Cum să încărcați aplicațiile pe Android TV Box

>

În acest ghid, voi demonstra cum să reîncărcați aplicațiile pe Android TV Box. Am oferit metode separate pentru casetele de sistem Android TV Android și pentru casele TV Android Stock. Diferența dintre aceste căsuțe Android este explicată în prima secțiune a acestui post. 

În piață veți găsi o gamă largă de cutii TV Android. Cu toate acestea, există doar două categorii largi în care puteți introduce toate aceste cutii – True Android TV OS Box și Stock Android TV Box.

Ambele tipuri de cutii oferă suport Google Play Store. Puteți descărca o mulțime de aplicații oficiale din Play Store, cum ar fi Netflix, Hulu, Plex, etc. Dar, adevăratul potențial al oricărui dispozitiv de streaming este explorat cu aplicațiile terțe care nu sunt disponibile prin Magazinul oficial. Astfel de aplicații trebuie să fie redirecționate manual sau instalate manual pe dispozitiv. Exact despre acest ghid este vorba.

Iată prin ce vom trece în acest post:

– Activarea sursei necunoscute (pentru a permite reîncărcare)
– Înțelegerea diferitelor tipuri de cutii TV Android
– Cum să reîncărcați aplicațiile pe casetele de sistem de operare Android TV Android
– Cum să reîncărcați aplicațiile pe căsuțele TV TV Android
– Cum să reîncărcați aplicațiile pe Android Box folosind un computer (funcționează pentru ambele tipuri de casete)

Notă: Sistemul de operare Android TV „True” nu este un termen oficial. Am folosit cuvântul „Adevărat” pentru a vă ajuta să faceți o distincție clară între cele două tipuri de casete. 

Activați o sursă necunoscută pentru aplicațiile de încărcare a rețelelor pe Android TV Box

Da, nu puteți instala nicio a treia aplicație pe caseta dvs. Android până când nu ați activat Sursele necunoscute în setările de securitate. Acest lucru este valabil pentru ambele tipuri de căsuțe – True Android TV OS OS Box și Stock Android Box.

Următoarele imagini au fost preluate din caseta Mi. Cu toate acestea, pașii pentru a activa Surse necunoscute sunt aproape aceiași pe ambele tipuri de casete TV Android. Iată ce trebuie să faceți:

1- Faceți clic pe Setări pe ecranul de start al casetei tale de televiziune Android (în dreapta sus pe Mi Box)

cum să încărcați lateral aplicațiile pe casetele de televiziune Android

2- Derulați în jos și faceți clic Securitate & restricţii (unele dispozitive pot spune doar Securitate)

aplicația de descărcare pe cutia Android TV

3- Faceți clic pe Surse necunoscute

Notă: Dacă dispozitivul dvs. rulează pe un sistem de operare Android mai vechi, veți găsi o comutare pe acest ecran pentru a activa Surse necunoscute universal pentru toate aplicațiile. Trebuie doar să activați Surse necunoscute. Faceți clic pe DA pe promptul care urmează. Nu este nevoie să urmați pașii următori.

instalați descărcătorul pe Android TV

4- Acum, puteți activa Surse necunoscute individual pentru fiecare aplicație pe care intenționați să o utilizați în scopuri de reîncărcare.

De exemplu, am folosit aplicații Downloader, browser și manager de fișiere în acest ghid

cum să încărcați lateral aplicațiile pe casetele de televiziune Android

Înțelegerea diferitelor tipuri de cutii TV Android

Este important să înțelegeți diferitele tipuri de cutii de televiziune Android pentru a determina metodele de reîncărcare pe care să le aplicați fiecăruia. Există doar 2 tipuri de cutii Android pentru care trebuie să ne preocupăm:

1. Sistem de operare Android TV adevărat
2. Stoc Android Box

Să învățăm un pic mai multe despre ele:

1. Sistem de operare Android TV adevărat: Acestea sunt dispozitivele care rulează pe sistemul de operare Android complet personalizat pentru experiența TV. True TV OS se găsește de obicei în televizoarele inteligente cu interfața Android încorporată. De asemenea, sunt comune printre cele mai populare mărci care vând Android TV Box, precum Mi Box și Nvidia Shield.

