Sådan installeres og bruges Stremio på FireStick / Android Box

>

I denne guide viser jeg dig, hvordan du installerer Stremio på FireStick, Fire TV, Fire Stick 4K og Android TV Boxes.

Stremio er en mediestreamingtjeneste, der giver dig mulighed for at se film, shows og en række andre typer onlineindhold. Denne service understøttes på en lang række enhedsplatforme, herunder computere, mobiler, tv-enheder og mere. Det er dog muligvis ikke nødvendigvis tilgængeligt via officielle kanaler på visse enheder.

For eksempel kan du få Stremio officielt fra Google Play Store på Android-mobiler og Android TV Boxes, der kører på lager Android OS. På den anden side skal det installeres manuelt (sidelastet) på FireStick og Android TV Boxes med Android TV OS (som Mi Box og Nvidia Shield)

Jeg har fundet Stremio som en enkel app, meget lettere at bruge end Kodi. Skønt det måske ikke er så alsidigt. Det betyder egentlig ikke så meget, for det lader mig se næsten alt hvad jeg kan lide. Desuden installeres Stremio-tilføjelser online og ikke på det lokale lager. Dette er gode nyheder for enheder med lav lagerplads som FireStick og de fleste Android TV-bokse. Online installation betyder også, at jeg bare har brug for at installere en Stremio-tilføjelse på en enhed, og den er tilgængelig på tværs af alle mine enheder, som jeg bruger denne service.

Lad os komme i gang med installationsprocessen.

Sådan installeres Stremio på FireStick

Selvom Stremio er tilgængelig i Google Play Store, er det stadig ikke inkluderet i Amazon Store. Derfor vil denne app sidelastes på din FireStick og andre Fire TV-enheder. Sideloading er den manuelle installation af appen. Det er ikke svært. Jeg vil hjælpe dig med det.

Bemærk FireStick-brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god FireStick VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.

Hvis du vil indlæse tredjepartsapps på din FireStick-enhed, skal du Apps fra ukendte kilder indstillingen skal være aktiveret. Sådan gøres det:

1- Gå til startskærmen på din FireStick, og vælg Indstillinger fra den øverste menu

hvordan man installerer stremio på firestick

2- Naviger nu til højre, og klik på Min Fire TV (hvis du stadig har den gamle version, skal du klikke på) Apparat i stedet)

stremio på ildsted

3- Du skal nu se følgende sæt indstillinger. Klik Udvikler muligheder

hvordan man installerer stremio apk på firestick

4- På denne skærm aktiveres eller tænd for Apps fra ukendte kilder (det er som standard FRA)

hvordan man installerer stremio app på firestick

5- Du kan afvise følgende advarselsmeddelelse og klikke på Tænde for. Stremio er en sikker app

stremio firestick 4k

Ovenstående trin har konfigureret din FireStick til Stremio-installation. Lad os komme i gang med installationsprocessen.

Stremio på FireStick-installationstrin

Følgende er trinene til installation af Stremio-app på FireStick:

1- Den første ting, du har brug for, er Downloader-appen, som er et sideladeværktøj til FireStick. Du kan ikke downloade Stremio APK direkte fra en webbrowser.

Downloader-appen er tilgængelig i Amazon Store. Du kan slå det op ved hjælp af søgemuligheden på startskærmen. Hvis du vil lære mere om Downloader-app, skal du læse vores detaljerede guide til, hvordan du sideloader apps på FireStick.

  Sådan nulstilles Firestick til fabriksindstillinger

firestick stremio

2- Start nu Downloader-appen, og klik på Browser fane til venstre

3- Indtast følgende URL i adresselinjen: https://strem.io

Klik

4- Klik på hamburger-menuikonet i øverste højre hjørne, når siden er fyldt op

trin til at installere stremio på firestick

5- Rul ned, og klik på Downloads fra rullemenuen

hvordan man installerer stremio på amazon firestick

6- Rul ned til Android-sektionen på den næste webside og klik på linket APK (det der siger ARM APK)

download stremio på ildsted

7- Vent på, at Stremio APK downloades. Dette tager normalt mindre end et minut, men afhænger af din netværkshastighed

stremio apk på firestick 4k

8- Installationsvinduet vises, når APK er downloadet. Rul lidt ned

installation af stremio firestick-app

9- Klik Installere , når den vises i nederste højre hjørne

hvordan man får stremio på brand tv stick

10- Installation tager også et minut eller sandsynligvis mindre

installer stremio på brand tv-stick

11- Når du ser App installeret vindue, ikke klik Åben endnu. Klik i stedet for Færdig for nu og vende tilbage til Downloader-appen

installer stremio på firestick

12- Gå videre og klik Slet

stremio apk

13- Klik Slet igen

Årsagen til, at vi sletter APK-filen, er, at den ikke længere er nødvendig, og den sparer plads på dit begrænsede FireStick-lager

slet stremio apk

Du har installeret Stremio på FireStick. Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du begynder at bruge Stremio på din enhed.

