Sådan installeres / bruges Bedste VPN til FireStick

>

I denne guide lærer du, hvilken er den bedste VPN til FireStick, hvorfor skal du bruge den, hvordan du finder den rigtige VPN, og hvordan du installerer en VPN på FireStick. VPN'erne, der er dækket af denne tutorial, fungerer med alle Fire TV-enheder inklusive FireStick 4K og Fire TV Cube. 

Amazon FireStick er uden tvivl en af ​​de bedste streaming-enheder, du finder i dag. Denne billige gadget konverterer øjeblikkeligt ethvert almindeligt tv med HDMI-port til et smart TV. FireStick er en enkel enhed, som ikke kun er let at installere, men også utroligt nem at bruge. Den kører på den ændrede Android-firmware og giver dig hurtig adgang til populære streamingtjenester som Netflix, Hulu, Kodi og endda flere satellitkanaler. Jeg har testet mange streaming-enheder, inklusive Android Boxes og har ikke fundet noget, der ligner FireStick.

Det er alt sammen vidunderligt. Jeg må dog ikke glemme at fortælle dig, at jeg også har oplevet nogle store tilbageslag med FireStick. Nej, der er ikke noget galt med FireStick i sig selv. Jeg taler om adskillige begrænsninger og begrænsninger, der er pålagt af streamingtjenester, internetudbydere og sandsynligvis også din regering. Du kan være underlagt:

  • Online overvågning og overvågning fra din internetudbyder, regeringen og endda tredjeparter som hackere og cryptocurrency-minearbejdere. Det sætter dit privatliv i alvorlig fare!
  • Internet-throttling (som er målrettet mod videostreamere) af ISP, hvilket resulterer i problemer med langsom streaming og buffering. Dette ødelægger din underholdningsoplevelse totalt!
  • Geo-restriktion for indhold. Dette begrænser din adgang til indhold kun til en bestemt placering!
  • Juridiske besvær mens du streamer gennem populære tredjeparts Kodi-tilføjelser og apps som Mobdro, Cinema APK, Live Net TV og mere. Du vil ikke have nogen, der kigger over din skulder hele tiden!

Heldigvis kan du let overvinde det hele ved at bruge en VPN til FireStick / Fire TV. En VPN maskerer din IP-adresse og derefter din online identitet, hvilket giver dig hundrede procent privatliv. Vi vil diskutere, hvorfor du har brug for en VPN på FireStick, og hvordan det hjælper i en større længde senere. Du lærer også, hvordan du hurtigt installerer og opsætter den bedste VPN til Firestick. Jeg vil også fortælle dig, hvordan jeg valgte den rigtige VPN til dig. Fortsæt med at læse!

Her er den hurtige oversigt over den bedste FireStick VPN, jeg har valgt. Jeg vil tale om hver VPN detaljeret i den senere del af guiden. 

Hvorfor har du brug for en VPN til FireStick, og hvordan det hjælper

Du har brug for en VPN til FireStick for at sikre dig, at du kan bruge din enhed, uanset hvad du vil, uden at forblive konstant bekymret og foruroliget. Følgende er de vigtigste grunde til, at man skal bruge en VPN:

# 1: Onlineovervågning

Uanset om jeg kan lide det eller ej, eller om jeg forbliver i benægtelse, er onlineovervågning fra din internetudbyder, regeringen og endda tredjeparter en ting. Vi har set og læst masser om det. Hvordan kan du lide det, hvis du kigger gennem dit vindue hele tiden? Jeg vil være meget ubehagelig. Du overvåges gennem det virtuelle vindue.

Hvordan hjælper en FireStick VPN? En VPN maskerer din IP-adresse og tunnelerer dine online aktiviteter gennem en anonym server. Dette gør det umuligt for nogen at vide, hvad du laver. Tanken er at vælge en VPN, der anvender de hårdeste krypteringsteknologier.

