Hoe TVZion op Fire TV / Stick te installeren

>

In deze gids zal ik u door de installatiehandleiding van TVZion op FireStick leiden. De methode die in deze handleiding wordt beschreven, werkt ook op Fire Stick 4K, Fire TV en Fire TV Cube.

TVZion is een van de nieuwere on-demand-apps voor Android waarmee u de gratis media kunt bekijken, inclusief uw favoriete films en tv-programma's. Deze app biedt u een eenvoudige en ongelooflijk eenvoudig te gebruiken interface. TVZion is honderd procent gebruiksvriendelijk voor op afstand, waardoor het een uitstekende keuze is voor uw FireStick-apparaat. De app heeft een solide bibliotheek met inhoud, die u honderden uren gratis entertainment biedt.

In tegenstelling tot veel andere on-demand-apps, kun je met TVZion met slechts één klik streamen. Het geeft meestal niet de lijst met links weer waaruit u kunt kiezen. In plaats daarvan kiest het de gezondste link en begint de inhoud onmiddellijk te spelen.

Sinds de stopzetting van de dienst ben ik constant op zoek geweest naar de beste alternatieven voor Terrarium TV. Ik ben blij dat ik een aantal goede opties heb gevonden. TVZion gaat absoluut naar mijn lijst met top-streaming-apps.

TVZion is niet alleen voor FireStick maar ook voor andere Android TV-apparaten, zoals Android TV en Android TV Boxes. Je kunt het ook gebruiken op je Android-smartphones en -tablets. Als u een Android-emulator hebt, kunt u deze app zelfs op uw Windows- en Mac-computers installeren.

Aandacht FireStick-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Overheden en ISP's over de hele wereld monitoren de online activiteiten van hun gebruikers. Als wordt vastgesteld dat auteursrechtelijk beschermde inhoud wordt gestreamd op je Fire TV Stick, kun je in ernstige problemen komen. Momenteel is uw IP zichtbaar voor iedereen. Ik raad je sterk aan om een ​​goede FireStick VPN te krijgen en je identiteit te verbergen, zodat je kijkervaring geen slechte wending neemt.

ik gebruik ExpressVPN dat is de snelste en veiligste VPN in de branche. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon Fire TV Stick. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de service niet leuk vindt, kun je altijd om terugbetaling vragen. ExpressVPN heeft ook een speciale deal waar u kunt ontvang 3 maanden gratis en bespaar 49% op jaarplan.

Dit zijn de redenen waarom u altijd een VPN moet gebruiken.


Tip:
Leer hoe u VPN op Fire TV Stick installeert en gebruikt

TVZion op FireStick: installatiestappen

Met FireStick kunt u apps van derden zoals TVZion downloaden en installeren. Maar daarvoor moet u één beveiligingsinstelling wijzigen. Apps zoals TVZion worden beschouwd als 'derden' omdat ze niet uit de Amazon Store komen.

Hier is de instelling die u moet wijzigen:

1. Start uw FireStick- of Fire TV-apparaat op en navigeer vanuit het startscherm naar de menubalk bovenaan en selecteer instellingen

hoe TVZion op firestick te installeren

2. Klik vanuit de opties in Instellingen op Mijn Fire TV of Apparaat

Hoe TVZion op Fire TV / Stick te installeren

3. Open vervolgens Ontwikkelaarsopties

vuurstok tvzion

4. Controleer nu of Apps van onbekende bronnen is ingeschakeld (AAN) of uitgeschakeld (UIT). Als het is uitgeschakeld, klikt u erop en zet u het AAN

apps van onbekende bronnen inschakelen op firestick

5. Wanneer het volgende bericht verschijnt, ga je gang en klik Aanzetten

tvzion op firestick

Door dit te doen, stelt u uw FireStick in om apps van derden, zoals TVZion, te installeren.

Ik zal u nu door het stapsgewijze proces leiden om TVZion op FireStick te installeren. Dit is wat u moet doen:

6. Het eerste wat u hoeft te doen is een app installeren die het zijdelings laden van apps van derden op FireStick vergemakkelijkt. U hebt een dergelijke app nodig omdat u de APK-bestanden niet rechtstreeks via een webbrowser op FireStick kunt downloaden.

Ik raad Downloader aan, de beste sideloading-app voor FireStick die ik ben tegengekomen.

Je kunt het eenvoudig downloaden van de Amazon Store. Open eenvoudig de zoekfunctie van FireStick vanaf het startscherm en zoek naar de Downloader-app. Door de instructies op het scherm te volgen, heeft u Downloader in een mum van tijd.

Nu u de Downloader-app hebt geïnstalleerd, volgt u de onderstaande stappen:

7. Ga je gang en voer de Downloader-app uit. Klik op de Huis tabblad in de linkerzijbalk van deze app. Klik met de rechtermuisknop op het URL-veld waar de bron-URL wordt ingevoerd

tvzion apk downloaden op firestick

8. Typ nu met behulp van het schermtoetsenbord en uw FireStick-afstandsbediening de volgende URL en klik op GO: https://www.firesticktricks.com/tvz

tvzion firestick

9. Downloader-app begint onmiddellijk verbinding te maken met de server waarnaar de URL verwijst. Wanneer de verbinding tot stand is gebracht, begint de app de TVZion APK op FireStick te downloaden. Wacht tot het downloaden is voltooid

Hoe TVZion op Fire TV / Stick te installeren

10. Op het moment dat de APK wordt gedownload, start Downloader onmiddellijk de installatie door het bestand uit te voeren. Hierna volgt het venster dat u hierna ziet.

