Sådan installeres og bruges Real-Debrid på Kodi / Firestick

>I denne vejledning viser jeg dig, hvordan du konfigurerer og bruger Real-Debrid på Kodi 18.5 Leia og Kodi 17.6 Krypton og FireStick-apps. Når du tilføjer Real Debrid til Kodi eller FireStick-apps, får du masser af nye streams til en bestemt film eller tv-show. Det er sandsynligvis den mest populære multihoster, der understøttes på Kodi-platformen og er kompatibel med næsten alle de regelmæssigt anvendte tilføjelser. Real Debrid på Kodi og FireStick tilbyder dig også masser af HD-strømkilder, som du ikke finder andre steder. Det kan muligvis bare transformere din Kodi-oplevelse helt. Real-Debrid er ikke et tilføjelse, men et værktøj til at lette ubegrænsede downloads gennem de tilføjelser, du allerede bruger. Læs den komplette guide for at nyde den buffere gratis HD-streaming på Kodi.

Kodi er kendt for at levere indhold af høj kvalitet gennem hundreder af hosters fra hele verden. Alt hvad du skal gøre er at installere Kodi og konfigurere nogle af de bedste kodi-tilføjelser. Disse tilføjelser fungerer som aggregatorer og giver dig adgang til de flere streaminglink til anmodede videoer. Der er en hel bredde af aggregator-tilføjelser understøttet på Kodi-platformen. Der er timer og timer med underholdning gratis tilgængelig på Kodi.

Det er fantastisk! Men der er et lille problem. Du har måske bemærket, at de fleste af de tilgængelige streams til din yndlingsfilm eller TV-serie er i lav opløsning. Du vil finde masser af værter, der tilbyder 720p eller lavere kvalitet. Det er imidlertid vanskeligt at finde 1080p fuld HD-streaming. Selv når der er fuld HD-streams, fungerer de ikke for det meste. Med vores avancerede hardware- og displayteknologier, vores internetforbindelser bliver hurtigere, og verden allerede styrker op til 4K-opløsning, ville mange af os ikke nøjes med noget mindre end mindst 1080 fuld HD-opløsning. Det er her Real Debrid kommer ind i billedet.

Det samme gælder også FireStick-apps. Selvom du muligvis kan se indhold ved hjælp af de gratis streaminglink, er de muligvis ikke altid pålidelige. Når du parrer de understøttede apps med Real Debrid, forbedres din seeroplevelse imidlertid dramatisk.

Hvad er Real-Debrid

ægte debrid

Real Debrid er en multihoster, der tilbyder sine abonnenter adgang til premium-streaming-kilder, som ingen andre brugere kan få fat på. Virksomheden promoverer sig selv som den 'Ubegrænset Downloader', der giver dig mulighed for at optimere downloadhastigheden til det fulde potentiale i din internetforbindelse og giver dig adgang til premium-værter. Når Real-Debrid er aktiveret, vil du få mange nye (og aldrig set før) streamingkilder tilføjet til din liste.

Bemærk, at Real Debrid IKKE er et tilføjelse; det er simpelthen en multihoster, der tilføjer yderligere kilder til din eksisterende liste. For at det skal fungere, skal du allerede have mindst en af ​​de understøttende tilføjelser. Heldigvis understøttes Real Debrid af en række bedste Kodi-tilføjelser, såsom Exodus Redux, Neptune Rising og flere FireStick-apps, herunder Cinema HD, Bee TV, CatMouse APK og mere.

Hvis du er på udkig efter flere nye og arbejdende kilder til fuld HD-streaming, download i høj hastighed og rettelse til problemer med Kodi-buffering, er Real-Debrid det, du gerne vil overveje. Denne service fungerer med forskellige medieplatforme. I denne vejledning lærer vi, hvordan man bruger Real Debrid på Kodi. Bliv hængende!