# 2: ISP Throttling

Da dine online aktiviteter overvåges, når du streamer ved hjælp af apps som Kodi, Cinema APK, Mobdro, CyberFlix, Titanium TV eller mange andre, ved din internetudbyder det. Internet-throttling er et almindeligt fænomen med at begrænse hastigheden på din internetforbindelse, når du streamer videoer online. Hvis du er en afslappet bruger, oplever du muligvis ikke det. Hvis du imidlertid er en almindelig streamer, er det meget sandsynligt, at du får problemer med buffering på grund af gashåndtering. Internetudbydere anvender denne teknik som middel til belastningsbalancering og dens lovlige på deres side. Du har lige gået glip af det fine skrift i deres servicevilkår, før du tilmelder dig.

En VPN hjælper dig med at overvinde ISP-throttling! Når du bruger FireStick VPN, krypteres dine online aktiviteter. Din internetudbyder kan ikke fortælle, om du streamer eller sandsynligvis bare downloader et tungt dokument. Og da de ikke ved, at du streamer, gasser de ikke din internethastighed og giver dig mulighed for at nyde streaming i højere, bufferfrie hastigheder. Det er så simpelt som det.

# 3: Geo-begrænsning

Du kan få adgang til populære streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime, Hulu osv. På FireStick. Men hvad du kan se er stort set begrænset af din geografiske placering. For eksempel er Netflix nu tilgængelig i mere end 180 lande. Der er dog ikke mange videoer tilgængelig overalt på grund af geobegrænsninger. Sådanne begrænsninger er på plads på grund af rettighederne til indholdsdistribution. Det betyder også, at du er frataget nogle fremragende underholdning. Og det er ikke begrænset til Netflix. Alle de største underholdningstjenester geo-begrænser indhold.

Du kan fjerne blokering af geolåst indhold med en VPN til FireStick! En god VPN har servere placeret i flere lande. Du skal blot vælge en af ​​serverne i det land, hvis videoindhold du vil se og begynde at streame. Du kan også fjerne blokering af regionalt indhold med en VPN.

# 4: Juridiske problemer

FireStick giver dig mulighed for hurtigt at konfigurere Kodi og andre tredjeparts streamingtjenester som Cinema APK og Mobdro. Disse tjenester giver dig fri adgang til indholdet, som ellers kunne betales. Du kan ende med at streame noget ophavsretligt beskyttet indhold også, omend utilsigtet. Dette vil sandsynligvis lande dig i juridiske problemer. Jeg har hørt om mange sådanne beretninger om streamere, der er slået med juridiske meddelelser og heftige bøder.

Du kan skubbe dine bekymringer til side med en FireStick VPN!  Når du streamer med en VPN, maskeres dine streamingaktiviteter. Som et resultat kan ingen bestemme, at du streamer, hvilket sikrer dit privatliv og anonymitet.

Bemærk: Vi accepterer ikke streaming af copyright-indhold gratis. Det er forbudt i henhold til loven, og brugere må ikke praktisere det. Jeg anbefaler stærkt brugere at kun streame gratis indhold, der er tilgængeligt i det offentlige domæne. En VPN bør kun bruges til at beskytte dit privatliv. 

Bedste VPN til FireStick

Der er over hundrede VPN-udbydere derude. For at færdiggøre denne liste over bedste VPN'er til FireStick har vi grundigt bogstaveligt brugt og testet dusinvis af dem. Senere i denne vejledning finder du et afsnit, hvor vi har beskrevet metoden, vi har brugt til at teste dem alle.

Efter uges testning konkluderede vi, at følgende er de bedste VPN'er til FireStick:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. Surfshark
 5. CyberGhost

Der er andre VPN'er, der kom tæt på, men de var ikke så gode som dem, jeg har opført her. Jeg ønskede ikke at gøre denne liste for stor, da den kun ville have gjort tingene mere forvirrende.

Og af alle VPN'er, vi skal tale om i denne vejledning, skiller ExpressVPN sig tydeligt på alle fronter inklusive hastighed, sikkerhed, online anonymitet, privatliv og uhindrende geo-blokeret indhold.

