Paras FIFA: n jalkapallon maailmancup 2023 Kodi -lisäosat suoratoistoa varten

>

Tässä oppaassa näytän sinulle parhaat Kodi-lisäosat katsomassa FIFA World Cup 2023 ⚽live ​​-virtaa Kodissa 17.6 ✅. Nämä FIFA: n maailmancupin Kodi-lisäosat toimivat jokaisessa laitteessa, joka tukee Kodia, kuten Amazon FireStick, PC, Mobiles, Xbox One jne..

32 kansainvälistä jalkapallojoukkuetta kokoontuu taas yhteen ja taistelee Venäjän turpeesta valta-asemasta maailman suurimmassa urheilutapahtumassa – FIFA World Cup 2023. Tapahtuma alkaa 14. kesäkuuta ja se kestää yli kuukauden. Sadat miljoonat jalkapallofanit kiinnittyvät televisioihinsa ja sadat tuhannet seuraavat sitä live-tilassa stadionilla. Jalkapallon maailmancup ei ole vain tavallinen urheilutapahtuma, se on monien täysi juhlakuukausi. Joten miten aiot seurata suoraa streamia tänä vuonna? Jos kyseessä on Kodi, tämä artikkeli on kaikki sinulle, jonka avulla voit oppia suoratoistamaan FIFA: ta live-tilassa Kodi Addons -sovelluksen kanssa.

Kuinka katsella FIFA: n jalkapallon maailmancup 2023 -tapahtumaa Kodilla

Paras fifa maailmancup-kodi-lisäosatFIFA: n maailmancup 2023 lähetetään useilla satelliittikanavilla ympäri maailmaa, ja se on virallisesti saatavana suoratoistoa varten useilla verkkosivustoilla. Mutta Kodi-harrastajalle mikään ei sovi parempaan. Monet lukijamme ovat kysyneet meiltä, ​​kuinka katsella FIFA World Cup 2023 -kamppailua Kodilla. Viimeinkin olemme täällä kattavan oppaamme kanssa. Olemme tutkineet ja valinneet joitain parhaista Kodi-lisäosista, jotka antavat sinulle pääsyn tähän jalkapallokarnevaaliin FireStick / PC / älypuhelimesi tai muun Kodi-laatikon mukana. Jos sinulla on jotain uutta kehitystä, pidämme sinut ajan tasalla. Tule mukaan juhliin!!

suositeltava: Jos et käytä Kodia FireStickissä jo, Fire TV: n tai FireStickin vangitseminen onnistuu seuraavasti.

FIFA World Cup 2023 -suoratoisto BBC iPlayer WWW Kodi Addonin kanssa

iPlayer WWW on Kodi-urheilulisäosa, joka on suositun ja vanhimman BBC: n iPlayer-verkkosivuston etuosa. Tämä lisäosa tarjoaa runsaasti suoratoistoa erilaisille urheilulajeille kuten jalkapallo, Rugby, F1 ja muut.

BBC on FIFA: n jalkapallon maailmancup 2023 virallinen lähetystoiminnan harjoittaja Iso-Britanniassa. Jos haluat suoratoistaa lähetystä Internetissä ilmaiseksi, iPlayer WWW on yksi parhaista vaihtoehdoista. On todella hämmästyttävää, että tämä lisäosa on laillinen ja täysin ilmainen.

Tässä lisäosassa on kuitenkin yksi pieni ongelma. Sen virrat ovat maantieteellisesti rajoitettuja Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaille. Jos asut Ison-Britannian ulkopuolella, se ei anna sinun ladata suoratoistoa. Mutta se ei ole kunnossa; tiedämme kuinka korjata tämä ongelma Kodi VPN -sovelluksella. Lisätietoja VPN-verkoista myöhemmin; ensin opitaan kuinka asentaa iPlayer WWW Kodi -sovellukseen.