Sådan bruges Stremio på FireStick

Nu hvor du har installeret Stremio på din Fire TV Stick, er det på tide, at du vidste, hvordan du får mest muligt ud af din enhed.

Før du begynder at bruge Stremio, vil jeg dog advare dig om, at alt, hvad du streamer online, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af gratis film, tv-shows og sport kan bringe dig i juridiske problemer.

Heldigvis er der en idiotsikker måde at holde alle dine streamingaktiviteter skjult for din internetudbyder og regeringen. Alt hvad du behøver er en god VPN til Fire Stick. En VPN hjælper dig med at omgå Online Surveillance, ISP-throttling og geo-restriktioner for indhold.

Jeg bruger personligt og anbefaler ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er Stremio venligt og meget let at installere på Fire TV / Stick.

Vi opfordrer ikke til overtrædelse af lovgivningen om ophavsret. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynder at bruge din Stremio på din Fire Stick, så lad os se, hvordan du bruger ExpressVPN til at holde dine streaming-aktiviteter skjult for nysgerrige øjne.

Trin 1: Abonner på ExpressVPN HER. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

Trin 2: Tænd for dit Fire TV / Stick og gå til “Søg” indstillingen yderste til venstre. Skriv nu “Expressvpn” (uden anførselstegn) i søgefeltet, og vælg ExpressVPN, når det vises i søgeresultaterne

installere expressvpn på jailbroken firestick

Trin 3: Klik på “Download” for at installere ExpressVPN-appen til Fire TV / Stick.

få vpn jailbroken firestick

Trin 4: Åbn appen, og indtast dine loginoplysninger, som du oprettede, mens du købte ExpressVPN-abonnementet. Klik på “Log ind”

login expressvpn på firestick

Trin 5: Klik på strømikonet for at oprette forbindelse til en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til FireStick.

tilslut expressvpn på brandstift

Du kan også læse mere detaljeret information om brug af ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Nu hvor du er sikret, er det tid til at begynde at bruge Stremio på dit Fire TV / Stick. Det næste afsnit i guiden viser, hvordan man installerer Stremio på Android TV Box. Men du kan direkte hoppe til det afsnit, hvor jeg har vist, hvordan du begynder at bruge det på din enhed.

Sådan installeres Stremio på Android TV Box

Hvis du har en Android Box, der kører på aktie Android OS (svarer til den, der bruges i Android-mobiler), kan du installere Stremio direkte fra Google Play Store.

  Sådan installeres de nyeste film HD på FireStick

Hvis du har en Android Box med ægte TV Android OS (som Mi Box og Nvidia Shield), bliver du nødt til at indlæse Stremio-appen, da den ikke er tilgængelig i Google Play Store. Vi vil bruge Downloader-appen til at installere Stremio.

Her er trinnene til at indlæse Stremio i Android TV Box:

1- Åben Google Play Butik (hvis det ikke er på startskærmen, skal du køre det fra appskuffen ved at klikke på Apps ikon til venstre)

hvordan man installerer stremio på Android tv-boksen

3- Søg i Play Store med aftvnews for at kigge efter Downloader-appen (du kan muligvis ikke finde den ved at skrive navnet på Downloader-appen)