Fra ExpressVPN finder du mere om hver VPN på denne liste sammen med installationsinstruktionerne.

1. ExpressVPN: Overordnet Bedste VPN til FireStick

bedste vpn til firestick

Baseret på De Britiske Jomfruøer er ExpressVPN en allround VPN for FireStick og helt klart nummer et i løbet. Det har konsekvent fremhævet som den hurtigste VPN i forskellige anmeldelser, og vores tests stemmer overens. Med over 3000 servere i over 90 lande og mere end 160 placeringer giver ExpressVPN dig masser af forbindelsesmuligheder.

256-bit AES-kryptering, delt tunneling, kill switch, DNS / IPv6 lækebeskyttelse, streng no-log-politik og flere andre sikkerhedsfunktioner gør ExpressVPN til en utrolig stærk og sikker VPN-service til FireStick. Da det er baseret i BVI, der falder uden for jurisdiktion for 14 Eyes-gruppe af lande, er det sikkert at antage, at det ikke har noget eksternt pres for at afsløre brugernes data.

ExpressVPN giver dig mulighed for at oprette op til 5 enheder samtidigt med en konto. Det understøtter også konfiguration på routerniveau, så du kan tilslutte og beskytte så mange enheder, som du vil til din Wi-Fi. Denne VPN til FireStick sørger for, at du har en bekymringsfri, ubegrænset underholdningsoplevelse. ExpressVPN er simpelthen den bedste VPN til FireStick-penge, der kan købes.

Læsernes tilbud: Du kan få 3-måneders gratis på ExpressVPN med en årsplan, der tegner sig for 49% rabat sammenlignet med den månedlige plan. Det leveres med en 30 dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds med ydelsen, kan du bede om en fuld refusion.

Hent ExpressVPN

Sådan installeres og bruges ExpressVPN på FireStick / Fire TV

Installation og opsætning af ExpressVPN på FireStick eller Fire TV er super let og tager næppe et minut. Følg nedenstående trin-for-trin:

# 1: Klik her for at få ExpressVPN-abonnement

# 2: Start din FireStick og vælg Søg indstilling (linseikon) i øverste venstre hjørne af startskærmen.

# 3: Slå op efter ExpressVPN, og klik på det, når det vises i søgeresultaterne

bedste vpn til firestick

# 4: Klik på ExpressVPN-ikonet på det næste skærmbillede

bedste firestick vpn

# 5: Klik Hent eller knap

bedste vpn til brand tv-stick

# 6: Åbn appen, og klik på Log ind efter indtastning af din e-mail-adresse og adgangskode, du oprettede under ExpressVPN-tilmelding.bedste vpn til firestick

# 7: Når du bliver bedt om at "Hjælp til at forbedre ExpressVPN", skal du klikke på OK, hvis du vil dele rapporter, ellers skal du klikke på Nej tak

bedste gratis vpn til firestick

# 8: Klik Okay når du ser prompten 'Opsæt din VPN'bedste vpn til firestick

# 9: Klik Okay igen, når forbindelsesforespørgslen vises

firestick vpn

# 10: Du er klar. ExpressVPN vælger automatisk en smart placering for dig. Klik på forbindelsesknappen for øjeblikkeligt at oprette forbindelse til VPN.

