10 legjobb terrárium-TV-alternatíva (2023)

>

Ebben az útmutatóban a Fire TV Stick, az Android TV Box és az Android okostelefonok népszerű és legjobb alternatíváiról beszélünk. Összekapcsolom a FireStick telepítési útmutatásait is ezen alkalmazások mindegyikével kapcsolatban, hogy gond nélkül hozzájuthass hozzájuk.

Az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb streaming alkalmazás, a Terrarium TV végül bejelentette, hogy leáll. A fejlesztők már nem fognak támogatni az alkalmazást. Szomorú hír az online közvetítők közösségének, akik szórakoztatási igényeikre nagyban támaszkodtak a Terrarium TV-n. Természetesen ennek a közösségnek a tagja vagyok. Nagyon csalódott vagyok.

Ez azonban semmi új. Sok népszerű alkalmazás figyelmeztetés nélkül elhagyja az üzleti tevékenységet. De továbblépünk. A FireStick felhasználókat még a Terrarium TV elhagyása esetén sem szabad szárazon lógni. Még mindig rengeteg lehetősége van a filmek és TV-műsorok streamingre eszközén.

Ajánlott: Ha Fire TV / Stick / Cube felhasználó vagy, olvassa el a FireStick börtönbe juttatásának módját, hogy rengeteg ingyenes tartalmat élvezhessen..

A legjobb terrárium TV-alternatívák

Ebben a cikkben bemutatom a Terrarium TV néhány legjobb alternatíváját. Ajánlom ezeket az alkalmazásokat, miután személyesen teszteltem és felhasználtam őket. Remélem, hogy a Terrarium TV helyettesítő eszközét megtalálja az itt felsorolt ​​lehetőségek egyikében.

legjobb terrárium tv-alternatívák

1. Mozi APK

A Cinema APK, korábban HDMovies néven ismert, néhány hónapja működött, és most az egyik legnépszerűbb igény szerinti alkalmazás filmek és TV-műsorok nézésére. Még akkor is, ha a Terrarium TV még mindig életben volt a teljes dicsőségében, a Cinema APK-nek biztosítani kellett, hogy a pénzéért fusson. Amikor először belefutottam ehhez az alkalmazáshoz, tudtam, hogy ez vált népszerűvé. Az alkalmazás szinte hibamentesen fut, több tucat működő adatfolyamot tölt le, és kiváló streaming minőséget kínál.

legjobb terrárium tv-alternatívákMár egy ideje elterjedt a Terrarium TV hivatalos leállítása, és ha még mindig hasonló alkalmazásokat keres, akkor a Cinema APK az, amelyet elsőként érdemes figyelembe venni. Csakúgy, mint a Terrarium TV, a Cinema APK egy olyan tartalomgyűjtő, amely nem tartalmaz saját tartalmat, és mégis hozzáférést biztosít filmek és TV-műsorok hatalmas könyvtárához. Húzza a streaming linkeket több szerverről, és sorba állítja őket, hogy kiválassza és továbbítsa.

Annak ellenére, hogy az alkalmazás minőségi linkeket kap, a dolgok még jobb lesz, ha a Real-Debrid fiókot integrálják vele. A Real-Debrid több HD minőségű adatfolyamot és egészségesebb kapcsolatot biztosít.

A Cinema APK a felületet minimálisra csökkentette. Tehát ne várjon sok vizuális vonzerejét. De ha olyan igényes alkalmazást keres, amely jól látja el alapvető feladatát (lehetővé teszi filmek és műsorok nézését), ez egy remek lehetőség, hogy fontolja meg.

A Cinema APK telepítése a FireStick-en

Figyelem FireStick felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha szerzői jog által védett tartalmat talál a Fire TV Stick-en, akkor komoly bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen be egy jó FireStick VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.


Olvas:
A legjobb VPN telepítése és használata a Fire Stick eszközön

2. Titán TV

terrárium tv alternatívákA titán TV több okból is könnyen elfoglalja a második helyet a legjobb terrárium TV alternatívák között. A kezdők számára ez egy terrárium TV-klón. Pontosan úgy néz ki és működik, mint a Terrarium TV. Ez a szórakoztató alkalmazás egy hatalmas filmek és műsorok katalógusával rendelkezik, így tökéletes választás a rohamokra. Ami még ennél is lenyűgözőbb, hogy az internetről felveszi a megtekinteni kívánt videók minőségi linkeit.

A Titanium TV integrációt kínál a Real Debrid-tal. Azaz, ha van Real Debrid fiókja, akkor még jobb streaming lehetőségeket biztosít a HD minőségben. A titán TV hihetetlenül egyszerűen telepíthető a FireStick készülékre. És könnyen kezelhető. Függetlenül attól, hogy használt-e Terrarium TV-t vagy más hasonló alkalmazást, percek alatt megkerülheti a Titanium TV-t. Az alkalmazás távoli-barát, lehetővé téve a zökkenőmentes interakciót a FireStick, Fire TV, Fire TV Cube és még az Android TV Boxok között..

