Servicevilkår

>

Betingelser og vilkår

Disse “Vilkår og betingelser” regulerer og kontrollerer din adgang og brug af www.firesticktricks.com-webstedet, din adgang til eller brug af dette websted, anses for at være din eneste accept af disse “Vilkår og betingelser” og vores “Privatlivspolitik”.

Vi anbefaler dig stærkt at læse følgende “Vilkår og betingelser”, før du bruger dette websted. Hvis du ikke er enig i disse “Vilkår og betingelser”, foreslås du ikke at bruge vores websted “Fire Stick Tricks”.

Brug af ethvert udtryk som “Vi”, “Vores”, “os” osv. I disse “Vilkår og betingelser” vil blive betragtet som en repræsentation af “Fire Stick-tricks”. Og brugen af ​​ethvert udtryk såsom “Du”, “Dit” osv. I disse “Vilkår og betingelser” vil betragtes som repræsentation af brugere af “Fire Stick-tricks”.

Generel brug:

Fire Stick-tricks”Er en online blog, der hovedsageligt skriver om“ Amazon Fire TV ”,“ Amazon Fire TV Stick ”,“ Virtual Private Networks (VPNs) ”og“ Kodi ”-program sammen med mange tredjeparts-tilføjelser, der kan installeres på “Kodi” -programmet og brugere kan muligvis streame online film, tv-shows, sport ved hjælp af disse tilføjelser gratis. Det “Fire Stick Tricks” leverer kun en tutorial eller instruktionsartikel om, hvordan man installerer og bruger sådanne tilføjelser og applikationer, men på ingen måde har “Fire Stick Tricks” ingen tilknytning til sådanne “Kodi” -programmer eller med nogen add-ons, der er tilgængelige eller er forbundet med “Kodi” ”Ansøgning og “Fire Stick Tricks” linker ikke og er vært for noget copyright-beskyttet indhold på vores blog.

Hvis du vælger at bruge eller besøge “Fire Stick Tricks” (“Webstedet”) og nogen af ​​funktionerne på webstedet, anses det for at være din eneste accept at overholde alle betingelserne i disse “Vilkår og betingelser”.

Vi kan ændre, ændre, tilføje eller eliminere dele af disse Betingelser og vilkår på ethvert tidspunkt, der træder i kraft øjeblikkeligt ved udstationering. Brugeren skal være bekymret for at gennemgå disse Betingelser og vilkår forud for hver brug af hjemmesiden og ved kontinuerlig brug af “Fire Stick-tricks” det anses for at være din eneste accept til sådanne ændringer.

Ophavsret:

Alt indhold inklusive, men ikke begrænset til logo, billede, varemærke, servicemærke, design, ikon, grafik, video, artikler, indhold og al anden information, der bruges på dette websted er det originale arbejde “Fire Stick Tricks” og beskyttet af The Indian Copyright Act 1957 og anden gældende lov om intellektuel ejendomsret.

“Fire Stick Tricks” støtter ikke på nogen måde, fremmer eller tilskynder til ulovlig eller kriminel aktivitet. Streaming / download af copyright-indhold er ulovligt og må ikke udøves. Omtale af ulovligt / piratkopieret indhold på webstedet, hvis det er tilfældet, sker, og det skal fortolkes strengt til uddannelsesmæssige og informative formål. Vi fraråder stærkt piratkopiering og råder strengt vores læsere til at undgå det for enhver pris.

Fire Stick-tricks”Kan ikke holdes ansvarlig for juridiske konsekvenser, som brugerne kan have på grund af deres ulovlige streaming / download eller andre aktiviteter. Brugere rådes til at kontrollere deres lokale love vedrørende streaming af piratkopieret indhold, og vi råder vores læsere til nøje at overholde deres respektive territoriale love.

  Användarvillkor

“Fire Stick Tricks” afslører og er enig i, at Amazon er den retmæssige ejer af ophavsretten til Fire TV Stick. Andre værktøjer / apps eller grafik, der er nævnt / brugt på dette websted, er copyright på deres respektive udviklere / ejere. “Fire Stick Tricks” hævder ikke at have nogen ophavsret og ejerskab af Amazon Fire TV Stick eller andre værktøjer / apps nævnt på webstedet.

Intet indhold må ændres, kopieres, distribueres, indrammes, gengives, genudgives, downloades, vises, udsendes, transmitteres eller sælges i nogen form eller på nogen måde, helt eller delvist, uden vores tilladelse. Du kan downloade eller udskrive en kopi af en del af indholdet, herunder selvstudier og artikler fra vores websted, kun til personlig eller ikke-kommerciel eller uddannelsesmæssig brug. Du må ikke genudgive noget af vores indhold på noget andet sted på internettet eller ekstranet eller inkorporere oplysningerne i nogen anden database eller samling. Al anden brug af indholdet er strengt forbudt.