For at oprette forbindelse til en anden server skal du i stedet klikke på knappen Smart placering

gratis firestick vpn

# 11: Klik Alle placeringer fane øverst og vælg regionen. Hvis du f.eks. Vil oprette forbindelse til en af ​​serverne i USA eller et andet land i Nordamerika og Sydamerika, skal du klikke på Amerika

bedste vpn til firestick

# 12: Klik på landet for at oprette forbindelse til den bedst valgte server af ExpressVPN for det land. Klik på for at udforske flere servere for ethvert land ’>’ helt til højre

bedste firestick vpn

# 13. Det er alt. Din forbindelse vil nu forblive sikker med den hurtigste og bedste VPN til FireStick.

Video Guide til installation af ExpessVPN på FireStick

Klik HER for at få ExpressVPN til FireStick

2. IPVanish

bedste vpn til firestick

Hvis du vil have et alternativ til ExpressVPN, skal du gå til IPVanish, som blev nummer to i vores test. Mærket som den hurtigste VPN på planeten, gør det lidt for at miskreditere sin egen påstand. Det giver faktisk nogle af de hurtigste VPN-servere, men ExpressVPN tager kronen når det kommer til den hurtigste VPN i branchen.

IPVanish VPN har næsten 1.200 servere i over 60 lande, hvilket er omkring en tredjedel af, hvad ExpressVPN tilbyder. Med over 256-bit AES-kryptering, OpenVPN, IKEv2, IPVanish tilbyder solid forbindelsessikkerhed. Imidlertid falder dets moderselskab StackPath under den amerikanske jurisdiktion, og det gør mig lidt urolig, for at sige det mildt.

IPVanish giver dig mulighed for at oprette op til 10 enheder samtidigt med en konto. Ligesom ExpressVPN tillader det også konfiguration på routerniveau, der gør alle Wi-Fi-forbindelser sikre.

Læsernes tilbud: Du kan få yderligere 20% rabat med IPVanish-kuponkode SAVE20NOW som kan bruges under kassen. Det leveres med en 7-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds med ydelsen, kan du bede om en fuld refusion.

Få IPVanish

Sådan installeres IPVanish på FireStick / Fire TV

Hvis du går med IPVanish, er det sådan, hvordan du kan installere og bruge denne VPN:

# 1: Få først IPVanish-abonnementet

# 2: Når du har abonneret på tjenesten, skal du tænde for din FireStick og vælge startskærmen Søg mulighed (i øverste venstre hjørne)

# 3: Søg efter IPVanish, og klik på det i søgeresultaterne

bedste ildstift vpn

# 4: Klik på IPVanish-ikonet på den næste skærm og på det efterfølgende skærmbillede Hent eller

bedste vpn til amazon firestick

# 5: Åbn appen, og indtast IPVanish-loginoplysninger, som du oprettede under tilmeldingen. Klik Log på

amazon firestick vpn

# 6: Klik Forbinde til venstre for at oprette forbindelse til den standardserver, der er valgt af IPVanish. Du kan også manuelt vælge serveren ved enten at klikke på Land, By eller Server til venstre

bedste vpn til firestick

3. NordVPN

nordvpnNordVPN er en allround VPN, der giver en hurtig og pålidelig forbindelse. VPN følger branchestandarderne inden for krypteringsteknologi og sørger for, at din online trafik er tunnelet gennem de mest sikre servere. Det tilbyder også dobbeltlags sikkerhed, som omdirigerer din forbindelse via to servere, der giver forbedret sikkerhed.

NordVPN har en brugervenlig applikation til FireStick og Fire TV-enheder. Du kan oprette forbindelse til sikre servere med et enkelt klik. Hvis du planlægger at bruge NordVPN på flere enheder, kan du bruge det på op til 6 enheder.

Uanset om du ønsker at fjerne blokering af Netflix eller blot ønsker at forblive anonym under streaming, kan NordVPN være en anstændig mulighed for dig.

NordVPN er ikke så hurtig som ExpressVPN, men alt i betragtning fortjener det et sted på denne liste over bedste VPN'er til FireStick.

