Kuinka asentaa FreeFlix HQ FireStickiin

>

Tässä oppaassa aion näyttää sinulle kuinka asentaa FreeFlix HQ FireStickiin. Asennan sinut askel askeleelta asennusprosessin läpi ja autan sinua lataamaan sovelluksen sivuttain Fire TV: hen tai Fire Stickiin.

FreeFlix HQ on ilmainen sisällön suoratoistosovellus, jonka avulla voit katsella elokuvia, TV-ohjelmia, Animea, Live TV: tä ja paljon muuta. Sovelluksella on vaikuttava nimikkeistökirjasto, mukaan lukien uusi ja vanha. Täältä löydät jopa uusimman elokuvan julkaistut ja äskettäin esitetyt jaksot suosituista TV-ohjelmista.

Pidän FreeFlix HQ: stä eniten sen hieno käyttöliittymä. Sovelluksen asettelu on suunniteltu sopimaan täydellisesti suurelle näytölle, kuten television, ja tekee siitä täydellisen sovelluksen FireStickille tai Android TV: lle. Se on sataprosenttisesti etäystävällinen, joten et koskaan saa vaikeuksia olla käyttämättä sovellusta FireStick-kaukosäätimen tai muun syöttölaitteen avulla..

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.


Lukea:
Kuinka asentaa VPN Amazon FireStickiin

Kuinka asentaa FreeFlix HQ Fire TV / Stickiin

: FreeFlix HQ ei ole enää luotettava suoratoistovaihtoehto. Voit tutustua muihin FireStick-sovellusten parhaiden sovellusten luettelossa oleviin sovelluksiin

Opi nyt oppimaan, kuinka saada FreeFlix HQ FireStickillä, jotta voit aloittaa suosikkisisällön katselun viipymättä! Koko asennusprosessin ei pitäisi kestää kauempaa kuin 5 minuuttia.

Valmista FireStick kolmansien osapuolten sovellusten asennusta varten

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on varmistaa, että FireStick pystyy asentamaan kolmansien osapuolien sovelluksia, kuten FreeFlix HQ. Tämä on mitä sinun täytyy tehdä:

Vaihe 1: Siirry Fire TV Stick -alkunäyttöön. Käytä kaukosäädintä ja valitse yläosassa Asetukset

Kuinka asentaa freeflix tulipaloon

Vaihe 2: Jatka nyt ja valitse Asetukset-valikosta Laite

laiteasetukset tulipalossa

Vaihe 3: Napsauta seuraavassa ikkunassa Kehittäjävaihtoehdot

tulitikkukehittäjän vaihtoehdot

Vaihe 4: Jos ‘Tuntemattomien lähteiden sovellukset’ ei ole käytössä, kytke se päälle napsauttamalla sitä

Ota tuntemattomat lähteet käyttöön tulenkestävyydessä

Vaihe 5: Kun näet seuraavan kehotuksen / varoituksen, mene eteenpäin ja napsauta Ota käyttöön. FreeFlixHQ on turvallinen eikä vahingoita FireStick-laitetta
  kuinka asentaa freeflix

Vaiheet FreeFlix HQ: n asentamiseen FireStickiin

Olemme nyt lataamassa ja asentamassa FreeFlix HQ -sovelluksen FireStickissä Downloader-sovelluksen avulla. Downloader on suosituimmin käytetty sovellus kolmansien osapuolien APK-tiedostojen lataamiseen sivulle FireStick.

Jatka ja asenna sovellus seuraamalla yllä olevaa linkkiä, jos et ole jo tehnyt niin. Jos et löydä Downloader-sovellusta sovelluskaupasta, saatat joutua muuttamaan aluetta Amazon-tilin asetuksissa.

Kun olet asentanut Downloaderin, suorita se ja noudata seuraavia ohjeita:

Vaihe 1: Napsauta Downloaderin aloitusnäytössä vasemmalla sivupalkissa Asetukset ja valitse Ota JavaScript käyttöön.

sideload freeflix hq tulipalo

Vaihe 2: Napsauta Ota JavaScript käyttöön ja näet seuraavan varoitusviestin.

Joten napsauta Kyllä jatkaaksesi (voit poistaa sen käytöstä APK: n lataamisen jälkeen ja ottaa sen käyttöön myöhemmin tarvittaessa)

Lataa freeflix apk tulipalo-tv-tikulla

Vaihe 3: Nyt siirry eteenpäin ja napsauta Koti vaihtoehto vasemmassa yläkulmassa. Käytä kaukosäädintä ja vie kohdistin oikealla olevaan URL-kenttään ja napsauta sen sisällä.

Kuinka asentaa FreeFlix HQ FireStickiin

Vaihe 4: Kun näytön näppäimistö tulee näkyviin, kirjoita https://www.firesticktricks.com/ffhq

Paina “Go” -painiketta valmistuksen jälkeen (voit myös painaa kaukosäätimen Play-painiketta)

freeflix hq tulisijassa

Vaihe 5: FreeFlix HQ APK ladataan nyt FireStickistä. Anna sen lopettaa.

