Как да инсталирате / използвате най-добрия VPN за FireStick

>

В това ръководство ще научите кой е най-добрият VPN за FireStick, защо трябва да го използвате, как да намерите правилния VPN и как да инсталирате VPN на FireStick. VPN, обхванати в този урок, работят с всички Fire TV устройства, включително FireStick 4K и Fire TV Cube. 

Amazon FireStick е несъмнено едно от най-добрите поточни устройства, които ще намерите днес. Тази евтина джаджа превръща моментално всеки обикновен телевизор с HDMI порт в смарт телевизор. FireStick е просто устройство, което е не само лесно за настройване, но и невероятно лесно за използване. Тя работи на модифицирания фърмуер за Android и ви дава бърз достъп до популярни стрийминг услуги като Netflix, Hulu, Kodi и дори няколко сателитни канала. Тествах много устройства за стрийминг, включително Android Boxes и не открих нещо като FireStick.

Това е всичко прекрасно. Не бива обаче да забравя да ви кажа, че и с FireStick преживях някои големи неуспехи. Не, няма нищо лошо в FireStick сам по себе си. Говоря за няколко ограничения и ограничения, наложени от стрийминг услугите, интернет доставчиците и вероятно и от вашето правителство. Можете да бъдете обект на:

  • Онлайн наблюдение и наблюдение от вашия доставчик на интернет услуги, правителството и дори трети страни като хакери и миньори на криптовалута. Това излага на личния живот сериозна опасност!
  • Интернет Дросел (която е насочена към видео стриймърите) от интернет доставчика, което води до проблеми с бавното поточно предаване и буфериране. Това напълно съсипва вашето забавление!
  • Гео ограничение на съдържанието. Това ограничава достъпа ви до съдържание само до определено място!
  • Юридически караници докато предавате популярни добавки и приложения на Kodi на трети страни като Mobdro, Cinema APK, Live Net TV и други. Не искате някой да ви гледа през рамо през цялото време!

За щастие, можете лесно да преодолеете всичко това, като използвате VPN за FireStick / Fire TV. VPN ще маскира вашия IP адрес и впоследствие вашата онлайн идентичност, като ви позволява сто процента поверителност. Ще обсъдим защо се нуждаете от VPN на FireStick и как помага при по-голяма дължина по-късно. Освен това ще научите как бързо да инсталирате и настроите най-добрия VPN за Firestick. Ще ви разкажа и как избрах подходящия VPN за вас. Продължавай да четеш!

Ето бърз преглед на най-добрите FireStick VPN, които съм избрал. Ще говоря подробно за всеки VPN в по-късната част на ръководството. 

Contents

Защо имате нужда от VPN за FireStick и как помага

Имате нужда от VPN за FireStick, за да сте сигурни, че можете да използвате устройството си както искате, без да оставате постоянно притеснени и алармирани. Следват основните причини, поради които човек трябва да използва VPN:

# 1: Онлайн наблюдение

Независимо дали ми харесва или не, или оставам в отказ, онлайн наблюдението от вашия доставчик на интернет услуги, правителството и дори трети страни е нещо. Виждали сме и четем много за него. Как бихте искали, ако през цялото време наднича през прозореца ви? Ще ми е много неприятно. Вие се наблюдавате през виртуалния прозорец.

Как помага VPN FireStick? VPN маскира вашия IP адрес и тунелира вашите онлайн дейности чрез анонимен сървър. Това прави невъзможно никой да знае какво правите. Идеята е да изберете VPN, който използва най-строгите технологии за криптиране.

# 2: Дросселиране на ISP

Тъй като вашите онлайн дейности се наблюдават, когато поточно използвате приложения като Kodi, Cinema APK, Mobdro, CyberFlix, Titanium TV или много други, вашият интернет доставчик го знае. Интернет дроселирането е често срещано явление за намаляване на скоростта на вашата интернет връзка, когато предавате видеоклипове онлайн. Ако сте случаен потребител, може да не го изпитате. Ако обаче сте обикновен стример, е много вероятно да попаднете на проблеми с буферирането поради дроселирането. Интернет доставчиците използват тази техника като средство за балансиране на натоварването и нейното правно основание. Току-що сте пропуснали този фин печат в Общите им условия, преди да се регистрирате.