Sådan installeres NordVPN på FireStick / Fire TV

Følg nedenstående trin:

# 1: Klik her for at få NordVPN-abonnementet, hvis du ikke allerede har gjort det

# 2: Gå til toppen af ​​FireStick-startskærmen og vælg Søg indstilling i øverste venstre hjørne

# 3: Søg efter NordVPN, og klik på det i søgeresultaterne

bedste vpn til firestick

# 4: Klik på NordVPN i følgende vindue

søg nordvpn på ildsted

# 6: Klik eller Hent på næste skærm

download nordvpn app til firestick

# 7: Åbn NordVPN, når det er installeret, og log ind med dine legitimationsoplysninger

hvordan man installerer nordvpn på amazon firestick

# 8: Klik Opret forbindelse nu at komme i gang

vpn til ildsted

4. Surfshark

vpn til ildstedSurfshark er et andet navn i VPN-verdenen, som du kan stole på for en sikker og sikker online oplevelse. Med AES 256-kryptering i militær kvalitet, kan du altid være sikker på, at dine streaming-aktiviteter på FireStick er beskyttet.

Kill Switch, en streng politik, der ikke er logfiler, beskyttelse mod lækage, privat DNS, Camouflage Mode og MultiHop-funktioner gør Surfshark til en af ​​de bedste VPN'er til FireStick.

Surfshark er også anstændigt hurtigt. Mange af dets servere tillader glat og bufferfri streamingoplevelse. Og hvis du leder efter en grænseløs streamingoplevelse uden geo-begrænsninger, kan Surfshark også være ganske praktisk i denne afdeling.

Udover FireStick kan du bruge Surfshark på en række andre enheder, inklusive computere, mobiler og mere. Det bedste ved Surfshark er sandsynligvis, at du kan bruge det på ubegrænsede enheder samtidigt.

Sådan installeres Surfshark på FireStick

Følg nedenstående trin for at installere og oprette forbindelse til Surfshark på FireStick:

# 1: Klik her for at få Surfshark-abonnementet

# 2: Vælg Søg indstilling på startskærmen til FireStick (øverste venstre hjørne)

Indtaste Surfshark og når du ser det i søgeforslagene, skal du klikke på det

surfshark firestick vpn

# 3: Klik på ikonet Surfshark i det næste vindue

bedste vpns til firestick

# 4: Klik Download / Hent i det følgende vindue

hvordan man downloader og installerer surfshark firestick vpn

# 5: Åbn Surfshark, når det er installeret og logget ind med dine loginoplysninger

bedste vpn til amazon brandstift

# 6: Klik på Opret forbindelse for at begynde at bruge VPN

bedste amazon brand tv stick vpn

5. CyberGhost

cyberghost vpn kodiCyberGhost tilbyder global sikkerhedsdækning med mere end 5900 servere over hele verden. Det opretholder en streng politik, der ikke indeholder logfiler. Betydning, du efterlader ingen identificerbare fodaftryk, mens du streamer på FireStick eller surfer på internettet.

Denne VPN tilbyder behagelige forbindelseshastigheder på tværs af mange af sine servere. Med det bedste i klassen krypteringssystem sikrer CyberGhost også dine online aktiviteter fuldstændigt.

Hvis du gerne vil fjerne blokering af geobegrænset indhold, vil CyberGhost endda gøre det muligt.

CyberGhost giver dig mulighed for at oprette op til 7 enheder samtidigt. Og det har en brugervenlig grænseflade til FireStick, der giver dig mulighed for at komme i gang med det samme. Af disse (og flere) grunde har vi valgt CyberGhost som en af ​​de bedste VPN'er til FireStick.

Sådan installeres CyberGhost på FireStick

Følg nedenstående trin:

1: Klik her for at få CyberGhost-abonnementet, hvis du ikke allerede har gjort det

2: Tænd din FireStick, og vælg Søg indstilling i øverste venstre hjørne af startskærmen (i menulinjen)

Indtaste CyberGhost og klik på det i søgeresultaterne

cyberghost vpn-app

3: Klik på CyberGhost igen på det næste skærmbillede

hvordan man installerer cyberghost firestick vpn

4: Klik nu Download / Hent at downloade og installere VPN

bedste vpns til firestick

5: Åbn CyberGhost på FireStick. Du skal se følgende skærmbillede med en kode

Gå til cgvpn.info/link i en computer eller mobil browser. Log ind med dine CyberGhost-kontodetaljer, og indtast koden

opsæt cyberghost på ildsted

6: Klik på Forbinde at komme i gang

tilslut VPN på brandstift

Hvordan valgte vi den bedste VPN til FireStick, og hvorfor valgte jeg ExpressVPN frem for andre VPN'er?