Vaihe 6: Kun lataus on valmis, Downloader käynnistää asennusprosessin automaattisesti. Kun näet tämän kehotuksen, siirry eteenpäin ja vieritä alaspäin ja valitse Seuraava-painike.

FreeFlix HQ -sovellus tulisijalle

Vaihe 7: Kun vierität alaspäin, Seuraava-painike muuttuu asennuspainikkeeksi. Napsauta Asenna jatkaaksesi

kuinka saada freeflix hq tulipaloon

Vaihe 8: Kun FreeFlixHQ on asennettu FireStickiin, näet Sovelluksen asennus -ilmoituksen. Napsauta Avaa-painiketta, jos haluat käynnistää sovelluksen suoraan tästä kehotuksesta. Napsauta Valmis-painiketta palataksesi Downloader-sovellukseen.

Napsautamme Valmis, koska jäljellä on vielä yksi tehtävä

freeflix hq tulisijassa

Vaihe 9: Tämän näet seuraavaksi. Jatka ja napsauta Poista-painiketta, koska et enää tarvitse FreeFlixHQ APK-tiedostoa. Et halua, että se vie turhaa tilaa rajoitetussa tallennustilassa

Asenna freeflix hq tulipaloon

Vaihe 10: Vahvista toiminta napsauttamalla Poista-painiketta vielä kerran

Jatka nyt ja avaa FreeFlixHQ-sovellus FireStickissä sovelluksistasi & Kanavat-osio.

Kuten näette, sovelluskuvake on luettelon alaosassa. Voit siirtää sen yläriville niin, että se tulee näkyviin FireStick-aloitusnäytössä. Valitse sovelluskuvake ja pidä kaukosäätimen Valitse-painiketta painettuna. Käytä nyt kaukosäätimen suuntapainikkeita ohjataksesi kuvaketta yläreunan haluttuun kohtaan.

kuinka saada freeflix hq amazon firestickiin

Kuinka käyttää FreeFlix HQ: ta FireStickissä

Ennen kuin aloitat suoratoiston FreeFlix HQ: lla, haluaisin kertoa sinulle, että kaikki mitä teemme verkossa, voidaan jäljittää ja jäljittää takaisin meille, jopa online-suoratoistotoimintamme. Monet ihmiset ovat saaneet viranomaisilta laillisia ilmoituksia ilmaisen online-sisällön katselusta FreeFlix HQ: n kaltaisten sovellusten kautta.

Voit välttyä osallistumasta tällaisiin juridisiin ongelmiin käyttämällä VPN-palvelua. VPN salaa online-toiminnot ja peittää ne kaikilta, joita katsot, mukaan lukien hallituksen ja Internet-palveluntarjoajan.

En suvaitse tekijänoikeuslakien rikkomista. Olen kuitenkin vahva yksityisyyden puolustaja. VPN varmistaa yksityisyyden.

Minä henkilökohtaisesti käyttää ja suositella ExpressVPN palvelua. ExpressVPN on osoittautunut nopeimmaksi VPN-ajaksi yli ja sen luotettavuus on kiistaton. Se toimii FireStickissä ja monissa muissa ympäristöissä, kuten Android, Windows, iOS ja muut. 

Näin aloitat ExpressVPN: n käytön FireStick-laitteessasi ja pidät streaming-toiminnot piilossa uteliailta silmiltä.

Vaihe 1: Tilaa ExpressVPN TÄSSÄ. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisen 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

Vaihe 2: Käynnistä Fire TV / Stick ja siirry “Search” -vaihtoehtoon vasemmalla puolella. Kirjoita nyt “Expressvpn” (ilman lainausmerkkejä) hakupalkkiin ja valitse ExpressVPN, kun se näkyy hakutuloksissa

kuinka asentaa terarium - tv palo - tv: hen

Vaihe 3: Napsauta “Lataa” asentaaksesi ExpressVPN-sovelluksen Fire TV / Stick -sovellukseen.

terarium-tv tulikolla

Vaihe 4: Avaa sovellus ja kirjoita kirjautumistietosi, jotka olet luonut ostaessasi ExpressVPN-tilausta. Napsauta “Kirjaudu sisään”

miten saada expressvpn on palo-tv-tikku

Vaihe 5: Napsauta Virta-kuvaketta, kun haluat muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt suojattu nopeimmalla ja parhaalla FireStick-VPN: llä.

kytke expressvpn tulitikkuun

Voit lukea myös tarkempia tietoja ExpressVPN: n käytöstä Fire TV / Stick -sovelluksen kanssa.

Oletetaan, että käytät VPN: ää ja toimintasi ovat yksityisiä, katsotaanpa kuinka käyttää FreeFlix HQ: ta Fire TV / Stickissä.

FreeFlixHQ on melko yksinkertainen sovellus. Aloittaaksesi sinun tarvitsee vain avata sovellus ja valita suoratoistettava otsikko.

