Topp 25 bästa Torrentwebbplatser (2023)

>

Torrentwebbplatser är den oöverträffade källan för kostnadsfritt att ladda ner låtar, videor, filmer, böcker, spel osv. De ger enkel åtkomst till annars otillgängligt material på internet. De flesta länder i världen rynkade vid olaglig distribution av material på internet. Därför förbjuder de torrentanvändning och distribution av sådant material. Emellertid är det mesta av materialet som finns på torrentersidor säkert och helt lagligt.

Vi har sammanställt en lista över de bästa torrentwebbplatserna som finns tillgängliga på internet för din bekvämlighet och underhållning. Vår guide hjälper dig att njuta av fördelarna med strömmande webbplatser. De flesta av dessa webbplatser har varit en långvarig favorit bland användare. FireStickTricks.com har inkluderat de senaste och mest populära webbplatserna som majoriteten av användarna har tillgång till för att ladda ner torrentfiler.

bästa torrentwebbplatser

Varning: Din IP är synlig för alla. För din egen säkerhet rekommenderas det att du använder ett VPN när du öppnar torrenting-webbplatser. En VPN kringgår ISP-strypning och hjälper till att ladda ner torrenter med snabbare hastighet. Det döljer också din IP-adress och kringgår ISP / regeringskontroll.

Jag personligen använder och föreslår ExpressVPN, vilket är världens säkraste och snabbaste VPN. Det kommer med en 30-dagars återbetalningsgaranti om du inte gillar deras tjänst (vilket är mycket osannolikt).

Klicka här för att få 3-månaders gratis och spara 49% på ExpressVPN

Handledning – Hur man installerar & använd det bästa VPN på din enhet

Hur fungerar Torrent-webbplatser?

Det är en bra fråga. Torrentplatser är dock bara en del av hela torrentprocessen. Så den bättre frågan är, “hur fungerar torrenting?”

Normalt, när du laddar ner något via Internet, ansluter du till servern där filen lagras med hjälp av webbplatsen som underlättar nedladdningen. Du klickar på alternativet “Ladda ner” och ber webbplatsen om att säga servern att ladda ner den begärda filen till din enhet.

Med andra ord är filen du laddar ner värd av en server.

Det här är nedladdningssystemet “server till klient”. Här är servern den digitala enheten som är värd för filen och du är klienten.

Torrent fungerar på ett helt annat sätt. Den använder tekniken “peer-to-peer (P2P)” i stället för systemet “server till klient”. Här laddar du ner från folket (som du och jag) och inte från en server. Därför tycker jag också om att kalla det “folk till folk” nedladdning.

Den största skillnaden mellan server-till-klient och peer-to-peer är att med den senare (P2P) litar du inte på en enda person. Istället laddar du ner olika bitar av filen samtidigt från flera kamrater (eller personer). För allt du vet kan du ladda ner från John, Joe, James samtidigt.

Innan vi går vidare med detta, låt mig presentera de två mycket vanligt använda termerna i torrentvärlden – seeder och leecher.

De är verkligen otroligt enkla termer att förstå.

seeder är personen som laddar upp filen
leecher är personen som laddar ner filen

De heter riktigt så! Men känn dig inte dåligt när du är en igling. Du kan bidra till P2P-gemenskapen genom att vara en seeder medan du fortfarande laddar ner. Varje nedladdare kan välja att bli seeder.

För att ansluta till peer to peer torrent-nätverket och för att ladda ner eller seed-filer, behöver du en torrent-klient. För närvarande är uTorrent den mest populära torrentklienten. BitTorrent är också en av de mest använda torrentapplikationerna.

Så du behöver helt enkelt få en av torrent-applikationerna, till exempel uTorrent, använda torrent-filen med den och ladda ner den fil du vill.

Så vilken roll gör dessa torrent webbplatser spela?

Torrentwebbplatserna ger dig tillgång till torrentfilerna som du använder med torrentklienter som uTorrent eller BitTorrent.

Ju högre antal såmaskiner, desto snabbare är nedladdningen. En av faktorerna som bestämmer effektiviteten hos en bra torrentplats är dess förmåga att leta efter torrentfiler med ett stort antal såmaskiner.

