Как да инсталирате SportsDevil на Kodi

>

В това ръководство ще ви покажа как да инсталирате SportsDevil addon на Kodi 18 Leia и Kodi Krypton 17.6. Предоставените тук инструкции могат да се използват за инсталиране на SportsDevil на всички поддържани от Kodi устройства, включително, но не само Amazon FireStick, iOS & Android мобилни телефони, Windows & Mac. 

Някога SportsDevil се смяташе за Светия Граал на любителите на спорта и ентусиастите. Независимо дали става дума за НФЛ, НБА, НХЛ, английска Висша лига, крикет, футбол, хокей, UFC или всеки друг голям спорт, SportsDevil го излъчи по целия начин. Имаше по нещо за всеки. Адонът сега живее само мощите на миналата си слава. Все пак може да намерите достатъчно спортни потоци, за да сте залепени. Можете да предавате на живо почти всяко голямо спортно събитие, като използвате тази добавка на Kodi. Можете да гледате видеоклипове в различни качества на картината като 480p, 720p, 1080p.

Много от уебсайтовете в SportsDevil може да бъдат блокирани от вашия интернет доставчик, така че ще ви е необходим добър VPN за Kodi, за да го заобикаляте (Моля, обърнете внимание, че ние никога не насърчаваме нашите читатели да имат достъп до незаконни неща, така че да имат достъп до тях на свой собствен риск. Можете да проверите научете повече за правните въпроси, свързани с Kodi тук.)

SporstDevil може да бъде инсталиран на Kodi или директно чрез инсталиране на репо от изходния път или чрез изтегляне на zip файла. И двата метода са изложени в това ръководство.

: Много видеоклипове не се предават в различни категории. Много от тях обаче все още играят. 

Опровержение: Този урок е строго за образователни цели и ние не насърчаваме използването на добавки за незаконна употреба или достъпът до каквото и да било по какъвто и да е начин неоторизирано съдържание. Затова се препоръчва дискретността на читателите.

Как да инсталирате SportsDevil Kodi Addon на FireStick и PC

SportsDevil все още е много популярна добавка на Kodi и може да бъде изтеглен от много хранилища. В този урок ще инсталираме SportsDevil с помощта на репото EzzerMacs, но вие сте свободни да използвате.

Внимание KODI Потребители: Прочетете, преди да продължите

Kodi Addons / builds предлага неограничено поточно съдържание, но също така може да ви изпадне в правни проблеми, ако бъдете хванати да стриймират безплатни филми / телевизионни предавания / спорт. На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва винаги да свързват VPN, докато стриймират онлайн. Един добър Kodi VPN крие вашата идентичност, заобикаля правителственото наблюдение, геоблокираното съдържание и дроселирането на ISP (което също помага при без буферно стрийминг).

Използвам ExpressVPN, който е най-бързият и сигурен VPN. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon FireStick. Вие получавате 3 месеца безплатно и спестявате 49% от годишните си планове. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни, винаги можете да поискате възстановяване на средства.

Кликнете ТУК, за да получите 3 месеца безплатно и спестите 49% от ExpressVPN

Прочетете: Как да инсталирате и използвате Kodi VPN

Предпоставка за инсталиране

Трябва да активирате Неизвестните източници в настройките на Kodi, за да разрешите инсталирането на SportsDevil, който е добавка на трети страни. Следвай тези стъпки:

  • Кликнете върху Kodi Настройки от началния екран (горе вляво)
  • Кликнете Система ако използвате Kodi Leia или Системни настройки на Kodi Krypton
  • Изберете Добавки отляво и отдясно включете Неизвестни източници
  • Кликнете да за да запазите опцията включена

След като направите това, изпълнете стъпките по-долу, за да инсталирате SportsDevil Kodi Addon.

ЕТАП 1: Стартирайте Kodi на вашия компютър или Amazon Fire TV и отворете Настройки меню, както е показано на снимката по-долу.

sportsdevil Kodi

СТЪПКА 2: Сега се насочете към Файлов мениджър.

kodi sportsdevil

СТЪПКА 3: Сега кликнете отвори Добавяне на източник.

sportsdevil repo

СТЪПКА 4: Щом щракнете отвори Добавяне на източник, ще се появи изскачащ прозорец. Кликнете  на този прозорец. В следния прозорец въведете следния URL адрес, както виждате на изображението по-долу: – http://www.lvtvv.com/repo/

Използвайте връзката http://ezzer-mac.com/repo

Източникът на Kodil вече не е достъпен

sportsdevil kodi addon

СТЪПКА 5: В следващото изскачащо меню ще бъдете попитани името на източника на медия. Просто въведете Kodil както е показано по-долу. Моля, проверете дали сте поставили всичко правилно, тъй като е много важно и след това щракнете Добре.