# 1. Käynnistä Kodi ja valitse vasemmasta sivupalkista Lisäosat

kuinka katsella fifa maailmancupia kodilla

# 2. Valitse nyt vasemmassa yläkulmassa Paketin asennusohjelma -kuvake (näyttää avoimelta ruudulta)

fifa-maailmancupin suoravirta tulikolla kodi

# 3. Valitse nyt Asenna arkistosta

Paras fifa maailmancup-kodi-lisäosat

# 4. Valitse nyt Kodi-lisäosavarasto.

parhaat kodi-lisäosat fifa-maailmancupiin

# 5. Avaa Videon lisäosat seuraavalla näytöllä

Paras FIFA: n jalkapallon maailmancup 2023 Kodi -lisäosat suoratoistoa varten

# 6. Vieritä alas ja avaa iPlayer WWW. Sinun täytyy vierittää paljon, koska se on iso luettelo

katsella fifa maailmancupia kodi

# 7. Paina seuraavan näytön oikeassa alakulmassa olevaa Asenna-painiketta

fifa jalkapallon maailmancupin suoravirta kodilla

# 8. Valitse viimeisin versio vain Kodi-lisäosan arkistosta. Jos sinulla on asennettuna jokin muu arkisto, jossa on myös iPlayer WWW, älä käytä sitä

kodi-lisäosat katsellaksesi live-viiden maailmancupin live-ottelua

# 9. Odota nyt, että Lisäosien asennus -ilmoitus tulee näkyviin näytön oikeassa yläkulmassa

kuinka seurata viiden maailman maailmancupin suoratoistoa Yhdysvalloissa

# 10. Palaa Kodi-aloitusnäyttöön ja avaa Lisäosat uudelleen

fifa maailmancupin suoratoisto kodilla

# 11. Valitse nyt Video-lisäosat ja BBC iPlayer -lisäosa lisätään luetteloon

fifa maailmancupin suoravirta tulikolla

# 12. Avaa iPlayer WWW -lisäosa ja avaa ‘Luokat’ seuraavasta luettelosta

kuinka katsella fifa jalkapallon maailmancupia kodi

# 13. Vieritä seuraavalla näytöllä alas ja avaa Urheilu

iplayer www-kodi-lisäosa viidenteen

Nyt voit nähdä luettelon kaikista urheilu-luokan käytettävissä olevista streamista. Koska maailmancup ei ole vielä alkanut kirjoittaa tätä opasta, et näe sille käytettävissä olevia virtauksia. Mutta tässä osiossa on todennäköisesti FIFA: n maailmancupin 2023 live-lähetyksiä.

iPlayer WWW ei virtaa alueellasi? Ei ongelmaa! Tässä on korjaustoimenpide

Kun yritin toistaa suoratoistoa iPlayerin kautta, törmäsin seuraavaan virheeseen:

Kuinka käyttää iplayer www-kodi-lisäosaa uk: n ulkopuolella

Kuten jo totesin, BBC iPlayer on maantieteellisesti rajoitettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Jos sijait Yhdysvalloissa / Kanadassa tai muussa maassa, suoratoistot eivät yksinkertaisesti soi.

Älä petty! Meillä on uskomaton kiertotapa, joka sitoo Internet-yhteytesi IP-osoitteeseen Isossa-Britanniassa ja antaa sinun toistaa iPlayer WWW ilman vaivaa..

Voit käyttää VPN-palvelua siirtääksesi IP-osoitteesi kokonaan ilman, että sinun tarvitsee siirtää tuumaa. Parasta VPN: ssä on, että se myös piilottaa kaikki Internet-toiminnot uteliailta.

Käytän ja suosittelen ExpressVPN, joka on nopein VPN. Se on Kodi-ystävällinen ja antaa lyömättömän puskuroivan ilmaisen streaming-kokemuksen. ExpressVPN tarjoaa satoja palvelimia ympäri maailmaa ja runsaasti niitä on Isossa-Britanniassa. Sinun on vain valittava UK-palvelin. Kun yhteys on muodostettu, voit palata Kodiin ja käynnistää iPlayer WWW -laajennuksen uudelleen.

Poista iPlayer WWW -sovelluksen esto

Live-FIFA-maailmancup Fox Sports GO Kodi Addon -tapahtumassa

FOX on FIFA: n maailmancup 2023 viralliset lähettäjät Yhdysvalloissa. Fox Sports Go on tämän satelliitti-TV-verkon web-käyttöliittymä. Voit suoratoistaa kaikki FOX: n tällä hetkellä lähettämät urheiluohjelmat osoitteessa www.FOXSportsGo.com

Selaimen suoratoisto ei kuitenkaan ole aina yhtä hauskaa ja laatua kuin sovellusten suoratoisto. Mobiiliselaimet ovat erityisen viallisia ja alttiita kaatuville. Voit ladata FOX Sports Go -sovelluksen Google Play Kaupasta tai Apple App Storesta. Kodi-käyttäjälle Kodi-kokemus on kuitenkin vertaansa vailla.