Deoarece Android TV OS este conceput special pentru ecrane TV, acestea au și versiunea proprie a magazinului Google Play. Puteți descărca versiunea TV a serviciilor de streaming populare, cum ar fi Netflix și Hulu.

Aparent dispozitivele cu sistem de operare Android TV sunt costisitoare. Cu toate acestea, folosesc materiale de proiectare de înaltă calitate, răspund pe deplin la telecomandă și au o interfață de utilizator mai prietenoasă.

2. Stoc Android Box: Acesta este tipul de casetă care rulează pe sistemul de operare Android asemănător (sau chiar la fel) celui folosit în Mobilele și tabletele Android. Nougat, Oreo și cea mai recentă Pie sunt câteva dintre numele de cod care au fost alocate la diverse versiuni ale sistemului de operare Android.

Dacă utilizați un telefon Android și un stoc TV Android, nu vă mirați dacă găsiți ambele funcții pe aceeași versiune de sistem de operare Android. Cu toate acestea, casetele TV nu utilizează de obicei cele mai recente versiuni.

Doar o mână de dispozitive vin cu cea mai recentă versiune Android 9 Pie. De fapt, Android 8 Oreo este, de asemenea, destul de rar. Majoritatea dispozitivelor TV rulează pe Android 7 Nougat în timp ce scriu acest lucru.

Majoritatea casetelor Android utilizează versiunea modificată a sistemului de operare Android pentru o mai bună orientare cu ecranul mai mare al televizorului. Cu toate acestea, la baza ei, sunt mult la fel.

În timp ce aceste cutii fac treaba de bază, ele sunt deseori prost concepute cu materiale ieftine. Interfața nu este la fel de receptivă la telecomandă pe cât ți-ai dori-o. De asemenea, nu sunt potrivite pentru cei cărora le place să transmită fluxuri prin serviciile de streaming populare și oficiale, cum ar fi Netflix, Hulu etc. Aplicațiile mobile sunt destinate dispozitivelor tactile. Nu sunt foarte prietenoase la distanță.

Cu toate acestea, datorită costurilor reduse și disponibilității ușoare, acestea sunt încă destul de populare.

Atenţie: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă ați găsit streaming de conținut protejat de drepturi de autor pe dispozitivul dvs., puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare de film să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

  • Cum se instalează VPN pe FireStick / Fire TV
  • Cum se instalează VPN pe alte dispozitive de streaming

Cum să încărcați aplicațiile pe casetele de sistem de operare Android TV pentru Android

Mai întâi un pic de introducere.

Ambele, Android TV OS Android Box și Stock TV Android Box acceptă Google Play Store. Cu toate acestea, ambele au versiuni diferite ale magazinului.

Există multe aplicații care nu sunt comune între aceste două dispozitive. Unul dintre ei este:

Downloader

Descărcătorul este un instrument de încărcare proiectat pentru dispozitivele Android precum Android TV Boxes, FireStick, etc. Această aplicație este disponibilă prin Play Store pentru dispozitive adevărate sistem de operare Android TV, precum Mi Box și Nvidia Shield..

Este NU disponibil pe Stock Android, inclusiv dispozitive TV, telefoane mobile și tablete Android Android. Pentru dispozitivele de stocare Android TV, am furnizat separat metoda de instalare a browserului în acest ghid.