När du väl är på en av dessa torrentwebbplatser är det första du gör att söka efter filen du vill ladda ner. Varje torrentwebbplats har sökalternativet.

Du kommer sannolikt att hitta flera alternativ i sökresultaten (ibland till och med i hundratals). Tanken är att hitta den äkta torrentfilen (täckt i avsnittet Hur man upptäcker falska torrenter) med massor av såmaskiner.

När du hittar önskad torrentfil kan du ladda ner den på din enhet och senare öppna den med BitTorrent eller någon annan klient du använder. Det andra alternativet är att välja Magnet-länken med torrentfilen på torrentwebbplatsen. Länken Magnet öppnar torrentfilen direkt med klienten utan att du behöver ladda ner filen.

Nu behöver du bara vänta på att nedladdningen är klar.

Hur man söker och laddar ner Torrenter

Det enklaste sättet att söka efter en torrent är via Google. Skriv din fråga i textfältet och lägg till nyckelordet “torrent.” Google visar automatiskt resultat för önskad fråga. Du kan välja länken som passar dina behov och använda någon av de ovannämnda torrentklienterna för att enkelt ladda ner torrentfiler på ditt system.

Hur man hittar falska torrenter

De flesta torrentplatser ger användarna information om skillnaderna mellan en falsk torrent och en riktig. Dessa torrenting-webbplatser kräver hjälp av användare för att identifiera falska torrentlänkar. Om sådan information inte tillhandahålls av en torrentwebbplats, kan användaren identifiera en falsk torrent av sig själv. Användaren bör kontrollera seeder / leecher-förhållandet för länken medan han letar efter friska torrenter på webbplatserna.

Riktiga torrenter har vanligtvis en stor seeder-till-leecher-kvot. De flesta webbplatser uppdaterar torrentlänkar genom att visa en verifierad status på dessa länkar, vilket hjälper till att skilja falska torrenter från riktiga. Bortsett från detta, fall aldrig i fällan att ladda ner de ‘senaste’ uppladdningarna. Det finns färre chanser att få en nyligen släppt film eller ljud via torrenter. Eftersom dessa initialt inte är tillgängliga för allmänheten kan uppladdaren ofta vilseleda användaren.

En bra tumregel är att inte ladda ner filer med WMV- eller VMA-förlängning, eftersom de vanligtvis är falska. Dessutom bör torrentanvändare alltid kontrollera statusen för RAR-, TAR- och ZIP-filerna som de laddar ner för att förhindra en eventuell bedrägeri.

Innan vi börjar med listan över de bästa torrentplatserna, ta en titt på den juridiska ansvarsfriskrivningen.

varning & Torrent Legal Warning

FireStickTricks.com godkänner inte olagligt delning av något upphovsrättsskyddat innehåll. Innan vi fortsätter, observera att P2P-fildelning är en juridisk process eftersom majoriteten av de delade filerna är upphovsrättsskyddade. Om du laddar upp någon av dessa upphovsrättsskyddade filer riskerar du en civil rättegång i länder inklusive USA, Kanada, Storbritannien och Australien för att nämna några.

Sådana stämningar riktar sig till en grupp användare eller individer enligt eget gottfinnande. P2P: s civila rättegång är ett brott och kan orsaka en känslomässig och ekonomisk börda för de tilltalade.

Internetleverantörer kan dessutom släppa historiken över alla dina uppladdnings- och nedladdningsaktiviteter till upphovsrättsklagare. Sammanfattningsvis, ju mer data du laddar upp och laddar ner, desto högre är sannolikheten för att få en rättegång från upphovsrättsskyddsgrupper.