VPN ви помага да преодолеете ISP заглушаване! Когато използвате VPN FireStick, вашите онлайн дейности са кодирани. Вашият интернет доставчик не може да определи дали предавате поточно или вероятно просто изтегляте тежък документ. И тъй като не знаят, че предавате поточно предаване, те не намаляват скоростта на вашия интернет и ви позволяват да се наслаждавате на поточно предаване с по-висока, без буфер скорост. Това е толкова просто като това.

# 3: Гео ограничение

Можете да получите достъп до популярни стрийминг услуги като Netflix, Amazon Prime, Hulu и т.н. на FireStick. Но това, което можете да гледате, до голяма степен е ограничено от географското ви местоположение. Например, Netflix вече е наличен в повече от 180 страни. Много видеоклипове обаче не са достъпни навсякъде поради гео ограниченията. Такива ограничения са налице поради правата за разпространение на съдържание. Това също означава, че сте лишени от отлично забавление. И това не е ограничено до Netflix. Всички основни развлекателни услуги гео ограничават съдържанието.

Можете да деблокирате геозаключено съдържание с VPN за FireStick! Добрият VPN има сървъри, разположени в няколко държави. Просто трябва да изберете един от сървърите на страната, чието видеосъдържание искате да гледате и да започнете стрийминг. Можете също да деблокирате регионално съдържание с VPN.

# 4: Правни каски

FireStick ви позволява бързо да настроите Kodi и други услуги за стрийминг на трети страни като Cinema APK и Mobdro. Тези услуги ви предоставят безплатен достъп до съдържанието, което в противен случай би могло да бъде платено. Можете също така да предавате малко съдържание, защитено с авторски права, макар и неволно. Това вероятно ще ви приведе в законни проблеми. Чух за много такива акаунти на стрийдъри да бъдат плесени със законни известия и огромни глоби.

  סקירת ExpressVPN: האם זה באמת 'VPN המהיר ביותר בעולם'?

Можете да плъзнете притесненията си встрани с FireStick VPN!  Когато стриймирате с VPN, вашите поточни дейности са маскирани. В резултат на това никой не може да определи, че предавате поточно съдържание, като по този начин гарантира вашата поверителност и анонимност.

Забележка: Ние не се обричаме на поточно съдържание, защитено с авторски права, безплатно. Забранено е от закона и потребителите не трябва да го практикуват. Горещо препоръчвам на потребителите да предават само безплатно съдържание, което е достъпно в публичното пространство. VPN трябва да се използва само за защита на вашата поверителност. 

Най-добър VPN за FireStick

Има над сто VPN доставчици там. За да финализираме този списък с най-добрите VPN за FireStick, ние старателно буквално използвахме и тествахме десетки от тях. По-късно в това ръководство ще намерите раздел, в който сме описали метода, който сме използвали, за да ги тестваме всички.

След седмици на тестване заключихме, че следните са най-добрите VPN за FireStick:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. Surfshark
 5. CyberGhost

Има и други VPN, които се доближиха, но не бяха толкова добри, колкото тези, които изброих тук. Не исках да правя този списък твърде голям, тъй като само щеше да направи нещата по-объркващи.

И от всички VPN, за които ще говорим в това ръководство, ExpressVPN ясно се откроява на всички фронтове, включително бързина, сигурност, анонимност онлайн, поверителност и неограничаващо геоблокирано съдържание.

Започвайки с ExpressVPN, ще намерите повече за всеки VPN в този списък, заедно с инструкциите за инсталиране.

1. ExpressVPN: Като цяло най-добрият VPN за FireStick

най-добрият vpn за firestick

Базиран на Британските Вирджински острови, ExpressVPN е всеобщ VPN за FireStick и очевидно номер едно в състезанието. Постоянно се представя като най-бързият VPN в различни прегледи и нашите тестове съвпадат. С над 3000 сървъра в над 90 държави и повече от 160 локации, ExpressVPN ви предоставя много възможности за връзка.

256-битово AES криптиране, разделяне на тунели, превключвател за убийства, защита от течове на DNS / IPv6, строга политика без регистрация и няколко други функции за сигурност правят ExpressVPN невероятно силна и сигурна VPN услуга за FireStick. Тъй като той е базиран в BVI, който не попада в юрисдикцията на 14 държави от Очите, може да се приеме, че няма външен натиск за разкриване на данните на потребителите.

ExpressVPN ви позволява да свързвате до 5 устройства едновременно с един акаунт. Той също така поддържа конфигурация на ниво рутер, което ви позволява да свържете и защитите колкото се може повече устройства към вашия Wi-Fi. Този VPN за FireStick гарантира, че имате безгрижно и неограничено забавление. ExpressVPN е просто най-добрият VPN за парите на FireStick.