Klik Installeren

hoe tvzion op Fire TV-stick te installeren

11. Wacht nu gewoon tot de installatie is voltooid. Het duurt niet langer dan een minuut

tvzion installeren op firestick

12. Wanneer de TVZion-app op FireStick is geïnstalleerd, ontvangt u een melding met het bericht App geïnstalleerd. De Open knop rechtsonder start de TVZion-app meteen. Maar dat willen we nog niet doen.

Klik Gedaan

hoe TVZion op firestick te krijgen

13. U bent nu terug naar de interface van de Downloader-app. U moet de volgende prompt zien. Klik Delete

De reden waarom ik wil dat je de TVZion APK verwijdert, is omdat het wat ruimte vrijmaakt op de beperkte opslag van het apparaat. Wanneer de APK een app heeft geïnstalleerd, is deze niet langer vereist.

hoe TVZion toe te voegen aan Amazon Fire TV-stick

14. Klik Delete nogmaals om eindelijk de TVZion APK op FireStick te verwijderen

TVZion apk verwijderen

Nou, dat is zo ongeveer alles wat je hoeft te doen. U hebt TVZion met succes op FireStick geïnstalleerd.

TVZion on FireStick: een snel overzicht

Nu weet je hoe je TVZion op je FireStick-apparaat installeert. Laten we het nu onderzoeken.

Het eerste wat je wilt doen is de app openen. Aangezien u de app zojuist hebt geïnstalleerd, ziet u deze mogelijk niet op uw FireStick-startscherm. Hier is hoe je toegang krijgt tot de app:

 • Houd de ingedrukt Huis knop op uw FireStick-afstandsbediening enkele seconden ingedrukt totdat u een nieuw pop-upvenster ziet
 • Klik Apps in dit nieuwe venster
 • U ziet nu de lijst met al uw geïnstalleerde apps. Navigeer naar de onderkant van de lijst en daar vindt u de TVZion-app.

Voordat we verder gaan, laat me je ook snel vertellen hoe je TVZion naar het startscherm van FireStick kunt verplaatsen:

 • Selecteer het TVZion-app-pictogram
 • druk de Menu toets op uw Amazon FireStick-afstandsbediening
 • Er verschijnt een nieuw menu rechtsonder in het scherm
 • Klik Actie
 • Verplaats nu het pictogram en zet het neer in een van de bovenste twee rijen

Laten we nu deze app verkennen.

Wanneer u de TVZion-app voor het eerst uitvoert, is hier de pop-up waarmee u wordt verwelkomd. De pop-up zegt dat TVZion advertentievrij is en u aanmoedigt om donaties te doen. Klik op Doneren als u wilt doneren. Klik op OK om naar de TVZion-app-interface te gaan.

 Je kunt later ook de optie Doneren vinden in het hoofdmenu.

hoe TVZion apk op vuurstok te gebruiken

Zo ziet het startscherm van TVZion op FireStick eruit. Zoals u ziet, zijn er twee tabbladen bovenaan voor tv & Films. Het tabblad TV is standaard geselecteerd.

De categorieën staan ​​aan de linkerkant en de aanbevolen shows in de categorie aan de rechterkant. Hetzelfde is het geval met de films. Als u op zoek bent naar iets specifieks, kunt u rechtsboven op de zoekoptie klikken.

Wanneer u op het menu in de linkerbovenhoek klikt, ziet u de volgende opties. Zoals ik je al zei, daar is de optie Doneren. Het heeft ook de TVZion home-optie en tv & Films optie samen met Watch List.

tvzion-app op firestick

Klik op de instellingen optie in het menu en u ziet de volgende opties. Hoewel TVZion een gratis app is, beperkt het de initiële afspeeltijd tot 500 uur. U kunt meer afspeeltijd toevoegen door op de optie te klikken Voeg meer afspeeltijd toe. 

Maar ik heb gemerkt dat het toevoegen van meer afspeeltijd niet echt werkt op FireStick. Het is voor de Android-gebruikers die toegang hebben tot Google Play Store.

De eerste toegewezen 500 uur is eigenlijk veel kijktijd. Ik kan 250 films van elk 2 uur bekijken. Ik kan 600 afleveringen van 50 minuten bekijken. Het kost me enkele maanden om 500 uur te verspillen. Als de afspeeltijd echter opraakt, kunt u de app altijd verwijderen en opnieuw installeren.

Om meer afspeeluren te krijgen, kunt u ook donaties doen met Amazon Card of Bitcoins.

tvzion apk-instellingen op firestick

Afwikkeling

Dus dat is waarschijnlijk alles wat u moet weten over TVZion op FireStick. Installeer de app en begin met het bekijken van uw favoriete inhoud. TVZion APK is lichtgewicht en duurt slechts enkele minuten om te installeren. Bovendien zorgt het kleine formaat ervoor dat de app eenvoudig op uw apparaat is. Ga je gang en probeer deze app eens.

Verwant:

 • Hoe Cinema APK te installeren
 • Hoe Kodi te installeren
 • Hoe Morph TV APK te installeren
 • Hoe Solex TV te installeren
 • Hoe Theater Plus APK te installeren

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me