как да инсталирате sportsdevil addon на kodi

СТЪПКА 6: Сега хранилището ще бъде изтеглено. Сега се върнете към главното меню на Kodi, като натиснете обратното пространство няколко пъти и отворете Добавки меню.

kodi sportsdevil

СТЪПКА 7: Сега кликнете отвори Инсталатор на пакети (иконата на отвореното поле горе вляво, както е показано по-долу).

SportsDevil Kodi

СТЪПКА 8: Сега кликнете отвори Инсталиране от Zip файл.

sportsdevil Kodi

СТЪПКА 9: Сега изберете Kodil или друго име на източник, което сте избрали по-рано, последвано от repository.kodil-1.3.zip repository.EzzerMacsWizard.zip

kodi addon sportsdevil

СТЪПКА 10: Това ще започне инсталирането на хранилището EzzerMacs. Инсталацията ще отнеме само няколко секунди. Сега се върнете към предишното меню и този път изберете Инсталиране от хранилище вместо  Инсталиране от Zip файл.

как да инсталирате sportsdevil на kodi

СТЪПКА 11: Сега кликнете отвори Хранилище Kodil EzzerMacs Wizard Repository и след това изберете Видео добавки. Тук ще видите много добавки, така че просто превъртете надолу, докато намерите SportsDevil.

SportsDevil Kodi

СТЪПКА 12: Кликнете върху отворен SportsDevil. В следващото меню изберете Инсталирай. Няколко предупреждения може да изскачат, но ги игнорирайте. Ако не сте включили инсталацията от неизвестни източници, ще бъдете отведени в менюто с настройки, просто го включете и се върнете тук. След като щракнете върху инсталиране, инсталацията ще започне.

kodi sportsdevil

(Само за Kodi Leia) След като щракнете върху Инсталиране, ще трябва да щракнете Добре върху изскачащото меню, което ще се появи след това

СТЪПКА 13: Това ще започне инсталацията. След като е инсталиран, можете просто да се насочите към менюто Добавки и да намерите SportsDevil там в секцията за видео добавки. Сега просто го отворете и се насладете на Sports World с SportsDevil на вашия компютър или Amazon Fire TV.

kodi sportsdevil

Това беше един от методите за инсталиране на SportsDevil на Kodi. Това е най-популярният метод. Има обаче още един метод за инсталиране на добавки на Kodi. Той е по-директен и по-кратък, но няма да работи на FireStick.

Преди да започнете да стриймирате с Kodi Addons / Builds, бих искал да ви предупредя, че всичко, което предавате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва да свързват VPN, докато стриймират. А VPN за Kodi ще заобикаля превключването на ISP, държавния надзор и гео ограничаването на популярни добавки. Винаги се свързвам ExpressVPN на всичките ми поточни устройства и ви предлагам да направите същото.

ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

И така, преди да започнете стрийминг на Kodi, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

Как да инсталирате SportsDevil на Kodi (PC)

Използвайте горния метод, за да получите SportsDevil на компютър, както и следният метод вече не работи.

ЕТАП 1: Този метод включва изтегляне на хранилището директно от Zip файл. Изтеглете този Zip файл от тази връзка http://www.lvtvv.com/repo/repository.kodil-1.3.zip и запомнете директорията, в която сте запазили zip файла.

СТЪПКА 2: Сега стартирайте Kodi на вашия компютър или Fire TV и отворете Добавки Меню, както е показано на снимката по-долу.

как да инсталирате sportsdevil на kodi

СТЪПКА 3: Сега се насочете към Инсталатор на пакети (иконата на отвореното поле вляво вляво, както е показано по-долу) и я отворете.

SportsDevil Kodi

СТЪПКА 4: Сега кликнете отвори Инсталиране от Zip File и се насочете към директорията, в която сте запазили zip файла и го изберете. Това автоматично ще инсталира хранилището на Kodil на вашия Kodi. След като инсталацията приключи, в горния десен ъгъл ще видите изскачащо съобщение с надстройка, актуализирано.

SportsDevil Kodi

СТЪПКА 5: Сега се върнете към стъпка 3 и отворете Инсталатор на пакети. Този път щракнете отвори Инсталиране от хранилище.

как да инсталирате sportsdevil на kodi

СТЪПКА 6: Сега кликнете отвори Kodil хранилище и след това изберете Видео добавки. 