A Titanium TV telepítése a FireStick oldalra

3. CyberFlix TV

terrárium tv alternatívaCsakúgy, mint a titán TV, a CyberFlix TV is a klón a megszűnt Terrárium TV-nek. Az összehasonlítások készítésekor kevés volt a választás a Cyberflix TV és a Titanium TV között. Ugyanakkor egy csomó alkalommal észrevettem, hogy a titán TV jobb minőségű linkeket húz. De a különbség csak alkalmi jellegű, és nem feltétlenül döntő abban, hogy az egyiket a másik felett válasszuk.

A CyberFlix TV hatalmas tárolóval rendelkezik igény szerinti videókkal, többnyire filmekkel és TV-műsorokkal. A tartalom könyvtárat rendszeresen frissítik az új kiadások beillesztése érdekében. Az alkalmazás interfésze megegyezik a Terrarium TV-vel, ugyanazzal a lehetőségekkel és menüpontokkal. Mindent figyelembe véve, a CyberFlix TV megfelelő pótlása a Terrarium TV-hez.

Hogyan telepítsük a CyberFlix TV-t a FireStick-re

4. CatMouse APK

A CatMouse az egyik leglátványosabb igény szerinti alkalmazás, amellyel nemrég találkoztam a FireStick számára. Amint számíthat arra, ez az alkalmazás kiterjedt filmek és TV-műsorok könyvtárával rendelkezik. A legutóbbi epizódoktól az új film megjelenéséig a CatMouse mindent megszerez. Még ennél is jobb, hogy könyvtárát folyamatosan frissítik az új epizódok és filmek.

Az alkalmazás arról is gondoskodik, hogy rengeteg kiváló minőségű streaming link van. Válassza ki a megtekinteni kívánt tartalmat, és ez több aktív adatfolyamot sorba rendez, akár 1080p felbontással. A CatMouse lehetővé teszi az integrációt a Real Debrid-tal. Ezzel még kiváló minőségű kapcsolatokkal is kezelheti magát.

A Trakt bejelentkezés révén a CatMouse lehetővé teszi a streaming-tevékenységek szinkronizálását eszközök és platformok között. Az alapértelmezett videolejátszót meg is változtathatja a tetszés szerint, ha nem szeretné használni a beépített lejátszót. Mindent figyelembe véve, a CatMouse az egyik legjobb terrárium TV-alternatíva.

Telepítse a CatMouse-t a FireStick-re

5. UnlockMyTV

Az UnlockMyTV egy másik név a streaming világban, amely önmagát hallja. Ahogy ezt írok, az alkalmazást csak nemrégiben vezették be. Ezt azonban már a mainstream, on-demand alkalmazások egyikének tekintik; ugyanabban a bajnokságban, mint a Cinema HD APK, a TeaTV, a CyberFlix TV és mások.

A filmek és show-k hatalmas gyűjteménye biztosítja, hogy soha ne fogyjon el a szórakoztató lehetőségek közül. Ha Ön túlzott figyelő, az UnlockMyTV egy tökéletes streaming alkalmazás az Ön számára. A streaming minőség szempontjából ez az alkalmazás megegyezik a többi legfelső terarium alternatívával, amelyek ebben a listában vannak. Több tucat kiváló minőségű streamet fog megtalálni a legtöbb filmhez és epizódhoz. Ezen felül bejelentkezhet a Real Debrid segítségével, és hozzáférhet a legjobb streaming linkekhez az interneten.

A Trakt bejelentkezés, a biztonsági mentés lehetőségei, a műfaj szerinti szűrők és egy csomó más szolgáltatás révén az UnlockMyTV életképes szórakoztató eszköz. Próbáld ki.

Telepítse az UnlockMyTV fájlt a FireStick alkalmazásban

6. Kodi

Kodi talán a legnépszerűbb médialejátszó. Ez volt a Terrarium TV legnagyobb versenyzője. De mivel ez utóbbi eltűnt, nem kétséges, hogy Kodi váratlan vezetővé válik a streaming világban.

alternatívák a terarium tv-hezA Terrarium TV-vel vagy bármilyen más Android streaming alkalmazással ellentétben a Kodi messze van annak a kockázatától, hogy leállítják vagy megszüntetik. A Kodi nem támaszkodik egyetlen fejlesztőre. Ez egy nyílt forráskódú alkalmazás, és bárki, aki rendelkezik a megfelelő ismeretekkel, létrehozhat streaming kiegészítőt ehhez. Több száz videó kiegészítő van a Kodi számára, amelyek lehetővé teszik műsorok, filmek, sportok, élő TV-műsorok és bármilyen műsor megtekintését. Még akkor is, ha az egyik fejlesztő úgy dönt, hogy megszünteti a kiegészítést, a többi tovább folytatja a szolgáltatások nyújtását. Ezen felül az új kiegészítők csak időről időre érkeznek.

