Is Terrarium TV legaal en veilig in gebruik?

>

Online mediastreaming-apps zijn niet iets nieuws voor de online generatie. Een zo’n populaire app is Terrarium TV, een geweldige alternatief voor Showbox, Mobdro en Playbox HD. Deze op Android gebaseerde app helpt je gratis toegang te krijgen tot de hele bibliotheek met de nieuwste films, tv-programma’s en dat. Maar de belangrijke vraag is of de Terrarium TV legaal en veilig te gebruiken is?

De hierboven genoemde apps geven je gratis toegang tot de anders betaalde inhoud, net als Kodi Add-ons van derden, dan is het logisch om je af te vragen of het legaal is om gratis films te streamen op Terrarium TV. Vormt het bovendien een beveiligingsrisico voor uw apparaat in de vorm van malware? We zullen in detail bespreken hoe beide aspecten van de Terrarium-app je wel of niet kunnen beïnvloeden, en zo ja, hoe ermee om te gaan.

is terrarium tv legaal en veilig in gebruik

Is Terrarium TV legaal?

Hoewel er nogal wat bronnen zijn die je een enorme lijst met originele shows en films bieden, zoals Netflix, Hulu, Amazon Prime, enz., Kunnen ze een beetje te zwaar worden voor je zak. Terrarium TV biedt daarentegen een goedkope oplossing, maar dat kan een juridisch probleem zijn. Dat is niet altijd het geval. Verschillende landen hebben verschillende regels en afhankelijk van uw locatie bent u mogelijk veilig of in problemen. De Terrarium TV-app is ook niet officieel beschikbaar in de Google Play Store omdat de Play Store geen streaming inhoud van ongeautoriseerde bronnen promoot.

Je moet begrijpen dat de apps zoals Terrarium TV je gratis auteursrechtelijk beschermde inhoud bieden en dat dit op zichzelf, hopelijk overal, tegen de wet is. Integendeel, volgens de website van Terrarium TV is hun service helemaal niet illegaal, omdat het streaming-technologie gebruikt om content te pushen en niet P2P, zoals torrents. Als u de Terrarium TV-app installeert, ziet u bovendien ‘Gebruik Terrarium TV op eigen risico’ in duidelijke woorden worden vermeld.

In een recente uitspraak van het Europese Hof van Justitie werd gesteld dat het verkrijgen en verspreiden van de auteursrechtelijk beschermde inhoud door een derde partij op welke manier dan ook zonder toestemming van de auteursrechthebbende volkomen illegaal is (persbericht hierover is beschikbaar op onderaan deze pagina). Dus, afhankelijk van de regio waar u de Terrarium TV-app van gebruikt, kunt u al dan niet in de problemen komen. Zoals gezegd is het beter dan genezen.

Hoe voorkom ik dat ik in de problemen kom?

Nu u wilt voorkomen dat u in enige vorm van juridische problemen terechtkomt, alleen voor het online streamen van inhoud, moet u een paar dingen doen. Alle dingen die hier worden vermeld, zijn ook van toepassing op alle apps die lijken op Terrarium TV waarmee je gratis content kunt streamen. Om te beginnen moet u een manier vinden om uw online identiteit, d.w.z. uw IP-adres, te verbergen.

En wat is het beste om dat te doen? Ja, natuurlijk, gebruik een VPN. Met een goede VPN kunt u online gaan en inhoud van Terrarium TV streamen zonder de wereld uw werkelijke IP-adres te laten weten, zelfs niet uw ISP. Daarnaast worden de verbindingen die via een VPN worden gemaakt, gecodeerd waardoor de VPN uw identiteit veilig kan houden. De VPN-service die u kiest, leidt het verkeer van uw computer via hun servers, waardoor u een anonieme locatie krijgt. Dit is het beste en waarschijnlijk het enige om jezelf te beschermen.

Nadat ik zelf verschillende VPN-providers heb geprobeerd, ben ik ervan overtuigd dat er niets beter is dan ExpressVPN. De aanbieder zelf is er zo zeker van dat hij u 30 dagen geld-terug-garantie biedt. Hier is onze lijst met aanbevelingen voor de beste VPN’s.

Dus, voordat je begint met streamen met Terrarium TV, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Klik hier om het Express VPN-abonnement te krijgen.

Stap 2: Klik hier om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Start de app en klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu beveiligd met de snelste VPN.

connect expressvpn voor kodi

Als u een Amazon Fire Stick-gebruiker bent, kunt u als volgt een VPN op Fire TV Stick installeren en gebruiken.

Hoe Terrarium TV op Fire Stick te installerenTerrarium-tv op FireStick

Is Terrarium TV veilig te gebruiken?

Overigens moet u er zeker van zijn dat de Terrarium TV volledig veilig te installeren is, op voorwaarde dat de app vanaf een betrouwbare bron is geïnstalleerd. Omdat de app niet beschikbaar is in de Google Play Store, wordt het altijd aanbevolen om deze te downloaden van de officiële website van Terrarium TV of de vertrouwde app-winkels van derden zoals apkmirror.com te gebruiken. De app zelf is absoluut schoon als het gaat om malware, virussen en ransomware.

Als u nog steeds een beetje sceptisch bent over de veiligheid van uw apparaat en gegevens, moet u weten dat uw Android-telefoon al voor dat aspect zorgt. Google Play Protect wordt geïnstalleerd op alle moderne telefoons die regelmatig alle apps die op het apparaat zijn geïnstalleerd, op zoiets scannen. U kunt ook antivirussoftware uitvoeren als u voor uw gemoedsrust een pc gebruikt.

Conclusie

Er is een enorme hoeveelheid content beschikbaar op internet en je moet weten waar je streamt of downloadt. De inhoud is waarschijnlijk auteursrechtelijk beschermd en toegang krijgen tot het via apps zoals Terrarium TV is niet legaal. Als je toch gratis films / tv-programma’s van deze apps streamt, neem dan elke stap (vooral een VPN) om jezelf te beschermen. Het online streamen van een film is niet de moeite waard om in juridische problemen te raken.

Verwant

  • Hoe problemen met Terrarium TV-buffering op te lossen
  • Is het illegaal voor Jailbreak FireStick?
  • Zijn VPN’s legaal?
  • Is Kodi legaal?
  • Beste Amazon Fire TV Stick-apps