Hoe u de beste VPN voor uw behoeften kiest

>

Het aantal VPN-gebruikers neemt met de dag toe. Aangezien meer en meer mensen internet gebruiken voor hun dagelijkse behoeften en er zoveel persoonlijke en gevoelige informatie in omloop is, hebben mensen VPN-bescherming genomen. Hoewel het natuurlijk belangrijk is om een ​​VPN te gebruiken in de wereld van vandaag, is het belangrijk om de juiste beslissing te nemen als het gaat om het kiezen van een VPN. De toename van een aantal VPN-gebruikers heeft geleid tot een overeenkomstige toename van het aantal VPN-diensten. Je hebt nu eigenlijk keuze te over. Het is van vitaal belang dat u de juiste VPN kiest voor uw behoefte, maar kiezen wordt moeilijk. We helpen je met die beslissing.

Waarom VPN’s zo populair zijn

hoe de beste VPN te kiezen

# 1. Ze bieden online privacy

VPN’s bestaan ​​al ongeveer twee decennia, maar hebben de laatste jaren alleen maar wereldwijde populariteit gekregen bij dagelijkse gebruikers. Dit komt niet in de laatste plaats door de inspanningen van overheidsinstanties zoals NSA en GHCQ om hun burgers actief te bespioneren. Toen Edward Snowden het Prism-programma van de NSA publiceerde, kreeg iedereen een harde realiteitscontrole. Mensen stroomden vervolgens naar VPN-providers om hun online activiteiten te verbergen en hun online privacy te herwinnen; dat is als ze het ooit in de eerste plaats hadden.

# 2. Hulp bij online streaming

Streaming-services zijn altijd geografisch beperkt, maar een goede streaming-VPN kan u helpen deze services te deblokkeren, waar u ook bent. Met een toename van internetgebruikers zijn streamingdiensten zoals Netflix en apparaten zoals Kodi populairder dan ooit. Met VPN’s kun je Netflix en alle andere streamingdiensten deblokkeren en ook je activiteit verbergen. Dit is vooral belangrijk voor Kodi-gebruikers, die vaak gratis streaming-links gebruiken.

# 3. Help censuur te omzeilen

Internet is om de een of andere reden overal ter wereld beperkt. Een klein voorbeeld zijn scholen en werkplekken die de toegang tot entertainmentwebsites en -diensten blokkeren. Een groter voorbeeld zijn landen als Iran, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, China, enz. Die grote delen van het internet blokkeren, zoals Wikipedia, nieuwswebsites, sociale media, enz. Met VPN’s kunt u deze filters overwinnen en vrij op internet surfen. Zelfs veel van deze landen hebben het gebruik van VPN’s verboden.

  Så här väljer du det bästa VPN: n för dina behov

Analyseer uw VPN-behoeften

zou ik een VPN moeten gebruiken

Voordat u begint met het beperken van een bepaalde VPN, is het verstandig om uw VPN-behoeften te analyseren. Zoek uit waarom je een VPN nodig hebt, en dat zal je helpen een betere beslissing te nemen. Er zijn veel redenen, maar welke is de jouwe? En is het zelfs reden genoeg om je te abonneren op een VPN? Ontdek hieronder.

# 1. Reis je veel?

VPN’s zijn belangrijk voor expats en frequente reizigers. Hiermee kunt u verbinding maken met openbare netwerken en veilig toegang krijgen tot bedrijfsgegevens. U en uw gegevens zijn altijd veilig met VPN’s wanneer u reist. Ze helpen je ook om geografische beperkingen en censuur te overwinnen. Het hangt ook af van waar u reist, omdat veel landen zoals de VAE het gebruik van een VPN ook illegaal hebben gemaakt. Maar er zijn ook leveranciers die u in die landen kunnen helpen, dus houd hier rekening mee.

# 2. Is het deblokkeren van Geo-beperkte services uw enige vereiste?

Als dit het geval is, kunt u dit doen zonder een VPN. Als het alleen om een ​​probleem met school / werkplek gaat, hoeft u absoluut niet in een VPN te investeren. Wacht gewoon om terug naar huis te gaan! Als de inhoud niet beschikbaar is in uw regio, kunt u in plaats daarvan SmartDNS-services gebruiken, omdat deze helpen bij het deblokkeren en sneller zijn. Maar als u privacy en anonimiteit wilt, wat vereist is voor Kodi-gebruikers, moet u voor een VPN gaan.

# 3. Woon je ergens met ernstige beperkingen?

Als dit het geval is, gebruikt u waarschijnlijk op dit moment een VPN. Maar de vraag is welke het beste bij u past. U hebt een VPN nodig met krachtige codering, met functies zoals kill-switch, en die technieken als diepgaande pakketinspectie kunnen ontwijken die soms het feit weggeeft dat u een VPN gebruikt. Landen zoals China gebruiken deze tactiek.