Сделка на читателя: Можете да получите 3 месеца безплатно в ExpressVPN с едногодишен план, който представлява 49% отстъпка в сравнение с месечния план. Той идва с a 30-дневен гарантирано връщане на парите. Ако не сте доволни от представянето, можете да поискате пълно възстановяване.

Вземете ExpressVPN

Как да инсталирате и използвате ExpressVPN на FireStick / Fire TV

Инсталирането и настройката на ExpressVPN на FireStick или Fire TV е супер лесно и отнема едва една минута. Следвайте стъпка по стъпка инструкциите по-долу:

# 1: Кликнете тук, за да получите абонамент за ExpressVPN

# 2: Включете PowerStick и изберете Търсене опция (икона на обектива) в горния ляв ъгъл на началния екран.

# 3: Потърсете ExpressVPN и щракнете върху него, когато се появи в резултатите от търсенето

най-добрият vpn за firestick

# 4: Щракнете върху иконата ExpressVPN на следващия екран

най-добър firestick vpn

# 5: Щракнете Изтегли или получавам бутон

най-добрият vpn за пожар телевизионен стик

# 6: Отворете приложението и щракнете Впиши се след въвеждане на имейл адреса и паролата ви, създадени по време на регистрация в ExpressVPN.най-добрият vpn за firestick

# 7: Когато бъдете подканени да „Помогнете за подобряване на ExpressVPN“, щракнете върху OK, ако искате да споделяте отчети или щракнете върху друго Не благодаря

най-добрият безплатен vpn за firestick

# 8: Щракнете Добре когато видите подкана „Настройване на вашата VPN“най-добрият vpn за firestick

# 9: Щракнете Добре отново, когато се появи подкана за искане за връзка

firestick vpn

# 10: Всички сте готови. ExpressVPN автоматично избира Smart Location за вас. Щракнете върху бутона за свързване, за да се свържете незабавно с VPN.

За да се свържете с друг сървър, щракнете върху бутона Smart Location

безплатно firestick vpn

# 11: Щракнете Всички локации в горната част и изберете региона. Например, ако искате да се свържете с един от сървърите в Съединените щати или друга държава в Северна и Южна Америка, щракнете върху Америка

най-добрият vpn за firestick

# 12: Щракнете върху страната, за да се свържете с най-добре избрания сървър чрез ExpressVPN за тази страна. За да проучите повече сървъри за която и да е държава, щракнете “>” вдясно вдясно

най-добър firestick vpn

# 13. Това е всичко. Връзката ви ще остане сигурна с най-бързата и най-добрата VPN за FireStick.

Видео ръководство за инсталиране на ExpessVPN на FireStick

Кликнете ТУК, за да получите ExpressVPN за FireStick

2. IPVanish

най-добрият vpn за firestick

Ако искате алтернатива на ExpressVPN, тогава трябва да преминете към IPVanish, който на второ място в нашите тестове. Етикетиран като най-бързият VPN на планетата, това не прави малко, за да дискредитира собствените си претенции. Той наистина предоставя някои от най-бързите VPN сървъри, но ExpressVPN превзема короната, когато става въпрос за най-бързия VPN в бранша.

IPVanish VPN има близо 1200 сървъра в над 60 държави, което е около една трета от това, което ExpressVPN предлага. С над 256-битово AES криптиране, OpenVPN, IKEv2, IPVanish предлага стабилна защита на връзката. Въпреки това, компанията-майка му StackPath попада под юрисдикцията на САЩ и най-малкото ме прави неловко.

IPVanish ви позволява да свързвате до 10 устройства едновременно с един акаунт. Подобно на ExpressVPN, той също така позволява конфигурация на ниво рутер, което прави всички Wi-Fi връзки защитени.

Сделка на читателя: Можете да получите допълнителни 20% отстъпка с IPVanish код на купон SAVE20NOW които могат да се използват по време на касата. Той идва с a 7-дневна гарантирано връщане на парите. Ако не сте доволни от представянето, можете да поискате пълно възстановяване.