Sådan konfigureres ægte Debrid-konto online

Vi skal først tilmelde dig Real Debrid-tjenester online og oprette en konto. Du har brug for denne konto for at aktivere Real Debrid på Kodi (vi vil tale mere om det senere). Lad os først lære, hvordan du tilmelder dig Real Debrid.

Før du tilmelder dig Real-Debrid, Jeg vil gerne fortælle dig noget, som de fleste ikke er klar over. Der er en misforståelse blandt brugerne, at når de bruger Real-Debrid, er deres streamingaktiviteter private, da alt kommer gennem Real-Debrid-servere. Hvis du imidlertid gennemgår Real-Debrids privatlivspolitik, hedder det tydeligt, at det logger brugerens data, f.eks. IP-adresse, geo-placering og downloadaktiviteter. Desuden anfører det, at det kunne afsløre brugernes data af juridiske grunde. Nedenfor er skærmbilledet af Real-Debrids privatlivspolitik hentet fra sit websted.

  Cara Pasang Kod Naga Magic Dragon

ægte debrid privatlivspolitik

Hvis du vil holde din streamingaktivitet anonym og undgå, at dine personlige oplysninger kommer i hænderne på juridiske myndigheder, er den eneste og bedste måde - brug en Kodi VPN.

Jeg bruger og anbefaler ExpressVPN, hvilket er den mest sikre og hurtigste VPN for Kodi.

Nu hvor du er opmærksom på risikoen, så lad mig vise dig, hvordan du får Real-Debrid-konto til Kodi.

# 1. Besøg https://real-debrid.com og klik på 'Tilmeld' -knappen øverst til højre (også nederst til højre)

# 2. Tilmeldingsformularen vises. Indtast de personlige oplysninger som angivet, og klik på knappen 'Tilmeld gratis'

reel debrid konto

# 3. Du modtager nu en e-mail på den e-mail-adresse, du har angivet ovenfor, der beder dig om at validere din konto. Klik på linket for at validere og aktivere Real-Debrid-kontoen

# 4. Gå nu tilbage til https://real-debrid.com og klik på 'Login' øverst til højre på siden. Log ind med de legitimationsoplysninger, du oprettede på tilmeldingstidspunktet.

ægte debrid gratis konto

Du har oprettet Real Debrid-kontoen. Du kan nu tilføje Real Debrid til Kodi og begynde at bruge tjenesterne. Du kan bruge tjenesterne gratis. Husk dog, at du får adgang til begrænsede funktioner med den gratis konto.

Med den gratis konto kan du kun bruge Real-Debrid mellem 06:00 og 12:00 PM Central European Time (05:00 til 11:00 GMT).

I vinduet med fri brug (du kan kalde det Happy Hours) er en stor procentdel af premium hosters offline.

Hvis du vil nyde en komplet Real Debrid-service, kan du købe en af ​​de tilgængelige premium-planer. Mere om premium medlemskab nedenfor.

Funktioner i ægte Debrid Premium-medlemskab & Prisfastsættelse

Udviklerne af Real-Debrid hævder nogle af følgende yderligere funktioner og fordele med premium-kontoen:

 1. Op til 300 Mbps højhastigheds download og streaming
 2. Flere downloads og streaming samtidigt
 3. Ubegrænset trafik
 4. HTML 5-streaming uden plugins
 5. Annoncefri oplevelse og nul ventetid
 6. Masser af nye strømme i fuld HD, HD og SD kvalitet

Real Debrid tilbyder 4-lags priser med varierende abonnementsvarighed og troværdighedspunkter. Priserne er i euro. Jeg har givet et groft estimat i USD pr. Den aktuelle valutakurs. Her er listen over planerne:

 1. 15 dage: 3 Eur ($ 3,70) og 150 troværdighedspunkter
 2. 30 dage: 4 Euro ($ 4,93) og 200 trofaste point
 3. 90 dage: 9 Euro ($ 11,09) og 450 trofaste point
 4. 180 dage: 16 euro ($ 19,71) og 800 trofaste point

Pr. Real-Debrid-websted er 90-dages plan den mest populære.