Da jeg først begyndte at skrive denne guide, havde jeg ideen til at afrunde flere VPN'er her. Jeg indså hurtigt, at at sætte 10 VPN'er på denne liste kun vil føre til mere forvirring og få dig til at gætte, hvilken der skal købes. For at gøre tingene lettere for dig, besluttede jeg, at jeg hellere ville tale om de top 5 VPN'er i denne tutorial.

Det tog mig et stykke tid at vælge det bedste fra partiet. Jeg testede flere VPN'er flere gange, før jeg kom til en konklusion. Her er nogle af de vigtigste faktorer, som jeg overvejede, før jeg kom til dommen.

# 1: Tilslutningshastighed

Tilslutningshastighed er en af ​​de mest afgørende faktorer, når du køber en FireStick VPN. Her er den anbefalede Netflix-hastighed til tv, der gælder for videostreaming gennem stort set enhver kilde:

 • 3 Mb / s til SD- eller 480p-videoer
 • 4-5 Mb / s til HD-videoer (både 480p og 1080p)
 • 25 MB / s til UHD, 4K-videoer

Husk, at der med en VPN altid vil være noget hastighedstab. ExpressVPN er mit øverste valg som bedste FireStick VPN, fordi det giver minimalt hastighedstab. Her er vores testresultater udført på den samme enhed med den samme originale bredbåndshastighed og over samme serverplacering:

Original bredbåndshastighed uden VPN (Tildelt: 50 Mbps opnået: 48,6 Mbps)

firestick vpn hastighedstestOriginal tilslutningshastighed uden VPN

ExpressVPN: 46,3 Mbps download (hastighedsopbevaring på 95,27%)

Expressvpn hastighedstest på amazon brandstiftTilsluttet ExpressVPN på den oprindelige forbindelseshastighed på 50 Mbps

IPVanish: 36,3 Mbps download (hastighedsopbevaring på 75%)

vpn til brand-tvTilsluttet IPVanish på den oprindelige tilslutningshastighed på 50 Mbps

NordVPN: 31,9 Mbps download (hastighedsopbevaring på 65,64%)

nordvpn på firestickTilsluttet NordVPN på den oprindelige tilslutningshastighed på 50 Mbps

Surfshark: 28,8 Mbps download (hastighedsopbevaring på 59,26%)

surfshark vpn på amazon firestickTilsluttet Surfshark på den oprindelige tilslutningshastighed på 50 Mbps

CyberGhost: 27,8 Mbps download (hastighedsopbevaring på 57,20%)

cyberghost vpn på amazon firestick og fire-tvTilsluttet CyberGhost på den oprindelige tilslutningshastighed på 50 Mbps

Som du kan se, ExpressVPN tilbød den hurtigste forbindelse og beholdt mere end 95% af den originale hastighed. IPVanish kom tættest på 75% hastighedsopbevaring - en hastighedsforskel på 20%. Selvom IPVanish ikke er så hurtig som ExpressVPN, er den stadig på den gode side sammenlignet med andre VPN'er i branchen.

NordVPN, Surfshark og CyberGhost viste et betydeligt fald i hastighed. De er dog stadig bedre end en hel masse andre VPN'er, vi testede.

Bemærk, at disse test blev udført på de hurtigst tilgængelige VPN-servere, der tilbydes af udbyderne. Hastighederne kan variere afhængigt af den valgte server og dens placering. Jo længere serveren er fra din fysiske placering, desto lavere er hastigheden sandsynligvis. Hastigheden er også afhængig af andre variabler såsom enhedsspecifikation, ISP, router osv.