Enhver personlig eller kommerciel brug af indhold, billede, design, logo, videoer, varemærke, servicemærke eller andre oplysninger, der er indsat på dette websted, er strengt forbudt til uautoriseret brug. Enhver uautoriseret brug af sådant indhold, billede, varemærke, servicemærke, logo, ikon, grafik, software og al anden information, der vises på dette websted www.firesticktricks.com, anses for at være en overtrædelse af Indian Copyright Act 1957 eller andet relevant intellektuel ejendomsret i Indien og territoriel intellektuel ejendomsret for brugeren eller anden gældende international lov .

Privatliv:

Du kan se vores privatlivspolitik, der er knyttet nederst på hver side. Ved at bruge webstedet eller BLOG, vil alle politikker vedrørende dig eller nogen af ​​vores brugere af webstedet blive udført af vores “Privacy Policy” indsat i bunden af ​​vores websted.

Forbudte aktiviteter:

Når du bruger vores websted skal du altid opføre dig på en fredelig, civil, forsigtig og respektfuld måde. Desuden vil du ikke, og det er strengt forbudt at:

Handle som spådommelig måde ved blandt andet at efterligne enhver person; a) chikanere eller stemme for ethvert andet medlem eller bruger af “Fire Stick Tricks” -webstedet; b) distribuere “spam”; c) “ramme” eller “spejle” enhver del af hjemmesiden; d) Ændre, tilpasse, underlicensere, oversætte, sælge, dekompilere eller på anden måde adskille nogen del af “Fire Stick-tricks”Websted eller dets indhold eller software, der bruges på webstedet, eller motivere andre til at gøre det. e) Brug, transmitterer eller distribuerer, direkte eller indirekte, (f.eks. skærmskrabe) på enhver måde eller medier ethvert indhold eller information opnået fra www.firesticktricks.com. Deltag i enhver aktivitet, der på nogen måde anses for at være ugyldig eller ulovlig i henhold til nogen lov.

Ansvarsbegrænsning:

Ansvaret for “Fire Stick Tricks” er begrænset til dig eller enhver anden person for direkte, indirekte eller særlige skader eller tab som følge af brugen af ​​vores websted.

  varning

Vores ansvar for overtrædelse af disse “Vilkår og betingelser” er begrænset til dig, hvis en sådan overtrædelse er relateret til den generelle brug af vores websted og disseBetingelser og vilkår.

I forhold til brugen af ​​vores hjemmeside:

  1. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller begrænse dets adgang eller synlighed eller adgang til enhver bruger til enhver tid.
  2. Hverken part er i risikogruppe eller forpligtet til den næste samling inklusive tredjeparter for tabsfordele, mulighed, forretning, goodwill eller omdømme, hvad enten det er i kontrakt, erstatning, uanset det faktum, at det at blive uddannet sandsynligheden for noget sådant skader forud for tiden.
  3. Ansvaret for “Fire Stick Tricks” er begrænset til dig eller enhver anden person for direkte, indirekte eller særlige skader eller tab, der skyldes brugen eller ikke er i stand til at bruge hjemmesiden.
  4. DisseBetingelser og vilkår er begrænset til, hvis noget tab eller skade opstår på grund af ethvert tyveri af ejendom, der tilhører brugerne eller for ethvert tab eller skade, hvor brugerne bidrager til et sådant tab eller skade.
  5. Du anerkender og accepterer, at “Fire Stick Tricks ” er ikke ansvarlig eller ansvarlig for truende, ærekrænkende, uanstændigt, fornærmende eller ulovligt indhold eller opførsel fra nogen anden part eller krænkelse af andres rettigheder, herunder ophavsret. Hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​betingelserne i vores “Vilkår og betingelser” og “Privatlivspolitik”, er det eneste og eksklusive middel til rådighed for dig at ophøre med at bruge vores websted.
  6. “Fire Stick Tricks” forbeholder sig retten til efter eget skøn at undersøge og iværksætte passende juridiske forholdsregler mod enhver, der overtræder vores “Vilkår og betingelser” og “Privatlivspolitik”.

Juridiske begrænsninger:

Da nogle jurisdiktioner ikke tillader nogle af de undtagelser eller begrænsninger, der er fastlagt i disse “Vilkår og betingelser”, er nogle af disse undtagelser eller begrænsninger muligvis ikke gældende for dig. I så fald vil ansvaret blive begrænset så vidt det er lovligt muligt i henhold til gældende lovgivning. “Fire Stick Tricks” kan påberåbe sig disse “Vilkår og betingelser” i en bar for ethvert krav, handling, procedure eller sag anlagt af dig, mod os for ethvert spørgsmål, der opstår som følge af en klage eller på anden måde i forbindelse med denne “Vilkår og betingelser”.