Fidelity-point giver yderligere varighed adgang til tjenesterne. Hvis du har samlet 1.000 trofaste point, får du 30 dages gratis adgang til premium-tjenester.

ægte debridpris for kodi

Du kan foretage betalingen ved hjælp af alle større kredit- og betalingskort. Du kan også bruge Bitcoin og Amazon Pay. Billedet herunder viser alle de tilgængelige betalingsmetoder.

Nu, hvor du har tilmeldt dig tjenesterne (hvad enten det er gratis eller premium), lad os nu lære at bruge Real Debrid sammen med Kodi.

Sådan konfigureres ægte Debrid på Kodi (18 & 17.6)

Det er ret let at opsætte Real-Debrid på Kodi. Men hvert trin skal følges på den rigtige måde. Så læs venligst denne vejledning omhyggeligt.

Bemærk: Følgende metode er til Kodi 17.6, der kører på Windows 10. Jeg har påpeget forskellene fra Kodi 18, når det er nødvendigt. Kodi-interface er stort set det samme på tværs af alle enheder, inklusive Amazon Fire TV Stick, og derfor vil denne metode arbejde på alle enheder. Hvis du er en ny Fire Stick-bruger, skal du her jailbreak FireStick og installere Kodi på det.

Kodi-udviklere har officielt frigivet Kodi 18.5 Leia. Du kan fortsætte med at bruge Kodi Krypton 17.6. Hvis du dog ønsker at opgradere til Kodi 18, skal du tjekke, hvordan du opdaterer Kodi og få den nyeste version af Leia.

Lad os komme igang!

# 1. Kør Kodi på din enhed og åbn Indstillinger (tandhjulikon øverst til venstre som på billedet herunder)

  Jak naprawić błąd „Nie można zainstalować zależności” w Kodi

kodi hjem

# 2. Vælg nu 'Systemindstillinger' (eller bare 'System' i Kodi 18)

kodi-systemindstillinger

# 3. Nederst til venstre ved siden af ​​Cog-ikonet, hvis det står 'Grundlæggende' (eller noget andet end 'Avanceret'), skal du fortsætte med at klikke, indtil du ser 'Avanceret' (se de to billeder nedenfor)

ægte debrid kodi

kodi avancerede systemindstillinger

# 4. Vælg nu tilføjelser på venstre sidefelt (tryk på berøringsenheder eller hold musen over på en computer)

# 5. Vælg 'Administrer afhængigheder' til højre

kodi administrere afhængigheder

# 6. Rul ned til bunden og vælg 'URLResolver

Vigtig!! Nogle tilføjelser, som Exodus Redux, bruger ResolveURL afhængighed i stedet for URLResolver.  Du kan enten finde en eller begge dele.

Hvis du ser begge dele, når du har fulgt trin 6 til 17 for URLResolver, gentag dem for ResolveURL.

Bemærk: Hvis du ikke kan se URL Resolver, skal du installere Covenant Kodi Addon, inden du udfører dette trin. Til ResolveURL kan du installere Exodus Redux addon.

ægte debrid på kodi

# 7. Vælg 'Konfigurer' på det næste skærmbillede

konfigurer kodi url resolver

# 8. Vælg 'Universal Resolvers' på den skærm, der dukker op

kodi universelle opløsere

# 9. Rul ned, indtil du ser afsnittet 'Real-Debrid'. Klik på 'Prioritet' i dette afsnit.

kodi url resolver reelle debridindstillinger

# 10. Brug musen, tastaturet eller berøringen for at indtaste værdien 90 (nøjagtigt) og vælg 'Udført'

reelle debrid kodi url resolver indstillinger

# 11. Tryk nu på 'OK' til højre (dette trin er vigtigt, eller prioritetsværdien nulstilles igen til 100)

gem reelle debride kodi-indstillinger

# 12. Klik på 'Konfigurer' igen (se til # 7 over)

konfigurer kodi url resolver

# 13. Vælg 'Universal Resolvers' igen og rul ned til afsnittet 'Real-Debrid' en gang til. Vælg "(Gen) Autoriser min konto"

