Kuinka asentaa Plex FireStickiin ja Android TV Boxiin

>

Tässä opetusohjelmassa esittelen sinulle kuinka asentaa Plex FireStickiin, kuinka kirjautua Plex-tilille ja kuinka asentaa Plex-palvelin tietokoneellesi.

Plex on asiakas-palvelimen mediatyökalu, jonka avulla pääset kaikkiin keskitetysti tallennettuihin medioihisi erilaisten ulkoisten laitteiden kautta. Annan tehdä tämän sinulle yksinkertaisemmalla esimerkillä. Plex antaa sinun luoda mediapalvelimen tietokoneellesi. Voit käyttää kaikkia tietokoneesi kiintolevyn medioita (kuten videoita, musiikkia, kuvia) ulkoisten laitteiden, kuten FireStick, Mobiles, Tablet, TV Boxes ja Computers, asiakassovellusten avulla..

Plexillä on asiakassovellukset melkein kaikille laitteille, jotka tukevat median toistoa. Voit ladata asiakassovelluksen virallisista sovellusliikkeistä. Esimerkiksi Androidille voit ladata sovelluksen Google Play Kaupasta. FireStick-versiota varten se on saatavana Amazon-kaupasta.

Parasta Plexissä on, että palvelimen (tietokoneesi) ja asiakkaiden (esimerkiksi FireStick tai mobiili) ei tarvitse olla yhteydessä samaan langattomaan verkkoon. Voit jättää tietokoneesi kotiin ja toistaa edelleen matkapuhelimen kiintolevylle tallennettuja videoita ystäväsi talosta.

Tärkeä!! Tietokoneesi on oltava päällä ja yhteydessä Internetiin sillä hetkellä, kun yrität muodostaa yhteyden siihen etäyhteydessä asiakassovelluksen kautta

Plexin ei kuitenkaan tarvitse välttämättä toistaa vain tietokoneellesi (palvelimelle) tallennettua mediaa. Plex-kanavia on useita (sekä virallisia että epävirallisia), jotka antavat sinulle pääsyn monenlaisiin online-medioihin. Nämä kanavat on asennettu palvelimelle ja ne ovat kaikkien kytkettyjen asiakkaiden käytettävissä.

Lisäksi Plex-asiakassovelluksessa on myös joitain online-sisältöjä. Voit suoratoistaa tätä sisältöä, vaikka et ole yhteydessä Plex-palvelimeen. Toisin sanoen, se on riippumaton palvelimesta.

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.


Lukea:
Kuinka asentaa paras VPN FireStickiin

Kuinka asentaa Plex FireStickiin

Ennen kuin asennat Plexin FireStickissä, sinun on kirjauduttava tiliin, jos sinulla ei vielä ole tiliä. Joten luomme ensin Plex-tili.

  Kuinka asentaa Helix TV IPTV FireStick / Android / Kodi -sovellukseen

Rekisteröidy Plex-tilille

Tässä on vaiheet:

1- Siirry tietokoneen tai matkapuhelimen sivulle https://www.plex.tv (voit käyttää myös FireStick-tuettua selainta, kuten Silk Browser tai Firefox) ja napsauta Kirjaudu

kuinka asentaa plex tulisija

2 – Voit rekisteröityä nykyisillä Facebook- tai Google-käyttäjätiedoillasi tai luoda uuden tilin sähköpostiosoitteella

plex-rekisteröinti tulikolle

3 – Kun olet kirjautunut sisään, voit ostaa yhden Plex Pass -suunnitelmista lisäetujen saamiseksi. Suunnitelmat maksavat 4,99 dollaria kuukaudessa, 39,99 dollaria vuodessa ja 119,99 dollaria elinaikana. Puhumme Plex Pass -sovelluksen ostamisen eduista myöhemmin tässä oppaassa.

Huomautus: Voit jatkaa ilman Plex Passia ja nauttia silti paljon ominaisuuksista

kuinka saada plex tulipalo

Näin kirjaudut Plex-tilille.

Vaiheet Plexin asentamiseen FireStickiin

Nyt käsittelen sinut vaiheet asentamaan Plex FireStickiin. Se on saatavana Amazon App Storesta. Tässä on mitä sinun täytyy tehdä:

1- FireStick-hakuvaihtoehto on aloitusnäytössä vasemmassa yläkulmassa. Valitse se

kuinka asentaa plex on palo-tv-tikku

2 – Kirjoita Plex ja napsauta sitä hakutuloksissa. Voit myös pitää kaukosäätimen Alexa-painiketta painettuna äänikomentoa varten

asenna plex tulisijaan

3- Kun näet Plex sovelluskuvake sovelluksissa & Napsauta sitä Pelit-osio

plex tulisijassa

4- Mene eteenpäin ja napsauta Saada (tai jos olet ladannut sen aiemmin, napsauta ladata sen sijaan)

firestick plex -sovellus

5- Odota, että Plex-sovellus latautuu ja asennetaan FireStick-sovellukseen

kuinka asentaa plex tulitikkuun

6- Napsauta Avata ajaa Plexiä, kun se on asennettu

asenna plex tulisijaan

Kuinka asentaa Plex Android TV -käyttöjärjestelmään & Android TV-laatikko

Android TV -laatikoita on kahta tyyppiä – toisessa on varastossa oleva Android OS ja toisessa Android TV käyttöjärjestelmä. Ne ovat tietyllä tavalla samanlaisia ​​ja toisilla erilaisia.