# 2: Krypteringsstyrke

OpenVPN AES 255-bit er den mest effektive krypteringsprotokol. Det er et must for den FireStick VPN, du ønsker at købe. Dette er protokollen, der anvendes af alle de bedste VPN-udbydere og betragtes som bedst i branchen.

# 3: Sikkerhedsfunktioner

DNS-lækagebeskyttelse, delt tunneling, kill switch er nogle af de vigtigste sikkerhedsfunktioner, du skal overveje, mens du udforsker den bedste FireStick VPN. Eksempelvis er ExpressVPN udstyret med alle disse og mange andre sikkerhedsfunktioner. Det er en af ​​grundene til, at det er vores øverste valg for den bedste FireStick VPN.

# 4: Ingen-log-politik

Hvis dine online aktiviteter ikke kan spores, skal ingen også være i stand til at udstede en stævning og grave i posten for VPN-udbydere og hente dine logfiler. Først da ville en VPN blive betragtet som fuldstændig sikker. ExpressVPN opretholder en stram nul-log-politik. De har intet dokumenteret og dermed intet at afsløre for nogen.

IPVanish har også en nul-log-politik. Da det dog falder inden for amerikansk jurisdiktion, er jeg lidt skeptisk, hvis de virkelig holder dit privatliv intakt.

NordVPN, Surfshark og CyberGhost opretholder også en streng no-logs-politik.

# 5: Kundesupport

En god FireStick VPN er den, der ikke kræver, at du kontakter kundesupport. Hvis behovet opstår, skal supporten dog være let tilgængelig.

ExpressVPN tilbyder 24 × 7 support via Live chat og e-mail. På den anden side tilbyder IPVanish 24 × 7 support via e-mail.

Selvom der er nogle rapporter fra IPVanish-brugere om, at deres kundesupport er lidt svært at komme igennem og måske ikke er så lydhør, som du ønsker, at det skal være.

NordVPN tilbyder også chat support, selvom det i øjeblikket er i betatestfasen.

Surfshark har aktiv og lydhør chat support tilgængelig 24/7.

CyberGhost tilbyder i øjeblikket ikke chat support. Du kan kontakte dem via e-mail. De reagerer normalt inden for 24 til 48 timer.

# 6: Brugervenlig app

Når du leder efter den bedste VPN til FireStick, bliver dette automatisk et af de vigtigste aspekter at overveje. Amazon FireStick er en fjernstyret enhed, og VPN-appen skal derfor være fjernvenlig.

ExpressVPN tilbyder hundrede procent kompatibilitet med FireStick-fjernbetjeningen. Det overordnede layout af ExpressVPN er også utroligt brugervenligt. Det er pænt og har et hvidt tema.

På den anden side ser det ud til, at IPVanish har lagt en masse på hovedskærmen, og det ser derfor lidt rodet ud. Ikke desto mindre fungerer det uden fejl på FireStick / Fire TV-enhederne.

NordVPN, Surfshark og CyberGhost har også fjernkompatible apps til FireStick.

# 7: Jurisdiktion

ExpressVPN har hovedkontor i De Britiske Jomfruøer (BVI), en lille gruppe øer med deres uafhængige retssystem. BVI falder ikke under nogen efterretningsalliance, herunder 5-øjne, 9-øjne eller 14-øjne, det har ikke nogen lov om datalagring og er ikke tvunget til at udarbejde sine kundeposter til noget land. ExpressVPN har alle grunde og al autoritet til at give dig total privatliv.

Det er dog ikke tilfældet med IPVanish. Som jeg har sagt før, er dets moderselskab StackPath i USA-baserede og falder således under amerikansk jurisdiktion. Og de amerikanske virksomheder skal følge landets obligatoriske dataopbevaringslove. Dette er i klar konflikt med VPN's nul-log-politik. Det er mere en grund til, at jeg holdt IPVanish som en alternativ VPN.