Tehát, még ha a Terrarium TV is hamarosan múlt lesz, mindig a Kodi-val lesz jövő. Csak annyit kell tennie, hogy telepíti a Kodi-t FireStick-re vagy bármilyen más kompatibilis eszközre, és elkezdi az indulást. Természetesen be kell szereznie a Kodi-kiegészítőket a filmek, műsorok stb. Közvetítéséhez. Telepítheti a Kodi-összetevőket is, amelyek több előre telepített kiegészítéssel érkeznek. Ha még nem használta a Kodi-t, azt javaslom, hogy próbálja ki. Lehet, hogy soha nem lesz szüksége más Android streaming alkalmazásra. És mielőtt megkérdezi, a Kodi egy legális alkalmazás, amely szintén szerepel a hivatalos Google Play Áruházban.

A Kodi használata – Kezdő útmutató

7. TeaTV

A TeaTV valószínűleg a Terrarium TV-vel egyidőben jelent meg. Ugyanakkor nyilvánvalóan a Terrarium TV is népszerűbb lett. A TeaTV mégis széles körben használt streaming alkalmazás volt az Android platformon. Használtam ezt az alkalmazást egy ideje. De mivel jobb választási lehetőségeim voltak a Terrarium TV-ben és a Kodi-ban, nem találtam indokot annak újbóli meglátogatására.

terrárium tv alternatívákAmikor hallottam, hogy a Terrarium Tv eltűnik, elkezdtem lehetőségeket keresni, és gondoltam, hogy jó ötlet adni a TeaTV-nek egy új esélyt. Nem voltam csalódott, és ez a legkevésbé mondom. A TeaTV-nek mindig volt egy szilárd médiakönyvtára, amely könnyedén felvetette a Terrarium TV-t. De akkoriban nem volt a legtávolabbi-barát interfész, és nehezen tudtam használni a FireStick-én. Ezúttal azonban sokkal jobban működött, mint korábban. Úgy tűnik, hogy a TeaTV fejlesztői keményen dolgoznak az alkalmazás versenyképesebbé tétele érdekében.

Ha nagy rajongója volt a Terrarium TV-nek, akkor egy kicsit eltarthat, hogy hozzáigazítson ehhez az alkalmazáshoz. De azt hiszem, ha a fejlesztők tovább dolgoznak rajta, a TeaTV hamarosan felveheti azt a helyet, amelyre a Terrarium TV már régóta állította..

A TeaTV telepítése a FireStick-en

8. Morph TV

legjobb terrárium tv-alternatívák a tűzoltóhozNagyon valószínű, hogy még nem hallottál a Morph TV-ről. Ez egy meglehetősen új Android streaming alkalmazás, és csak néhány hete botlottam rá. Különböző okok miatt tetszett ez az alkalmazás. A tisztességes médiakönyvtár mellett a Morph TV-nek is kínálnia kell, és lenyűgözést nyer az az alkalmazás által letöltött sztámozható linkek minősége is. Mivel a Terrarium TV megszűnik az üzletből, a Morph TV minden bizonnyal gazda.

Ez az igény szerinti alkalmazás szinte mindent tartalmaz, amit meg akartam nézni. A kedvenc TV-műsor-epizódjait vagy a legújabb filmeket továbbíthatja. Az összes népszerű film megtalálható, és némelyikéhez akár HD hivatkozásokat is elérhet.

A Morph TV távirányító-barát alkalmazás. Ez azt jelenti, hogy telepítheti és felhasználhatja az Amazon FireStick-re is. Felhasználóbarát felülettel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassa kedvenc filmjeit és műsorait. Azt javaslom, próbáld ki.

A Morph TV telepítése a FireStick-en

9. OneBox HD

A OneBox HD egy ideje is működik. De az Android mobiltelefonokon népszerűbb, mint a távoli vezérlésű eszközök, például az Amazon FireStick. A jó hír azonban az, hogy a OneBox HD távirányító-barát és folyékony navigációt és vezérlést kínál a FireStick-en. Tetszik ez az alkalmazás. Szeretem a hatalmas filmek és televíziós műsorok könyvtárát. Azt is szeretem, hogy néhány kattintással lejátssza a videókat.

terrárium tv alternatívaA OneBox HD gyorsan felkínálja az elérhető sztámozható linkeket. Ez azt is jelenti, hogy nem ad sok lehetőséget közül lehet választani. Nehéz megtalálni az 1080 teljes HD felbontású hivatkozást. De amit észrevettem az az, hogy szinte az összes hivatkozás, mellyel ez az alkalmazás elérhetővé válik, játszható. Ez több, mint amit el tudtam mondani a Terrarium TV-hez.