Yhteistä näiden kahden välillä on, että molemmat tukevat Google Play -palveluita. Voit asentaa sovelluksia suoraan Google Play Kaupasta. Plex on saatavana Google Play Kaupasta.

Seuraavat vaiheet asennetaan Plex Android TV Boxiin (toimii suunnilleen samalla tavalla molemmat tyyppisissä laatikoissa):

1- Avaa Google Play Kauppa

  Kuinka asentaa TeaTV FireStickiin

vaiheet asentaa plex Android TV-ruutuun

2 – Etsi Plex joko kirjoittamalla tai käyttämällä äänikomentoa (jos tukea)

Plex android-tv: ssä

3- Napsauta Plex-kuvaketta, kun se tulee näkyviin hakutuloksissa

kuinka asentaa plex Android TV-ruutuun

4- Napsauta Asenna

napsauta asentaa asentaaksesi plexin Android-televisioon

5- Suorita sovellus napsauttamalla Avaa

Kuinka asentaa ja käyttää Plexiä FireStickissä ja Android TV Boxissa

Jos käytät FireStick-tiedostoa, voit suorittaa sovelluksen Omat sovelluksesi & kanavat osiossa. Pidä Koti -painiketta Amazon FireStick -kaukosäätimessäsi muutaman sekunnin ajan ja napsauttamalla ponnahdusvalikossa Sovellukset päästäksesi kaikkiin asennettuihin sovelluksiin.

Jos käytät Android TV -laatikkoa, siirry Plex-sovellukseen Sovellukset-osioon.

Huomaa: Plex-sovelluksen käyttöliittymä on sama FireStick- ja tosi Android TV -käyttöjärjestelmäruuduissa. Se voi vaihdella hieman Android TV -laatikoissa. Kaiken kaikkiaan se on kuitenkin suurin piirtein sama.

Seuraa nyt näitä vaiheita:

1- Kun suoritat sovelluksen ensimmäistä kertaa, seuraava ikkuna tulee näkyviin. Oletan, että olet jo ilmoittautunut. Joten napsauta Kirjaudu sisään

Huomaa: Vaikka voit napsauttaa Ohita ja jatkaa kirjautumatta sisään, suosittelen tilin luomista ja kirjautumista sisään

kuinka käyttää pleksiä tulisijassa ja android tv-ruudussa

2- Koodi ilmestyy FireStick-näyttöön

kuinka käyttää pleksiä tulisijassa

3 – Käytä tietokonettasi, mobiililaitetta tai mitä tahansa muuta laitetta kuin FireStick-laitetta ja mene osoitteeseen https://plex.tv/link ja kirjoita koodi

Sinun on kirjauduttava sisään Plex-tilisi käyttöoikeustiedoilla, jotta yhdistäminen onnistuu

Napsauta Linkki koodin syöttämisen jälkeen

kuinka perustaa plex tulipaloon ja android tv: hen

4- Sinun pitäisi nähdä Tili linkitetty vahvistus tietokoneellasi, matkapuhelimellasi tai muulla laitteella, johon syötit koodin. Voit nyt palata FireStickiin

linkki Plex-tili Amazonin tulikolla ja android-tv-ruudussa

5- Sinut ohjataan seuraavaan näyttöön, kun linkittäminen onnistuu. Klikkaus merkitä jos haluat ostaa Plex Pass -sovelluksen. Voit käyttää ostoksesi yhdellä Amazon-tiliisi linkitetyistä maksutavoista

Jos et halua ostaa passia, napsauta Ei nyt

tilaa Plex pass on firestick tai android tv box

6- Jos et ole vielä määrittänyt Plex-palvelinta Plex-tililläsi, sinun pitäisi nähdä “Palvelimia ei löydy” -viesti. Puhumme palvelimen asettamisesta myöhemmin. Napsauta nyt Jatkaa

Plex-palvelinta ei löydy tulipalo- ja android-tv-ruuduista

7- Tämä on FireStick-sovelluksen Plex-sovelluksen aloitusnäyttö asennuksen jälkeen. Vaikka et ole synkronoinut sovellusta minkään palvelimen kanssa, voit silti lähettää esitellyn ilmaisen sisällön. On Web-ohjelmia, uutisvideoita, podcasteja ja paljon muuta

Plex-sovelluksen tulipalo Android-television aloitusnäyttö

Se on melko paljon. Näin määrität Plexin ja käytät sitä FireStickissä.