Onneksi Fox Sports Go -palvelussa on virallinen Kodi-lisäosa, jonka voit asentaa suoraan virallisesta Kodi-säilöstä.

Fox Sports Go -lisäosa toimii vain, jos sinulla on tilauksesi yhdeltä Yhdysvaltain valtuutetulta kaapeli-TV-palveluntarjoajalta. Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava USA: n asukas ja sinulla on satelliitti-TV-yhteys maan palveluntarjoajalta. Tässä on luettelo kaikista FOX-tuetuista kaapeli-TV-operaattoreista: https://www.foxsportsgo.com/register?#more

Tällä sivulla on luettelo suositeltavista kaapeli-TV-palveluntarjoajista. Napsauttamalla Lisää TV-palveluntarjoajia saat täydellisen luettelon palveluntarjoajista.

Hyvä uutinen on, että jos sinulla on jo FOX Sports -tilauksesi TV-palveluntarjoajan kautta, voit katsella FOX Sports Go -tapahtumaa ilmaiseksi. Joka tapauksessa, jos televisiopaketti ei sisällä FOX Sports -sovellusta, ota yhteyttä TV-palveluntarjoajaasi ja hanki se nyt nauttiaksesi Fox Sports Go Kodi -lisäosasta.

Oppikaamme nyt FOX Sports Go Kodi Addon -sovelluksen asennus ja käyttö katsomaan FIFA World Cup 2023 -suoratoistoa.

# 1. Valitse Kodi-aloitusnäytön vasemmasta sivupalkista Lisäosat

kettu urheilu go kodi addon

# 2. Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa Pakkausasentaja-kuvaketta (näyttää Dropbox-kuvaketta tai avaa laatikon kuvaketta)

kuinka katsella fifa-ketun urheilua go kodi addon

# 3. Valitse seuraavassa näytössä Asenna arkistosta

kuinka seurata fifa-suoraa virtaa Yhdysvalloissa

# 4. Avaa Kodi-lisäosa-arkisto

jalkapallon maailmancupin kodi-lisäosat

# 5. Avaa Videon lisäosat seuraavalla näytöllä

katsella jalkapallon maailmancupia ketun urheilulajeilla

# 6. Vieritä alas ja avaa FOX Sports Go -lisäosa lisäluettelosta

kuinka seurata jalkapallon maailmancupia

# 7. Asenna lisäosa napsauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa Asenna-painiketta

jalkapallon maailmancupin live stream -lähteet

# 8. Tiedät, että lisäosa on asennettu, kun näet ”Lisäosien asennus” -ilmoituksen oikeassa yläkulmassa (kuva alla)

missä katsella fifa maailmancupia

# 9. Palaa nyt Kodi-aloitusnäyttöön painamalla askelpalautin-painiketta ja valitsemalla uudelleen Lisäosat

kodi-lisäosat jalkapallon maailmancupin suoratoistoihin

# 10. Avaa vasemmalla sivupalkissa olevat Video-lisäosat ja valitse sitten FOX Sports Go asennettujen lisäosien luettelosta.

Kuinka asentaa kettu urheilu go kodi addon

# 11. Näet nyt ponnahdusikkunan aktivointikoodilla. Sinun on nyt kirjauduttava sisään TV-palveluntarjoajaasi osoitteessa www.foxsportsgo.com/activate käyttämällä aktivointikoodia

miten aktivoida kettuurheilu jatkuu kodi

# 12. Näin verkkosivu näyttää. Kirjoita aktivointikoodi ja paina Lähetä-painiketta

kettu urheilu mennä aktivointikoodi

Nyt sinun on kirjauduttava sisään kaapeli-TV-palveluntarjoajan kanssa

kettujen urheilukaapelien tarjoajat

Jos TV-palveluntarjoajaasi ei ole lueteltu tällä sivulla, napsauta Lisää TV-palveluntarjoajia -linkkiä. Näet sivun, jossa on täydellinen luettelo:

aktivoida kettuurheilu jatka kodi

Valitse vain TV-palveluntarjoajasi ja kirjaudu sisään käyttöoikeustiedoillasi. Esimerkiksi, jos sinulla on Comcast Xfinity -palvelutilaus, kirjautumisnäyttö näyttää seuraavalta:

aktivoi kettuurheilulajit xfinity-kaapelilla

Jos sinulla ei ole käyttäjänimeä tai kirjautumistietoja, voit napsauttaa Luo yksi sivun oikeassa alakulmassa. Jatkaksesi tarvitset joko matkapuhelinnumerosi tiedostoon, jossa on Comcast Xfinity, sosiaaliturvatunnus tai Xfinity-tilinumero. Tämä toimii melko paljon kaikille palveluntarjoajille.

asenna kettuurheilu mennä fifa World Cup

Kun olet allekirjoittanut TV-palveluntarjoajan, palaa Kodi-palveluun ja paina OK.

Yhteenvetona nopeasti, kun haluat katsoa live-maailmancupia FOX Sports Go -koodilla Kodilla, tarvitset fyysisen kaapeli-TV-yhteyden yhdeltä Yhdysvaltain televisioyhtiöiltä. FOX Sports Go -lisäosa voidaan aktivoida kirjautumalla sisään TV-palveluntarjoajaan aktivointikoodilla.

Parhaat kolmansien osapuolien lisäykset FIFA: n maailmancup 2023 2023 -suoratoistoon

Yllä olevien virallisten Kodi-lisäosien lisäksi on olemassa myös muutama kolmannen osapuolen lisäosa, joka voi suoratoistaa FIFA 2023 -laitetta laitteellasi. Luetteloin nämä lisäykset alla linkin niiden asennusoppaisiin.

Ennen kuin aloitat suoratoiston, haluaisin varoittaa, että kaikki Kodilla suoratoistamasi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että tekijänoikeudella suojatun sisällön (ilmainen urheilu, elokuvat, TV-ohjelmat) suoratoisto voi viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin.

Onneksi on järkevä tapa pitää kaikki streaming-toiminnot piilossa Internet-palveluntarjoajaltasi ja hallitukselta. Tarvitset vain hyvän VPN: n Kodille. VPN auttaa sinua ohittamaan online-seurannan, ISP: n kurkistuksen ja sisällön maantieteelliset rajoitukset.

Minä henkilökohtaisesti käytän ja suosittelen ExpressVPN, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on Kodi-ystävällinen ja erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien tietokoneet, Fire TV Stick, älypuhelimet, Android-laatikko, Nvidia Shield ja muut Kodi-laatikot..

Katsotaanpa, kuinka ExpressVPN: ää voidaan käyttää pitämään streaming-toiminnot piilossa uteliailta silmiltä.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta virtakuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen Kodin nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

Yhdistä expressvpn kodille

Jos olet Fire Stick -käyttäjä, avaa VPN: n asennus Amazon Fire TV Stickiin seuraavasti:.

Nyt kun sinulla on ExpressVPN-suojaus, katso alla olevat kolmannen osapuolen Kodi-lisäosat.

Aloita lisäys

Kick-off-lisäosa on yksi toteuttamiskelpoisimmista vaihtoehdoista seurata FIFA World Cup 2023 -sarjaa livessä Kodilla. Tämä lisäosa on erittäin suosittu urheilun harrastajien keskuudessa. Kick-off kattaa laajan valikoiman jalkapallopelejä ympäri maailmaa. Voit myös katsella live-pelejä, live-kanavia ja kohokohtia.

Kun lisäosa on asennettu, tarvitset PIN-koodin joka 4. tunti, jotta se toimii. Voit luoda PIN-koodin ilmaiseksi osoitteessa https://pinsystem.co.uk. Tärkein artikkeli Kick-offista kattaa asennuksen sekä lisäosan käytön luomalla PIN-koodin.

cCloud TV

Vaikka cCloud TV ei ole erillinen urheilulisäosa, on olemassa suuri mahdollisuus, että siinä on live-kanavavirtoja katsomaan FIFA World Cup 2023 -sarjaa..