Klik Downloader når du ser det i søgeresultaterne

stremio app på Android tv

4- Klik på Installere i det følgende vindue

download stremio på Android tv-boks

5- Klik på Åben for at køre Downloader (du kan også køre det fra appskuffen ved at gå ind på afsnittet om apps)

hvordan man installerer stremio på Android tv-boksen

6- Klik på Tillade når Downloader-appen beder om adgang til fil- og medieadgang

stremio app på Android tv

7- Klik på Okay på denne prompt (det vises kun første gang du kører Downloader)

installer stremio på Android tv-boks

8- Klik efter at have indtastet følgende URL: https://www.firesticktricks.com/st

hvordan man installerer stremio på Android tv-boksen

9- Vent, mens Downloader-appen downloader Stremio APK-filen til din Android Box-lagerplads

stremio app på Android tv

10- Hvis du ikke har aktiveret installation fra ukendte kilder til downloader, vises følgende prompt. Klik Indstillinger

installer stremio på Android tv-boks

11- Tænd for knappen ved siden af ​​Downloader, og tryk på tilbage-knappen på din fjernbetjening

hvordan man installerer stremio på Android tv-boksen

12- Klik Installere

stremio app på Android tv

13- Klik Installere igen i dette vindue

installer stremio på Android tv-boks

14- Når Stremio er installeret på din Android Box, skal du klikke på Åben at køre appen. Lad os dog først slette Stremio APK-filen fra lageret. Klik Færdig

hvordan man installerer stremio på Android tv-boksen

15- Klik Slet

stremio app på Android tv

16- Klik Slet igen

installer stremio på Android tv-boks

17- Vi åbner nu Stremio-appen. De sidelastede apps vises ikke i din appskuffe. Derfor kan du ikke få adgang til Stremio fra sektionen Apps. Klik i stedet for Indstillinger

hvordan man installerer stremio på Android tv-boksen

18- Klik Apps

stremio app på Android tv

19- Rul ned, og klik på Stremio app

installer stremio på Android tv-boks

20- Klik Åben til at køre Stremio på Android TV Box

hvordan man installerer stremio på Android tv-boksen

Sådan tilmelder du dig Stremio

Tilmeldingsprocessen er faktisk meget let. Du kan tilmelde dig en computer, mobil eller endda FireStick. Sådan ser tilmeldings- / login-skærmen ud på alle enheder:

hvordan man bruger stremio på ildsted

Der er to måder, du kan tilmelde dig en Stremio-konto. Den første måde er at Login med Facebook og autentificeres med dine Facebook-legitimationsoplysninger. På denne måde behøver du ikke at gennemgå nogen registreringsproces.

Dette er den mindst anonyme metode, da dine streaming-logfiler vil blive bundet til din Facebook-konto. Hvis du ikke planlægger at bruge nogen Stremio-tilføjelser fra tredjepart, er Facebook-tilmelding i orden. Hvis du imidlertid agter at bruge sådanne tilføjelser, kan du tilmelde dig med e-mail i stedet.

Tilmelding til e-mail opretholder dit privatliv og anonymitet i forbindelse med en VPN. Husk følgende punkter:

  • Brug en ny e-mail-konto til Stremio-tilmelding. Du ønsker ikke at binde dine streamingaktiviteter med en e-mail-adresse, der kan spores tilbage til dig
  • Mens VPN oprettes, skal du holde VPN tændt

E-mail-registreringsprocessen er utrolig hurtig og nem. Du skal bare indtaste din e-mail-adresse og vælge en adgangskode. Ja det er det! Sådan kan du komme i gang. Du behøver ikke engang at bekræfte din e-mail-adresse.

Når du er tilmeldt, skal du logge ind med e-mail-adressen og adgangskoden.

Sådan bruges Stremio på FireStick & Android TV Box

Når du er tilmeldt, skal du logge ind på Stremio på din enhed. Her er login skærmen

hvordan man bruger stremio på firestick og Android tv-boks

Dette er hovedskærmen i Stremio-appen, som som standard åbnes for Bestyrelse afsnit. Dette er stedet, hvor du finder den nyeste & Anbefalet indhold.

hvordan man opsætter stremio på firestick android tv-boks

Klik på hamburgermenuikonet i øverste venstre hjørne af Stremio FireStick-interface for at udforske yderligere. Klik på Opdage kategori, der yderligere udvides til underkategorier Film, Serier, Kanaler og TV-kanaler.

Når du klikker på en kategori, giver den dig mulighed for at finde det tilgængelige indhold. Lad os sige, at du vælger Film, Stremio fører dig til filmsiden. Her kan du sortere og filtrere filmene efter kataloger eller genrer. Her er nogle af katalogkategorierne, som du kan sortere film efter:

  Sådan installeres og se BBC iPlayer på FireStick / Kodi [Uden for Storbritannien]

– Top
– Efter år
– Efter vurdering

I kategorien Genre kan du filtrere efter almindelige genrer som Action, Adventure, Animation, Documentary, Crime osv.