Kuinka asentaa ja määrittää Plex-palvelin

Vaikka Plexillä on runsaasti online-sisältöä, sen todellinen potentiaali on tehdä tietokoneestasi mediakeskus muuntamalla se Plex-palvelimeksi. Kuten jo totesin, Plex on asiakas-palvelinpohjainen palvelu. Siinä on asiakassovelluksia melkein jokaiselle laitealustalle, jota voit ajatella, mukaan lukien FireStick, matkapuhelimet, tietokoneet jne.

  Kuinka korjata FireStick-etäongelmat

Voit kuitenkin määrittää palvelimen vain tietokoneellesi (Windows, Mac ja Linux) ja joillekin muille laitteille (kuten NAS), joita voidaan käyttää palvelimena.

Tärkeä!! Plex-palvelimena käyttämäsi tietokoneen on pysyttävä päällä, jotta mediatiedostoja voidaan käyttää asiakassovelluksista, jotka on asennettu laitteisiin, kuten FireStick tai mobiili

Näin teet sen:

1- Siirry tietokoneesi osoitteeseen https://www.plex.tv/media-server-downloads/

2- Napsauta Plex Media Server avattavasta valikosta ja valitse tietokoneesi käyttöjärjestelmä
Napsauta nyt ladata -painike samalla verkkosivulla

kuinka asentaa plex tulisija

3 – Siirry kansioon, josta olet ladannut palvelimen asennustiedoston, ja suorita se. Asenna palvelin noudattamalla käyttöjärjestelmäsi ohjeita. Esimerkiksi, kun avasin tiedostoa Windows-käyttöjärjestelmässä, seuraava ponnahdusikkuna ilmestyi. Nyt minun on napsautettava Asentaa ja asenna Plex-palvelin tietokoneeseen seuraamalla näytön ohjeita

plex mediapalvelimen asennus firestick android tv -laatikkoon

4- Kun asennus on valmis, sinun pitäisi nähdä seuraava ikkuna. Klikkaus Tuoda markkinoille

plex-tulisija ja android-tv-laatikko

Seuraavia vaiheita seurataan nyt verkkoselaimessa

5- Sinut ohjataan nyt verkkosivulle tietokoneen oletusselaimessa. Sinun on kirjauduttava sisään Plex-tiliisi, jos et vielä ole.

Seuraava näyttö antaa sinulle nopean yleiskuvan Plexin toiminnasta. Klikkaus Sain sen! nappi

perustaa plex-palvelin Firestick android tv -ruutuun

6- Sinua pyydetään nyt nimeämään palvelin. Tee siitä jotain relatable ja tunnistettavissa. Klikkaus Seuraava

Huomaa: Jos haluat käyttää palvelimen (tietokoneesi) mediaa ulkoisilta asiakkailta (kuten FireStick), varmista, että vaihtoehto Annan minun käyttää mediaani kotini ulkopuolella on valittu

Plex-palvelimen nimi

7- Asennusprosessin aikana voit lisätä mediakirjaston napsauttamalla Lisää kirjasto. Tämän avulla voit lisätä elokuvia, esityksiä, videoita, musiikkia, kuvia jne. Palvelimelle ja käyttää niitä ulkoisista laitteista

Klikkaus Seuraava edetä

plex-palvelimen mediakirjasto

8- Napsauta Tehty palvelimen asennuksen loppuun saattamiseksi

plex-palvelimen asennus valmis

Plex Premium -sovelluksen (Plex Pass) ostamisen edut

Voit käyttää Plexiä ostamatta Plex Passia, jos haluat käyttää tietokoneesi paikallisia medioita etäkäyttölaitteilla, kuten FireStick. Passin ostaminen antaa sinulle kuitenkin tiettyjä yksinoikeuksia. Tässä on lyhyt katsaus:

plex pass -edut

Plex tarjoaa seuraavat suunnitelmat:

– 4,99 dollaria kuukaudessa
– 39,99 dollaria vuodessa
– 119,99 dollaria elinikäinen

Viimeiset sanat

Plex on uskomattoman hyödyllinen mediaorganisaatiotyökalu, joka käyttää asiakas-palvelin-arkkitehtuuria antamaan sinulle pääsyn paikallisiin ja online-medioihin. Oletpa kotona vai poissa, määrittämällä palvelin tietokoneellesi pääset paikallisesti tallennettuun mediaan mistä tahansa haluat, kunhan on Internet-yhteys. Voit asentaa Plex-kanavat tietokoneeseesi, jota käytät palvelimena, suoratoistaaksesi mediaa kaikista asiakassovelluksista. Itse FireStickillä on rajoitettu tallennustila. Plex on FireStick, joten voit käyttää tietokoneesi medioita käyttämättä tallennustilaa. Kaiken kaikkiaan se on hieno työkalu.

Related:

Kuinka vangita Amazon FireStick
Kuinka asentaa Stremio FireStickiin
Kuinka asentaa Kodi FireStickiin

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me