10 Reden waarom heb je een VPN nodig

>

U gebruikt elke dag vele uren internet. Bijna alles kan via internet worden gedaan in de wereld van vandaag. Internet is echter een even gevaarlijke plaats als nuttig. Of het nu gaat om uw gegevens, uw browse-activiteit of uw identiteit, alles wordt constant bedreigd wanneer u op internet surft. Dit is waar een VPN een redder in nood is. In dit bericht zullen we het hebben over de redenen waarom u niet moet negeren en zonder vertraging een VPN moet gaan gebruiken.

Waarom zou u een VPN gebruiken??

VPN’s kunnen u helpen om uzelf te beschermen tegen privacymisbruikers en identiteitsdieven, maar veel mensen denken dat dit niet de moeite waard is om geld in te investeren. Dit zijn niet de enige redenen waarom u een VPN moet gebruiken. Er zijn veel manieren waarop een VPN uw online surfen kan verbeteren en beveiligen.

1. Verbergen voor overheidstoezicht

waarom zou u een VPN gebruiken?

Veel mensen wisten al voordat Edward Snowden openbaar werd gemaakt over het bewakingsprogramma van de NSA dat regeringen over de hele wereld de online activiteiten van hun burgers volgden. Na zijn openbaring is het echter een algemeen bekend feit. Al uw zoekopdrachten op internet, de websites die u bezoekt, uw e-mails, enz. Worden gecontroleerd door overheidsinstanties. Dit gebeurt in een poging de nationale veiligheid te behouden. Niemand wil echter dat hun leven wordt opengebroken en dat elke beweging wordt gevolgd. Allianties zoals de Five Eyes en de TPP vereisen dat de leden deze verzamelde informatie met elkaar delen, dus uw webactiviteit is eigendom van alle lidstaten. Met een VPN is uw online activiteit privé, omdat u verborgen bent voor de rest van de wereld.

Wanneer ik bijvoorbeeld gemakkelijk kan zien dat uw IP-adres is, is het veel eenvoudiger voor overheden, internetproviders en hackers om al uw online activiteiten bij te houden.

2. Censuur omzeilen

Hoewel overheidstoezicht slecht is, is censuur op internet veel erger. Mensen in landen als China, Iran, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, etc. hebben veel beperkingen opgelegd als het gaat om surfen op het web. Websites zoals Facebook, Twitter, YouTube, Google, Wikipedia, nieuwswebsites, etc. zijn allemaal geblokkeerd in deze landen. Om enige schijn van online vrijheid te hebben, moet u een VPN gebruiken. Met VPN’s kunt u uw IP-adres wijzigen en daarmee uw geografische locatie vervalsen en ook het verkeer coderen om uw activiteit te verbergen. Op deze manier kunt u overheidscensuur omzeilen en toegang krijgen tot elke gewenste website.

3. Gebruik Kodi / soortgelijke apps gratis 

Kodi is misschien wel de populairste app voor mediastreaming in de wereld van vandaag. Het geeft je niet alleen toegang tot streamingdiensten, maar biedt ook gratis streaminglinks om overal films en tv-programma’s te bekijken. Maar deze gratis links zijn niet altijd legaal om te gebruiken, omdat ze je toegang geven tot auteursrechtelijk beschermde inhoud. Hoewel het legaal is om Kodi te gebruiken, is het niet gebruiken om toegang te krijgen tot auteursrechtelijk beschermde inhoud. Als blijkt dat u dit doet door uw ISP of wettelijke autoriteiten, dan kunt u in ernstige problemen komen. Een goede Kodi VPN kan u helpen onopgemerkt te blijven en het zonder problemen te gebruiken.

Disclaimer: FireStickTricks.com kan geen inbreuk maken op het auteursrecht. We raden onze gebruikers ten zeerste aan illegale inhoud niet te streamen / downloaden. VPN’s moeten worden gebruikt om uw privacy te beschermen, niet om toegang te krijgen tot auteursrechtelijke inhoud.

4. Deblokkeer websites op school / werk

Het is heel gebruikelijk dat scholen, universiteiten en werkplekken de toegang tot entertainmentdiensten en websites blokkeren. Met behulp van een VPN kunt u deze filters omzeilen en vrij op internet surfen.

5. Bescherm uw gegevens en identiteit

Waarschijnlijk gebruikt u internet voor het uitvoeren van allerlei betalingen en voor toegang tot uw bankrekening. Dit is alle informatie die je om voor de hand liggende redenen voor iedereen wilt verbergen. Maar soms kunnen kwaadwillende gebruikers technieken zoals een man-in-the-middle-aanval gebruiken om deze gegevens te onderscheppen terwijl deze worden overgedragen. Om dit te voorkomen, moet u een VPN gebruiken, omdat deze alle gegevens coderen die via hun servers gaan. Alle gevoelige informatie die u deelt, is veilig wanneer u een VPN gebruikt.