# 4. Betreft uw werk onderzoek naar gevoelige kwesties op gevoelige locaties?

Als dit voor u geldt, heeft u absoluut een sterke VPN nodig. Hoewel het filteren van de overheid duidelijk een probleem is, kan werken aan gevoelige onderwerpen ongewenste en gevaarlijke interesse wekken bij overheids- en niet-gouvernementele groepen. Als u zonder bescherming verdergaat, is niet alleen uw privacy in gevaar.

# 5. Heeft uw land strikte wetgeving inzake gegevensbewaring?

Er zijn veel landen met strikte wetgeving inzake gegevensbewaring. Uw ISP is wettelijk verplicht om gedetailleerde gebruiks- en activiteitenlogboeken bij te houden, die hen vervolgens kunnen vragen het ook te overhandigen. Niemand wil zijn hele online geschiedenis in handen van anderen, en de landen die dit doen nemen in aantal toe. Ze delen deze info zelfs met elkaar als ze deel uitmaken van samenwerkingen zoals Five Eyes en TPP. Kom dus meer te weten over de wetgeving inzake gegevensbewaring in uw land.

  Ücretsiz VPN'ler Nasıl Para Kazanır? Bilmeniz Gereken 5 Korkunç Gerçek

Dit zijn niet de enige redenen waarom u een VPN nodig hebt. Gezien de online bedreigingen is VPN niet langer een keuze, het is een noodzaak. Hier zijn de 10 redenen waarom u altijd een VPN moet gebruiken.

Hoe de beste VPN-service te kiezen

Als u klaar bent met het analyseren van uw VPN-behoeften, bent u in een betere positie om te bepalen of u een VPN nodig hebt, hoewel het wordt aanbevolen om er een te gebruiken. U kunt echter niet zomaar de eerste VPN gaan gebruiken waarvan u de naam ziet. Er zijn een paar dingen die u moet controleren voordat u zich abonneert op een VPN.

hoe de beste VPN te kiezen

# 1. Versleuteling en protocollen

VPN’s coderen uw verbinding, maar de sterkte van die codering bepaalt of uw gegevens en activiteiten daadwerkelijk veilig zijn of niet. Het veiligste protocol tot nu toe is OpenVPN en de meeste van de beste VPN’s ondersteunen dit. Als uw VPN alleen PPTP-ondersteuning biedt, ga dan naar een andere leverancier. PPTP is snel, maar het minst veilig.

# 2. Logboekenbeleid

VPN’s verbergen uw online activiteit en gegevens voor iedereen. Maar de VPN zelf kan alles zien wat je doet. Als uw VPN al deze informatie registreert en vervolgens deelt met derden, zou u dat abonnementgeld voor niets hebben uitgegeven. Gratis VPN’s doen dit vaak om geld te genereren, en VPN’s op basis van locaties met strikte gegevensbewaringswetten zijn vaak verplicht om dit te doen. Controleer dus altijd het privacybeleid van de VPN voordat u zich erop abonneert. Zorg ervoor dat het volgt a geen logboekbeleid en is bij voorkeur gebaseerd op een privacy-respecterende locatie.

# 3. Snelheid

Omdat ze al het verkeer versleutelen, verlagen VPN’s je browsersnelheid tot op zekere hoogte. Maar hoe groot de snelheidsreductie is, hangt af van de verkoper. De beste VPN’s zorgen ervoor dat deze reductie minimaal is, en soms kunnen VPN’s ook uw download- en uploadsnelheden verbeteren.

# 4. Wereldwijde dekking

Hoe meer het aantal servers onder de naam van een VPN, hoe meer connectiviteitsopties u heeft. Dit voorkomt servercongestie, wat betekent dat u minder kans hebt op verbindingsdalingen. Dit helpt ook om uw verbindingssnelheid te verbeteren, vooral als u verbonden bent met een server in de buurt van uw geografische locatie.

# 5. Ondersteuning voor meerdere platforms

Voorbij zijn de dagen dat mensen internet alleen via hun computers of laptops gebruikten. Tegenwoordig gebruiken mensen smartphones, tablets, smart-tv’s, Fire Stick, Kodi, gameconsoles, etc. om verbinding te maken met internet. Als uw apparaat interactie heeft met internet, heeft het VPN-bescherming nodig. Het is dus belangrijk dat uw VPN zoveel mogelijk apparaten en besturingssystemen ondersteunt en gelijktijdige verbindingen mogelijk maakt.

# 6. Kosten

Wanneer u voor een service betaalt, wilt u ervoor zorgen dat u uw geld terugkrijgt. Gratis VPN’s brengen geen geld in rekening, maar uw identiteit, gegevens en activiteit zijn nooit veilig bij hen, en er zijn bandbreedte en serverbeperkingen bij hen. Dit is waarom je gratis VPN’s moet vermijden.

  Cel mai bun VPN pentru Torrenting (2023) | Descărcați Torrents în siguranță

Maar dat betekent niet dat alle betaalde VPN’s goed zijn. Zoek naar een VPN die je alles biedt wat je wilt, maar geen groot gat maakt in je portemonnee. Veel VPN’s bieden een geld-terug-garantie variërend van 7 dagen tot ongeveer 30 dagen. Het is het beste om deze VPN’s te kiezen en de service binnen deze periode volledig te testen. Als u niet tevreden bent, kunt u om een ​​volledige terugbetaling vragen.