Вземете IPVanish

Как да инсталирате IPVanish на FireStick / Fire TV

Ако ще използвате IPVanish, ето как можете да инсталирате и използвате този VPN:

# 1: На първо място, вземете абонамента за IPVanish

# 2: След като се абонирате за услугата, включете FireStick и от началния екран изберете Търсене опция (в горния ляв ъгъл)

# 3: Потърсете IPVanish и щракнете върху него в резултатите от търсенето

най-добрата пожарна пръчка vpn

# 4: Щракнете върху иконата на IPVanish на следващия екран и върху следващия екран Изтегли или получавам

най-добрият vpn за amazon firestick

# 5: Отворете приложението и въведете идентификационните данни за вход в IPVanish, които сте създали по време на регистрация. Кликнете Влизане

Amazon Firestick vpn

# 6: Щракнете Connect вляво, за да се свържете със сървъра по подразбиране, избран от IPVanish. Можете също да изберете ръчно сървъра, като кликнете върху Страна, Град или Сървър отляво

  Jak bezpłatne VPN zarabiają pieniądze? 5 przerażających faktów

най-добрият vpn за firestick

3. NordVPN

nordvpnNordVPN е универсален VPN, който осигурява бърза и надеждна връзка. VPN следва индустриалните стандарти в технологията за криптиране и гарантира, че вашият онлайн трафик е тунелиран чрез най-сигурните сървъри. Той също така предлага двупластова сигурност, която пренасочва връзката ви чрез два сървъра, позволяващи подобрена сигурност.

NordVPN има лесно за използване приложение за FireStick и Fire TV устройства. Можете да се свържете със защитени сървъри само с едно щракване. Ако планирате да използвате NordVPN на множество устройства, можете да го използвате на до 6 устройства.

Независимо дали искате да деблокирате Netflix или просто искате да останете анонимни, докато стрийминг, NordVPN може да бъде достоен вариант за вас.

NordVPN не е толкова бърз като ExpressVPN, но при всички неща, той заслужава място в този списък с най-добри VPN за FireStick.

Как да инсталирате NordVPN на FireStick / Fire TV

Следвайте стъпките по-долу:

# 1: Кликнете тук, за да получите абонамента за NordVPN, ако още не сте го направили

# 2: В началния екран на FireStick, отидете на върха и изберете Търсене опция в горния ляв ъгъл

# 3: Търсете NordVPN и щракнете върху него в резултатите от търсенето

най-добрият vpn за firestick

# 4: Щракнете NordVPN в следния прозорец

търси nordvpn на firestick

# 6: Щракнете получавам или Изтегли на следващия екран

изтеглете nordvpn приложение за firestick

# 7: Отворете NordVPN, когато е инсталиран и влезте с вашите идентификационни данни

как да инсталирате nordvpn на amazon firestick

# 8: Щракнете Свържете се сега за да започнете

vpn за firestick

4. Surfshark

vpn за firestickSurfshark е друго име в света на VPN, на което можете да се доверите за сигурно и безопасно онлайн изживяване. С криптирането на AES 256 с военен клас, винаги можете да сте сигурни, че вашите поточни дейности в FireStick са защитени.

Kill Switch, стриктна политика без изход, защита срещу течове, частен DNS, режим на камуфлаж и MultiHop функции правят Surfshark един от най-добрите VPN за FireStick.

Surfshark също е прилично бърз. Много от неговите сървъри позволяват гладко и без буфер поточно преживяване. Ако търсите безгранично поточно изживяване без гео ограничения, Surfshark може да бъде доста удобен и в този отдел.

Освен FireStick, можете да използвате Surfshark на редица други устройства, включително компютри, мобилни телефони и други. Вероятно най-доброто нещо за Surfshark е, че можете да го използвате на неограничени устройства едновременно.

Как да инсталирате Surfshark на FireStick

Следвайте стъпките по-долу, за да инсталирате и да се свържете с Surfshark в FireStick:

# 1: Щракнете тук, за да получите абонамента за Surfshark

# 2: Изберете Търсене опция на началния екран на FireStick (горе вляво)

Напишете в Surfshark и когато го видите в предложенията за търсене, щракнете върху него

surfshark firestick vpn

# 3: Щракнете върху иконата Surfshark на следващия прозорец

най-добрите vpns за firestick

# 4: Щракнете Свали / Get на следния прозорец

как да изтеглите и инсталирате surfshark firestick vpn

# 5: Отворете Surfshark, след като го инсталирате и влезте с вашите идентификационни данни за вход

най-добрият vpn за пожарна пръчка на Amazon

# 6: Щракнете върху Свързване, за да започнете да използвате VPN

най-добрият амазонски пожар тв стик vpn

5. CyberGhost

cyberghost vpn kodiCyberGhost предлага глобална охрана с повече от 5900 сървъри по целия свят. Той поддържа стриктна политика без регистрация. Това означава, че не оставяте разпознаваеми отпечатъци, докато стриймвате на FireStick или разглеждате интернет.