Bästa Torrentwebbplatser 2023

Innan vi börjar med listan över webbplatser, så här döljer du din identitet medan du strömmar (rekommenderas starkt)

Du bör inte använda Torrent-webbplatser för olagliga nedladdningar. Så länge du laddar ner upphovsrättsfria objekt via torrents behöver du inte oroa dig för några juridiska problem. Men om du av några andra skäl vill hålla din surfning / streaming / torrenting aktiviteter privat, är en bra torrenting VPN det bästa alternativet. Det finns många skäl till varför människor väljer att använda VPN: er. De;

 • Skydda din online identitet
 • Förhindra ISP-strypning (vilket hjälper dig att ladda ner snabbare)
 • Omkoppling av regeringen och ISP-övervakning
 • Avblockera torrentwebbplatser såväl som andra geo-blockerade tjänster som Netflix, BBC iPlayer
 • undvik upphovsrättsmeddelanden och juridiska problem

Det måste noteras att inte alla VPN: er är tillförlitliga för att torrentera. Jag föreslår ExpressVPN, som jag personligen använder varje dag på alla mina enheter inklusive PC, mobil och Amazon FireStick. ExpressVPN är torrentvänligt och sätter inga begränsningar för nedladdningarna. Det kommer också med “inga frågor ställd 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti” i fall du ändrar dig.

Så här installerar du ExpressVPN på din enhet.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa torrenting VPN.

anslut expressvpn för kodi

Låt oss nu titta på listan över de 25 bästa torrentplatserna.

 1. The Pirate Bay
 2. YTS
 3. 1337x
 4. RARBG
 5. Nyaa.si
 6. Torrentz2
 7. EZTV
 8. LimeTorrents
 9. Torrentnedladdningar
 10. KATCR.CO
 11. Zooqle
 12. Torrents.io
 13. Torrent Galaxy
 14. ETTV Torrents
 15. Torlock
 16. Torrentfunk
 17. ETTV Torrents
 18. BTDigg
 19. iDope
 20. Monova
 21. Sky Torrents
 22. YourBittorrent
 23. BitPort
 24. Toorgle
 25. DirtyTorrents

1. The Pirate Bay

bästa torrenting webbplatserBenämnd som “King of Torrents” är Pirate Bay en av de bästa torrentwebbplatserna för att ladda ner torrenter från internet. Pirate Bay ger enkel åtkomst till ljud, video, film, låtar, programvara, spel och mycket mer. Användare kan enkelt leta igenom tusentals länkar relaterade till deras sökning och hitta den som passar bäst för dem. Pirate Bay är ökänd för att undvika flera avstängningar och block från regeringen och är därför den bästa torrentwebbplats som finns på internet.

Dessutom tillåter VIP-användare eller pålitliga användarmärken på webbplatsen användare att skilja mellan legitima länkar och bedrägerier. Webbplatsen ger till och med stöd för magnetlänkar, med ett enkelt gränssnitt som inte bara är lätt att använda utan också är lätt att navigera igenom.

Webbplats-URL – https://thepiratebay.org/

2. YTS

Länk – https://yts.am/

torrent webbplatserYTS.am är en annan populärt använt torrentplats. Webbplatsen är den inofficiella efterträdaren till den nu nedlagda gruppen YTS och YIFY. Webbplatsen har en omfattande lista över filmer, inklusive klassiker och de senaste utgåvorna. Tack vare sin minimalistiska design och det vänliga användargränssnittet är webbplatsen en perfekt matchning för användare med begränsad bandbredd.

Webbplatsen är rätt plats för filmtorrenter. Till och med filmtorrenterna som laddats ner från YTS är enkla på bandbredden för användaren och blir därmed en favorit bland filmentusiaster. YTS har en massiv användarbas som hjälper BitTorrent-protokollet att fungera på ett mer effektivt och effektivt sätt.

3. 1337x

Webbplats – https://1337x.to/

bästa torrentwebbplatserDen tredje mest populära torrentwebbplatsen 2023, enligt TorrentFreak nyhetsblogg, var 1337x. Webbplatsen har ett enkelt användargränssnitt med en organiserad sökväg för varje katalog. Färskt innehåll laddas upp till webbplatsen varje timme, vilket gör webbplatsen till en av de mest använda nedladdningssidorna för torrent som finns tillgängliga. Webbplatsen har inte bara en utmärkt samling av filmer, TV-program, ljud, video, spel, programvara och låtar, utan det kan också hjälpa användaren att hitta det de letar efter.

1337x genomgick massiva förändringar för att förbättra vissa av säkerhetsfunktionerna för att underlätta användarnas åtkomst, vilket också hjälpte till att förbättra gränssnittet. Därför är det vårt tredje val för att hitta torrenter på internet samtidigt som det är en bra kombination av ett organiserat gränssnitt med en mängd olika torrenter.