Acum vom instala aplicația Downloader și o vom folosi pentru a reîncărca o aplicație pe o casetă de sistem de operare Android TV. Urmați pașii de mai jos:

Notă: Următoarele imagini au fost luate pe caseta Mi 

1- Porniți Android TV Box și așteptați încărcarea ecranului de pornire

2- Selectați și deschideți Magazin Google Play

instalați descărcătorul pe Android TV

3- Faceți clic pe opțiunea Căutare (lupa) din colțul din stânga sus

aplicații secundare de pe Android TV box

4- Folosiți funcția vocală și căutare AFTVNEWS

Sau pur și simplu tastați AFTVNEWS în caseta de căutare

Notă: Din anumite motive, dispozitivul TV nu caută aplicația cu numele aplicației

5- Evidențiați rândul care afișează aplicațiile în rezultatul căutării. Selectați Downloader în rând și faceți clic pe el

Notă: Downloaderul poate fi sau nu prima aplicație din rezultatele căutării. Dacă nu, navigați spre dreapta până îl găsiți

cum să încărcați lateral aplicațiile pe casetele de televiziune Android

6- Faceți clic pe Instalare pe fereastra următoare

instalați descărcătorul pe Android TV

7- Așteptați în timp ce aplicația Downloader este descărcată și instalată pe dispozitiv

8- Faceți clic pe Deschis pentru a rula Downloader

Notă: Puteți rula, de asemenea, mai târziu din Aplicații secțiune din fereastra de pornire a casetei dvs. TV Android

aplicații secundare de pe Android TV box

9- Când aplicația Downloader este deschisă pentru prima dată, vă poate solicita permisiunea. Clic Permite

cum să încărcați lateral aplicațiile pe casetele de televiziune Android

10- Se încarcă acum fereastra principală a aplicației Downloader. Dacă vedeți un pop-up la prima execuție, apăsați butonul din spate pentru al respinge
Veți observa că fila Acasă din secțiunea din stânga este selectată implicit
În secțiunea din dreapta, trebuie doar să introduceți dorința URL- și faceți clic pe MERGE

Important!!! Asigurați-vă că adresa URL se îndreaptă direct către fișierul APK și nu către o pagină web. Descărcările bazate pe browser nu sunt acceptate pe Android TV OS Box

11- Să descărcăm APK Cinema HD în scop demonstrativ. Introduceți adresa URL https://www.firesticktricks.com/cinema și faceți clic pe MERGE

aplicația de descărcare pe cutia Android TV

Notă: Puteți, de asemenea, să introduceți versiunea mai scurtă a adresei URL, care ar fi firesticktricks.com/cinema

aplicații secundare de pe Android TV box

12- Așteptați în timp ce APK-ul Cinema HD este descărcat pe dispozitivul Android TV

cum să încărcați lateral aplicațiile pe casetele de televiziune Android

13- Faceți clic pe Instalare în colțul din dreapta jos când vi se solicită

aplicația de descărcare pe cutia Android TV

14- Așteptați Aplicația instalată notificare

Clic TERMINAT

Notă: Revenim la fereastra aplicației Downloader pentru a șterge fișierul APK Cinema, care nu mai este necesar. Vom rula aplicația mai târziu din secțiunea Aplicații. Cu toate acestea, dacă doriți să rulați aplicația chiar acum, faceți clic pe OPEN

aplicații secundare de pe Android TV box

15- Faceți clic pe Șterge

cum să încărcați lateral aplicațiile pe casetele de televiziune Android

16- Faceți clic pe Șterge din nou

aplicația de descărcare pe cutia Android TV

17- Ieșiți din aplicația Downloader și du-te înapoi la fereastra de pornire a Android TV Box. Clic Aplicații

Notă: În caseta Mi se află în secțiunea din stânga, în rândul de sus. Dacă nu se află în aceeași locație pe dispozitivul dvs., găsiți-l. Nu va fi dificil să-l localizați.

instalați descărcătorul pe Android TV

18- Acum deschide Cinema APK și începe să urmărești conținutul preferat

aplicații secundare de pe Android TV box

Așadar, așa reîncărcați aplicațiile pe Android TV OS Box.

Cum să reîncărcați aplicațiile pe căsuțele TV Android

Așa cum am mai spus, aplicația Downloader nu este disponibilă prin intermediul Google Play Store de pe platforma mobilă Android. Prin urmare, nu este disponibilă și pe casele TV TV din Android.

Din fericire, dispozitivele TV din stoc permit descărcarea browserului (cum este cazul mobilelor și tabletelor Android).