Тази VPN предлага приятна скорост на свързване на много от своите сървъри. С най-добрата в класа система за криптиране, CyberGhost също така гарантира напълно вашите онлайн дейности.

Ако искате да деблокирате гео ограничено съдържание, CyberGhost дори ще направи това възможно.

CyberGhost ви позволява да свързвате до 7 устройства едновременно. И той има удобен за потребителя интерфейс за FireStick, който ви позволява да започнете веднага. Поради тези (и повече) причини избрахме CyberGhost като един от най-добрите VPN за FireStick.

Как да инсталирате CyberGhost на FireStick

Следвайте стъпките по-долу:

1: Щракнете тук, за да получите абонамента за CyberGhost, ако още не сте го направили

2: Включете FireStick и изберете Търсене опция в горния ляв ъгъл на началния екран (в лентата с менюта)

Напишете в CyberGhost и щракнете върху него в резултатите от търсенето

приложението cyberghost vpn

3: Щракнете отново CyberGhost на следващия екран

как да инсталирате cyberhost firestick vpn

4: Сега щракнете Свали / Get да изтеглите и инсталирате VPN

най-добрите vpns за firestick

5: Отворете CyberGhost на FireStick. Трябва да видите следния екран с код

Отидете на cgvpn.info/link в компютър или мобилен браузър. Влезте с данните си за CyberGhost акаунт и въведете кода

настройте киберхост на войн

6: Щракнете Connect за да започнете

свържете vpn на пожарната пръчка

Как избрахме най-добрия VPN за FireStick и защо избирам ExpressVPN спрямо други VPN?

Когато за пръв път започнах да пиша това ръководство, имах идея да закръглям тук множество VPN. Бързо разбрах, че поставянето на 10 VPN в този списък ще доведе само до по-голямо объркване и предполагате ли коя да купите. За да улесня нещата, реших, че по-скоро ще говоря за топ 5 VPN в този урок.

Отне ми време, за да избера най-доброто от партидата. Няколко пъти тествах VPN, преди да стигна до заключение. Ето някои от най-важните фактори, които обмислих, преди да стигна до присъдата.

# 1: Скорост на връзката

Скоростта на връзката е един от най-решаващите фактори, докато пазарувате за FireStick VPN. Ето препоръчителната скорост на Netflix за телевизия, която се прилага за поточно видео чрез почти всеки източник:

 • 3 Mb / s за SD или 480p видеоклипове
 • 4-5 Mb / s за HD видео (480p и 1080p)
 • 25 MB / s за UHD, 4K видеоклипове

Не забравяйте, че с VPN винаги ще има някаква загуба на скорост. ExpressVPN е моят най-добър избор за най-добър FireStick VPN, защото предлага минимална загуба на скорост. Ето нашите резултати от тестове, проведени на едно и също устройство при една и съща оригинална широколентова скорост и над същото местоположение на сървъра:

Оригинална широколентова скорост без VPN (разпределено: 50 Mbps постигнато: 48,6 Mbps)

firestick vpn тест за скоростОригинална скорост на връзката без VPN

ExpressVPN: 46.3 Mbps изтегляне (запазване на скоростта от 95.27%)

Тест за скорост на Expressvpn на пожарна пръчка на AmazonСвързан с ExpressVPN при първоначалната скорост на връзката от 50 Mbps

IPVanish: 36.3 Mbps изтегляне (запазване на скоростта от 75%)

vpn за пожарна телевизияСвързан с IPVanish с оригиналната скорост на връзката от 50 Mbps

NordVPN: Изтегляне от 31,9 Mbps (запазване на скоростта от 65,64%)

nordvpn on firestickСвързан е към NordVPN с първоначалната скорост на връзката от 50 Mbps

Surfshark: 28.8 Mbps изтегляне (запазване на скорост от 59.26%)

surfshark vpn на amazon firestickСвързан с Surfshark с оригиналната скорост на връзката от 50 Mbps

CyberGhost: Изтегляне от 27,8 Mbps (задържане на скорост от 57,20%)

cyberghost vpn на amazon firestick и fire tvСвързан с CyberGhost с оригиналната скорост на връзката от 50 Mbps

Както можете да видите, ExpressVPN предложи най-бързата връзка и запази повече от 95% от първоначалната скорост. IPVanish достигна най-близкото със задържане на скорост 75% – разлика в скоростта от 20%. Въпреки че IPVanish не е толкова бърз като ExpressVPN, той все още е от добрата страна в сравнение с други VPN в индустрията.