NordVPN, Surfshark og CyberGhost har også hovedkvarter uden for alle større overvågningsorganisationers jurisdiktion.

# 8: Money-back-garanti

Tilbagebetalingsgarantien er almindelig blandt VPN-udbydere og en af ​​de vigtigste faktorer, som brugerne overvejer, når de leder efter en VPN. Det er som en prøveperiode, der lader dig teste VPN og bestemme, om det er godt for dig.

ExpressVPN tilbyder en 30-dages, fuld pengene-tilbage-garanti. Hvis du skifter mening og beslutter ikke at fortsætte med ExpressVPN (som jeg ikke ser nogen grund til), kan du annullere abonnementet og bede om en fuld refusion.

IPVanish tilbyder kun 7-dages returret. Jeg personligt føler, at en uge er lidt mindre tid til at prøve en service, men den skal alligevel give dig nok idé om hastighed, ydelse, konsistens og tilslutning.

NordVPN tilbyder også en 30-dages ubetinget pengene-tilbage-garanti. Du får tid nok til at beslutte, om du vil fortsætte eller annullere.

Surfshark har også 30-dages politik for fuld refusion, hvis du beslutter ikke at fortsætte

CyberGhost giver dig en 45-dages periode med fuld refusion; længere end nogen anden VPN på denne liste

Gratis VPN til FireStick

Jeg får stadig spørgsmål, som er den bedste gratis VPN til FireStick. Nå, mine kære venner, jeg vil sige, at der ikke er nogen kombination af 'gratis' og 'bedste', når man overvejer VPN’er. Hvis du leder efter den bedste VPN, kan du ikke få den gratis. Jeg er enig i, at nogle brugere muligvis ikke har råd til betalte VPN'er, men jeg vil heller ikke gå på en gratis VPN. Brug af en gratis VPN er så god som slet ingen VPN overhovedet.

En gratis VPN til FireStick kan give mere skade end gavn. Du kan læse her, hvorfor gratis VPN'er skal undgås.

Ændring af Amazon-regionen til FireStick

Du kan konfigurere en VPN på Fire TV Stick ved hjælp af de ovenfor beskrevne metoder. Det er nok til at tage sig af dit privatliv. Imidlertid foretrækker nogle få brugere ekstra foranstaltninger. I dette tilfælde kan du også ændre regionen for din Fire Stick uden din rigtige adresse.

Det er ret enkelt at ændre FireStick-regionen. Åbn Amazon i din pc-browser, og følg disse trin:

# 1. Klik på fanen "Dine ordrer", og åbn derefter "Administrer dit indhold og enheder" (under billedet)

administrere indhold og enheder på Amazon

# 2. Klik på fanen 'Indstillinger'.

# 3. Gå til Landindstillinger, og klik på Skift

skift land på Amazon

# 3. Indtast en adresse, du vil tilføje. Du kan finde en vilkårlig adresse ved en hurtig websøgning

# 4. Vælg Opdater

ændre adresse amazon ildstift

Konklusion om Bedste VPN til FireStick

FireStick er en vidunderlig streamingenhed. Det har ændret måden vi ser tv på. Selvom du ikke har et Smart TV, skal du blot tilslutte denne enhed til HDMI-porten og konvertere dit TV til et. Nu skal du kun bruge en VPN til at forbedre din underholdningsoplevelse. Med en FireStick VPN kan du hurtigt overvinde problemer som geobegrænsning og ISP-throttling, der har en tendens til at udvinde det sjove.

Brug af en VPN på FireStick er yderst fordelagtigt, og med VPN-beskyttelse i form af ExpressVPN er alle dine problemer løst. Uanset hvor du er, vil denne VPN give dig den bedst mulige oplevelse fri for alle problemer. De tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så hvis du synes, ExpressVPN ikke er godt nok (hvilket er meget usandsynligt!), Kan du bede om en fuld refusion. Så med ExpressVPN til FireStick kan du bare læne dig tilbage, slappe af og nyde.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me