# 7. Klantenservice

Soms kun je een addertje onder het gras raken tijdens het instellen van de VPN of tijdens het gebruik ervan. De kans dat dit gebeurt, is vrij groot als u voor het eerst een gebruiker bent en niet goed thuis bent in het veld. Het hebben van een vriendelijk en bekwaam klantenserviceteam dat 24 uur per dag hulp biedt, is in deze gevallen een grote boost. Het is het beste om een ​​VPN te hebben die niet alleen ondersteuning voor e-mail en tickets biedt, maar ook live chat-ondersteuning. Als de VPN het opzetten van de service op afstand aanbiedt, dan is er niets beters.

Welke VPN moet u gebruiken??

dat is het beste vpn

Nu je de rol van VPN’s kent en hoe je er zelf een moet kiezen, is hier een tabel met 5 VPN’s die ik de beste in de branche vind vanwege hun razendsnelle snelheden, militaire versleuteling, aantal serverlocaties en de waarde voor je geld. Als u meer informatie over deze VPN’s nodig hebt, bekijk dan onze handleidingen over de beste Kodi VPN en FireStick VPN.

Koper Tip – Als u geen budgetkwesties heeft, koop dan altijd een jaarabonnement dat bijna de helft kost in vergelijking met maandelijkse abonnementen. Aangezien de meeste VPN-providers hun gebruikers beschermen met de geld-terug-garantie, kunt u altijd om een ​​terugbetaling vragen als de service niet aan uw verwachtingen voldoet.

Geplaatst onder: VPN

Zoek deze website

Top VPN’s

Hoe u de beste VPN voor uw behoeften kiestexpressvpn zijbalkHoe u de beste VPN voor uw behoeften kiestHoe u de beste VPN voor uw behoeften kiestHoe u de beste VPN voor uw behoeften kiestHoe u de beste VPN voor uw behoeften kiestHoe u de beste VPN voor uw behoeften kiest30 dagen geld-terug-garantie Bezoek ExpressVPN Lees review
ipvanish zijbalkHoe u de beste VPN voor uw behoeften kiestHoe u de beste VPN voor uw behoeften kiestHoe u de beste VPN voor uw behoeften kiestHoe u de beste VPN voor uw behoeften kiestHoe u de beste VPN voor uw behoeften kiest7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie Bezoek IPVanishLees review
nordvpn zijbalkHoe u de beste VPN voor uw behoeften kiestHoe u de beste VPN voor uw behoeften kiestHoe u de beste VPN voor uw behoeften kiestHoe u de beste VPN voor uw behoeften kiestHoe u de beste VPN voor uw behoeften kiest7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie Bezoek NordVPN

Inhoud plaatsen

 • 1 Waarom VPN’s zo populair zijn
  • 1.1 # 1. Ze bieden online privacy
  • 1.2 # 2. Hulp bij online streaming
  • 1.3 # 3. Help censuur te omzeilen
 • 2 Analyseer uw VPN-behoeften
  • 2.1 # 1. Reis je veel?
  • 2.2 # 2. Is het deblokkeren van Geo-beperkte services uw enige vereiste?
  • 2.3 # 3. Woon je ergens met ernstige beperkingen?
  • 2.4 # 4. Betreft uw werk onderzoek naar gevoelige kwesties op gevoelige locaties?
  • 2.5 # 5. Heeft uw land strikte wetgeving inzake gegevensbewaring?
 • 3 Hoe de beste VPN-service te kiezen
  • 3.1 # 1. Versleuteling en protocollen
  • 3.2 # 2. Logboekenbeleid
  • 3.3 # 3. Snelheid
  • 3.4 # 4. Wereldwijde dekking
  • 3.5 # 5. Ondersteuning voor meerdere platforms
  • 3.6 # 6. Kosten
  • 3.7 # 7. Klantenservice
 • 4 Welke VPN moet u gebruiken?
 • 5. Conclusie

Populaire gidsen

 1. Beste VPN voor FireStick
 2. Hoe een FireStick te jailbreaken
 3. Hoe Kodi op FireStick te installeren
 4. Beste Kodi-add-ons
 5. Beste Kodi-builds
 6. Beste FireStick-apps
 7. IPTV
 8. Bioscoop APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. Beste Torrent-sites

recente berichten

 • 8 Beste Showbox-alternatieven (2023)
 • Hoe een FireStick te jailbreaken (februari 2023)
 • Beste Kodi-builds (bijgewerkt voor februari 2023)
 • Beste Kodi-add-ons om over de wereld te winnen [2023]
 • Hoe Real Debrid exclusief films Kodi Addon te installeren

ontkenning – Het streamen of downloaden van copyright-inhoud is onwettig.

FireStickTricks.com keurt op geen enkele manier illegaal gebruik van Kodi, Fire Stick of onze gidsen goed. Gebruikers zijn verantwoordelijk voor hun acties. Lees onze volledige disclaimer.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me