4. RARBG

Webbplats – http://rarbg.to/

RARBG, som hittades 2008, är en annan torrentnedladdningssida, som började som en bulgarisk tracker, som nu hjälper användarna med peer-to-peer-fildelning via BitTorrent-protokollet. Webbplatsen erbjuder nedladdningar av torrentfiler, med stöd för magnetlänkar också. Den har tusentals aktiva användare och ger mycket frön. Du kan hitta både gamla och nya torrenter som gör RARBG till en av de mest föredragna torrentwebbplatserna för låtar, spel, programvara, filmer, videor och ljudfiler.

RARBG uppdaterar ständigt och lägger till nya torrenter på sin webbplats. Den höga trafiken på webbplatsen har hjälpt webbplatsen att få en position på blocklistan för många länder som Bulgarien, Danmark, Storbritannien och Portugal. För att använda RARBG måste du alltså använda ett VPN först.

5. Nyaa.si

Webbplats – https://nyaa.si/

bästa torrenting webbplatserNyaa är en kinesisk uppståndelse av anime som tidigare varit ökänt anime torrent webbplats Nyaa. Nyaa stängde 2023 och öppnade en väg för Nyaa. Webbplatsen har alla typer av animerade videor och ljud som lätt kan nås via det användarvänliga gränssnittet på webbplatsen. Webbplatsen har stöd för både sina kinesiska och engelsktalande användare.

6. Torrentz2

Länk – https://torrentz2.eu/

Torrentz2.eu är en gratis, snabb och kraftfull metasökmotor som kombinerar resultaten från dussintals sökmotorer. Det har ett enkelt och lättanvänt gränssnitt med ett omfattande torrentbibliotek med mer än 61 miljoner torrenter. Torrentz2 lanserades som ett stand-in för den ursprungliga webbplatsen Torrentz.EU. Webbplatsen har nu en låg profil.

Den innehåller fortfarande några av funktionerna på den ursprungliga Torrentz-webbplatsen. Torrentz2 är en av de bästa och mest pålitliga trackarna som finns tillgängliga på internet.

7. EZTV

URL: https://eztv.io/

topp torrent webbplatserOm du har tillbringat lite tid i den stormande världen, måste du antagligen redan ha hört talas om EZTV. Det är en torrentleverantör som har varit synlig på nästan alla stora torrentplatser. Nu har de sin egen webbplats.

EZTV är en av de sällsynta torrentwebbplatserna som endast är designade för TV-program. Du hittar nästan varje TV-show-torrent som kan laddas ner på denna webbplats. Det stöder både direkt och magnetnedladdning.

Även om de har en bra samling av shower, finns det inte så mycket seedare, även för de senaste avsnitten. De kanske inte alltid har 1080p-videor. De flesta av deras torrenter är begränsade till 720p.

8. LimeTorrents

Sidlänk – https://www.limetorrents.info/

bästa webbplatser för torrentingBaserat på användarrecensioner har denna webbplats en av de största torrentdatabaser på internet. Användare kan enkelt avgöra om en torrent är värt att ladda ner. LimeTorrents har ett användarvänligt gränssnitt med torrenter som kommer från större och bättre spårare. Webbplatsen har en lista över interna listor som gör det möjligt för användaren att titta på det datum då torrenten lades till, dess storlek, såmaskin och hälsomätare för varje torrent.

Användare kan få tillgång till en omfattande informationssida för varje torrent för att lära sig mer om torrentfilen. Gamla torrenter är mestadels inte tillgängliga på den här webbplatsen, och därför kan webbplatsen användas som ett backup-alternativ för att ladda ner torrenter. Operatören LimeTorrents.cc kör också cachen för torrentwebbplatsen iTorrents. Denna torrentcache används av olika andra torrent-sökmotorer.

9. Torrentnedladdningar

Besök webbplatsen – https://www.torrentdownloads.me/

torrentnedladdningarDen enorma databasen och innehållet i kombination med det enkla men ändå detaljerade gränssnittet gör Torrent-nedladdningar till ett bra val. Webbplatsen har olika kategorier att ladda ner från, vilket gör det till ett bra val för att ladda ner torrenter. Webbplatsen ger möjlighet att kommentera och betygsätta torrentfilerna. Kommentarer och betyg hjälper till att minska förekomsten av falska filer på webbplatsen.