6. Verberg uw online activiteit

Er is een volledig digitaal profiel op uw naam met veel toonaangevende advertenties, investeringen en de gezondheidszorg. Deze bedrijven gebruiken deze informatie om u gerichte aanbiedingen en advertenties te geven. Maar het verbergt niet dat veel van je digitale geschiedenis bij hen is. Hoewel je die informatie nu niet volledig kunt wissen, kun je op zijn minst voorkomen dat ze iets meer op je hebben. Met behulp van een VPN kunt u al deze spionage en gegevensverzameling stoppen. Wanneer u bent verbonden met een VPN, kan iedereen zien dat u een VPN gebruikt. Dit verbergt uw online activiteit voor uw ISP, voor overheidstoezicht en ook voor deze trackers.

7. Deblokkeer Netflix VS en andere Geo-beperkte services

Veel diensten op internet zijn alleen beschikbaar in bepaalde delen van de wereld. BBC iPlayer, Spotify, Pandora, Hulu, enz. Zijn allemaal voorbeelden van diensten die iedereen wil gebruiken, maar slechts een paar kunnen zich baseren op hun locatie. Netflix is ​​overal beschikbaar, maar de bibliotheken variëren en dat vinden mensen meestal niet leuk. Netflix USA is de gewenste versie, maar zoals de naam al doet vermoeden, is het alleen voor Amerikaanse burgers. Met een Netflix VPN kunt u uw geografische locatie vervalsen en toegang krijgen tot al deze geografische beperkingen.

8. Blader veilig op openbare netwerken

Als u voor uw werk veel moet reizen, maakt u vaak verbinding met openbare draadloze netwerken. De beveiliging van deze netwerken is een grap. Het bestaat niet, waardoor het voor iedereen eenvoudig is om te zien wat u doet wanneer u bent verbonden met deze netwerken. Nu hebt u mogelijk toegang tot uw bankrekening- of bedrijfsgegevens wanneer u bent verbonden met openbare netwerken. Het is duidelijk dat u niet wilt dat deze informatie in handen komt van een onbekende persoon. Als u een VPN gebruikt, zijn uw gegevens en uw activiteiten veilig. Openbare netwerken zijn honeypots voor kwaadwillende gebruikers, dus het gebruik van een VPN bij het verbinden met openbare draadloze netwerken is een absolute must.

9. Verbeter uw online spelervaring

VPN voor gaming? Ja, VPN’s helpen veel bij online gamen. Liefhebbers van online multiplayers weten dat veel van de servers en groepen niet toegankelijk zijn vanwege geografische beperkingen. Met VPN’s hebt u toegang tot alle servers en kunt u concurreren met mensen uit alle delen van de wereld. Het is ook gebruikelijk dat sommige DLC- en bonusinhoud beschikbaar is in bepaalde delen van de wereld. Met VPN’s kunt u dit probleem oplossen en hebt u toegang tot alle beschikbare inhoud.

Een ander voordeel van VPN’s voor gaming is dat ze je helpen bij gamingtoernooien. Het is een veel voorkomende truc voor tegenstanders om DDoS-aanvallen in te zetten om anderen los te koppelen van hun servers. Maar wanneer je een VPN gebruikt, wordt deze vuile gimmick nutteloos en is het speelveld vlak.

10. Download P2P zonder je zorgen te maken over juridische speling

Internet en het leven zijn zinloos zonder torrents. Wij begrijpen dat. Hoewel het gebruik van torrents en P2P-services volkomen legaal is, ga je in de rode zone wanneer je auteursrechtelijk beschermde inhoud downloadt. Veel landen richten zich hier niet veel op, maar veel wel. Als wordt vastgesteld dat u auteursrechtelijk beschermde inhoud downloadt, kunt u te maken krijgen met wettelijke sancties, in sommige gevallen zelfs met gevangenisstraf. Als u P2P-services zonder een VPN gebruikt, kunnen iedereen in de peer pool, uw ISP en iedereen die op hetzelfde openbare netwerk is aangesloten, uw downloadactiviteit zien. Maar wanneer u een torrenting VPN gebruikt, is dit probleem opgelost. Als uw ISP en iemand anders niet weten dat u torrents downloadt, weten ze niet of die inhoud auteursrechtelijk beschermd is.

Disclaimer: Alle informatie in dit artikel is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden. We keuren geen inbreuk op auteursrechten goed. Gebruikers hebben alleen toegang tot inhoud waarvoor ze wettelijke rechten hebben. Als toegang wordt gevonden tot auteursrechtelijk beschermd materiaal, kunt u ernstige juridische problemen krijgen. Lees onze volledige disclaimer. 

Bonus #Tip: Voorkom dat mensen uw webonderzoek volgen

Het kan zijn dat u in uw werk onderzoek moet doen naar gevoelige kwesties zoals oorlogsmisdaden, kindermishandeling, samenzweringen door de overheid, enz. Wanneer mensen merken dat u dergelijke inhoud aan het opgraven bent, beginnen ze meer belangstelling voor u te krijgen. Dit kan alleen maar gevaar inhouden en het zou verstandig zijn om zulke mensen op afstand te houden. De enige manier om uw werk te verbergen en vrij onderzoek te blijven doen, is een VPN te gebruiken.