Annak ellenére, hogy ez az alkalmazás zökkenőmentes navigációt kínál a tartalom feltárásakor vagy keresésekor, a videóba ágyazott kezelőszervek frusztrálóak. Ez nem engedi szüneteltetni / megtervezni, visszatekerni vagy előre a távirányítóval, amíg az egérgombot nem váltja. Ez sok ember számára lehet az ügynök.

Az a tény, hogy a OneBox HD hatalmas gyűjteménye tartalommal rendelkezik, könnyű és könnyen használható, és minden más alkalmazásnál gyorsabban játszik le videókat, érdemes megpróbálni.

Az OneBox HD telepítése a FireStick-re

10. TVZion

Ez egy újabb alkalmazás, amellyel nemrég megbotlottam, miközben olyan alkalmazásokat kerestem, mint a Terrarium TV. A TVZion egy szépen kialakított alkalmazás filmekhez és TV-műsorokhoz. Van egy nagyszerű katalógus a kiváló minőségű tartalmakból, órákig tartó zúgásfigyelés céljából. A TVZion kapcsán a legjobban szeretem azt, hogy annak tartalma betöltése ellenére meglehetősen könnyű. Ez az oka annak, hogy a FireStick és más streaming eszközökön egyszerűen megy.

A TVZion gondtalan, ügyes felületet kínál a képernyőn szépen elrendezett különféle elemekkel. Külön felső lapja van a televíziós műsorok és filmek számára a tetején, lehetővé téve, hogy gyorsan kiválaszthassa, amit meg szeretne nézni. Ahelyett, hogy mélyen ásna a kategóriákat, az alkalmazás közvetlenül a főképernyőre helyezi őket, hogy gyorsan elindulhasson. Van egy keresési lehetőség is a tetején, amely lehetővé teszi a tartalmak keresését kulcsszavakkal.

Az alkalmazás a lejátszást 500 órára korlátozza az alkalmazás első telepítésekor. Ha azonban bizonyos alkalmazásokat telepít az alkalmazáson belül a Google Play Áruházba, további 1000 órát is elérhet. Ez kissé trükkössé válik, mivel a FireStick nem támogatja a Play Áruházat. Van azonban egy megoldás. Ha órák elfogynak, eltávolíthatja és újratelepítheti az alkalmazást.

A TVZion telepítése a Fire Stick-re

Hogyan használjuk biztonságosan a terarium TV-alternatívákat

Most, hogy több lehetősége van a Terrarium TV helyett, szeretném figyelmeztetni Önt, hogy minden, amit online közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány számára. Ez azt jelenti, hogy a szerzői joggal védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok) streamingje jogi problémákba ütközhet.

Szerencsére van egy bolondbiztos módja annak, hogy minden streaming-tevékenységet rejtsen az internetszolgáltatójától és a kormánytól. Csak egy jó VPN szükséges. A VPN segít megkerülni az online megfigyelést, az ISP fojtását és a tartalom földrajzi korlátozásait.

Én személy szerint használom és ajánlom ExpressVPN, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Ezenkívül nagyon könnyen telepíthető Fire TV / Stick eszközre vagy más eszközökre, például Windows PC, Mac, Android vagy iPhone.

Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené ezen alkalmazások használatát, nézzük meg, hogyan használhatjuk az ExpressVPN-t, hogy streaming-tevékenységeit elrejtsük a kíváncsiskodó szemtől.

1. lépés: Feliratkozás az ExpressVPN-re ITT. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz. Ez minden. Most már biztonságos a kapcsolat az iparág leggyorsabb és legjobb VPN-jével.

csatlakoztassa az expressvpn-t a tűzoltóra

Befejezéskor

Igen, rossz hír, hogy a Terrarium TV már nem érhető el. A streaming világ azonban tovább halad más lehetőségekkel. Annak ellenére, hogy a fent felsorolt ​​alkalmazások nem olyan jók, mint a kedvenc Terrarium TV-je, mostantól minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan megjelenik egy másik streaming alkalmazás, amely a Terrarium TV hosszú ideje tartotta a legfontosabb helyet. És mint a Kodi lelkes felhasználója és ennek az alkalmazásnak az erős támogatója, azt hiszem, soha nem fog kifogyni a lehetőségeid a kedvenc tartalmak megtekintéséhez. Ha ismeri a Terrarium TV egyéb alternatíváit, ne felejtse el megemlíteni az alábbi megjegyzésekben.

Összefüggő:

Legjobb mozi APK alternatívák
A legjobb Putlocker webhely-alternatívák
A legjobb showbox alternatívák
A legjobb Kodi alternatívák