Sökfältet på Torrentnedladdningar har även ett avancerat sökalternativ. Funktionen Avancerad sökning gör det möjligt för användare att begränsa sökresultaten, baserat på kategori, leverantör och status. Du kan hitta information om en specifik torrentlänk inklusive uppladdningsnamn, uppladdningsdatum, distributör, filstorlek, antal frön och länkens hälsa. Denna information låter dig bestämma den totala äktheten för en torrentlänk.

10. KATCR.CO

URL – https://katcr.co/

KATCR är den officiella webbplatsen för nedladdning av kickass torrent. Webbplatsen har en mängd olika torrenter som är tillgängliga för nedladdning av filmer, TV, spel, musik och mycket mer. De senaste torrenterna uppdateras regelbundet i databasen. Många speglar på webbplatsen finns dock, detta är den officiella webbplatsen, som ger enkel och enkel åtkomst till alla dina strömmande behov.

Webbplatsen KATCR har ett mycket enkelt gränssnitt med en enda sökfält och de kategorier du vill välja mellan. Webbplatsen är rakt fram, lätt att använda och användare kan enkelt hitta de torrenter som de söker efter. Webbplatsen har till och med ett inloggningsalternativ på första sidan.

11. Zooqle

Webbplatslänk – https://zooqle.com/

Zooqle har en imponerande databas som består av mer än 3,5 miljoner torrenter. Webbplatsen har en mängd olika ljud-, video-, spel- och programvarutorrenter. Webbplatsen har vunnit popularitet först nyligen på grund av sin databas med mellan 37 000 filmer och 600+ tv-program.

Gränssnittet på webbplatsen är enkelt men ändå lätt att använda. Webbplatsen har en lojal fan som använder torrentwebbplatsen för en kontinuerlig nedladdning av torrenter. Webbplatsen har varit under radarn under en lång tid. Med tillväxten av användarbasen på webbplatsen förväntas dock Zooqle växa ytterligare.

12. Torrents.io

Webbplats – https://torrents.io/

Trots tillgängligheten av tusentals olika torrentwebbplatser på internet fick Torrents.io en massiv skjutning i trafiken då användare besökte webbplatsen för att ladda ner tusentals torrenter. Webbplatsen har en enorm databas med torrenter som enkelt kan laddas ner via webbplatsens enkla användargränssnitt. Torrents.io är en metasökmotor som kan länka torrentfiler och magnetlänkar från andra torrentwebbplatser.

Du kan hitta information om en specifik torrentlänk inklusive uppladdningsnamn, uppladdningsdatum, distributör, filstorlek, antal frön och länkens hälsa. Denna information låter dig bestämma den totala äktheten för en torrentlänk.

13. Torrent Galaxy

Besök – https://torrentgalaxy.org/

Torrent Galaxy är en annan webbplats för nedladdning av torrent som kan hjälpa dig att söka efter den torrent du letar efter. Med en snabb och varierad databas har Torrent Galaxy en mängd olika kategorier du kan ladda ner från. Webbplatsen innehåller anime, böcker, spel, filmer, sånger, applikationer, filmer, dokumentärer, tv-program, sportshower och mycket mer. Användargränssnittet är en ren användarvänlig layout som hjälper användaren att ladda ner den bästa tillgängliga torrenten.

14. ETTV Torrents

Webbplats – https://www.ettv.tv/home/

ETTV Torrents är en av de få torrentplatser som har en enorm databas med TV-avsnitt. Användare kan enkelt hitta de senaste TV-programmen på ETTV Torrents och ladda ner dem. ETTV Torrents är också den bästa torrentwebbplatsen för att ladda ner filmer, böcker, programvara och ljud.

Webbplatsen har ett lättanvänt gränssnitt som är ganska enkelt. Användare kan enkelt söka efter den torrent de vill och webbplatsen kan lätt leta igenom sin enorma databas. Webbplatsen har en mängd shower på olika språk, därför tilltalande för en mycket större publik än andra torrenting webbplatser.