Kun olet asentanut cCloudin, voit avata siihen Urheilu-luokan ja löydät kymmeniä live-urheilukanavia. Kun maailmancup käynnistyy, löydät todennäköisesti live-TV-streamin kanaville, jotka kattavat tapahtuman.

cCloud TV on saatavana myös Kodilin arkiston kautta. Jos jostain syystä et voi saada Kick-offia tai muuta lisäosaa, joka toimii World Cup -lähetyksen aikana, sinulla on vaihtoehtona cCloud.

Kuinka asentaa cCloud TV Kodiin

SportsDevil

SportsDevil on toinen erittäin suosittu urheilun lisäosa Kodille. Tämä lisäosa sisältää kattavuuden eri urheilulajeista, mukaan lukien jalkapallo. On melko kohtuullinen mahdollisuus, että SportsDevil sisällyttää FIFA World Cup 2023 -sarjan live-lähetykset.

Voit asentaa tämän lisäosan Kodilin arkistosta. Löydät tämän lisäyksen myös Maverick-reposta. Kodililla näyttää kuitenkin olevan ajan tasalla oleva versio.

Kuinka asentaa SportsDevil Kodiin

UK Turkin soittolistat

Vaikka UK Turk Playlists on ensisijaisesti viihdelisä, siinä on urheiluosasto, joka sisältää kymmeniä luokkia eri urheilulajeille. Koska tällä lisäosalla on useita vaihtoehtoja jalkapallojen suoratoistoon, minun on pakko uskoa, että se tarjoaa myös suorana lähetyksenä jalkapallon maailmancup 2023.

UK Turk -soittolistat ovat saatavilla UKTurk Addon -varastosta. UK Turk -soittolistojen asentaminen Kodiin vie enintään 5 minuuttia.

Vaikka et vaadi rekisteröintiä tai tilaamista UK Turk -soittolistojen käyttämiseen, sinun on luotava PIN-koodi UTPIN.com-sivustossa käyttääksesi tätä lisäosaa.

Kuinka asentaa UK Turks Kodi -sovellukseen

Jalkapallo tänään Addon

Tämä on toinen lisäosa, jonka voit ladata ja asentaa suoraan Kodi-arkistosta. Jalkapallo Tänään, kuten nimi antaa, se on omistettu lisäosa jalkapalloon. Löydät kymmeniä suoratoistoja äskettäin lähetetyille otteluille maailman suurimmista liigaista. Jos jotain tärkeätä ottelua lähetetään tällä hetkellä missä tahansa päin maailmaa, löydät live-lähetyksen Football Today Kodi -lisäosalla.

Toivon, että Jalkapallo-ohjelmassa on myös FIFA: n vuoden 2023 maailmancupin live-lähetyksiä. Siksi olen lisännyt tämän lisäyksen tähän luetteloon. Asenna Jalkapallo tänään Kodilin reposta.

Kääri: Parhaat Kodi-lisäosat FIFA World Cup 2023 -kilpailuun

Joten, tässä on luettelo suosituimmista Kodi-lisäosista, joiden avulla voit suoratoistaa FIFA: n jalkapallon maailmanmestaruuskisat 2023 -sarjaa. Kuten olen jo sanonut, jos tapahtuu uutta kehitystä, pidän sinut lähetetyksi ja tiedän tämän artikkelin kautta. World Cup on edelleen melkein viikon päässä, ja asiat muuttuvat Kodi-lisäosien kanssa, joskus melko nopeasti. Myös monet uudet lisäosat saattavat tulla esille tuolloin. Älä huoli! Aion olla etsimässä koko ajan ja pysyn sen päällä. Varmistan, että sinulla on monia vaihtoehtoja katsella tätä urheilutapahtumaa jo ennen kuin se on alkanut. Vieraile tässä artikkelissa aika ajoin pysyäksesi ajan tasalla. Kodi tukee useita urheilun lisäosia, ja luettelomme ovat todennäköisesti suosituimpia kilpailijoita.

Aiheeseen liittyvät oppaat:

  • Kuinka asentaa Mobdro Kodiin
  • Parhaat Kodi-lisäosat
  • Paras Live TV Kodi -lisäosat