Bemærk - Før du vælger '(Re) Authorize My Account', er det bedst at gå til https://real-debrid.com/device og logge ind først, hvis du ikke allerede har gjort det. Det sparer dig tid i det næste trin, da det er nødvendigt at udføre hurtigt.

kodi ægte debrid

# 14. Du vil nu se en kode på skærmen (se billede nedenfor), som du skal indtaste på https://real-debrid.com/device

Her er hvad du har brug for at vide:

 • Koden forbliver kun gyldig / aktiv i 2 minutter (120 sekunder)
 • Koden kan ikke kopieres og indsættes. Du skal indtaste det manuelt
 • Du skal være logget ind på Real-Debrid-kontoen (den, du oprettede under tilmelding til tjenesten) på webstedet for at autorisere tjenesterne på Kodi
 • Denne kode er IKKE store og små bogstaver

opsæt ægte debrid på kodi

# 15. Sådan ser autorisationssiden ud på https://real-debrid.com/device ud. Klik på 'Fortsæt' for at fortsætte

kodi ægte debridopsætning

# 16. Hvis den korrekte kode indtastes og inden for 120 sekunder, er det, hvad du vil se på websiden

hvordan man bruger ægte debrid på kodi

# 17. Og dette er, hvad du vil se på Kodi (øverst til højre) - En anmeldelse, der siger 'Real-Debrid Resolver Authorised')

kodi ægte debrid tilladelse

Sådan tilføjer du Real Debrid til Kodi 18 Leia eller 17,6 Krypton. Nu når det er gjort, så lad mig vise dig, hvordan du bruger Real-Debrid sammen med Kodi. Hvis du står over for problemer i at følge et hvilket som helst trin, er du velkommen til at kommentere nedenfor.

Før du begynder at streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer på Kodi, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af ophavsretligt beskyttet indhold (gratis film, tv-shows, sport) kan få dig i juridiske problemer.

Kodi-brugere rådes kraftigt om at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer. En VPN til Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-begrænsning af populære tilføjelser. Jeg forbinder altid ExpressVPN på alle mine streaming-enheder, og jeg foreslår, at du gør det samme.

ExpressVPN er den hurtigste og mest sikre VPN. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

BEMÆRK: Vi opfordrer ikke til overtrædelse af lovgivningen om ophavsret. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

Så, før du begynder at streame på Kodi, her er, hvordan du får VPN-beskyttelse i 3 enkle trin.

Trin 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

  Πώς να εγκαταστήσετε Neptune Rising στο Kodi

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Klik på strømikonet for at forbinde en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til Kodi.

tilslut expressvpn til kodi

Sådan bruges Real-Debrid på Kodi

Nå, med de fleste tilføjelser behøver du faktisk ikke at gøre noget specielt eller yderligere for at bruge Kodi Real Debrid, når du har tilmeldt dig tjenesterne og godkendt det i Kodi-applikationen. Det er forretning som sædvanligt. Åbn bare den film eller det tv-show, du vil se, og du vil se et antal nye strømme tilføjet. Real-Debrid arbejder med størstedelen af ​​indholdet og tilføjer tilføjelser inklusive de populære som Covenant, Exodus og mange flere.

På de to billeder nedenfor kan du se forskellen i antallet af strømme før og efter tilføjelse af Real Debrid til Kodi. Vi kan tydeligt se, at der er mange flere streams med Real Debrid (strømkilden fra Real Debrid har 'RD' i det)

Før Real-Debrid på Kodi:

kodi ægte debrid

Efter Real-Debrid på Kodi:

ægte debrid kodi

Hvad hvis Real-Debrid ikke er automatisk aktiveret

I de fleste tilføjelser er Real Debrid automatisk aktiveret, og der kræves ingen yderligere ændringer i indstillingerne. Eksodus og pagt er sådanne eksempler, hvor du blot får adgang til indholdet med reelle Debrid-strømme, der allerede er befolket.