15. Torlock

Webbplats – https://www.torlock2.com/

En av de sällsynta webbplatserna, men en av de bästa torrentplatserna på internet är Torlock. Webbplatsen har en enorm databas med verifierade torrenter. Webbplatsen har mestadels torrenter för musik, anime och e-böcker bland många andra filer. Gränssnittet för webbplatsen är rent, användarvänligt och uppdateras för varje ny torrentrelease. Förutom att vara en stor databas med verifierade torrenter, betalar Torlock sina användare för att hitta någon falsk torrentlänk.

Webbplatsen påstår sig ha mer än fem miljoner verifierade torrenter. Webbplatsen har även en topp 100-lista som visar alla populära torrentnedladdningar. Det mesta av innehållet på Torlock är svårt att hitta på någon annan torrentwebbplats, och gör därför att Torlock går till stopp för alla slags torrent.

16. Torrentfunk

Webbplatslänk – http://www.torrentfunk.com/

En annan populär webbplats för att ladda ner torrenter är Torrentfunk. Webbplatsen har inte bara en betydande databas med torrenter från hela internet, utan har också en verifieringsstatusindikator. Verifieringsstatus gör det möjligt för användare att filtrera genom falska länkar och välja den som är bäst lämpad för deras användning. Förutom verifieringsstatus har Torrentfunk till och med en av de mest avancerade användarrecensionerna. Avsnittet tillåter användare att läsa och lägga en kommentar om sina favoritlänkar.

Webbplatsen har till och med det datum då torrentlänken lades till, namnet på uppladdaren, antalet frön och fröets hälsa. Sammantaget är webbplatsen ett paket för alla som letar efter en enda plats att hitta all sin favoritmusik, filmer, programvara eller spel.

17. ETTV Torrents

URL: https://ettvtorrents.com/

Detta är en annan torrentwebbplats tillägnad TV-program. Om du vill ladda ner filmer måste du prova ett av de andra alternativen på denna lista över bästa Torrent-webbplatser.

Du hittar många populära TV-program och avsnitt på denna webbplats. Det kan dock hända att det inte har släppts avsnitt nyligen. Det tar vanligtvis några veckor innan avsnitten är tillgängliga efter utgivningen.

ETTV har också varit ett känt namn i torrentvärlden. Deras torrenter finns också på andra torrentwebbplatser.

Tyvärr erbjuder de inte heller många 1080p-nedladdningar. Tack och lov är magnetnedladdning tillgänglig, vilket gör det lite enklare.

18. BTDigg

Länk – https://btdig.com/

BTDigg startade i januari 2011 och är den första BitTorrent DHT-sökmotorn. BTDigg litar inte på några torrentfiler utan förlitar sig på användningen av BitTorrents DHT för att söka efter nya filer. Webbplatsen har ett enkelt retro-gränssnitt som ger användarna fulltextsökning över aktiva torrenter via webbgränssnittet. BTDigg samlar in torrentmetadata och analyserar DHT-nätverket. Den största fördelen med att använda BTDigg är att det inte finns några torrenter och inget innehåll lagras. BTDiggs webbsökning stöder frågor på flera asiatiska och europeiska språk. Allt du får se på dess hemsida är en sökruta. Sökresultaten från BTDigg visar detaljerad information om torrenterna.

19. iDope

Länk – https://idope.se/

iDope är ett anständigt alternativ för att få tillgång till både filmer och show-torrenter. Även om webbplatsen inte har så många såmaskiner som de bästa torrentwebbplatserna på denna lista, laddas den fortfarande ned acceptabelt snabbt. Det raderar nedladdningsalternativen från många pålitliga torrentrar.

Magnetnedladdningen ser till att du kan börja ladda ner innehållet direkt utan att behöva ladda ner torrentfilen först.

Du kanske inte hittar många videor med 1080p kvalitet här. Men om du letar efter små videor i 720p finns det många alternativ.

20. Monova

Webbplatslänk – https://monova.org/

Monovo är en fantastisk torrenting-webbplats och har ett rent och trevligt gränssnitt, samtidigt som användarna kan komma åt tusentals torrents på internet. Webbplatsen har dock en hel del annonser, som kan orsaka problem, men den här webbplatsen är en bra plats att ladda ner torrenter. Användare kan till och med registrera sig på webbplatsen och ladda upp sina egna torrentfiler. Webbplatsen har ett brett utbud av kategorier att välja mellan, vilket gör webbplatsen till ett bra torrenting-alternativ.