Oletuksena sovelluksen aloitusnäytössä on elokuvat. Voit napsauttaa vasemmassa yläkulmassa olevaa hampurilavalikkoa ja valita jonkin muun vaihtoehdon avattavasta valikosta.

Jos esimerkiksi haluat katsella sen sijaan TV-ohjelmia, napsauta hampurilavalikkoa ja valitse avattavasta valikosta TV-ohjelmat. Anime, sarjakuvat, suora TV, paini ovat joitain muita vaihtoehtoja.

Kuten mikään muu ilmaisen sisällön suoratoistosovellus, kaikki FreeFlix HQ: n palvelimet eivät toimi koko ajan. Hyvä asia on, että sovellus antaa sinun vaihtaa palvelimia helposti.

Napsauta suodatinkuvaketta oikeassa yläkulmassa (kuva, joka näyttää suppilolta) ja näet seuraavan ponnahdusikkunan..

kuinka asentaa freeflix hq

Yläosassa on kohta ”Vaihda palvelin” ja palvelinluettelo. Jos yksi palvelin ei toimi, valitse toinen.

kuinka käyttää freeflix hq -pistettä

Kun napsautat Suodatin-kuvaketta FreeFlixHQ-aloitusnäytössä, näet palvelinluettelon alla myös palvelimen tila -painikkeen. Napsauta painiketta ja näet palvelimien tilan palkkien muodossa.

Mitä enemmän palkkia edustava palkki on täytetty punaisella, sitä parempi se on. Kuten alla olevasta kuvasta voi nähdä, palvelimet S3, S4, S8 ja S9 ovat kaikki punaisia. Se tarkoittaa, että nämä palvelimet tarjoavat parempia virtauksia.

Palvelimet S1 – S5 ovat elokuville ja S6 – S10 televisio-ohjelmille.

freeflix hq -palvelimet

Voinko käyttää ulkoista mediasoitinta?

Kyllä sinä voit! Vaikka FreeFlixHQ toimitetaan sisäänrakennetun mediasoittimen kanssa, voit käyttää valitsemasi ulkoista mediasoitinta, kuten VLC tai MX Player.

Olen huomannut, että MX Player toimii yleensä paremmin streaming-sovellusten kanssa. Voit asentaa MX Playerin muutamassa minuutissa.

Jos haluat vaihtaa mediasoittimen, napsauta hampurilavalikkoa aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa ja napsauta avattavasta Asetukset. Vieritä nyt kohtaan Käytä ulkoista videosoitinta ja napsauta sitä.

mediasoitin freeflix hq: lle

Näet luettelon vaihtoehdoista. Valitse haluamasi soitin käyttämään sitä FireStickin FireFlix HQ -soittimen oletussoittimena (napsauta MX Player tai ‘Valitse sovelluksistani’ valitaksesi laitteen laitteellesi asennetun videosoittimen)

Kuinka asentaa ulkoinen mediasoitin freeflix hq: lle

Voinko saada FreeFlix HQ AD-Free -sovelluksen?

Kyllä sinä voit! 

Huomaat muutaman ilmoituksen keskeytyksen käyttäessäsi FreeFlixHQ-ohjelmaa. Sovellusta tuetaan mainosten avulla, ja siten kehittäjät voivat pysyä yleiskustannuksissaan ja muissa kuluissaan.

Mutta sinulla voi olla mainokseton kokemus suorittamalla PayPal-maksun ja ostamalla ilmaisen version 10 dollarilla.

Napsauta Hamburger-valikkoa sovelluksen aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa ja napsauta Asetukset. Vieritä alas pohjaan ja napsauta Poista mainokset (PayPal) -vaihtoehto.

Noudata ohjeita lahjoittaaksesi 10 dollaria PayPalilla.

kuinka asentaa freeflix hq firestickiin

Lopulliset ajatukset 

FreeFlixHQ on melko turha sovellus ja olen online-streaming-harrastaja, olen nauttinut siitä paljon. En sano, että sovellus on täydellinen, koska täydellistä sovellusta ei ole. Mutta koska työ onnistuu hyvin ja yleensä ilman vaivaa, olen kasvanut pitämään siitä. On totta, että jotkut palvelimet eivät toimi ja se saa meidät ajattelemaan, että sovellus ei ole hyvä. Tämä voidaan helposti korjata valitsemalla oikea palvelin. Tarkista vain palvelimen tila kuten yllä olen osoittanut ja valitse vahvin. Kokeiltuaani kymmeniä ilmaisia ​​suoratoistosovelluksia voin sanoa, että vaikka FreeFlixHQ ei olekin paras, se on parempi kuin useimmat. Mene eteenpäin ja kokeile sitä.

Related:

Kuinka asentaa Cinema HD FireStickiin
Kuinka asentaa BeeTV FireStickiin
Kuinka asentaa Morph TV APK
Kuinka asentaa popcorn Time APK

Napsauta tätä saadaksesi salaisen johdon leikkaamisen temput suoraan postilaatikkoosi.