NordVPN, Surfshark и CyberGhost показаха значителен спад в скоростта. Въпреки това те все още са по-добри от цял ​​куп други VPN, които тествахме.

  IPVanish Review: une alternative VPN de premier ordre!

Моля, обърнете внимание, че тези тестове са проведени на най-бързите налични VPN сървъри, предлагани от доставчиците. Скоростите могат да варират в зависимост от избрания сървър и неговото местоположение. Колкото по-далеч е сървърът от вашето физическо местоположение, толкова по-ниска е скоростта. Скоростта също зависи от други променливи, като спецификация на устройството, ISP, рутер и т.н..

# 2: Сила на шифроване

OpenVPN AES 255-битов е протоколът за криптиране с най-голям ефект. Това е задължително условие за FireStick VPN, който искате да закупите. Това е протоколът, използван от всички най-добри доставчици на VPN и се счита за най-добрият в бранша.

# 3: Функции за сигурност

Защита от течове на DNS, разделяне на тунели, превключвател за убийство са някои от най-важните функции за сигурност, които трябва да имате предвид, докато изследвате най-добрата VPN за FireStick. Например ExpressVPN е оборудван с всички тези и много други функции за сигурност. Това е една от причините, поради която е нашият най-добър избор за най-добрата VPN на FireStick.

# 4: Политика без регистрация

Ако вашите онлайн дейности не могат да бъдат проследени, никой също не трябва да може да издаде призовка и да копае в записа на VPN доставчици и да извлече вашите дневници. Само тогава VPN ще се счита за напълно защитен. ExpressVPN поддържа строга политика за нулев дневник. Те нямат нищо документирано и следователно нищо не могат да разкрият пред никого.

IPVanish също има политика за нулев дневник. Въпреки това, тъй като попада в юрисдикцията на САЩ, аз съм малко скептичен, ако те наистина пазят неприкосновеността на личния ви живот.

NordVPN, Surfshark и CyberGhost също поддържат стриктна политика без регистрация.

# 5: Поддръжка на клиенти

Добър FireStick VPN е този, който не изисква да се свържете с поддръжката на клиенти. При необходимост обаче подкрепата трябва да бъде лесно достъпна.

ExpressVPN предлага 24 × 7 поддръжка чрез чат на живо и имейл. От друга страна, IPVanish предлага 24 × 7 поддръжка чрез имейл.

Въпреки че има някои отчети от потребителите на IPVanish, че поддръжката на клиентите им е малко трудна за преодоляване и може да не е толкова отзивчива, колкото бихте искали да бъде.

NordVPN също предлага поддръжка за чат, въпреки че в момента е във фаза на бета тестване.

Surfshark разполага с активна и отзивчива поддръжка за чат 24/7.

В момента CyberGhost не предлага поддръжка за чат. Можете да се свържете с тях по имейл. Те обикновено реагират в рамките на 24 до 48 часа.

# 6: Удобно за потребителя приложение

Когато търсите най-добрия VPN за FireStick, това автоматично се превръща в един от най-важните аспекти, които трябва да вземете предвид. Amazon FireStick е устройство с дистанционно управление и следователно приложението VPN трябва да е удобно за дистанционно.

ExpressVPN предлага сто процента съвместимост с дистанционното FireStick. Цялостното оформление на ExpressVPN също е невероятно удобно за потребителите. Той е спретнат и има бяла тема.

IPVanish, от друга страна, изглежда се е напълнил много на главния екран и следователно изглежда малко претрупан. Независимо от това, тя работи без недостатъци на устройствата FireStick / Fire TV.

NordVPN, Surfshark и CyberGhost също имат отдалечени приложения за FireStick.

№ 7: Компетентност

ExpressVPN е със седалище на Британските Вирджински острови (BVI), малка група острови със своята независима система на съдебната система. BVI не попада под нито един разузнавателен съюз, включително 5-Eyes, 9-Eyes или 14-Eyes, той няма закони за запазване на данни и не е принуден да представя своите клиентски записи в никоя държава. ExpressVPN има всички причини и всички правомощия да ви даде пълна поверителност.