21. Sky Torrents

Länk – https://www.skytorrents.to/

En annan viktig webbplats på vår lista är Sky Torrents. Denna torrentnedladdningswebbplats har en massiv databas och ett rent och enkelt gränssnitt utan att bombardera användarna med reklam. Sky Torrents är en favorit för alla som vill njuta av maximal integritet med minimalistisk spårning. Det accepterar till och med donationer från användare i form av kryptokurser som bitcoin eller ethereum. Enligt webbplatsen har Sky Torrents 21, 841, 003 torrenter i indexet, vilket gör databasen till en ganska stor.

22. YourBittorrent

Webbplats – https://yourbittorrent.com/

YourBittorrent är en annan beryktad torrentdatabas på vår lista. Webbplatsen har en kontroversiell historia. Webbplatsen hittades ursprungligen 2003 och skapades som ett samarbete mellan två partners. Så småningom var grundaren tvungen att stänga av den ursprungliga webbplatsen på grund av okända skäl.

2009 kom en liknande webbplats upp till ytan med namnet YourBittorrent. Webbplatsen har ett enkelt gränssnitt som enkelt kan nås av vem som helst. Gränssnittet är enkelt att använda och är ganska rakt fram. Länkarna verifieras mestadels och visar det datum då länken lades till webbplatsen. Webbplatsen har mer än en miljon torrentlänkar, och detta antal växer snabbt dag för dag. På grund av dess popularitet är webbplatsen förbjuden i Portugal och Storbritannien.

23. BitPort

Länk- https://bitport.io/

BitPort är en freemium torrenting-webbplats. Vilket innebär att det tillåter begränsade gratis nedladdningar. Du kan köpa en prenumerationsplan för ökad bandbredd och extra funktioner.

Du måste skapa ett konto med BitPort för att börja använda tjänsten. Den gratis planen tillåter upp till 1 GB molnlagring, har bara en nedladdningsplats och begränsar dig till 1 torrent per dag. Nedladdningshastigheterna är inte garanterade. Dessutom erbjuder det ingen säkerhet eftersom det bara finns HTTP-åtkomst och ingen antiviruskontroll.

De betalade planerna börjar på $ 5 per månad och 30 GB molnlagring. Med betalda planer får du fler slots, mer nedladdningshastighet, obegränsad torrent och mer säkerhet.

Bitport har också en 30-dagars återbetalningsgaranti.

24. Toorgle

Webbplats – http://www.toorgle.com/

Toorgle är en metasökmotor som länkar till över fyra hundra torrentwebbplatser. Webbplatsen ger enkel åtkomst till torrentwebbplatser och deras databaser från hela internet. Toorgle har en Firefox-sökfält och ett Facebook-plugin, vilket gör webbplatsen lättanvänd och tillgänglig från webbläsaren. Den informerar också användare om hälsan för torrentlänken, nedladdningshastighet och antalet nedladdningar.

25. DirtyTorrents

Länk – https://dirtytorrents.com

Dirty Torrents är platsen där du kan ladda ner program, filmer, ljud, appar, spel och mer. Det är ungefär som sökmotorn för torrenter. Det visar dig torrenter från populära sajter som The Pirate Bay, LimeTorrents, 1337x, Torlock och mer. Dessa webbplatser finns redan på vår lista.

Med ett betydande antal såmaskiner, anständiga nedladdningshastigheter och många verifierade torrentrar gör Dirty Torrents enkelt till vår lista över bästa torrentwebbplatser.

Det minimala gränssnittet på denna webbplats gör det enkelt för dig att komma igång. Du kan bläddra i innehållet efter kategori eller bara skriva in nyckelorden för att hitta det du letar efter.

Slutsats

Om du någonsin har slut på alternativ när det gäller åtkomst till torrentnedladdningssidor kan du alltid besöka FireStickTricks.com för att se de som just nu är igång. Vi har skapat en lista och rankat bästa torrentwebbplatser för att underlätta garantera topp torrentnedladdning hela tiden.