Pentru a reîncărca aplicațiile, tot ce trebuie să faceți este să utilizați browserul preinstalat sau să descărcați una dintre cele mai populare, cum ar fi Google Chrome sau Firefox din Google Play Store.

Am luat următoarele imagini din X96 Mini Android TV Box. Dispozitivul dvs. poate avea aceeași interfață de utilizator, similară sau similară. Cu toate acestea, metoda rămâne mai mult sau mai puțin aceeași.

1- Există șanse mari să aveți deja un browser încorporat. Este de obicei disponibilă de pe ecranul de start al dispozitivului. Dacă nu este afișat pe ecranul de start, îl puteți accesa de la Aplicații secțiunea sertarului

2- Unele dispozitive vin preinstalate cu unul sau mai multe browsere populare precum Chrome sau Firefox.

Dacă nu doriți să utilizați browserul încorporat și browserul dorit nu este preinstalat, faceți clic pe Google Play Store în fereastra de pornire, căutați browserul și instalați-l

3- Du-te la Aplicații secțiune și rulați browserul

cum să încărcați lateral aplicațiile pe casetele de televiziune Android

4- Selectați bara de adrese a browserului și introduceți adresa URL https://www.firesticktricks.com/cinema

Unele browsere vor accepta, de asemenea, versiunea scurtată a adresei URL firesticktricks.com/cinema

aplicații secundare de pe Android TV box

5- Așteptați în timp ce APK-ul este descărcat

6- După ce APK-ul s-a descărcat, dacă browserul vă solicită să rulați APK-ul, puteți începe instalarea imediat. Dacă nu există un astfel de prompt, săriți la pasul următor

7- Majoritatea casetelor Android (atât stocarea stocurilor, cât și sistemul de operare Android TV) sunt preinstalate cu o aplicație manager de fișiere (sau browser de fișiere). O puteți găsi pe ecranul de pornire sau puteți accesa secțiunea Aplicații.

Dacă nu aveți o aplicație pentru manager de fișiere, puteți instala una din Google Play Store

8- Rulați aplicația manager de fișiere și deschideți folderul din spațiul de stocare intern de unde a fost descărcat APK-ul. De obicei, fișierele APK sunt descărcate în fișierul Descărcări folder implicit

cum să încărcați lateral aplicațiile pe casetele de televiziune Android

9- Pur și simplu executați fișierul APK pentru a începe instalarea

aplicația de descărcare pe cutia Android TV

10- Faceți clic pe Instalare

instalați descărcătorul pe Android TV

11- Când instalarea este terminată, faceți clic pe DESCHIS și rulați aplicația. De asemenea, puteți accesa aplicația mai târziu din sertarul pentru aplicații

cum să încărcați lateral aplicațiile pe casetele de televiziune Android

Acesta este modul în care reîncărcați aplicațiile aflate în stoc pe Android TV Box folosind un browser.

Reîncărcați aplicații pe Android TV Box folosind un computer

Dacă adresa URL se îndreaptă direct către APK, puteți reîncărca cu ușurință aplicațiile din casetele dvs. de sisteme de televiziune Android Android. Cu toate acestea, dacă URL-ul deschide o pagină web unde trebuie să faceți clic pe un link pentru a descărca APK-ul, acesta nu va funcționa pe dispozitivul Android TV OS. Acest lucru se datorează faptului că aceste dispozitive nu acceptă descărcarea browserului.

În acest caz, puteți reîncărca aplicații pe TV OS Box folosind un computer. Pentru aceasta, trebuie îndeplinite următoarele cerințe:

– Caseta dvs. Android TV și computerul dvs. trebuie să fie conectate la aceeași rețea Wi-Fi
– Trebuie să aveți o aplicație de manager de fișiere pe Android TV Box care are o caracteristică de conectare la PC

Iată pașii pentru a reîncărca aplicațiile de pe dispozitivul dvs. folosind un computer:

1- Accesați URL-ul din browserul dvs. de pe computer de unde doriți să descărcați fișierul APK și să descărcați APK