Kodi SportsDevil

СТЪПКА 7: Сега превъртете по-долу, докато не намерите SportsDevil и го инсталирайте, както е направено в горния метод, като просто следвате указанията.

kodi SportsDevil

СТЪПКА 8: Voila, Sports Devil е успешно инсталиран на вашия Kodi. Сега седнете и се наслаждавайте на NFL, NBA, крикет, хокей, UFC или друг основен спорт на вашия Amazon Fire TV или PC.

как да инсталирате sportsdevil на kodi

Можете да използвате някой от гореспоменатите два метода, за да инсталирате Sportsdevil на Kodi 18 Leia или Kodi 17.6 Krypton. След като го направите, океан от спортни събития ще бъде на ваше разположение. Можете просто да седнете отново на дивана си и да се насладите на любимите си спортове. Но за всичко това трябва да помислите за получаване на Kodi VPN с най-висок приоритет.

Подобно на всеки софтуер, Kodi също не е без бъгове. Най-често срещаните проблеми, докладвани от потребителите са буфериране и бавен стрийминг. Ако имате някакви проблеми, ето как да коригирате буферирането на Kodi.

Видео: Как да инсталирате Sportsdevil Kodi Addon

Ако имате някакви проблеми при инсталирането на Sportsdevil addon на Kodi, вижте видеото по-долу.

Инсталирането на SportsDevil не бе успешно

Има няколко причини, поради които инсталацията на addon може да се провали и трябва да разгледаме всяка по една, като се започне от основната.

Най-основният аспект на отстраняването на неизправности е определянето и премахването на всякакви местни проблеми. Така че, уверете се, че устройството има достъп до интернет. Опитайте да стартирате всяко друго приложение, което използва интернет или отворете уебсайт в браузър. Ако няма връзка, разрешете проблемите с интернет, преди да продължите с инсталирането на SportsDevil. В случай че интернет работи добре и добавката все още не се инсталира, ще трябва да разгледаме други решения.

Често проблемът е със сървъра, където хранилището пребивава. Научихме се да инсталираме Sports Devil от хранилище EzzerMacs, което до момента е едно от най-използваните хранилища в наши дни. Но, известно е, че има и прекъсвания. Така че, ако не сте в състояние да добавите хранилището EzzerMacs като източник по време на инсталационния процес, има вероятност да има проблем със сървъра. И когато има проблеми със сървъра, най-доброто, което можете да направите, е да изчакате да започне да работи отново.

Също така бих препоръчал да рестартирате вашето устройство, което също ще рестартира Kodi и ще опресни системните файлове. Много пъти обикновена рестартиране решава проблема.

Ако изглежда, че нищо не работи и сте сигурни, че сървърът работи добре, може да се наложи да нулирате Kodi и да инсталирате отново Addon Sports Devil. Възстановяването на Kodi изтрива всичките ви данни и добавки. Но можете да спасите част от него, като архивирате данните на Kodi.

SportsDevil не работи

SportsDevil се хоства в хранилището на EzzperMacs и този източник обикновено има надеждни добавки. Но всеки Kodi addon има потенциал да се сблъска с проблеми, колкото и да са редки.

Ако след инсталацията SportsDevil не работи, първото нещо, което бихте искали да проверите, е дали устройството ви все още има достъп до интернет.

Ако интернет наистина работи и SportsDevil не е, отново може да има проблем със сървъра. И както казах преди, ако сървърът е виновникът, чакането е единственото решение.

В случай, че сте чакали достатъчно дълго, за да е малко вероятно да е проблем със сървъра, ще искате да опитате някои локални проблеми за отстраняване на проблеми.

Излезте от Kodi и рестартирайте устройството. Рестартирането решава много проблеми и вероятно ще поправи и SportsDevil.

Ако това не работи, деинсталирайте SportsDevil, като отидете на началния екран на Kodi > Добавки > Видео добавя и след това го инсталирайте отново. Има вероятност някои файлове да бъдат повредени или счупени. Следвайте същия процес на инсталиране, който описах по-горе, за да инсталирате отново тази добавка.

И когато нищо не работи, нулирането на Kodi може да бъде последното средство.

В случай че получавате конкретно съобщение за грешка, бих ви препоръчал да направите екранна снимка и да я споделите в секцията за коментари. Ще се опитам да разреша проблема. Можете също така да искате да проверите и споделите регистрационния файл на Kodi. Ще помогне да се определи точната причина за проблема.

Свързани:

  • Най-добрите Kodi Builds
  • Как да джейлбрейк Amazon FireStick
  • Как да инсталирате Exodus Redux на Kodi

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.