Hvis du ikke ser RD-streams, der er anført med en bestemt tilføjelse, skal du imidlertid aktivere det. Det er nøjagtigt tilfældet med Neptune Rising tilføjelse. Hvis du bruger Neptune Rising (eller enhver anden tilføjelse med RD som standard deaktiveret), er det her, du skal gøre:

# 1. Gå til Kodi-startskærmbilledet til Add-ons > Video-tilføjelser og åben Neptune Rising.

# 2. Vælg 'Værktøjer' på listen

neptune stigende værktøjer

# 3. Åbn INDSTILLINGER: Udbydere

neptun stigende reel debrid

# 4. Vælg 'Udbydere' på venstre sidefelt. Tænd nu 'Aktivér debrid udbydere' ved at flytte knappen til højre. Klik på 'OK' (glem ikke at gøre det).

brug ægte debrid med neptunrisikerende kodi addon

Gå nu videre og få adgang til filmen eller tv-showet, du vil se. Du vil se de nye streams fra RD.

Sådan bruges Real Debrid med FireStick Apps

Jeg antager, at du allerede har tilmeldt dig Real Debrid-præmiekontoen. Hvis ikke, se dette afsnit i denne vejledning.

Real Debrid er kompatibel med flere tredjeparts FireStick-apps. Det er relativt lettere at konfigurere Real Debrid i en app at konfigurere det på Kodi.

Til demonstrationsformål parrer vi Real Debrid med Cinema HD V2-appen. Trinene fungerer dog mere eller mindre på samme måde med de andre kompatible apps.

Sådan gør du det:

1: Åbn den app, du vil parre Real Debrid med

Du finder ofte Real Debrid-indstillingen i appindstillingerne. Og du kan finde indstillingerne i hovedmenuen.

Følgende er skærmbilledet fra Cinema HD, hvor vi skal klikke på menuindstillingen i øverste venstre hjørne

ægte debrid over firestick

2: Vi klikker nu Indstillinger i rullemenuen

hvordan man bruger ægte debrid med firestick-apps

3: Det kan være nødvendigt at rulle lidt ned for at finde Real Debrid-indstillingen

Klik på det, når du finder det

Klik på rigtig debrid på firestick-appen

4: Du skal nu se et vindue med en kode

hvordan man indstiller ægte debrid over firestick

5: Åbn linket real-debrid.com/device i en mobil- eller computerbrowser

Indtast koden, der vises på dit tv

Du skal muligvis logge på din Real Debrid-konto, hvis du ikke allerede er det

6: Gå tilbage til appen på FireStick, hvor du vil se, at Real Debrid er godkendt

ægte debrid ildsted autoriseret

7: Gå videre og start streaming. Du vil finde forskellige nye links med "RD", der identificeres som Real Debrid-links

Afslutter

Så det handler stort set om Real-Debrid Kodi, der er oprettet. Du kan nu begynde at udforske de nye streams for at se dine yndlingsfilm og shows i fuld HD-kvalitet. Jeg har brugt Real-Debrid i et stykke tid, og for det meste finder jeg det værd at de penge, jeg har brugt. I kun nogle sjældne tilfælde har jeg fundet problemer, hvor jeg ikke kunne få nogle strømme til at fungere. Men så kunne jeg altid springe til en anden kilde. Når alt kommer til alt tilføjer RD en hel flok nye streams til mine tilføjelser. Jeg håber, at du fandt denne artikel nyttig. Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at give os besked i kommentarfeltet nedenfor. Vi er mere end glade for at anerkende. Glad streaming!

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me