2- Asigurați-vă că Android TV Box și computerul dvs. sunt conectate la același Wi-Fi

3- Deschideți Google Play Store pe TV Box și căutați un utilitar pentru gestionarea fișierelor cu caracteristică de conectare la PC (de ex Comandant de fișiere)

Instalați managerul de fișiere

aplicații secundare de pe Android TV box

4- Deschideți aplicația manager de fișiere pe care tocmai ați instalat-o. Găsiți funcția de conectare la PC (sau transfer de fișiere PC)

cum să încărcați lateral aplicațiile pe casetele de televiziune Android

5- Permiteți accesul fișierului la aplicația managerului de fișiere

6- Activați conectivitatea pentru PC (unele aplicații de gestionare a fișierelor activează automat această caracteristică în momentul în care accesați funcția de conectare la PC)

instalați descărcătorul pe Android TV

7- Acum trebuie să vedeți o http cale sau ftp calea în funcție de managerul de fișiere pe care îl aveți în caseta Android

De asemenea, activați opțiunea Permiteți toate conexiunile PC primite în partea de jos

aplicații secundare de pe Android TV box

8.1- Dacă este afișat managerul de fișiere http calea, deschideți un browser pe computer și accesați calea
Acum puteți accesa toate folderele Android TV Box din browserul dvs. pe computer

Trebuie să găsiți și opțiunea încărcare fișiere undeva pe pagina web

Găsiți fișierul APK pe care l-ați descărcat mai devreme pe computer. Încărcați-l într-una dintre folderele de pe Android TV Box

Cum să încărcați aplicațiile pe Android TV Box

8.2- Dacă managerul de fișiere v-a dat un ftp calea deschide orice folder de pe computer și introduceți ftp calea în bara de adrese a folderului respectiv

Acum veți putea vizualiza toate dosarele pentru Android TV Box pe computer

Acum puteți copia fișierul APK de pe computer într-una dintre dosarele Android Box

9- Acum reveniți la Android TV Box

Folosiți managerul de fișiere pentru a accesa folderul în care ați copiat fișierul APK de pe computer

Să presupunem că ați copiat fișierul în folderul Descărcări

cum să încărcați lateral aplicațiile pe casetele de televiziune Android

10- Selectați și faceți clic pe fișierul APK

Notă: Activați surse necunoscute pentru aplicația manager de fișiere folosind metoda pe care am oferit-o la început. Dacă nu ați făcut acest lucru, veți vedea câteva solicitări care vă vor permite să îl activați înainte de instalare

instalați descărcătorul pe Android TV

11- Faceți clic pe Instalare când vi se solicită

aplicații secundare de pe Android TV box

12- Așteptați instalarea aplicației

cum să încărcați lateral aplicațiile pe casetele de televiziune Android

Ei bine, așa reîncărcăm aplicațiile pe Android TV Box folosind un computer

Înveliți

Întrucât există două tipuri de cutii Android cu tehnici de sideloading diferite, lucrurile tind să devină puțin complicate. În timp ce caseta de stoc Android permite descărcarea browserului, casetele de sistem de operare Android TV precum Mi Box și Nvidia scut nu au suport pentru browser.

Pe My Box, Nvidia Shield sau televizoare cu sistem de operare Android încorporat, puteți instala aplicația Downloader din Google Play Store. Această aplicație vă va permite să reîncărcați aplicații terțe de la adresa URL care indică direct APK.

Dacă aveți o adresă URL pentru o pagină web cu linkul către APK, puteți descărca mai întâi APK-ul pe computer. Mai târziu, puteți utiliza un instrument File Manager pe Android TV OS Box sau Android TV pentru a vă conecta la computer și a transfera fișierul APK pe dispozitiv. Acest lucru pare un pic complicat, dar asta este tot ce avem până când adăugarea de asistență a browserului în casetele tale de Android TV OS.

Lucrurile devin puțin mai ușoare cu ajutorul căsuțelor TV Android de stoc, deoarece poți descărca fișierele direct prin browser, indiferent dacă adresa URL este orientată direct către APK.