Mit bibliotek sektionen af ​​Stremio FireStick-appen, hvor du finder film og shows, du har markeret som favorit. Appen tillader også Trakt-integration. De traktsynkroniserede elementer vises også i Mit bibliotek.

Vi kommer nu til det vigtigste afsnit i Stremio-appen – Add-ons. Det er nederst i rullemenuen. Det er tilføjelserne, der lader dig streame indhold. Det kan du ikke gøre uden tilføjelserne.

For at forstå Stremio-tilføjelser har jeg oprettet et helt andet afsnit nedenfor.

Sådan installeres Addons på Stremio

Ligesom Kodi har du brug for addonerne for at se dit yndlingsindhold. I modsætning til Kodi er Stremio-tilføjelserne imidlertid installeret online og ikke på dit lokale lager.

Dette er et godt arrangement til enheder med lav lagerplads som FireStick og Android TV Boxes. Du kan installere flere tilføjelser uden at skulle bekymre dig om pladsen.

Den anden fordel ved onlineinstallationen af ​​Stremio-tilføjelser er, at du kun skal installere dem på en enhed, og de synkroniseres på tværs af alle de enheder, som du bruger Stremio med den samme Stremio-konto. Den markante ulempe er, at Stremio har adgang til alle dine streamingaktiviteter. Derfor bliver det vigtigt at bruge Stremio med en VPN.

Stremio understøtter to typer addons:

– Officiel
– Fællesskab

Community addons er dem, der giver dig mulighed for at streame gratis film og shows. Dette er tredjepartsudvidelser oprettet af de uafhængige udviklere. Vi vil fokusere på Fællesskabets tilføjelser i denne vejledning.

Juan Carlos 2, Popcorn Time og RARBG er de mest populære Community addons til Stremio, da jeg skriver denne guide. Følgende er trinnene til at installere de ønskede tilføjelser:

# 1- Klik på menuikonet i øverste venstre hjørne af Stremio-hovedskærmen, og vælg Add-ons fra dropdown

hvordan man installerer addons på stremio

# 2- Du vil bemærke, at addonerne er filtreret efter Officiel som standard. Klik på kategorien, og vælg Fællesskab

Bemærk: Du kan også filtrere addonerne efter indholdstypen. Klik på den første menu, hvor den står Alle og du kan filtrere efter film, serier, kanaler eller andre

hvordan man installerer addons på stremio app

# 3- Når du ser følgende liste over kategorier, skal du rulle ned til det tilføjelsesprogram, du vil installere, og klikke på Installere

stremio addons til firestick og Android tv-boks

# 4- Klik på, hvis du bliver bedt om det med denne advarsel Installere igen

# 5- Inden for få sekunder vil du se Add-on Installed-beskeden.

Det vil være alt! Du er nu klar til at starte streaming af dit yndlingsindhold med Stremio på FireStick. Gå tilbage til menuen, hvor du klikkede på Community. Denne gang klik Installeret i stedet. Skærmen viser alle dine installerede tilføjelser.

Sådan starter du streaming med Stremio på FireStick & Android TV Box

Når du har installeret tilføjelserne, er du klar til at streame. Det er utroligt let at komme i gang. Sådan gør du det:

# 1- Vælg det indhold, du vil se, sige en film eller en episode

# 2- Stremio vil nu begynde at kigge efter streaminglinkene. Når først linkene er fundet, er de oprettet til højre. Klik på et streaminglink og begynd at se dit yndlingsindhold. Som jeg sagde, ‘utroligt nemt’!

Dom

Stremio er let en af ​​de bedste tilgængelige online streamingtjenester i disse dage. Denne app tilbyder en ukompliceret måde at streame dit yndlingsindhold inklusive film, shows, live tv og næsten alt andet. Det er måske ikke så alsidigt som Kodi, men jeg har fundet det meget lettere at bruge. Og selvom der kun er en håndfuld gode tilføjelser, er der stadig nok for dig at se, hvad du kan lide.

Hvad jeg mest kan lide ved Stremio er, at det tillader online installation af addons. Dette sparer plads på dine enheder med lav lagerplads. Desuden installerer du addon på en enhed, og det er tilgængeligt på alle dine enheder. Stremio er også et af de bedste alternativer til Kodi.

Relaterede:

Sådan Jailbreak en FireStick
Sådan installeres Kodi på FireStick
Sådan opdateres Kodi på FireStick
Sådan installeres Cinema APK på FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me