressvpn til kodi

Hvorfor indfald ikke installeres på Kodi

Invasion er tilgængelig via sit eget ‘Invursion’ -lager. Serveren, hvor depotet ligger, er effektiv og fungerer for det meste. I nogle sjældne tilfælde går serveren imidlertid ned, hvilket resulterer i installationsproblemer.

Hvis du ikke er i stand til at installere Incursion Kodi addon fra serveren, er der en rimelig chance for, at problemet kan være ved serverens ende. Du vil enten have problemer med at tilføje kilden til Kodi, eller du kan muligvis ikke installere depotet. Servernedetider er altid på udviklerens radar, og de er derfor rettet ret hurtigt. Som bruger er den eneste mulighed, at du venter på, at serveren bliver i drift igen.

Server er imidlertid ikke den eneste faktor, der forårsager installationsproblemerne. Problemet kan endda være lokalt. Selvfølgelig er den første ting, du skal sikre dig, at din enhed er tilsluttet internettet. Prøv at bruge en anden app, der kræver internet.

Når du har konstateret internetforbindelse, vil jeg foreslå at genstarte Kodi såvel som din PC / FireStick / Smartphone. Efter genstart skal du følge installationstrinnene fra start.

Genstart kan snarere virke som en forenklet løsning, men nogle gange løser det mirakuløst nogle vanskelige problemer, som andre fejlfindingsmetoder ikke kan.

Hvorfor indtrængen Kodi Addon ikke fungerer

Serverne er ofte de skyldige, når det kommer til problemer relateret til addons. Som jeg sagde før, er Inkursionsserver god og fungerer lige så godt som enhver anden populær addons server. Men det løber ind i problemer til tider. Som et resultat er brugerne ikke i stand til at hente streams, eller videoer afspilles ikke.

Hvis du prøver at bruge Incursion Kodi addon på tidspunktet for en planlagt servervedligeholdelse eller nedetid, fungerer det ikke. Når der er serverproblemer, er den eneste måde at vente og lade serveren komme i drift igen.

  Почему мой коди не работает? Распространенные проблемы и исправления

I tilfælde af at Incursion slet ikke fungerer, er serveren muligvis ikke problemet. Det er sandsynligt, at der er et lokalt emne, der forhindrer, at Invurs spiller. Kontroller igen, at FireStick er tilsluttet internettet.

Hvis Incursion Kodi addon stoppede med at fungere efter en periode med brug, kan en eller flere af dens filer være gået dårligt eller ødelagt. I et sådant tilfælde er geninstallation normalt den eneste måde at løse det på. Fra Kodi-startskærmen skal du navigere til tilføjelser > Video-tilføjelser og vælg Invasion. Klik på knappen ‘Afinstaller’ nederst til højre. Gå nu videre og installer Invasion efter den metode, vi har delt med dig ovenfor.

Der er en stor chance for at dette løser problemet og får incursion til at fungere igen.

Selvfølgelig forbliver genstart som en af ​​de primære fejlfindingsmetoder. Genstart hurtigt Fire Stick / PC og kør Kodi igen. Genstart opdaterer OS, systemfiler og apps og løser mange problemer.

Hvis intet af det ser ud til at virke, skal du muligvis nulstille Kodi på FireStick / PC eller afinstallere og geninstallere det. Nulstilling eller afinstallation af Kodi vil udslette alle dine data og tilføjelser. Så sikkerhedskopier Kodi-dataene, før du foretager disse handlinger.

Flere Kodi-tilføjelser til at installere

Invasion bør være tilstrækkelig til de fleste af dine behov. Hvis du ønsker at få flere top Kodi Addons, kan du tjekke nedenstående links.

 • Sådan installeres Supremacy på Kodi
 • Sådan installeres Placenta på Kodi
 • Sådan installeres Uranus Kodi Addon
 • Sådan installeres Gaia Kodi Addon

Konklusion

Invursion er en Kodi-addon, der giver dig mulighed for at se dine yndlingsfilm, shows og andre videoer på din FireStick. Invursion bruger Covenant-rammen, og det ligner derfor denne populære addon. Naturligvis har Invursion de opdaterede koder, og derfor tilbyder den også forbedret ydelse. Med et solidt indholdskatalog og muligheden for at hente flere streams, kan indfald være et af dine primære underholdningstilføjelser på Kodi. Det er let at installere og konfigurere og endnu lettere at bruge. Du kan komme i gang med et par klik.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me