Tvistestyring:

Alle tvister, hævder eller klager over eller involverer brugen af ​​vores websted, styres først af vores supportcenter. Hvis sager skrider frem til en juridisk fase, vil vores advokat arrangere et tidspunkt for at tale med brugeren.

I det omfang, enhver klage, tvist eller kontrovers vedrørende brugen af ​​”Fire Stick Tricks” -websted eller vedrørende krænkelse af intellektuel ejendomsret til enhver person eller ethvert selskab, er ikke vilkårlig i henhold til gældende love eller på anden måde, du og “Fire Stick Tricks” ”Begge er enige om, at ethvert krav eller tvist vedrørende vores websted udelukkende løses i overensstemmelse med disse” Vilkår og betingelser ”.

Gældende lov og jurisdiktion:

Disse “Vilkår og betingelser” vil blive styret af og skal fortolkes i overensstemmelse med relevante indiske love og anden international lov, som og hvor det er relevant og har brug for at håndhæve disse “Vilkår og betingelser” og vores “Privatlivspolitik”.

  Användarvillkor

Hvis en del af disse “Vilkår og betingelser” anses for at være ulovlig, ugyldig eller ikke-håndhævelig, vil den del blive betragtet som værende adskilt og påvirker ikke gyldigheden og håndhævelsen af ​​de resterende dele.

erstatning:

Alle brugere skal skadesløsholde, forsvare og holde uskadelige ”Fire Stick Tricks” og dets repræsentanter, partnere, medarbejder eller efterfølgere og tilladte overdragelser fra og imod alle krav, tab, udgifter, skader, forpligtelser og omkostninger, der opstår som følge af ethvert krav , handling, undersøgelse eller procedure foretaget eller indledt af tredjepart på grund af eller relateret til din brug af “Fire Stick-tricks”-Websted i strid med denne” Vilkår og betingelser ”og / eller enhver anden overtrædelse af disse” Vilkår og betingelser ”af dig og / eller enhver overtrædelse af dine repræsentationer og garantier beskrevet i disse” Vilkår og betingelser “.

Diverse:

Disse diverse bestemmelser er en del af næsten alle online “Vilkår og betingelser” for at sikre dens eksigibilitet. Du accepterer, at der ikke findes noget joint venture-, partnerskabs-, ansættelses- eller agenturforhold mellem dig og “Fire Stick Tricks” som et resultat af “Vilkår og betingelser”.

Vi har det absolutte skøn, at overføre eller tildele alle eller dele af vores rettigheder i henhold til disse “Vilkår og betingelser” og har ret til at delegere eller bruge tredjepartsentreprenører til at opfylde vores pligter og forpligtelser i henhold til disse “Vilkår og betingelser” i forbindelse med brug af vores hjemmeside / blog.

Tredjeparts-link:

Siden “Fire Stick Tricks” kan indeholde links til tredjepartswebsteder eller ressourcer. Du anerkender og accepterer, at vi ikke er ansvarlige eller ansvarlige for tilgængeligheden eller nøjagtigheden af ​​sådanne websteder eller ressourcer eller for indholdet, produkterne eller tjenesterne på eller tilgængelige fra disse andre websteder eller ressourcer.

Forbindelse med den type websteder eller ressourcer indebærer ikke nogen tilknytning til os af sådanne websteder eller ressourcer eller det indhold, produkter eller tjenester, der er tilgængelige fra sådanne websteder eller ressourcer. Dit eneste ansvar for og påtager dig enhver risiko, der opstår som følge af din brug af sådanne websteder eller ressourcer eller indholdet, produkterne eller tjenesterne på eller tilgængelige fra sådanne websteder eller ressourcer.

Ændring eller ændring:

“Fire Stick Tricks” forbeholder sig retten til at ændre, opdatere og / eller revidere enhver og alle politikker, der er anført på webstedet. Sådanne ændringer og revisioner er effektive straks efter offentliggørelse eller udstationering i de relevante områder af webstedet. Din kontinuerlige brug af dette websted indikerer din accept af sådanne ændringer og revisioner. Vi kan også ændre eller afbryde vores adgang med eller uden varsel til dig og uden ansvar over for dig eller tredjepart. Sørg for at kontrollere vores politikker ofte.

Spørgeskemaer og Kontakt os:

“Fire Stick Tricks” har enekompetence til at give forklaringen på disse ”Vilkår og betingelser”. Du er velkommen til at få spørgsmål om disse “Vilkår og betingelser”. For at kontakte os skal du bruge den e-mail-adresse, der er nævnt nedenfor:

Email: [Email protected]

Internet side: www.firesticktricks.com

FYI: Bemærk, at indholdet på denne side kan ændres uden forudgående varsel.

Disse servicevilkår blev sidst opdateret søndag 8. juli 2023

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me