Wees voorzichtig tijdens het downloaden en streamen

Downloaden en streamen zijn belangrijke aspecten van de moderne internetgebruiker. Hoewel geen van beide illegaal is, kunt u veel problemen krijgen als u niet voorzichtig bent. Let er bij het downloaden van torrents op dat u uw activiteit verbergt, anders loopt u het risico juridische stappen te ondernemen. Wanneer u Kodi gebruikt om toegang te krijgen tot gratis streaming-links, moet u zich verbergen achter een VPN-verbinding, zodat uw kijkervaring geen slechte wending neemt.

Het gebruik van een VPN kan u ook helpen bij het streamen van inhoud via een service, omdat uw ISP hier niets van kan weten. Dit is vooral belangrijk voor het downloaden en streamen, omdat ISP’s vaak de bandbreedte van het netwerk beperken wanneer ze gebruikers vinden die dat ook doen. Om dit te voorkomen, gebruikt u een VPN die P2P toestaat, ondersteuning biedt voor Kodi en servers over de hele wereld heeft geplaatst om u voldoende connectiviteitsopties te bieden om geo-beperkte services te deblokkeren.

Er is niet één maar veel gevallen waarin gebruikers forse boetes moesten betalen. Hieronder staan ​​enkele van dergelijke instanties die door gebruikers in een Reddit-discussiethread worden gedeeld.

# 1. Men moest $ 960 ($ 80 per nummer voor 12 nummers) betalen voor het illegaal downloaden van nummers.

Reactie uit discussie Mensen van reddit die zijn vervolgd voor het illegaal downloaden van films, wat er is gebeurd?.

# 2. Een andere gebruiker moest $ 3500 betalen vanwege het illegaal downloaden van muziek.

Reactie uit discussie Mensen van reddit die zijn vervolgd voor het illegaal downloaden van films, wat er is gebeurd?.

# 3. Nog een gebruiker kreeg een boete van $ 2000.

Reactie uit discussie Mensen van reddit die zijn vervolgd voor het illegaal downloaden van films, wat er is gebeurd?.

Het verkrijgen van een VPN is een betere en betaalbare keuze dan ongewenste juridische problemen met forse boetes en kosten te maken. Is het niet?

Welke VPN moet u gebruiken??

Er zijn een paar dingen die u moet doen tijdens het kopen van een VPN. Ik raad de onderstaande vijf VPN’s aan die het beste in de branche zijn op het gebied van snelheid, serverlocaties, privacybeleid en prijsstelling. Ik gebruik persoonlijk ExpressVPN (bekijk de ExpressVPN-beoordeling), de populairste en snelste VPN op de datum.

Geplaatst onder: VPN

Zoek deze website

Top VPN’s

expressvpn zijbalk30 dagen geld-terug-garantie Bezoek ExpressVPN Lees review
ipvanish zijbalk7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie Bezoek IPVanishLees review
nordvpn zijbalk7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie Bezoek NordVPN

Inhoud plaatsen

 • 1 Waarom zou u een VPN gebruiken??
  • 1.1 1. Verbergen voor overheidstoezicht
  • 1.2 2. Censuur omzeilen
  • 1.3 3. Gebruik Kodi / soortgelijke apps gratis 
  • 1.4 4. Deblokkeer websites op school / werk
  • 1.5 5. Bescherm uw gegevens en identiteit
  • 1.6 6. Verberg uw online activiteit
  • 1.7 7. Deblokkeer Netflix USA en andere Geo-Beperkte Services
  • 1.8 8. Veilig bladeren op openbare netwerken
  • 1.9 9. Verbeter uw online spelervaring
  • 1.10 10. Download P2P zonder je zorgen te maken over juridische speling
  • 1.11 Bonus #Tip: Voorkom dat mensen uw webonderzoek volgen
 • 2 Wees voorzichtig tijdens het downloaden en streamen
 • 3 Welke VPN moet u gebruiken?
 • 4. Conclusie

Populaire gidsen

 1. Beste VPN voor FireStick
 2. Hoe een FireStick te jailbreaken
 3. Hoe Kodi op FireStick te installeren
 4. Beste Kodi-add-ons
 5. Beste Kodi-builds
 6. Beste FireStick-apps
 7. IPTV
 8. Bioscoop APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. Beste Torrent-sites

recente berichten

 • 8 Beste Showbox-alternatieven (2023)
 • Hoe een FireStick te jailbreaken (februari 2023)
 • Beste Kodi-builds (bijgewerkt voor februari 2023)
 • Beste Kodi-add-ons om over de wereld te winnen [2023]
 • Hoe Real Debrid exclusief films Kodi Addon te installeren

ontkenning – Het streamen of downloaden van copyright-inhoud is onwettig.

FireStickTricks.com keurt op geen enkele manier illegaal gebruik van Kodi, Fire Stick of onze gidsen goed. Gebruikers zijn verantwoordelijk voor hun acties. Lees onze volledige disclaimer.