Hoe BK Links te installeren Build on Kodi

>

In deze stapsgewijze zelfstudie leert u hoe u BK Links Build op Kodi 17.6 Krypton installeert. BK Links is een van de beste Kodi-builds voor films / tv-shows en weegt ongeveer 300 MB. Als u van plan bent het op een oudere Fire Stick te gebruiken, werkt het mogelijk niet zo soepel als u zou verwachten. Nvidia Shield van de 2e generatie Amazon Fire Stick met Alexa, pc werkt echter prima en je zou geen problemen met bevriezing moeten krijgen.

: BK Links Build is momenteel niet beschikbaar in de Stream Digital Wizard. Probeer een van de andere builds in onze lijst met beste Kodi-builds.

BK Links is nog niet beschikbaar op Kodi Leia 18.0. Ik hoop echter dat de ontwikkelaars de Leia-iteratie binnenkort zullen uitbrengen.

hoe bk links te installeren bouwen op kodi

Met BK Links Kodi Build krijgt u verschillende beste Kodi-add-ons vooraf geïnstalleerd, wat betekent dat u de installatie niet hoeft uit te voeren voor elk van die add-ons. Sommige van die add-ons zijn The Dogs Bollocks, Neptune Rising, Supremacy en meer.

Notitie: Ik raad je aan om Kodi terug te zetten naar de fabrieksinstellingen voordat je een Kodi-build installeert. Het zorgt ervoor dat u de best mogelijke prestaties krijgt met uw gewenste Kodi-build.

Laten we nu eens kijken hoe BK Links te installeren gebouwd op Kodi 17.6 Krytpon voor FireStick / PC / Nvidia Shield of andere Kodi-dozen.

Stappen om BK Links te installeren Build on Kodi 17.6

Ik wil graag zeggen dat BK Links geen officiële Kodi-build is en dat u de installatie vanuit onbekende bronnen op uw Kodi-app moet inschakelen. Zonder dit in te schakelen, staat Kodi het installeren van Kodi Addon / Build van derden niet toe.

  • Ga naar Instellingen linksboven op je Kodi-startpagina.
  • Open "Systeeminstellingen" en selecteer "Add-ons" in de linkerzijbalk.
  • Schakel "Onbekende bronnen" in. Klik op "Ja" voor bevestiging.

Nu Kodi klaar is om BK Links Build te installeren, volgt u de onderstaande stapsgewijze handleiding.

Stap 1: Open "Instellingen" op de startpagina van Kodi (zie het tandwielpictogram linksboven op de startpagina van Kodi)

Kodi-instellingen

Stap 2: Klik op "Bestandsbeheer" en open "Bron toevoegen"

repo-bron kodi toevoegen

Stap 3: Klik op "Geen" en typ http://streamdigital.org/wiz/ en klik vervolgens op OK. Op het volgende scherm moet u de naam van de mediabron typen. Ik noem het "Wiz'Voor deze handleiding kun je alles een naam geven die je wilt. Klik na het toevoegen van naam en URL op OK.

bk links bouwen downloadlink

Stap 4: Ga naar de startpagina van Kodi > Add-ons > Pakket installateur.

kodi-pakketinstallatieprogramma

Stap 5: Open Installeren vanuit zipbestand > Wiz > plugin.program.sdwiz.zip

bk-koppelingen installeren build repo van zipbestand

Stap 6: Wacht een paar minuten en je ziet het informatiescherm zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Klik op "Sluiten" om het te sluiten.

bk links bouwen informatiescherm

Stap 7: Klik op "Doorgaan" in het volgende pop-upvenster. U kunt ook de instellingen in dit pop-upvenster wijzigen voordat u op Doorgaan klikt.

instellingen voor bk links kodi build

Stap 8: Open "Build-menu"

bk links build menu

Stap 9: Klik op "BK Links"

bk links installeren bouwen op kodi

Stap 10: U ziet hier twee opties voor installatie - Fresh Install en Standard Install. De eerste optie reset Kodi naar de fabrieksinstellingen en laatstgenoemde installeert eenvoudigweg de build zonder uw bestaande gegevens aan te raken.

Ik raad "Fresh Install" aan, omdat dit zorgt voor de beste prestaties op Kodi-builds. Nadat u op "Nieuwe installatie" hebt geklikt, wordt u om bevestiging gevraagd om de fabrieksinstellingen van Kodi te herstellen. Klik OK.

nieuwe installatie bk links gebouwd op kodi

Stap 11: Kodi zal nu BK Links build downloaden die bijna 300 MB groot is.

download bk links gebouwd op kodi firestick

Stap 12: Nadat de BK Links Build is gedownload, worden alle benodigde bestanden geïnstalleerd en wordt u gevraagd om "Forceer sluiten". Doe het gewoon.

Forceer Kodi

Stap 13: De lancering van Kodi en BK Links build is het eerste wat je ziet.

hoe bk links te installeren bouwen op firestick of kodi

Zo installeer je BK Links build op Kodi 17.6. Als u problemen ondervindt bij de installatie van FireStick / PC, aarzel dan niet om hieronder te reageren.

BK Links Build werkt niet

Ik krijg soms vragen dat BK Links niet werkt op Kodi / FireStick. Nou, de mogelijke en meest voorkomende reden voor streams die niet beschikbaar zijn op BK Links build is het serverprobleem. Het is een kwestie van tijd en zodra het serverprobleem is opgelost, zou de BK Links-build goed moeten werken. Als dit echter niet het serverprobleem is, raad ik u ten zeerste aan om BK Links Kodi build opnieuw te installeren volgens deze handleiding. Het is een snelle en beste oplossing.

BK Links Kodi Build Not Installing

Zolang er geen serverprobleem is, moet BK Links build eenvoudig worden geïnstalleerd met de bovenstaande gids. De meeste gebruikers met installatieproblemen hebben echter typefouten in de bron-URL. Ik raad u aan de URL te controleren die u hebt toegevoegd in de stap 'Bron toevoegen'. Het moet zijn http://streamdigital.org/wiz/ of het zal niet werken.

Als u BK Links build nog steeds niet kunt installeren, laat me dan uw exacte probleem weten in de reacties hieronder.

BK Links Build Alternative

Als je BK Links Build om welke reden dan ook niet leuk vindt of het niet soepel kunt laten werken, zijn er verschillende andere builds die je op je apparaat kunt installeren. Bekijk de onderstaande links voor enkele populaire builds.

Hoe No Limits Magic Build te installeren
Hoe Slamious Build te installeren
Hoe Titanium Build te installeren

Dit zijn niet de enige builds beschikbaar als alternatief voor BK Links build. Je kunt hier de volledige lijst met builds bekijken.

Klik hier om geheime snijtrucs voor snoeren rechtstreeks in je inbox te krijgen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me