Не е така обаче с IPVanish. Както вече казах, компанията-майка му StackPath е базирана в САЩ и следователно попада в юрисдикцията на САЩ. А американските компании трябва да спазват задължителните закони за запазване на данни на нацията. Това е в явен конфликт с политиката на VPN за нулев дневник. Това е повече причина, поради която запазих IPVanish като алтернативен VPN.

NordVPN, Surfshark и CyberGhost също са със седалище извън юрисдикцията на всички основни организации за наблюдение.

№ 8: Гаранция за връщане на парите

Гаранцията за връщане на пари е често срещана сред доставчиците на VPN и един от най-важните фактори, които потребителите вземат предвид, докато търсят VPN. Това е като пробен период, който ви позволява да тествате VPN и да определите дали той е добър за вас.

ExpressVPN предлага 30-дневна пълна гаранция за връщане на парите. Ако промените решението си и решите да не продължите с ExpressVPN (което не виждам причина защо), можете да анулирате абонамента и да поискате пълно възстановяване.

IPVanish предлага само 7-дневна гаранция за връщане на парите. Аз лично усещам, че една седмица е малко по-малко време да опитате услуга, но все пак трябва да ви даде достатъчно представа за скоростта, производителността, последователността и свързаността.

NordVPN предлага и 30-дневна безусловна гаранция за връщане на парите. Имате достатъчно време да решите дали искате да продължите или да отмените.

Surfshark има и 30-дневната политика за пълно възстановяване на суми, в случай че решите да не продължите

CyberGhost ви предоставя 45-дневен период с пълно възстановяване; по-дълъг от всеки друг VPN в този списък

Безплатен VPN за FireStick

Продължавам да получавам запитвания като кой е най-добрият безплатен VPN за FireStick. Е, скъпи мои приятели, бих казал, че няма комбинация от „безплатни“ и „най-добри“ при разглеждането на VPN мрежи. Ако търсите най-добрата VPN, не можете да я получите безплатно. Съгласен съм, че някои потребители може да не си позволят платени VPN, но и аз няма да отида за безплатен VPN. Използването на безплатен VPN е толкова добро, колкото няма VPN изобщо.

Безплатен VPN за FireStick може да донесе повече вреда, отколкото полза. Можете да прочетете тук защо трябва да се избягват безплатни VPN.

Промяна на региона на Amazon за FireStick

Можете да настроите VPN на Fire TV Stick, като използвате описаните по-горе методи. Това е достатъчно, за да се погрижите за поверителността си. Някои потребители обаче предпочитат да предприемат допълнителни мерки. В такъв случай можете също да промените региона за своя Fire Stick без истинския си адрес.

Промяната на FireStick региона е доста проста. Отворете Amazon в браузъра на вашия компютър и следвайте тези стъпки:

# 1. Кликнете върху раздела „Вашите поръчки“ и след това отворете „Управление на вашето съдържание и устройства“ (под изображението)

управлявайте съдържание и устройства в Amazon

# 2. Кликнете върху раздела „Настройки“.

# 3. Отидете на Настройките на държавата и кликнете върху Промяна

промяна на страната в Amazon

# 3. Въведете адрес, който искате да добавите. Можете да намерите произволен адрес чрез бързо търсене в мрежата

# 4. Изберете Актуализиране

промяна на адреса на Amazon fire stick

Заключение за най-добър VPN за FireStick

FireStick е прекрасно поточно устройство. Той промени начина, по който гледаме телевизия. Дори и да нямате Smart TV, просто включете това устройство в HDMI порта и преобразувайте вашия телевизор в такъв. Сега всичко, от което се нуждаете, е VPN за подобряване на вашето забавление. С FireStick VPN можете бързо да преодолеете проблеми като гео ограничение и заглушаване на ISP, което има тенденция да разрежда забавлението.

Използването на VPN на FireStick е изключително полезно и с VPN защита под формата на ExpressVPN всичките ви проблеми са решени. Независимо къде се намирате, този VPN ще ви осигури най-доброто възможно преживяване, освободено от всички проблеми. Те също предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че ако смятате, че ExpressVPN не е достатъчно добър (което е много малко вероятно!), Можете да поискате пълно възстановяване. Така че с ExpressVPN за FireStick можете просто да седнете, да се отпуснете и да се насладите.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me